Dodaj do ulubionych

Gugała kontra Hofman widzieliście to?

05.10.11, 19:45

Ja czegoś takiego w TV jeszcze nie widziałem.
Obserwuj wątek
    • mniam26 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 05.10.11, 19:51
      Gugała był lepszy od Lisa.
      • tacx Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 05.10.11, 19:54
        a co się stało? hoffman puścił bąka i zwalił na gugałę?
        • off_nick Gugała po linii... 05.10.11, 20:00

'30 czerwca, godzina 12.46. w wywiadzie dla Polsat News oświadcza, że jeżeli Kaczyński ma pretensje do minister zdrowia o pozostawienie szczątków ofiar katastrofy smoleńskiej, powinien sam je pozbierać'.
          Bez komentarza.
    • aaneta Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 05.10.11, 19:57
      Gugała robi najlepsze wywiady w polskiej telewizji. Daje popalić rozmówcom, nie tak jak te wszystkie inne sieroty. Ale jak rozmawiał kiedyś z Błaszczakiem, to aż mi go szkoda było (Gugały, nie Błaszczaka), bo próbował wyciągnąć od niego choć jedno sensowne zdanie i nie dał rady.
      • rado26 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 05.10.11, 20:08
        aaneta, nie dał rady wyciągnąć słowa, nie dziwie się , Hoffmanowi zbierał się do zadania pytania 3 min , a jak ten zaczął odpowiadać to po trzecim słowie dawał kolejne pytania. Powiem szczerze, że rzadko oglądam Polszmat, ale po tym występie redaktora, doktora, magistra Gugały, widzę, że nie ma czego żałować. Jarek prawie płakał, głos mu się łamał, jak powtarzał mantre , że 300 lat nie mieliśmy tak dobrej polityki zagranicznej, że gospodarka jest najlepsza od 89 r. Myślałem, że oglądam tvp 2 i Górskiego z KMN. Mówił też o spalonych mostach i wymienił chyba wszystkie większe rzeki w Polsce, może coś palił przed wejściem na antenę. W pewnym momencie myślałem, że wstanie i zaj...e Hoffmanowi. Tragedia
        • mniam26 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 05.10.11, 20:15
          rado26 napisał:

W pewnym momencie myślałem, że wstanie i zaj...e Hoffmanowi.
          ja myślałem że przerwie rozmowę i wyjdzie
        • emilsta58 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 00:26
          BRAWO redaktorze Gugała nareszcie Hofman usłyszał co większość ludzi o nim i o PiS sądzi
    • rado26 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 05.10.11, 20:01
      Nie ma co Gugała pobił Lisa. Ludzie czy w tym kraju niema przynajmniej udających obiektywizm dziennikarzy (?) Przypomina mi się Piotr Gembarowski i Krzaklewski w gościu jedynki, masakra. Wszystkie ręce na pokład, Dominika Wiejska i Jasia Paralitowska też jadą po bandzie w TOK FM.
      • mao111 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 05.10.11, 20:05
        Taaaak a to ciekawe... Siostry Karnowskie, RAZ, Widstein, Igorek, Semki, Sakiewicz to nie jadą po bandzie. :)
        • rado26 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 05.10.11, 20:15
          mao111, powiem tak, odpowiadasz czy pytasz? Bo jeśli pytasz to Ci odpowiem, że tak po bandzie jak poliredaktorzy Lis, Paradowska, Żakowski, Wielowie"j"ska, Durczok, Olejnik,Gugała, Miecugow, Michnik, Sobieniowski, Mrozowski, Sekielski, Kuczyński, nikt już nie może jechać.
          • mao111 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 01:28
            To Ty mało czytasz i słuchasz skoro tak mówisz. Poczytaj "niezależnych" dziennikarzy.
    • douglasmclloyd Czyżby Hofmanowi makijaż się rozmył? nt 05.10.11, 20:03
    • passu Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 05.10.11, 20:08
      To tylko potwierdza, że w partii miłości panuje przedwyborcza panika.
      • rado26 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 05.10.11, 20:18
        Do tego stopnia, ze zaczęli książkę kaczki czytać i po słowie anal-lizować, gdzie tu się czepić. Widocznie wewnętrzne sondaże się sprawdziły.
    • kukipl [...] 05.10.11, 20:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • takitamdwa Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 05.10.11, 20:40
      Funkcjonariusz Gugała obnażył na jakiej smyczy chodzi! Wyborne! Reżim traci kontrolę!
      • emilsta58 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 00:18
        Nareszcie się doczekałem że Adam Hofman usłyszał co większość społeczeństwa o nim
        i o PiS sądzi krótko mówiąc SZKODZĄ POLSCE
      • emilsta58 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 00:18
        Nareszcie się doczekałem że Adam Hofman usłyszał co większość społeczeństwa o nim
        i o PiS sądzi krótko mówiąc SZKODZĄ POLSCE
        • pade Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 00:34
          można to gdzieś obejrzeć?
          • arno-ger Śmieszą mnie do łez ci oburzeni wyznawcy sekty pis 06.10.11, 00:48
            Oburzaja się jak ktoś ukazuje w prawdziwym swietle ich politycznych troglodytów ! No po prostu wasz karzełek i jego wazeliniarze jak szczyl Hofman tacy są i nic na to nikt nie poradzi !
    • mike.recz Niestety jeszcze nie widziałem ale z tego 06.10.11, 02:30
      co do tej pory przeczytałem to Gugała nie pozwolił rzecznikowi jednej z partii opowiadać
      bezkarnie swoich dyrdymałów i stał się wrogiem wyznawców tej partii.
      • ponte_aronte link do wywiadu 06.10.11, 08:44
        właśnie oglądam, na razie (7 minuta) uważam, że Gugała jest wyjątkowo cierpliwym człowiekiem
        polecam mimikę Hofmana :)
        Hofman jest idiotą
        • ponte_aronte sorry, link 06.10.11, 08:45
          rozgadałem się i zapomniałem
          www.youtube.com/user/observerTVfromPOLAND#p/a/u/1/4qbIpKcmQKE
          • mike.recz Re: sorry, link 06.10.11, 11:51
            Nie miałem czasu rano sobie tego materiału odtworzyć. Właśnie teraz mam możliwość to zrobić.
            • mike.recz Re: sorry, link 06.10.11, 12:13
              Szkoda, że nie jest skopiowane do samego końca.

Tak jak przypuszczałem. Gugała nie dał sobie wciskać Hofmanowej ciemnoty i stąd taki
              lament wyznawców prezia.
              • x2468 Re: sorry, link 06.10.11, 12:47
                Jest do końca.Tyle ze w dwóch częściach.
                • mike.recz Re: sorry, link 06.10.11, 15:38
                  Spoko, dziękuję. Czas temu już namierzyłem.
    • aniechto.only Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 09:17
      Obejrzałam. Poziomem chamskiej arogancji Hofman przewyzszył swojego guru. Swoją drogą ciekawa jest koncepcja prowadzenia polityki zagranicznej za pomocą adwokatów. Tylko pogratulować nowatorskiego podejścia.
      • tacx Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 10:11
        ho ho.. już widzę mecenasa hamburę pozywajacego Bilda czy Die Welt. Po prostu Kaczor osmiesza siebie i państwo które chce reprezentować. Hambura od xx lat próbuje zrobić sobie publicity a to ścigając ziomków, a to pozywając za 'polskie obozy' i nic poza utrwaleniem w swiadomosci ludzi jego nazwiska z tego nie wynika.
        jest to po prostu załosne co wyrabia kaczyński i ten wypierdek Hofman. Zona od 4 lat na urlopie żłopie z zusowskiej kasy, mężuś siorbie kasę z budżetu i kupuje zabawki od mercedesa czy audi zarzucając innym ze wspierają niemiecki bizness. LOL. Gugała i tak był taktowny bo jakbym takiego hofmana miał przed sobą to nie wiem czy by mi ręka posłuszną była gdybym słyszał po raz 15 te łgarstwa i miazmaty piarowców którymi wyprano mu chyba zwojnicę bo on już zdaje się bez skrępowania kłamie w żywe oczy. załozę się ze w nagrodę dostanie kopa do Europarlamentu gdzie abierze swoją wielce chorą zonę i w ten sposób kaczyński uwolni nas od utrzymywania nierobów z państwowej kisy
      • jeniknal Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 15:34
        Gugała był żenujący do bólu. To jest jeszcze dziennikarz? Dziennikarzem powinien być ktoś taki, że w momencie jak się go słucha, czyta, nie można mieć jasności na kogo odda głos w wyborach, nie można domyśleć się jego poglądów, co tak naprawdę myśli. Dobry dziennikarz wytknie słabe strony w narracji zarówno członka PiSu jak i PO. To jest prawdziwy dziennikarz, a nie te sługusy, które aż palą się, gotują, mało zawału nie dostaną, kiedy rozmówca pokazuje ich kłamstwa i niekonsekwencje. To nie jest dziennikarstwo, to jest rozmowa jak spod kiosku, z jednym wyjątkiem, na szczęście, brakuje przekleństw. O tyle dobrze.
        • wariant_b Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 16:00
          jeniknal napisał:
          > Dobry dziennikarz wytknie słabe strony w narracji zarówno członka PiSu jak i PO.

Przykro mi, ale mam odmienną opinię.

Dobry dziennikarz prowadząc wywiad z członkiem władz PiS nie powinien wytykać
          słabych stron w narracji PO. To może robić byle Sakiewicz, a nie dobry dziennikarz.
          • jeniknal Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 17:57
            No jasne, że nie powinien, robiąc wywiad z członkiem PiSu powinien wytykać słabe strony PiSu a robiąc wywiad z członkiem PO powinien wytykać słabe strony PO. To dokładnie miałem na myśli, chyba się źle zrozumieliśmy. Jednym słowem to powinien chytry "lis" (bez aluzji do Lisa) mylący tropy.
    • homosovieticus Gugała, niczym podstarzały huvejbin, starał się 06.10.11, 10:04
      bezskutecznie sprostać elokwencji i spokojnej, logicznej argummentacji Hofmana. Słowne, telewizyjne "pojedynki" reprezentantów PiS-u ( Kaczyńskego z Lisem i Hofmana z Gugałą) doskonale obnażają zacietrzewienie polityczne i wynikającą z niego miałość intelektualną medialnych reprezentantów "łże- elity".
    • po.dpaska Mam to nagrane.Cyrk Gugały 06.10.11, 10:28
      Gugała zgadzał się z Hofmanem w szczegółach co do faktów ale na samym końcu przyPOmniał sobie jaką ma rolę jako dziennikarz zajmujący się POpieraniem PO i tak jakby się nagle obudził i wywalił POtok słów jak z płyty w stylu "jedynie słusznym" i zamknął program.
      To miernota taka sama jak Lis to czego można się po głópku sPOdziewać.
      • douglasmclloyd Re: Mam to nagrane.Cyrk Gugały 06.10.11, 18:01
        po.dpaska napisał:

> Gugała zgadzał się z Hofmanem w szczegółach co do faktów ale na samym końcu prz
        > yPOmniał sobie jaką ma rolę jako dziennikarz zajmujący się POpieraniem PO i tak
        > jakby się nagle obudził i wywalił POtok słów jak z płyty w stylu "jedynie słus
        > znym" i zamknął program.
        > To miernota taka sama jak Lis to czego można się po głópku sPOdziewać.

Eeeee, już myślałem, że ten drugi wyciągnął szminkę i zaczął się malować.
    • wariant_b Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 12:10
      Hofman śliski jak krowie g... po deszczu.

Mówić, mówić i mówić - cokolwiek, byle agresywnie i z przekonaniem, choć bez sensu.
      Byle tylko nie mogli zadać następnych pytań.
      • jacekm22 Re: Gugała kontra Hofman widzieliście to? 06.10.11, 18:59
        Gugala mial swieta cierpliwosc do tego ulizanego pisowskiego bubka , powtarzajacego jak automat swa mantre !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka