jon_ze_wsi 12.09.11, 17:34 starszych: w jaki po "Platformie Obywatelskiej" ornat przebierze się diabeł? Była UD, KLD, UW, jest PO, a co po PO? Palikot już tylko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dirloff Re: Młodzi z PISem, super. Mam pytanie do 12.09.11, 19:05 Po wyborach "ewakuacja" Tuska z PO na "fuchę" w Brukseli czy Strasburgu, uzgodnioną zawczasu z Merkel. Natomiast PO przypuszczalnie rozpadnie się na dwie partie - prawicową Gowina i lewicową Arłukowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Młodzi z PISem, super. Mam pytanie do 12.09.11, 19:08 A jak PIS przepieprzy to na ile sie rozpadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Re: Młodzi z PISem, super. Mam pytanie do 12.09.11, 19:23 > A jak PIS przepieprzy to na ile sie rozpadnie? Na nic. Będzie dalej jakie jest. Co najwyżej odpadnie następny "odprysk" typu PJN, którego żaden wyborca PiS-u nie poprze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi Pis nie rozpadnie się, gdyż odzwierciedla znaczną 12.09.11, 20:23 część polskiego społeczeństwa, i to akurat tą, która jest solą tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Młodzi z PISem, super. Mam pytanie do 12.09.11, 20:35 Aleście wy znaFcy polityki, jonie, do spółki z dirloffem... Pozazdrościć jeno! Komentpwać? Czy komentuje się bzdury??? Odpowiedz Link Zgłoś