honeyr 21.08.11, 14:38 wybory.onet.pl/parlamentarne-2011/aktualnosci/,1,4826233,aktualnosc.html Sympatyzował z PiS, teraz startuje z PJN. Córka śpiewała dla Tuska, teraz ssie falliczny długopis w interesie Palikota. Piłsudczycy jak malowani :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_smigly Jedynie Napieralski ma prawidłowe korzenie bo 21.08.11, 14:48 pezetpeerowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
richard51 Re: Jedynie Napieralski ma prawidłowe korzenie bo 21.08.11, 14:58 rydzyk_smigly napisał: > pezetpeerowskie. A Dondon? szkockie,niemieckie,kaszubskie czy polskie? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Re: Jedynie Napieralski ma prawidłowe korzenie bo 21.08.11, 15:11 Nie wiem, pisowski kolego. Wiem, że w aktach Józefa Tuska znajduje się taki oto dokument gestapo, którym się z pewnością nie pochwali żaden Genetyczny Patriota: "Fanatischer Pole gefahrdet die Sicherheit des deutschen Staates" Darmowe tłumaczenie w guglu. Odpowiedz Link Zgłoś
richard51 Re: Jedynie Napieralski ma prawidłowe korzenie bo 21.08.11, 15:18 rydzyk_smigly napisał: > Nie wiem, pisowski kolego. Wiem, że w aktach Józefa Tuska znajduje się taki oto > dokument gestapo, którym się z pewnością nie pochwali żaden Genetyczny Patriot >u. Każdy anonimowy głupek taki np.jak posługujący się nickiem rydzyk_śmigły,może mówić komuś pisowski kolego.Ja nie mam zamiaru z takimi matołkami jak ty prowadzić dyskusję,bo starasz się matołku ludzi obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś