Dodaj do ulubionych

Kaczyński tylko raz dostał w tyłek od ojca

20.09.11, 12:51
"Rodzice byli wobec Jarosława Kaczyńskiego i jego brata raczej łagodni. Prezes PiS w "Alfabecie braci Kaczyńskich" Michała Karnowskiego i Piotra Zaremby wspominał, że ojciec sprawił mu lanie tylko raz - kiedy w ogródku przed domem razem z ciotecznym bratem podpalił siano należące do niejakich państwa Kowalskich".
raz tylko dostałem w dupę od ojca
Wierzycie w takie zwierzenia? Czy ktoś, kto wyrasta w miłości, szczęściu, zaufaniu, staje się kimś, dla kogo jedynym życiowym celem jest niszczenie ludzi? Podsłuchy, prowokacje, aresztowania o szóstej rano, mania prześladowcza - to mi nie pasuję do człowieka, który miał szczęśliwe dzieciństwo.
Obserwuj wątek
    • fractale Re: Kaczyński tylko raz dostał w tyłek od ojca 20.09.11, 13:00
      Tradycyjnie już. Jak Kaczyński potrzebuje się podeprzeć rodziną w polityce lub kampanii wyborczej, to Kali dobrze. Jak Kaczyńskiemu wspominają o dziwnych rodzinnych przypadkach, to jest to wściekły atak.
    • humbak Re: Kaczyński tylko raz dostał w tyłek od ojca 20.09.11, 13:20
      To że dostał tylko raz w tyłek oznacza że wyrastał w miłości, szczęściu i zaufaniu?
      • xystos Re: Kaczyński tylko raz dostał w tyłek od ojca 20.09.11, 13:27
        a mi Jarka szkoda,naprawde
        szkoda mi go jako czlowieka
        w jego wieku powinno sie byc spelnionym,juz
      • zoro_wieczorowo_poro Re: Kaczyński tylko raz dostał w tyłek od ojca 20.09.11, 13:27
        raz dostał w doopę, a ile razy w łeb?
    • simera16 Re: Kaczyński tylko raz dostał w tyłek od ojca 20.09.11, 13:35
      A może chciał więcej, bo to go stymulowało i do dzisiaj czuje się "niespełniony"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka