zoro_wieczorowo_poro 15.07.11, 07:44 w słowach prostych i zrozumiałych z Macierewiczem tłumaczą zawiłości awiacji i katastrofy smoleńskiej :D lukas.nowyekran.pl/post/20697,biala-ksiega-wywiad-rzeka-z-antonim-macierewiczem-i-markiem-suskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Marek Suski- ekspert lotniczy 15.07.11, 07:54 Dziwi mnie, że Marek Perukarz Suski nie wykonał ilustracji do "żółtej księgi". Wszak to za/wzięty malarz-amator jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Marek Suski- ekspert lotniczy 15.07.11, 08:35 ave.duce napisała: > Dziwi mnie, że Marek Perukarz Suski nie wykonał ilustracji do "żółtej księgi". > Wszak to za/wzięty malarz-amator jest. A mnie, ze sie nie ślini! A tak na poważnie to dlaczego nie maja pretensji do rządu, ze pozwalali panuprezydentowi latać takim ruskim gratem co cztery dni na weekend w Helu? Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Re: Marek Suski- ekspert lotniczy 15.07.11, 10:01 powinien wystawić sztukę w teatrze lalek "zdradzeni o świcie" Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro "rząd wysłał prezydenta w delegacje" 15.07.11, 08:36 zapewne na siłe Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: "rząd wysłał prezydenta w delegacje" 15.07.11, 08:38 No przecież mogli nie dawać samolotu, prezydent potulnie zostałby wtedy na Helu. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Pro memoria 15.07.11, 09:47 "Ja się cieszę, że premier będzie (w Katyniu), ale najwyższym przedstawicielem Rzeczypospolitej jest prezydent i ja też tam będę - powiedział Lech Kaczyński dziennikarzom w Katowicach. - Mam nadzieję, że wizę dostanę - dodał. (...) Premier Rosji Władimir Putin w środowej rozmowie telefonicznej zaprosił szefa polskiego rządu "do wspólnego uczczenia pamięci ofiar Katynia" podczas uroczystości, które odbędą się w pierwszej połowie kwietnia. Do rozmowy doszło z inicjatywy rosyjskiego premiera". Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ostatnie zdanie wypowiedziane przez Suskiego 15.07.11, 09:01 > lukas.nowyekran.pl/post/20697,biala-ksiega-wywiad-rzeka-z-antonim-macierewiczem-i-markiem-suskim To szczyt szczytów hipokryzji, szczególnie w zestawieniu z porannym wejsciem do jednej z posłanek i z prowokacją jednego casanowy z CBA Odpowiedz Link Zgłoś
jot-es49 No to jest piękne wprost! 15.07.11, 09:31 Wysłuchałem. Cudowności! Co za wnikliwa i głęboka analiza... Wprost najczystszy, powiedziałbym nawet klinicznie czysty obraz persecutorii... Przepraszam ale dla trzeźwości rozumowania idę się napić... Odpowiedz Link Zgłoś