Dodaj do ulubionych

Palikot a POPiS

16.10.11, 22:04
Jak Januszek będzie rósł za bardzo w siłę, to mogą się zacząć dziać dziwne rzeczy. Nie zapominajmy, że ewentualny POPiS ma większość konstytucyjną i może przeprowadzić co mu się podoba: wprowadzenie katoszariatu czy zakaz działalności politycznej dla ludzi związanych z przemysłem spirytusowym.
Obserwuj wątek
    • honeyr Na forum czas modłów o obronę przed Palikotem 16.10.11, 22:15
      Świadkami różnych łajdactw będziemy zapewne w tej kadencji. Sygnałem pierwszym jest wyciszenie wojny z prezesem. Na forum też - ze świecą szukać wątków, w których pyskate Pokraki wrzucałyby jak niegdyś na PiS. Zamiast tego zanoszą modły do Tuska o ochronę przed Palikotem.
      • taziuta Re: Na forum czas modłów o obronę przed Palikotem 16.10.11, 22:36
        honeyr napisał:

> Świadkami różnych łajdactw będziemy zapewne w tej kadencji. Sygnałem pierwszym
        > jest wyciszenie wojny z prezesem. Na forum też - ze świecą szukać wątków, w których
        > pyskate Pokraki wrzucałyby jak niegdyś na PiS. Zamiast tego zanoszą modły
        > do Tuska o ochronę przed Palikotem.

Fakt, lemingi znowu strumieniem, ale teraz już w inną stronę. ;)
    • qqazz Re: Palikot a POPiS 16.10.11, 22:31
      I tak się będą działy a Januszek za mocno nie urośnie, spora grupa jego wyborców to porządni katolicy którym nie w smak poglądy Środowej, Nowickiej czy Biedronia, dla nich Januszek to raczej symbol szans na zmianę w sferze społeczno gospodarczej. Ta grupa (i to spora) szybko może przeskoczyć do JKMa czy nowego wcielenia Giertycha ale na pewno nie będzie zdejmowała krzyża ani chodziła na "parady".

pozdrawiam
      • don.kichote Bredzisz 16.10.11, 22:34
        qqazz napisał:

> spora grupa jego wyborcó
        > w to porządni katolicy którym nie w smak poglądy Środowej, Nowickiej czy Biedro
        > nia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka