Dodaj do ulubionych

Piłsudczykowskie korzenie Dody

21.08.11, 14:38
wybory.onet.pl/parlamentarne-2011/aktualnosci/,1,4826233,aktualnosc.html
Sympatyzował z PiS, teraz startuje z PJN. Córka śpiewała dla Tuska, teraz ssie falliczny długopis w interesie Palikota. Piłsudczycy jak malowani :D
Obserwuj wątek
    • rydzyk_smigly Jedynie Napieralski ma prawidłowe korzenie bo 21.08.11, 14:48
      pezetpeerowskie.
      • richard51 Re: Jedynie Napieralski ma prawidłowe korzenie bo 21.08.11, 14:58
        rydzyk_smigly napisał:

> pezetpeerowskie.

A Dondon? szkockie,niemieckie,kaszubskie czy polskie?

• rydzyk_smigly Re: Jedynie Napieralski ma prawidłowe korzenie bo 21.08.11, 15:11
          Nie wiem, pisowski kolego. Wiem, że w aktach Józefa Tuska znajduje się taki oto dokument gestapo, którym się z pewnością nie pochwali żaden Genetyczny Patriota:

"Fanatischer Pole gefahrdet die Sicherheit des deutschen Staates"

Darmowe tłumaczenie w guglu.
          • richard51 Re: Jedynie Napieralski ma prawidłowe korzenie bo 21.08.11, 15:18
            rydzyk_smigly napisał:

> Nie wiem, pisowski kolego. Wiem, że w aktach Józefa Tuska znajduje się taki oto
            > dokument gestapo, którym się z pewnością nie pochwali żaden Genetyczny Patriot
            >u.

Każdy anonimowy głupek taki np.jak posługujący się nickiem rydzyk_śmigły,może mówić komuś pisowski kolego.Ja nie mam zamiaru z takimi matołkami jak ty prowadzić dyskusję,bo starasz się matołku ludzi obrażać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka