Dodaj do ulubionych

Palikot oraz jego zwolennicy

17.10.11, 12:08

są równie nietolerancyjni jak PiS i jego zwolennicy.
W całej jaskrawości widać to na tym forum.
Obserwuj wątek
    • uu5.42 to sa zidiociali ludzie "bez wlasciwosci" 17.10.11, 12:10
      po prostu.

palikot, jego zbieranina w sejmie, klakierzy w rodzaju tego pseudodziennikarza muzycznego leszczynksiego, fani i wyznawcy
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Palikot oraz jego zwolennicy 17.10.11, 12:11
      Tak? Udowodnij
      • wkkr Mam zrobić rzut z ekranu? 17.10.11, 12:26
        Po wyborach mamy tu erupcję nietolerantów z pod znaku Palikota.
        PS
        RP to organizacja wodzowska i silnie ideologiczna.
        W tym sensie bardzo przypomina NSDAP - podobnie jak PiS.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Mam zrobić rzut z ekranu? 17.10.11, 12:30
          Jak możesz to zrób zrzut ekranu bylebyś to udowodnił.
          • wkkr Nie zmiesci mi sie to wszystko na dysku. 17.10.11, 12:31
            praktycznie każda wypowiedź zwolennika Palikota na tema KK jest przejawem braku tolerancji.
            • wujaszek_joe coś kręcisz 17.10.11, 12:33
              przyjacielu :)
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Nie zmiesci mi sie to wszystko na dysku. 17.10.11, 12:33
              Jakieś malutkie dowodziki wystarczą.
        • cillian1 Re: Mam zrobić rzut z ekranu? 17.10.11, 12:35
          wystarczy atakować krzyż czy go bronić - a już jest się faszystą!
          Choć faszyści nie atakowali krzyża ani Kk - wiedzieli z kim trzymać, aby zwiększyć szanse na wygraną!
          A ja teraz mam dylemat: klęczniki z PO atakują Palikota, płaszczaki z PiS robią "ustawę" aby chronić krzyż przed wyprowadzką.
          Ja już nie wiem - co musi się stać, aby Polacy zrozumieli, że lepiej budować przedszkola i żłobki niż kościoły! Lepiej płacić za naukę matematyki, fizyki czy języków, niż religii?
          Ile jeszcze będziemy słuchać głupot, że polskość to krzyż, a nasza suwerenność istnieje - bo płacimy na kler?
          • wkkr żłobki nie są alternatywą dla kośicołów 17.10.11, 13:02
            obie te instytucje zaspokajają inne potrzeby obywateli.
            Czy się komuś podoba czy nie, wierzący są takimi samymi obywatelami jak niewierzący.
            Trzeba o tym pamiętać.
            W przeciwnym razie domagając się tolerancji dla swoich innym jej się odmawiać będzie!
            • woda_woda Kto chce likwidowac kościoły, wkkr ? 17.10.11, 13:05
              Jakoś mi umknęło.
              • wkkr cillian1 17.10.11, 14:00
                zwolennik palikota
                • cillian1 Re: cillian1 17.10.11, 14:09
                  Nie zaprzeczam - wolę jego od klęczników wielu :)
                  choć sam Palikot klęczał, jak mu pasowało - tak samo jak klerowi pasuje przyjaźń z mafią!
                  Ciekawe czy też handlują żywym towarem, a może są odbiorcami?'

Hmmmm
                  • wkkr Palikot to cynik 17.10.11, 14:14
                    jak będzie trzeba to i z Rydzykiem deal zrobi....
                    • cillian1 Re: Palikot to cynik 17.10.11, 14:14
                      Z rydzykiem nie zrobi - on wszystkich wydyma!
                      Akurat Palikot jest ostrożny :)
                      • wkkr Re: Palikot to cynik 17.10.11, 14:23
                        cillian1 napisał:

> Z rydzykiem nie zrobi - on wszystkich wydyma!
                        > Akurat Palikot jest ostrożny :)
                        =======
                        Dla popularnosci zrobi wszystko.
                        Z Torunia pielgrzymkę RM do Częstochowy poprowadzi jesli mu się to do czegoś przyda.
                        • cillian1 Re: Palikot to cynik 17.10.11, 14:25
                          Dla popularności i owszem, ale kontakt z rydzykiem to strata popularności i pieniędzy :)
            • full_marks Re: żłobki nie są alternatywą dla kośicołów 17.10.11, 13:10
              wkkr napisał:

> obie te instytucje zaspokajają inne potrzeby obywateli.
              > Czy się komuś podoba czy nie, wierzący są takimi samymi obywatelami jak niewier
              > zący.
              > Trzeba o tym pamiętać.
              > W przeciwnym razie domagając się tolerancji dla swoich innym jej się odmawiać b
              > ędzie!

Ty dostałeś jakiejś septycznej "sraczki" weź się człowieku opamiętaj i przestań histeryzować.
              Zdjęcie krzyża w sejmie w urzędach i instytucjach państwowych nie oznacza żadnej wojny.
              To standard w UE.
              Twój i wszystkich katolików kościół będzie trwał,niech się również opodatkuje i zrezygnuje z budżetowych dotacji...
              Mówisz,że katolicy płacą również podatki? ...zgoda,powinniście w całości finansować obiekt swojego kultu.
              Są w tym kraju również ludzie,którzy nie podzielają waszych wartości.
              Zrozumiał?
              • wkkr sraczki dostało wszelkiej maści lewactwo 17.10.11, 14:01
                sukces palikotą zupełnie im zabełtał w głowach.
                • full_marks Re: sraczki dostało wszelkiej maści lewactwo 17.10.11, 14:09
                  wkkr napisał:

> sukces palikotą zupełnie im zabełtał w głowach.

Mam lewicowe poglądy nie uważam,że Palikot ma je również.
                • cillian1 Re: sraczki dostało wszelkiej maści lewactwo 17.10.11, 14:13
                  posłuchaj, nie lubisz księdza nie jesteś lewakiem, ofiary księży ich nie lubią - są lewakami?
                  • full_marks Re: sraczki dostało wszelkiej maści lewactwo 17.10.11, 14:20
                    cillian1 napisał:

> posłuchaj, nie lubisz księdza nie jesteś lewakiem, ofiary księży ich nie lubią
                    > - są lewakami?

Palikot nie jest dla mnie żadnym lewicowcem.To raczej owieczka kościoła,która zbłądziła i szuka swojego miejsca,nie patrząc na stado.
                  • wkkr jesteś ofiarą ksiedza? współczuję! 17.10.11, 14:21
                    oby sczezł w piekle! Jeszcze tu na Ziemi!
                    • cillian1 Re: jesteś ofiarą ksiedza? współczuję! 17.10.11, 14:27
                      napisałem ofiary, nie ofiara - a gdybym był, to już by sukienkowy leżał w lesie metr pod ziemią - jam nie chrystus ;)
                      • wkkr Języka używasz wyjątkowo podłego n/t 17.10.11, 14:29
                        • cillian1 Re: Języka używasz wyjątkowo podłego n/t 17.10.11, 14:36
                          obrażasz się jak katolik za nazwanie wiary głupotę!
                          Wstyd!
        • tornson Re: Mam zrobić rzut z ekranu? 17.10.11, 14:56
          wkkr napisał:

> Po wyborach mamy tu erupcję nietolerantów z pod znaku Palikota.
          > PS
          > RP to organizacja wodzowska i silnie ideologiczna.
          > W tym sensie bardzo przypomina NSDAP - podobnie jak PiS.
          Jaką ty masz ideologię w RP, oszołomie? Oni właśnie walczą z niebezpieczna i szkodliwą ideologią polskiego katolstwa!
          Twoje prymitywne porównania są na poziomie Korwina-Mikke, równie dobrze możesz powiedzieć że UK, USA i ZSRR z IIWŚ to to samo co hitlerowska Rzesza, bo byli owładnięci "ideologią antyfaszystowską" i nienawidzili hitlerowców tak samo jak oni nienawidzili ich i do tego wszystkie główne państwa alianckie (także Francja de Gaulla) były w czasie wojny rządzone wodzowsko. Właśnie tego typu żałosne i prymitywne porównania stosujesz.
    • haen2010 Oczywiście 17.10.11, 12:55
      Ja też uważam, że należy skończyć z rządami czarnej mafii. I jej fagasów. Z względu na niespotykany w historii państwa polskiego rabunek jego obywateli. Wszystko przez tą demokrację. Poprzewracało się ludziom w ich tępych łbach.
      • wkkr No i pojawił się nietolerant nr 1 17.10.11, 12:59
        • cillian1 Re: No i pojawił się nietolerant nr 1 17.10.11, 13:01
          czego nie zrozumiałeś - on/ona czepia się o pieniądze - nie o poglądy!
          • wkkr nie o terś ale o formę chodzi 17.10.11, 13:04
            nietolerant ten posługuje się językiem nienawiści.
            Powinien sie wstydzić.
            • cillian1 Re: nie o terś ale o formę chodzi 17.10.11, 13:37
              Język nienawiści - powieszenie bez pytania krzyża w Sejmie!

Teraz trzeba się pytać samego k..wa papieża - czy można go ściągnąć, jakby był jakimś nadzorcą naszego Sejmu!

Zresztą, to pieprzenie o języku nienawiści ma tyle samo sensu, co pieprzenie o miłości boga do ludzi.
              :)
              • wkkr No wałasnie 17.10.11, 13:59
                następny który nie panuje nad emocjami.
                PS
                No i po co ta "qrwa" była? Nie potrafisz inaczej? Może czas na terapię?
                Nienawiść można i należy leczyć....
                Katofobia jest równie obrzydliwa jak homofobia czy antysemityzm.
                • cillian1 Re: No wałasnie 17.10.11, 14:06
                  > następny który nie panuje nad emocjami.
                  poczekaj - może się ktoś odważy obalić ten krzyż w Sejmie - zobaczę i ocenię twoje emocje :)
                  > No i po co ta "qrwa" była? Nie potrafisz inaczej? Może czas na terapię?
                  Też się zastanawiam, po co jezus wziął Magdalenę - może się zakochał? :D
                  > Katofobia jest równie obrzydliwa jak homofobia czy antysemityzm.
                  wiem, ale katofobia to choroba nabyta - od nadmiaru się rzyga ;)
      • uu5.42 haenie - a przekrety, populizm palikota i porazka 17.10.11, 13:22
        przyjaznego panstwa nie zamacily ani troche twojej wielkiej milosci do januszka?
        • cillian1 Re: haenie - a przekrety, populizm palikota i por 17.10.11, 13:45
          wiesz co, może napisz coś o księżach i ich naukach - sotanio doszedł grzech - zatruwanie świata, jakby chrystus nie pierdział i nie produkował śmieci! Tylko po 2000 lat im się przypomniało!
          Leć do kościoła, tam więcej pożytku z Ciebie, niż na forum,. tylko irytujesz! A z drugiej strony, bierzesz z tacy na swoje opłaty, czy legalnie masz zwrot z budżetu??
        • sierzant_nowak jaka porazka? Jakie przekrety? 17.10.11, 13:49
          100 projektow z komisji Przyjazne Panstwo Palikot planuje zglaszac jako RP do sejmu. Przedtem utknely w komisjach, zawiadywanych przez Schetyne. Jakbys nie wiedzial - zagorzalego wroga Palikota. Trudno posadzac go o chec nabijania Januszowi punktow, nie?

Co do przekretow: czekam na wyroki sadowe. Poki co slyszalem troche medialnego szumu, ktory rownie dobrze moze byc przekretem jak proba przyprawiania mordy przed wyborami.
          • wkkr palikot jest cynikiem 17.10.11, 14:02
            dzisiaj przeprasza za "zakaz pedałowania"
            jutro będzie przepraszał za "wprowadzenie sodomitów do sejmu"
            On tak płynie jak wiatr wieje!
            • cillian1 Re: palikot jest cynikiem 17.10.11, 14:17
              I to powód do ataku. Sowa, ten sukienkowy, też ma inne poglądy - katole jadą po nim jak bo szatanie :)
              • wkkr Re: palikot jest cynikiem 17.10.11, 14:20
                cillian1 napisał:

> I to powód do ataku. Sowa, ten sukienkowy, też ma inne poglądy - katole jadą po
                > nim jak bo szatanie :)
                =======================
                Przeczytaj swoje głośno, tak by inni je usłyszeli i zastanów się czy taka forma przystoi człowiekowi rozumnemu.
                • cillian1 Re: palikot jest cynikiem 17.10.11, 14:24
                  hmmm, chyba nie obraziłem uczuć religijno-poddańczych?
                  • wkkr Obraziłeś moje poczucie samku 17.10.11, 14:42
                    ale co tym mogą widzieć.....
                    wnuczęta Aurory
                    chłopcy o twarzach ziemniaczanych
                    bardzo brzydkie dziewczyny o czerwonych rękach
                    • cillian1 Re: Obraziłeś moje poczucie samku 17.10.11, 14:50
                      Pisząc o pedofilach, darmozjadach, wyzyskiwaczach w superlatywach, masz coś wspólnego z poczuciem smaku? - masz coś..... co nawet moje wyobrażenie o człowieczeństwie przerasta!
    • manny-jestem Re: Palikot oraz jego zwolennicy 17.10.11, 18:30
      MAsz klapki na oczach Abstrakt. Probujesz trzymac sie kurczowo deski ze PO niby jest czyms lepszym. Prawda jest taka ze glusjac na PO flosujesz na spalikotyzowana Polske.
      • wkkr To ty nie wiesz o co biega manny 17.10.11, 19:39
        Ja co do PO nie mam złudzeń.
        Wybieram ich bo tylko oni w miarę nadają się do zarządzania moim państwem.
        • manny-jestem Raczej Ty nie wiesz o co biega 17.10.11, 19:59
          albo raczej udajesz ze wiesz a i tak robisz na opak. PO tez spalikotyzuje Polske tylko, byc moze, troszeczke wolniej.
          • wkkr Bzdura 17.10.11, 20:02
            Dla PO było by to samobójstwo.
            • manny-jestem Re: Bzdura 17.10.11, 20:11
              will see
          • wylogowany.pielegniarz Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 21:50
            manny-jestem napisał:

> albo raczej udajesz ze wiesz a i tak robisz na opak. PO tez spalikotyzuje Polsk
            > e tylko, byc moze, troszeczke wolniej.

Co to znaczy "spalikotyzuje Polskę"?
            • manny-jestem Re: Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 22:10
              Jak nie wiesz to zadne tlumaczenie nie pomoze.
              • wylogowany.pielegniarz Re: Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 22:21
                manny-jestem napisał:

> Jak nie wiesz to zadne tlumaczenie nie pomoze.

Nie wiem, bo można to rozumieć różnie. Ty używasz tego jako epitetu i nie wiem czy zarzut ma dotyczyć samej treści, że na przykład chodzi o to, żeby Kościół nie miał uprzywilejowanej pozycji w Polsce i żeby był rzeczywisty rozdział Kościoła i państwa czy może chodzi o sposób uprawiania polityki przez Palikota.
                • manny-jestem Re: Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 22:30
                  Chodzi o libertynizm.
                  • wylogowany.pielegniarz Re: Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 22:42
                    Do libertynizmu to przyznaje się Korwin-Mikke.
                    A tak poważnie, to, idąc Twoim tropem rozumowania, można stwierdzić, że Ty chcesz zrydzykowania Polski?
                    • manny-jestem Re: Co to znaczy "spalikotyzuje"? 17.10.11, 22:54
                      Nie wazne jest czy Polska bedzie biedna czy bogata, wazne zeby zawsze byla katolicka.
    • omamiony.wiedzmin Re: Palikot oraz jego zwolennicy 18.10.11, 01:38
      wkkr napisał:

>
      > są równie nietolerancyjni jak PiS i jego zwolennicy.
      > W całej jaskrawości widać to na tym forum.
      pieprzysz jak przemarznięty,z wyrozumiałoscią pokazuję Ci środkowego palucha :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka