gold.lachon 12.08.11, 10:00 Na grobie spoczęła biało czerwona wiązanka ze słowami na szarfie: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!” N/T Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom-z-radia-maryja Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 10:04 żal mi go jako człowieka.. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja taki wieniec powiniebyć od wszystkich którzy 12.08.11, 14:01 byli do samoobrony i leppera wrogo ustosunkowani a więc takze od mediów Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: taki wieniec powiniebyć od wszystkich którzy 13.08.11, 09:17 Tylko Leszek Miller docenił Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 10:12 Jeśi chodzi o ocenę polityczną to mam taką samą jak Frasyniuk - o człowieku wyraziłem swój pogląd w atku pogrzeb państowowy? Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 10:18 Dlaczego Lepper popełnił samobójstwo? - W samoobronie Wpisał: Sigma 10.08.2011. Myślę, że skończył się etap głębokiej wiary w Nowe. Wracamy do peerelu, na co dowodem jest choćby nawrót do kawałów, które najlepiej oddają naszą nową rzeczywistość. Oto trzy kawały na temat poruszony wyżej: 1/- Dlaczego Lepper popełnił samobójstwo? - W samoobronie. 2/ - Czy oprócz samobójstwa Andrzej Lepper miał inne wyjście? – Nie, wszystkie obstawili. 3/- Co jest przyczyną samobójstwa Leppera? - Błąd pilota. sigma Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 10:32 gold.lachon napisał: > 3/- Co jest przyczyną samobójstwa Leppera? > - Błąd pilota. A przecież wiadomo że przyczyną była mgła. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 13:40 Ewolucja:Trybun Ludowy-Wódz blokad,beret,gumofilce,kufajka oraz Trybun Rządowy-Wicepremier,rządowa Lancia,obstawa BOR i partyjny dyktator.Był podobny Trybun Ludowy o podobnej ewolucji-Lech W,też ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Nie w moim imieniu. 12.08.11, 10:37 Ja nie mam go za co przepraszać. Dla mnie jest identyczny jaki był przed śmiercią. Skrajny populista, cham i burak chociaż faktycznie dość cwany. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie w moim imieniu. 12.08.11, 10:59 W toku dzisiejszej dyskusji w TOK FM redaktorzy zadali kłam twierdzeniu, że Lepper był burakiem. Przeważała opinia o tym, że był mulatem. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Nie w moim imieniu. 12.08.11, 11:04 tw_wielgus napisał: > W toku dzisiejszej dyskusji w TOK FM redaktorzy zadali kłam twierdzeniu, że Lep > per był burakiem. Przeważała opinia o tym, że był mulatem. Nie wiadomo tylko kto jest w tym wypadku bardziej pokrzywdzony. Burak czy mulat. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie w moim imieniu. 12.08.11, 11:17 Tak patrząc z perpektywy czasu była to b. błyskotliwa kariera polityczna i nie można Lepperowi odmówić politycznego talentu. Był zjawiskiem chwilowym jakby odpowiedzią na to, co w tamtym okresie działo się w polskiej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Nie w moim imieniu. 12.08.11, 11:20 Wioskowy wiracha potrafiący skrzyknąć wqrwionych ludzi pokrzywdzonych transformacją i nieudolnością bądź bezczelnością kolejnych rządów. Ktoś taki był potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
senior76 Re: Nie w moim imieniu. 12.08.11, 11:39 ......a w czyim napisałeś takie plugawe słowa o zmarłym .Powiem ci jedno jełopie jaki by nie był nie pasuje tak pisać na forum .Nie jestem zwolennikiem Samoobrony ale jako człowieka śp.Leppera szanowałem chociaż miał nieraz zagrania nie na miejscu.Ciekawe co o tobie napiszą koledzy o ile ich masz . Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Nie w moim imieniu. 12.08.11, 12:01 senior76 napisał: > ......a w czyim napisałeś takie plugawe słowa o zmarłym .Powiem ci jedno j > ełopie jaki by nie był nie pasuje tak pisać na forum .Nie jestem zwolenni > kiem Samoobrony ale jako człowieka śp.Leppera szanowałem chociaż miał nier > az zagrania nie na miejscu.Ciekawe co o tobie napiszą koledzy o ile i > ch masz . W swoim imieniu. Jak ci nie pasuje to nie czytaj. Ty go podobno szanowałeś, nie ja. Wolałbym żeby o mnie nie kłamano po mojej śmierci jak robią to o chamie Lepperze. Odpowiedz Link Zgłoś
senior76 Re: Nie w moim imieniu. 12.08.11, 12:10 mike.recz napisał: > W swoim imieniu. > Jak ci nie pasuje to nie czytaj. > Ty go podobno szanowałeś, nie ja. > Wolałbym żeby o mnie nie kłamano po mojej śmierci jak robią to o chamie Lepperz > e. ------------- Masz rację że od chama ale takiego jak ty nie ma co wymagać .Trochę mnie poniosło czytając te wulgaryzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Nie w moim imieniu. 12.08.11, 12:25 senior76 napisał: > mike.recz napisał: > W swoim imieniu. > > Jak ci nie pasuje to nie czytaj. > > Ty go podobno szanowałeś, nie ja. > > Wolałbym żeby o mnie nie kłamano po mojej śmierci jak robią to o chamie > Lepperz > > e. > ------------- > Masz rację że od chama ale takiego jak ty nie ma co wymagać .Trochę mnie > poniosło czytając te wulgaryzmy. A ja widzisz wolę być w oczach ciołków chamem niż we własnych zakłamańcem. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 10:39 Ktoś przesadził i to mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 10:40 lump-1 napisał: > Ktoś przesadził i to mocno. Bo był na kursie i na ścieżce, a za plecami miał Błasika. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 10:48 > Bo był na kursie i na ścieżce, a za plecami miał Błasika. Katastrofa spowodowana naszym niechlujstwem i śmierć jednostki, która przez przypadek spowodowany nieodpowiedzialnością innych polityków stała się jedną z ważniejszych osób w państwie. Jedyny związek jaki widzę to to, że wszyscy skończyli w trumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 10:54 Nie wszyscy skończyli w trumnie. Taki Grochowski na przykład. Chwalony przez Macierewicza. Mnóstwo mówi się o Bogdanie Klichu, Jerzym Millerze czy Tomaszu Arabskim. Bierzemy jednak listę komisji, a tam zastępca płk pil. mgr inż. Mirosław Grochowski. Co leżało w obowiązkach płk pil. mgr inż. Mirosława Grochowskiego od 01 czerwca 2007 roku? Czyli okresie obejmującym zarówno katastrofę CAS-y jak i Tupolewa. www.blmon.gsi.pl/pliki/historia/historia.htm "...prowadzenia kontroli stanu bezpieczeństwa lotów w lotnictwie Sił Zbrojnych RP i opracowywania zaleceń profilaktycznych po zaistniałych zdarzeniach lotniczych w lotnictwie państwowym." Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 11:05 > Nie wszyscy skończyli w trumnie. Taki Grochowski na przykład. Chwalony przez Ma > cierewicza. Gdyby wszyscy odpowiedzialni za obecny stan Polski mieli skończyć w trumnach to zabrakłoby miejsc na cmentarzach. "Nową przypowieść Polak sobie kupi, że i przed szkodą i po szkodzie głupi." Jan Kochanowski Niestety Jasiu miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 10:54 Przepraszam za co? Czy Polska jest coś Andrzejowi winna? Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Czy Polska jest coś Andrzejowi winna? 12.08.11, 11:12 Co mu była winna to chociaż częściwo mu oddała w postaci wyroków. Reszta niech zostanie milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Czy Polska jest coś Andrzejowi winna? 12.08.11, 11:14 Istotnie i w rzeczy samej. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: O kruca fux! 12.08.11, 11:10 Jak to niektórzy lubią występować w imieniu całej Polski przez nikogo do tego nie upoważnieni. Dajcie mu odejść w spokoju a nam zapomnieć. Chyba, że chcecie go też wprowadzić na Wawel, który i tak już jest drobiarskim przytułkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ruski99 Re: O kruca fux! 12.08.11, 11:23 Na szarfie powienien być napis przepraszam Cię Andrzeju. WOLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Chyba się kur.a jednak nie popłaczę z tego powodu. 12.08.11, 12:18 To nie w moim imieniu. Ja Leppera nie lubiłem, nie ceniłem, nie poważałem nie wykorzystywałem i nie muszę przepraszać. Coś takiego mógł złożyć tylko jakiś popieprzony polityk, który już za życia Leppera niszczył go z pełną świadomością, że metody których używa są więcej niż podłe. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Literówka. Powinno być WOLSKA /nt 12.08.11, 12:24 gold.lachon napisał: > Na grobie spoczęła biało czerwona wiązanka ze słowami na szarfie: „Prz > epraszam Cię Andrzeju, POLSKA!” > > > > N/T > > Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 12:40 Co to znaczy N/T? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 12:44 mietowe_loczki napisała: > Co to znaczy N/T? Nie teraz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.jaroslawa Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 13:49 mietowe_loczki napisała: > Co to znaczy N/T? Network. Po wolsku "układ". Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: „Przepraszam Cię Andrzeju- IV RP" 12.08.11, 13:20 szarfa z takim napisem byłaby stosowniejsza "przepraszam Cię Andrzeju- IV RP" Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: „Przepraszam Cię Andrzeju- IV RP" 12.08.11, 13:46 Niemożliwe , IV RP przeprosiła kogoś kiedykolwiek ? Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon Re: „Przepraszam Cię Andrzeju- IV RP" 12.08.11, 19:37 fiu-bzdziu2010 napisała: > szarfa z takim napisem byłaby stosowniejsza > "przepraszam Cię Andrzeju- IV RP" Tak czy siak Endriu już nas niczym nie zaskoczy.Lubiłam Go autentycznie za bezpośredniość. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 13:46 Polska Filipków,Łyżwińskich,Misztalów,Begerowych,Maksymiuków.......płacze. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Przepraszam Andrzeju! Komornik wybatożony przez SO 12.08.11, 13:53 "Przepraszam Andrzeju! Komornik wybatożony przez SzamboObronę" To kolejna szarfa przy kolejnym wieńcu. Do szarfy dołączono karteczkę, z poniższym tekstem: "Przepraszam, że musiałeś fatygować swe szlachetne ramię i batożyć mnie za wykonywanie czynności służbowych. To wcale nie była czynna napaść na urzędnika tylko obrona uciśnionych, dokonana Twoimi i Twych pretorian rękoma. Dziś się nie gniewam. Ba poczytuję sobie za zaszczyt, że to moją marną d.pę Twój szlachetny bat dosiągł. Dużo bym dał, byś mógł wstać z grobu i uczynić mi ten honor wybatożenia jeszcze raz!" Podpisano: Nieutulony w żalu po stracie Wielkiego Człowieka Komornik 4 rejonu powiat Koszalin Euzebiusz Bździągwa Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Przepraszam Andrzeju! Komornik wybatożony prz 12.08.11, 13:57 A kto lubi komorników? Lichwiarze,urzędnicy,bankowcy, itepe czyli układ. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 19:52 gold.lachon napisał: > Na grobie spoczęła biało czerwona wiązanka ze słowami na szarfie: „Prz > epraszam Cię Andrzeju, POLSKA!” A na nagrobku wykuto: "Przepraszam Cię Polsko, Andrzej." Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon „Przepraszam Cię Andrzeju, POLSKA!R 12.08.11, 19:56 "S" byłą jedyną partią spoza Okrągłego Stołu, z Polakami i to najwyrazniej kogoś niepokoiło. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Przepraszam że nie piszę 2 częsci Kariery N. Dyzmy 12.08.11, 21:59 Przepraszam że nie piszę 2 częsci Kariery Nikodema Dyzmy. Jesteś Andrzeju postacią, wybitnie nadającą sie do tego dzieła, jako główny bohater. Przepraszam Cię, ale nie moge kontynuować tego dzieła, gdyż sam juz też nie żyję od pewnego czasu. Tadeusz Dołęga- Mostowicz Odpowiedz Link Zgłoś