ex.mila 06.08.11, 13:14 po raz kolejny wkurzony, powarkujący na dziennikarzy. Oby tak dalej - a PiS wygra październikowe wybory. Czego ani jemu ani sobie nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Re: Pan Premier Tusk 06.08.11, 13:15 ex.mila napisała: > po raz kolejny wkurzony, powarkujący na dziennikarzy. > > Oby tak dalej - a PiS wygra październikowe wybory. > > Czego ani jemu ani sobie nie życzę. Ale o co Ci konkretnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Pan Premier Tusk 06.08.11, 13:19 wos9 napisała: > > Ale o co Ci konkretnie chodzi? O dzisiejszą konferencję prasową, no chyba że TVN24 transmitował wczorajszą, albo przedwczorajszą. Zresztą nieważne. Ja i tak na wybory się nie wybieram. Tak więc nie moja broszka. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Pan Premier Tusk 06.08.11, 13:20 ex.mila napisała: > wos9 napisała: > > > > Ale o co Ci konkretnie chodzi? > A o to chamstwo: www.tvn24.pl/12690,1712807,0,1,kaczynski-do-dziennikarki-radze-tego-nie-robic,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pan Premier Tusk 06.08.11, 13:31 Jasio..prose pani,a Dzidek się bije.Prezydent:...a J Kaczyński napisał obiad przez Ty.A Popiel karmił myszy. A Judasz był też ryży....... Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Re: Pan Premier Tusk 06.08.11, 14:11 Natomiast ryj ryjem pozostaje: forum.gazeta.pl/forum/w,28,127692333,127693344,Re_Cham_zawsze_bedzie_chamem_.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Cham zawsze będzie chamem! 06.08.11, 13:20 ex.mila napisała: > po raz kolejny wkurzony, powarkujący na dziennikarzy. > > Oby tak dalej - a PiS wygra październikowe wybory. > > Czego ani jemu ani sobie nie życzę. To rodzinna przypadłość, braty załatwiał "Stokrotkę", a ten: www.tvn24.pl/12690,1712807,0,1,kaczynski-do-dziennikarki-radze-tego-nie-robic,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Re: Cham zawsze będzie chamem! 06.08.11, 14:10 Dlatego chamie o n-tym nicku sprawdz dobrze, jak to wyglądało. Ta kretynka była złośliwa i trzykrotnie dopytywała, pomimo uzyskanej odpowiedzi, pomimo wyroku TK. Piszę kretynka, ponieważ... zasugerowała przekazanie pieniędzy partyjnych na... sierociniec. Znasz większą dziennikarską demagogię, manipilację? "Mimo, że konferencja prasowa była poświęcona ocenie raportu komisji Millera dot. przyczyn katastrofy smoleńskiejdziennikarka "Wiadomości" TVP zapytała prezesa PiS o kampanię billboardową jego partii. - Czy dalej będzie pan prowadził kampanię wyborczą na billboardach, ile te billboardy kosztują i ile ich jest w Polsce? A także, czy cieszy się Pan z tego, że na billboardach PO w tym roku najprawdopodobniej nie będzie premiera Tuska - pytała. "Jest mi smutno" Jarosław Kaczyński odpowiedział: - Zakwestionowany przez Trybunał Konstytucyjny przepis, który zakazywał używania spotów i billboardów służył tym, który mają przewagę medialną. Ten zapis bił w i tak już bardzo osłabiony w Polsce mechanizm demokratyczny. Bo dobra demokracja, to także równowaga w mediach. A tej równowagi w Polsce nie ma. Tego częściowego przywrócenia równowagi obawiała się Platforma. Ponieważ się nie udało, Trybunał się nie zgodził, to teraz stosuje się różnego rodzaju chwyty - ocenił prezes PiS i dodał, że jest mu "bardzo smutno z tego powodu, że pani się w to wpisuje". - A co do Donalda Tuska? Cóż, najwyraźniej uznał, ze jest kompromitujący dla swojej partii. Ale to już jego ocena, a nie moja - stwierdził prezes PiS. "Radziłbym tego nie robić" Dziennikarkę odpowiedź nie zadowoliła. Dopytywała o koszty kampanii billboardowej PiS, na co ostrzej już zareagował Jarosław Kaczyński: - Jeszcze raz powtarzam, pani się wpisuje w pewną kampanię, która godzi w polską demokrację. Radziłbym pani tego nie robić. Natomiast rzecznik Prawa i Sprawiedliwości, Adam Hofman dodał, że wszystkie niezbędne dokumenty dotyczące kosztów kampanii są przekazywane do Państwowej Komisji Wyborczej. - Bardzo proszę sięgać do tych dokumentów jeśli chce pani dowiedzieć się więcej - zwrócił się do dziennikarki Hofman. "Moja partia jest bardziej empatyczna" Reporterka nie dawała za wygraną. - Dziś podczas happeningu PJN przekonywał, że za koszt jednego billboardu można zrobić kosz z zakupami dla ubogich. Jak pan to skomentuje - dopytywała. - Można w Polsce zlikwidować demokrację i całe pieniądze przekazać na ubogich, tylko mając na uwagę kwestię empatii w stosunku do tej części społeczeństwa, której żyje się najgorzej, to wydaje mi się, że moja partia jest zdecydowanie bardziej empatyczna niż ta, która jest obecnie przy władzy - ocenił prezes odpowiadając dziennikarce." Ja TEŻ RADZIŁBYM dziennikarskim cynglom, aby zachowywali etykę zawodową, i nie zachowywali się niczym platformerscy PR-owcy... Odpowiedz Link Zgłoś