wkkr 17.10.11, 12:08 są równie nietolerancyjni jak PiS i jego zwolennicy. W całej jaskrawości widać to na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uu5.42 to sa zidiociali ludzie "bez wlasciwosci" 17.10.11, 12:10 po prostu. palikot, jego zbieranina w sejmie, klakierzy w rodzaju tego pseudodziennikarza muzycznego leszczynksiego, fani i wyznawcy Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Palikot oraz jego zwolennicy 17.10.11, 12:11 Tak? Udowodnij Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Mam zrobić rzut z ekranu? 17.10.11, 12:26 Po wyborach mamy tu erupcję nietolerantów z pod znaku Palikota. PS RP to organizacja wodzowska i silnie ideologiczna. W tym sensie bardzo przypomina NSDAP - podobnie jak PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Mam zrobić rzut z ekranu? 17.10.11, 12:30 Jak możesz to zrób zrzut ekranu bylebyś to udowodnił. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Nie zmiesci mi sie to wszystko na dysku. 17.10.11, 12:31 praktycznie każda wypowiedź zwolennika Palikota na tema KK jest przejawem braku tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nie zmiesci mi sie to wszystko na dysku. 17.10.11, 12:33 Jakieś malutkie dowodziki wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Mam zrobić rzut z ekranu? 17.10.11, 12:35 wystarczy atakować krzyż czy go bronić - a już jest się faszystą! Choć faszyści nie atakowali krzyża ani Kk - wiedzieli z kim trzymać, aby zwiększyć szanse na wygraną! A ja teraz mam dylemat: klęczniki z PO atakują Palikota, płaszczaki z PiS robią "ustawę" aby chronić krzyż przed wyprowadzką. Ja już nie wiem - co musi się stać, aby Polacy zrozumieli, że lepiej budować przedszkola i żłobki niż kościoły! Lepiej płacić za naukę matematyki, fizyki czy języków, niż religii? Ile jeszcze będziemy słuchać głupot, że polskość to krzyż, a nasza suwerenność istnieje - bo płacimy na kler? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr żłobki nie są alternatywą dla kośicołów 17.10.11, 13:02 obie te instytucje zaspokajają inne potrzeby obywateli. Czy się komuś podoba czy nie, wierzący są takimi samymi obywatelami jak niewierzący. Trzeba o tym pamiętać. W przeciwnym razie domagając się tolerancji dla swoich innym jej się odmawiać będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Kto chce likwidowac kościoły, wkkr ? 17.10.11, 13:05 Jakoś mi umknęło. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: cillian1 17.10.11, 14:09 Nie zaprzeczam - wolę jego od klęczników wielu :) choć sam Palikot klęczał, jak mu pasowało - tak samo jak klerowi pasuje przyjaźń z mafią! Ciekawe czy też handlują żywym towarem, a może są odbiorcami?' Hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Palikot to cynik 17.10.11, 14:14 jak będzie trzeba to i z Rydzykiem deal zrobi.... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Palikot to cynik 17.10.11, 14:14 Z rydzykiem nie zrobi - on wszystkich wydyma! Akurat Palikot jest ostrożny :) Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Palikot to cynik 17.10.11, 14:23 cillian1 napisał: > Z rydzykiem nie zrobi - on wszystkich wydyma! > Akurat Palikot jest ostrożny :) ======= Dla popularnosci zrobi wszystko. Z Torunia pielgrzymkę RM do Częstochowy poprowadzi jesli mu się to do czegoś przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Palikot to cynik 17.10.11, 14:25 Dla popularności i owszem, ale kontakt z rydzykiem to strata popularności i pieniędzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: żłobki nie są alternatywą dla kośicołów 17.10.11, 13:10 wkkr napisał: > obie te instytucje zaspokajają inne potrzeby obywateli. > Czy się komuś podoba czy nie, wierzący są takimi samymi obywatelami jak niewier > zący. > Trzeba o tym pamiętać. > W przeciwnym razie domagając się tolerancji dla swoich innym jej się odmawiać b > ędzie! Ty dostałeś jakiejś septycznej "sraczki" weź się człowieku opamiętaj i przestań histeryzować. Zdjęcie krzyża w sejmie w urzędach i instytucjach państwowych nie oznacza żadnej wojny. To standard w UE. Twój i wszystkich katolików kościół będzie trwał,niech się również opodatkuje i zrezygnuje z budżetowych dotacji... Mówisz,że katolicy płacą również podatki? ...zgoda,powinniście w całości finansować obiekt swojego kultu. Są w tym kraju również ludzie,którzy nie podzielają waszych wartości. Zrozumiał? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr sraczki dostało wszelkiej maści lewactwo 17.10.11, 14:01 sukces palikotą zupełnie im zabełtał w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: sraczki dostało wszelkiej maści lewactwo 17.10.11, 14:09 wkkr napisał: > sukces palikotą zupełnie im zabełtał w głowach. Mam lewicowe poglądy nie uważam,że Palikot ma je również. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: sraczki dostało wszelkiej maści lewactwo 17.10.11, 14:13 posłuchaj, nie lubisz księdza nie jesteś lewakiem, ofiary księży ich nie lubią - są lewakami? Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: sraczki dostało wszelkiej maści lewactwo 17.10.11, 14:20 cillian1 napisał: > posłuchaj, nie lubisz księdza nie jesteś lewakiem, ofiary księży ich nie lubią > - są lewakami? Palikot nie jest dla mnie żadnym lewicowcem.To raczej owieczka kościoła,która zbłądziła i szuka swojego miejsca,nie patrząc na stado. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr jesteś ofiarą ksiedza? współczuję! 17.10.11, 14:21 oby sczezł w piekle! Jeszcze tu na Ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: jesteś ofiarą ksiedza? współczuję! 17.10.11, 14:27 napisałem ofiary, nie ofiara - a gdybym był, to już by sukienkowy leżał w lesie metr pod ziemią - jam nie chrystus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Języka używasz wyjątkowo podłego n/t 17.10.11, 14:36 obrażasz się jak katolik za nazwanie wiary głupotę! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Mam zrobić rzut z ekranu? 17.10.11, 14:56 wkkr napisał: > Po wyborach mamy tu erupcję nietolerantów z pod znaku Palikota. > PS > RP to organizacja wodzowska i silnie ideologiczna. > W tym sensie bardzo przypomina NSDAP - podobnie jak PiS. Jaką ty masz ideologię w RP, oszołomie? Oni właśnie walczą z niebezpieczna i szkodliwą ideologią polskiego katolstwa! Twoje prymitywne porównania są na poziomie Korwina-Mikke, równie dobrze możesz powiedzieć że UK, USA i ZSRR z IIWŚ to to samo co hitlerowska Rzesza, bo byli owładnięci "ideologią antyfaszystowską" i nienawidzili hitlerowców tak samo jak oni nienawidzili ich i do tego wszystkie główne państwa alianckie (także Francja de Gaulla) były w czasie wojny rządzone wodzowsko. Właśnie tego typu żałosne i prymitywne porównania stosujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Oczywiście 17.10.11, 12:55 Ja też uważam, że należy skończyć z rządami czarnej mafii. I jej fagasów. Z względu na niespotykany w historii państwa polskiego rabunek jego obywateli. Wszystko przez tą demokrację. Poprzewracało się ludziom w ich tępych łbach. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: No i pojawił się nietolerant nr 1 17.10.11, 13:01 czego nie zrozumiałeś - on/ona czepia się o pieniądze - nie o poglądy! Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr nie o terś ale o formę chodzi 17.10.11, 13:04 nietolerant ten posługuje się językiem nienawiści. Powinien sie wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: nie o terś ale o formę chodzi 17.10.11, 13:37 Język nienawiści - powieszenie bez pytania krzyża w Sejmie! Teraz trzeba się pytać samego k..wa papieża - czy można go ściągnąć, jakby był jakimś nadzorcą naszego Sejmu! Zresztą, to pieprzenie o języku nienawiści ma tyle samo sensu, co pieprzenie o miłości boga do ludzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr No wałasnie 17.10.11, 13:59 następny który nie panuje nad emocjami. PS No i po co ta "qrwa" była? Nie potrafisz inaczej? Może czas na terapię? Nienawiść można i należy leczyć.... Katofobia jest równie obrzydliwa jak homofobia czy antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: No wałasnie 17.10.11, 14:06 > następny który nie panuje nad emocjami. poczekaj - może się ktoś odważy obalić ten krzyż w Sejmie - zobaczę i ocenię twoje emocje :) > No i po co ta "qrwa" była? Nie potrafisz inaczej? Może czas na terapię? Też się zastanawiam, po co jezus wziął Magdalenę - może się zakochał? :D > Katofobia jest równie obrzydliwa jak homofobia czy antysemityzm. wiem, ale katofobia to choroba nabyta - od nadmiaru się rzyga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu5.42 haenie - a przekrety, populizm palikota i porazka 17.10.11, 13:22 przyjaznego panstwa nie zamacily ani troche twojej wielkiej milosci do januszka? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: haenie - a przekrety, populizm palikota i por 17.10.11, 13:45 wiesz co, może napisz coś o księżach i ich naukach - sotanio doszedł grzech - zatruwanie świata, jakby chrystus nie pierdział i nie produkował śmieci! Tylko po 2000 lat im się przypomniało! Leć do kościoła, tam więcej pożytku z Ciebie, niż na forum,. tylko irytujesz! A z drugiej strony, bierzesz z tacy na swoje opłaty, czy legalnie masz zwrot z budżetu?? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak jaka porazka? Jakie przekrety? 17.10.11, 13:49 100 projektow z komisji Przyjazne Panstwo Palikot planuje zglaszac jako RP do sejmu. Przedtem utknely w komisjach, zawiadywanych przez Schetyne. Jakbys nie wiedzial - zagorzalego wroga Palikota. Trudno posadzac go o chec nabijania Januszowi punktow, nie? Co do przekretow: czekam na wyroki sadowe. Poki co slyszalem troche medialnego szumu, ktory rownie dobrze moze byc przekretem jak proba przyprawiania mordy przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr palikot jest cynikiem 17.10.11, 14:02 dzisiaj przeprasza za "zakaz pedałowania" jutro będzie przepraszał za "wprowadzenie sodomitów do sejmu" On tak płynie jak wiatr wieje! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: palikot jest cynikiem 17.10.11, 14:17 I to powód do ataku. Sowa, ten sukienkowy, też ma inne poglądy - katole jadą po nim jak bo szatanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: palikot jest cynikiem 17.10.11, 14:20 cillian1 napisał: > I to powód do ataku. Sowa, ten sukienkowy, też ma inne poglądy - katole jadą po > nim jak bo szatanie :) ======================= Przeczytaj swoje głośno, tak by inni je usłyszeli i zastanów się czy taka forma przystoi człowiekowi rozumnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: palikot jest cynikiem 17.10.11, 14:24 hmmm, chyba nie obraziłem uczuć religijno-poddańczych? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Obraziłeś moje poczucie samku 17.10.11, 14:42 ale co tym mogą widzieć..... wnuczęta Aurory chłopcy o twarzach ziemniaczanych bardzo brzydkie dziewczyny o czerwonych rękach Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Obraziłeś moje poczucie samku 17.10.11, 14:50 Pisząc o pedofilach, darmozjadach, wyzyskiwaczach w superlatywach, masz coś wspólnego z poczuciem smaku? - masz coś..... co nawet moje wyobrażenie o człowieczeństwie przerasta! Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Palikot oraz jego zwolennicy 17.10.11, 18:30 MAsz klapki na oczach Abstrakt. Probujesz trzymac sie kurczowo deski ze PO niby jest czyms lepszym. Prawda jest taka ze glusjac na PO flosujesz na spalikotyzowana Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr To ty nie wiesz o co biega manny 17.10.11, 19:39 Ja co do PO nie mam złudzeń. Wybieram ich bo tylko oni w miarę nadają się do zarządzania moim państwem. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Raczej Ty nie wiesz o co biega 17.10.11, 19:59 albo raczej udajesz ze wiesz a i tak robisz na opak. PO tez spalikotyzuje Polske tylko, byc moze, troszeczke wolniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 21:50 manny-jestem napisał: > albo raczej udajesz ze wiesz a i tak robisz na opak. PO tez spalikotyzuje Polsk > e tylko, byc moze, troszeczke wolniej. Co to znaczy "spalikotyzuje Polskę"? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 22:10 Jak nie wiesz to zadne tlumaczenie nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 22:21 manny-jestem napisał: > Jak nie wiesz to zadne tlumaczenie nie pomoze. Nie wiem, bo można to rozumieć różnie. Ty używasz tego jako epitetu i nie wiem czy zarzut ma dotyczyć samej treści, że na przykład chodzi o to, żeby Kościół nie miał uprzywilejowanej pozycji w Polsce i żeby był rzeczywisty rozdział Kościoła i państwa czy może chodzi o sposób uprawiania polityki przez Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 22:30 Chodzi o libertynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 22:42 Do libertynizmu to przyznaje się Korwin-Mikke. A tak poważnie, to, idąc Twoim tropem rozumowania, można stwierdzić, że Ty chcesz zrydzykowania Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 22:54 Nie wazne jest czy Polska bedzie biedna czy bogata, wazne zeby zawsze byla katolicka. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Palikot oraz jego zwolennicy 18.10.11, 01:38 wkkr napisał: > > są równie nietolerancyjni jak PiS i jego zwolennicy. > W całej jaskrawości widać to na tym forum. pieprzysz jak przemarznięty,z wyrozumiałoscią pokazuję Ci środkowego palucha :) Odpowiedz Link Zgłoś