Gość: glos z xsyza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 19:26 Trudno być zdrowym psychicznie i słuchać tego radia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mountain vole Sadysta i zwyrodnialec! IP: *.dn190.umontana.edu 20.05.04, 19:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Sadysta i zwyrodnialec! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:00 A Rywin nadal na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak oszolomom z wybiorczej demokracja nie pasuje? IP: 218.14.126.* 21.05.04, 02:01 to poziom propagandy Stalinowskiej, znanej Michnikowi od mamusi (stalinowska propagandzistka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUlka Re: oszolomom z wybiorczej demokracja nie pasuje? IP: *.crowley.pl 21.05.04, 04:51 To za blędy dzieci odpowiadają rodzice a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWAS Re: oszolomom z wybiorczej demokracja nie pasuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 08:15 Ale Czym skorupka za młodu nasiąknie ....... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzdyl Chinczak do Chin IP: *.acn.waw.pl 21.05.04, 08:03 tam twoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadgajowy Re: oszolomom z wybiorczej demokracja nie pasuje? IP: 195.117.164.* 21.05.04, 08:47 dla ciebie demokracja to zmuszanie ?? No nie wiem kto tu stalinowskim wykwitem jest, ty czy twoj mozg ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary byk Re: Co jest demokracja? IP: *.imgw.pl 23.05.04, 19:07 Czy demokracja to zmuszanie do sluchania RM? Czy moze w demokracji nie powinno sie pisac o pokrzywdzonych przez swoich mezow i ojcow? Gdzie ten poziom stalinowskiej propagandy? Czy napisanie o tym, ze RM jest psychicznie dla wielu nie do zniesienia to propaganda? Przeciez to szczera prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Sadysta i zwyrodnialec! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.05.04, 02:23 A miler jeszcze nie wisi na latarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop Re: Sadysta i zwyrodnialec! IP: *.chello.pl 21.05.04, 06:35 jak ma wisiec jak Twoi koledzy wybrali go do sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Sadysta i zwyrodnialec! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.05.04, 07:34 nie moi koledzy bo chłopaki są z samo-brony tylko wredna żona. Idę jej przylać za to różańcem. Radia już nie mogę włączać bo jak śpiewali godzinki to tranzystory popękały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendor Ależ tendencyjny artykuł! IP: *.pronet.lublin.pl 20.05.04, 21:04 Chciałbym zaznaczyć, że żydowsko-masońskie poglądy Rydzyka zbytnio do mnie nie przemawiają, Gazeta dała jednak oburzające świadectwo swojej subiektywności, w dodatku w jej najgorszym wydaniu - manipulowaniu informacjami. Wyborcza jest rzetelna w przekazywaniu wiadomości ekonomicznych czy politycznych, ale antyklerykalizm dosłownie wyziera z "newsów" religijnych. Zresztą, co to za news? Torturowanie słuchaniem radia? To jest przerażająca wiadomość? Po prostu straszne. Nasze czasopismaki zmierzają raźnym krokiem ku wtórnemu komunizmowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Ależ tendencyjny artykuł! IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 21:12 Gość portalu: wendor napisał(a): > news? Torturowanie słuchaniem radia? To jest przerażająca wiadomość? Po prostu > straszne. Nasze czasopismaki zmierzają raźnym krokiem ku wtórnemu komunizmowi. Mylisz sie. Do tortur mozna wykozystywac tego typu srodki. Poczytaj o tych biedulkach z Iraku to sie sama przekonasz, ze nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman forever Re: Ależ tendencyjny artykuł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:35 Podobno cale zamieszanie z torturami w Iraku zaczelo sie gdy amerykanie zaczeli puszczac wieznia audycje RadioMaRyja po arabsku. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Ależ tendencyjny artykuł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:14 wendor - kpisz czy o droge pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozek Re: Ależ tendencyjny artykuł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:51 jakbys sie przyjrzal, zwrocilbys zapewne uwage, iz niejest to artykul wyborczej, tylko depesza PAP, depesze ta przytaczaja rowniez inne portale. A czy jest przerazajaca ? Tak... znecanie sie psychiczne czesto jest gorsze od fizycznego, bo zostawia slady na duzo dluzej... poczytaj troche o tym, a pozniej sie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB Re: Ależ tendencyjny artykuł! IP: 213.199.238.* 20.05.04, 22:08 Prawda w oczy kole!!! Faktem jest to i dlatego boli. P.wendor posłuchaj pare dni-to jest tortura ,a póżniej wydziwiaj o wtórnym komuniżmie. Pewnie wiadomość o urodzeniu dużego noworodka,też zakwalifikujesz jako antyklerykalną,a jak traktujesz pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Ależ tendencyjny artykuł! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 00:32 "Wyborcza jest rzetelna w przekazywaniu informacji ekonomicznych lub politycznych". Ten cytat świadczy o kompletnej naiwności. Mógł go jedynie napisać człowiek, którego "żydowsko-masońskie poglądy Rydzyka" itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2p Re:tendencyjny artykuł! bo... IP: *.udn.pl 21.05.04, 00:57 powinni napisac "znęcał się ze szczególnym okrucieństwem" :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eu Re: Ależ tendencyjny artykuł! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 01:43 wendor idż się wyśpij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary byk Re: Gdzie ta tendencyjnosc? IP: *.imgw.pl 23.05.04, 19:12 Przeciez to nawet nie artykul, a wzmianka o fakcie. Autor nie wyraza zadnej opinii, a tylko przytacza historie sprawy sadowej. Skad wiec moze tu byc tendencyjnosc? Chyba ze za tendencyjne uznac informowanie o faktach, o ktorych niektorzy woleliby nie wiedziec/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sadysta i zwyrodnialec! IP: 195.205.254.* 21.05.04, 08:31 5 lat to za malo !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerry Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.co.us.ibm.com 20.05.04, 19:36 > Grozi mu do pięciu lat więzienia. A jak ktos bedzie zmuszal do sluchania PR1 to dostanie nagrode!!! (zart). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:20 Za dobrowolne sluchanie obecnej "TRUJki" takze nagroda, a za zmuszanie innych - kara do 3 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar trzeba byc rownie zawzietym, aby podawac taka IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.05.04, 19:36 wiadomosc! Co to kogo obchodzi? To ma byc news??Tak trzymac! Tylko zmiencie tytul gazety na Super-Fakt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: trzeba byc rownie zawzietym, aby podawac taka IP: *.chello.pl 20.05.04, 19:39 Przez kilka lat TVP (za przeproszeniem publiczna) znecała się nad moją rodzina, pokazując co i rusz faceta, który nie mógł skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar do Telewidza i do Do mara IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.05.04, 19:50 nauczcie sie, poslugujac sie instrukcja obslugi, jak przelacza sie program w radiu a jak w telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkubus Re: trzeba byc rownie zawzietym, aby podawac taka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 21:48 Jeżeli to telewizja Was zmuszała, to dlaczego nie wyłączyliście pudła? Skoro wszyscy domownicy byli tego samego zdania ... Zacięło Wam się, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eu Re: trzeba byc rownie zawzietym, aby podawac taka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 01:48 ale on o tym nie wiedział że nie może skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol oskarżyć TVP o molestowanie Milerem IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.05.04, 02:33 ja też cierpiałem i co z tego? moja wredna żona tego ch.. wybierała. Teraz za karę jej puszczam audycje O. Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do mara Gadasz jak zasrany ksiadz. To radio zneca sie nad IP: 155.58.156.* 20.05.04, 19:40 prawie 40 milionowym narodem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue eyes Re: Gadasz jak zasrany ksiadz. To radio zneca sie IP: 80.55.199.* 20.05.04, 21:22 co Ty, masochista jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosq TO DOBRZE ŻE O TYM INFORMUJĄ!!! IP: *.physd.amu.edu.pl / *.physd.amu.edu.pl 21.05.04, 10:41 ...bo przynajmnniej ludzie są uświadamiani o tępocie tego rydzykowego motłochu i może ich słuchalność się zmniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Postawi Radio Ma ryja na baczność 20.05.04, 19:44 Anna Mucha: Postawię Radio Maryja na baczność Fakt 2004-02-25 10:25 (czytana: 127060 razy, komentowana: 440 razy) Na swojej oficjalnej stronie internetowej www.annamucha.pl/annamucha/ przyszła radna Anna Mucha przedstawia swoje, dość dla niektórych kontrowersyjne, poglądy na temat macierzyństwa. Możemy tam przeczytać między innymi: O Matki! Co się z wami dzieje?! Gdzie są te urocze, otwarte na świat dziewczyny, z którymi można było przy kawie godzinami siedzieć i rozmawiać? Gdzie wrażenia z ostatniej wystawy, gdzie refleksje na temat filmu zobaczonego w kinie, gdzie podpowiedź, po jaka książkę warto teraz sięgnąć, czy historie z ostatniej podróży? Mózg wam się złasował i jest gęstości kaszki manny! Nie jesteście już atrakcyjne nawet dla swoich partnerów! Boże uchowaj! Ani dla przyjaciółek, choć te z głowy mają wymyślanie prezentów - zachwycone byle grzechotką czołgacie się po ziemi. Pachniecie rozgotowaną zupą pomidorową i mlekiem. A! I choć Wam trudno w to uwierzyć - dzieci wcale nie pachną najpiękniej na świecie! Dziewczyny!!! Wracajcie do tego świata! Rozmawiajcie, słuchajcie, nosicie buty na wysokim obcasie, wychodźcie z domów po dwudziestej i noście na sobie Chanel!" Okazuje się, że Mucha tymi wyznaniami rozpętała wokół siebie burzę. Zalały ją listy, w których przeczytała o sobie między innymi, że ma "jakieś zaburzenia emocjonalne (mojej znajomej suka, która nigdy nie miała szczeniąt nosiła gumowe zabawki i udawała, że to są jej małe - więc uważaj) ... " oraz życzy się jej, żeby nie mogła została matką - to kara dla ciebie, a dla dziecka , które miałoby by być twoje- nagroda" Podobno to jednak nie koniec rewelacji - Mucha już się odgraża, że, opisując swój stosunek do środków antykoncepcyjnych, postawi na baczność Radio Maryja!. Zatem - czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banana Mucha czyli Panna Nikt IP: *.chello.pl 20.05.04, 19:55 Aktoreczka jednej roli, wątłą popularność starała sie poddtrzymac sypiająć z Kubłem W. A teraz naśladuje ex narzeczonego, cherlawego skandalistę, słusznie zwanego "powiatowym". A ona to juz gminna. Zero oryginalności w doborze tematów, jak i w argumentowaniu. Popłuczyny Z Kubła Wojewódzkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej formozus, błagam! IP: *.chello.pl 20.05.04, 22:19 Miej litość, nie znęcaj się nade mną felietonami Anny Muchy! :( Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Re: formozus, błagam! 20.05.04, 22:55 Tam na końcu tekstu nie ma, czytaj w koło Macieju (Jędrzeju). Przestań czytać ten tekst jak zdrowaśki. Gazeta to nie radio Ma ryja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Jeszcze tego brakowało! IP: *.chello.pl 21.05.04, 00:47 Jeszcze tego brakowało, bym Muszkę Anię czytał na okrągło! Problem w tym, że Wyborcza ją chyba lansuje, bo to nie pierwszy płód jej pióra, który tu spotykam. Komiczna smarkula, napuszonym tonem ględzi komunały, a wydaje jej się, że głosi kobietom jekieś głębokie prawdy, jakąś konsumpcyjną Dobrą Nowinę. Odpowiedz Link Zgłoś
cobolt Milusi Ojciec Rodziny!!! 20.05.04, 19:47 Fajny pan na prawde, zmuszac rodzine do sluchania tego czegos wow to na prawde trzeba byc sadysta. Radio Ma-ryja Fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benderek Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 20:21 moj Boże, cóż za okrucieństwo i wyrafinowany sadyzm... przywiązać żonę do kaloryfera i "Rozmowy niedokonczone" na caly regulator!! za przypalone kotlety - modlitwa różańcowa, za brudną podłogę - audycja dla najmłodszych, za odmowę obowiązków małżeńskich - aksamitny baryton księdza Piotra (a swoją drogą czyż to nie rozkoszne, że ultrakatolickie radyjo zatrudniło homika jako redaktora prowadzącego? jednak nie jest tak źle z tą tolerancją wobec mniejszości seksualnych w naszym kraju, hehe!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadej Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: 80.55.199.* 20.05.04, 21:30 dla mnie największą przykrością jeśli chodzi o media to jest słuchanie komentarza sportowego Dariusza Szpakowskiego, oglądanie "Klanu" lub innego tego typu widowiska w czasie obiadu, oraz szczurzej mordki red. Pieńkowskiej. Radio Maryja nie jest jeszcze takie złe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slee Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 00:08 Chyba nigdy nie słuchałeś tej żenady. Nie polecam - włosy rwać z głowy. Oleksy posłuchał i efekt widoczny do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekP Czekalem tylko kiedy Gazeta pode te informacje.... IP: *.net-serwis.pl 20.05.04, 20:36 Prawde mowiac spodziewalem sie, ze bedzie na pierwszym miejscu w wiadmosciach. co za zawod... M Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Znęcał się Radiem Maryja 20.05.04, 20:40 i co z tego, ze go wsadza do ciupy...i tak go ojczulek Rydzyk bedzie pewnie odwiedzal i sute walowki znosil...z wdziecznosci i solidarnosci w dziele znecania.On tak czy siak bedzie wygrany , gdy tymczasem zona i corka(glupie baby) straca jedynego zywiciela...strawa duchowa.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.magma / *.magma-net.pl 20.05.04, 20:49 Ojciec RYDZYK nie jest taki skory do jakiegokolwiek dawania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 21:15 Gość portalu: Janusz napisał(a): > Ojciec RYDZYK nie jest taki skory do jakiegokolwiek dawania! ??? Odmowil ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalękniony GW Re: Moja żona znęca się Gazetą Wyborczą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 20:54 nad moją rodziną! Kupuje GW!:(. Po przeczytaniu Gazetę wykorzystuje do rozmaitych czynności.Zupę podaje mi na gazecie GW aby nie zachlapać obrusa. W przedpokoju buty stoją na GW. W "kilblu" do podcierania pupy zaleca używać GW. ................. Gdzie mam się zgłosić by donieść na moją żonę! Pierwszy krok uczyniłem donosząc na tym szacownym forum. Pomocy!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol zadzwoń do rydzyka niech da odpust na zbicie baby IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.05.04, 22:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kujawiak Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 20:43 Ludzie toć to RADIO pjczka miód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staly sluchacz Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 20:45 100%lepiej sluchac RADIA MARYJA nizeli TOW. MGR. OLKA i PRAWDZIWEGO MEZCZYZNE LESZKA.radio to jeszcze nikogo nie oklamalo.a ile razy oszukali nas chociaz tylko ci dwaj TOW.a lista tych tow. oszustow jest bardzo dluga.a wlasnie z tego radia mozna dowiedziec sie o ich mafijnych kolezenskich powiklaniach.radio maryja juz wiele razy pomoglo ludziom w trudnych chwilach,gdzie ludzie samotni zastali przez wszystkich opuszczeni a radioto przywrucilo im wiare w zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.magma / *.magma-net.pl 20.05.04, 20:53 "Stały słuchacz", sądząc po ortografii, posiadł wszelkie mądrości i (być może) ukończył ze trzy klasy szkoły podstawowej. Po czwartej nie robi się takich błędów ortograficznych. Przyznaję, że Radio Maryja pomogło wielu osobom w... zbyciu pieniędzy na rzecz ojczulka Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lektor KW PZPR Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: 80.55.199.* 20.05.04, 21:43 dałeś chociaż dychę? Bo ja już kilkset zł i jeszcze trochę prześlę tylko dlatego aby kilku takich jak Ty krew zalała, szlag ich trafił i żółć się z nienawiści zagotowała. Hehehe. Podobno jest to możliwe; jeden facet mi opowiadał. Mało tego, podobno "GW" coraz gorzej się sprzedaje i kuzyn Rywina wspólnie z Michnikiem piszą ustawę zgodnie z którą każda rodzina będzie musiała zaprenumerować trzy egzemplarze w tym wydanie niedzielne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 00:06 Lektor KW. To i ja coś dorzucę do tej puli. No i wymyśl coś żebym nie musiał kupować GW bo wtedy mnie krew zaleje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol jeszcze jest NASZ DZIENNIK IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.05.04, 07:39 i można poczytać, w sumie jest ciekawszy od gazety polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:52 Do ... Janusza Patrząc na Twój styl mam pewność że ukończyłeś ho , ho ,a może nawet więcej klas! Pozbyłeś się jakichś pieniędzy na to radio czy robiłeś tylko badania statystyczne? Głupio się poczułem bo ja go słucham za darmo a tu trzeba płacic na rzecz ojczulka! Na szczęście dzięki Tobie przestanę go słuchać. Na skandale nie mogę sobie pozwolić! Trzecia klasa podstawówki to granica przyzwoitości. Dzięki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Znęcał się Radiem Maryja 20.05.04, 20:45 Ja, ksiądz Boguchwał i nasze podwórkowe kółko różańcowe wyrażamy wielką radość duchową. Wielkość i dobroć o Tadeusza jest niezmierzona. Jego natchnione boską mocą pomysły przygniatają szatańską przebiegłość do tego stopnia że truchleje ona niemal całkowicie. O Tadeuszu dla całkowitej eliminacji i unicestwienia sił szatańskich proponuję w porcie drzewnym magazynować drewno osikowe, przekładane czosnkiem i układane w kształcie który szatana paraliżuje. W naszym podwórkowym kółku różańcowym dzieci wykonały różańce z ząbków czosnku. Dzięki temu nie mamy zakłóceń w czasie przesuwania paciorków-ząbków. Modlimy się za radryjo aby zdrowe było. A dzieci na wiosnę maciejke i czosnek sieją i sieją. Amen. Z ekumenicznym pozdrowieniem. Wszelkie prawa zastrzeżone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiomarian Re: Znęca3 się Radiem Maryja IP: *.bredband.comhem.se 20.05.04, 20:50 Moj kolega zalil sie kiedys, ze pomimo powaznej choroby wolal opuscic szpital. Wlasnie z powodu gnebienia chorych w tymze szpitalu ta radiostacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalękniony GW Re: Znęca się Gazetą Wyborczą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 20:57 moja żona nad moją rodziną! Kupuje GW!:(. Po przeczytaniu Gazetę wykorzystuje do rozmaitych czynności.Zupę podaje mi na gazecie GW aby nie zachlapać obrusa. W przedpokoju buty stoją na GW. W "kilblu" do podcierania pupy zaleca używać GW. ................. Gdzie mam się zgłosić by donieść na moją żonę! Pierwszy krok uczyniłem donosząc na tym szacownym forum. Pomocy!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poko Re: Znęca się Gazetą Wyborczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:56 nie narzekaj..przynajmniej masz ładnie urządzone mieszkanie i co nieco kultury łykniesz przy okazji.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Znęca3 się Radiem Maryja IP: *.kabel.telenet.be 20.05.04, 21:08 Gość portalu: radiomarian napisał(a): > Moj kolega zalil sie kiedys, ze pomimo powaznej choroby wolal opuscic szpital. > Wlasnie z > powodu gnebienia chorych w tymze szpitalu ta radiostacja. Zaliczali to jako dodatkowy punkt terapii, czy w ten sposob chcieli zmniejszyc tlok w szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glomek Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 20.05.04, 21:21 a nade mna brat znecal sie zmuszajac do ogladania 3 edycji BARu, myslicie "mogl isc do innego pokoju", ale tam lecial ten sam BAR tylko dwa razy glosniej, bo tata slabo slyszy. na szczescie teraz gdy leci 4 edycja brat uczy sie do matury a tata pracuje daleko poza domem - wiec chyba im wybacze i nie bede skladal pozwu. mimo to ofiary napastowania odmozdzajacymi programami tv laczmy sie i wspierajmy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.zrpa.com 20.05.04, 21:34 czemu z tego "miedzy innymi" zostalo tylko wybrana sprawy sluchania radio Maryja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.05.04, 21:41 widzę, że słuchasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol a ja też katuję żonę radioryjem :-)) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.05.04, 21:44 i baba grozi mi rozwodem :-(( co do zdrowia psychicznego : znajomy ( prywatnie ) psychiatra też słucha i sobie chwali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: a ja też katuję żonę radioryjem :-)) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.05.04, 21:56 ... i zapomniałem napisać że jak się babsko nie uspokoi to jej po katolicku wp... różańcem 25X na gołą dupę Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja A mówią że tylko ludzie starsi słuchają r.Maryja.. 20.05.04, 21:46 41 lat to jeszcze nie jest wiek starczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek niech go wsadza sadyste na 5 lat IP: *.elf.stuba.sk / *.elf.stuba.sk 20.05.04, 21:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poko Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:54 ...przebił amerykańców w Iraku....Nawet oni na to nie wpadli stosując wymyslne tortury więźniów irackich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Znęcał się Radiem Maryja IP: *.elf.stuba.sk / *.elf.stuba.sk 20.05.04, 22:01 Sprytny rydzyk dla szmalu moze nadawac audycje i po arabsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishcanadian A w Ludowym Wojsku Polskim... IP: 5.3.1R* / 63.68.196.* 20.05.04, 22:02 ...zmuszano zolnierzy do ogladania Dziennika Telewizyjnego. Czy to tez bylo znecanie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW RADIO MARYJA - KATOLICKI GLOS W NASZYCH DOMACH IP: *.chomiczowka.waw.pl 20.05.04, 22:02 Radio Maryja jest OK, i nawet codziennie modlimy sie za wrogow ojczyzny i Kosciola. Szczesc Boze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: RADIO MARYJA - KATOLICKI GLOS W NASZYCH DOMAC IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 20.05.04, 22:18 A módlcie się, módlcie. Na szczęście jesteście swoistymi odszczepieńcami i dziwakami z cały tym swoim radioryjem i swoim guru. Jak będziecie dalej głosić taką nienawiść i takie sekciarskie pogłądy, to nasze dzieci (a najdalej wnuki) będą grać w kościołach w piłkę. hi, hi... Sczęść w barze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary byk Re: Czy dlatego nie nalezy ... IP: *.imgw.pl 23.05.04, 19:16 pisac o procesie? Przeciez dziennikarz nie mowi, kto ma racje, a tylko przytacza fakty. Od rozstrzygniecia jest sad! A przeciez to nie jest proces przeciw RM, a tylko przeciw ojcu i mezowi, czy sprawa rodzinna. A gdyby maz skarzyl zone, ze kaze mu sluchac RMF, to byloby tendencyjne itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opiniapollpressage Michnik znecal sie nad Gieremkiem IP: *.sympatico.ca 20.05.04, 22:10 Ile ten genialny Gieremek nacierpial sie w trakcie otrzymywania tego Super Expresowego wyroznienia gazety Czlowieka Roku, to tylko on wie.Podobno jakis Saros zwrocil sie do lodzkiej policji aby przestala sie lenic i wsadzila te swoje cztery litery do sprawy. Gieremek to taka streserka jablek o oprocz tego professore. Collegam professore czy to ladnie, ze bedziesz od tego momentu musial w butonierce nosic to ozlocenie gazety. Mozesz sie tlumaczyc, ze masz jeszcze Legie Honorowa i bilans jest prawdopodobnie pozytywny. Dwa grzyby w barszczy nie szkodza. Podobmo Michnik ma slabosc do Gieremka a Gieremek ma slabosc do lowienia ryb. Teraz Gieremek winien dostac Pokojowa Nagrode Nobla. Mniemam, ze jest to zbawcza mysl. Procedura jest prosta. Musza dwa znaczace gremia wystapic o kolejnego laureata; na przyklad AMNESTY INTERNACJONA i TRANSPARENCT..wysla opis czynow do 274 osobistosci (ksiazeczke okolo 100- 200 stron). Wymog jest jeszcze jeden nie mozna byc zlosliwym i pamietliwym. Powodzenia i gumowych slupkow na drodze. OPINIA POLL PRESS AGENCY BONAWENTURA SOLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonawentura Solski Niech Miknik nie przegapi inicjatywy spolecznej IP: *.sympatico.ca 20.05.04, 22:27 Pol zartem, pol serio Michnikowi wydaje sie, ze siedzi w areopagu medrcow , to dobrze. Gieremek wedlug zdania ekspertow od prognoz srednioterninowych ma szanse NAGRODE. Jesli jej nie dostanie to bedzie to wylaczna wina Michnika bo on czasami lubi sie polenic (publicznie sie przeciaga). Musi sie skomasowac. To trzeba robic w galopie bo za rok moze zabraknac pary i... Bedziemy obserwowac. BONAWENTURA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher To i tak pół biedy. IP: *.ebola.lublin.pl / *.ebola.lublin.pl 20.05.04, 22:19 No bo przecież mógł sadysta jeden kazać jej czytać wyborczą no nie? Albo mógł zafundować se łącze internetowe i zmuszać ją do czytania niniejszego forum :))) (no przynajmniej co ciekawszych postów). Odpowiedz Link Zgłoś