Gość: pedro geje jak zydzi IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 28.05.04, 19:10 wszyscy ich bija, so biedni, skrzywdzeni Po co wychodzic na ulice? Jak chcecie sie pi..dolic, nikt wam nie broni Robcie to w domu. Dlaczego moje dziecko ma to ogladac. MTV w USA juz robi niezla propagande(mode) na bycie gejem ...i im to niezle wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przesmiewca Re: geje jak zydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 02:14 jak synek ma takiego ojca homofoba to z pewnoscia zagra kiedys w kakaowe oczko. wyrozumialosci dla pociechy zycze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 28.05.04, 19:13 nie wychodzcie na ulice robcie to w domach(jak inni noramlni ludzie) to nikt nie bedzie wam w dupy zagladac- obiecuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.04, 19:35 i tak nie ma prawa nikt im do dupy zaglądać, więc równie dobrze ja mogę tobie obiecać, że jak będziesz dla mnie miły to ci pozwolę chodzić po ulicy Marszałkowskiej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: aaa, a co TY teraz nie możesz chodzić po IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 28.05.04, 19:38 ulicach Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: aaa, a co TY teraz nie możesz chodzić po IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.04, 19:41 Wybierz sobie Sortuj: drzewko i czytaj cały wątek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: aaa, a ja czekam na odpowiedz. IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 28.05.04, 19:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: aaa, a ja czekam na odpowiedz. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.04, 19:48 jeśli kolega wyżej da mi prawo chodzenia po ulicach Warszawty, to pewnie będę je miał. Nie wiesz co to jest hiperbola? Czy każdy użyty w dyskusji środek retoryczny trzeba podbisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: aaa, a ja czekam na odpowiedz. IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 28.05.04, 19:55 Ty bez pozwolenia kolegi powyżej masz i miałeś prawo chodzić ulycami i nie tylko, tak samo jak ja. Czego chcesz więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzelm Spoleczenstwo powinno byc swiadome... IP: 140.247.126.* 28.05.04, 19:26 ...zagrozen, jakie niesie z soba przyzwolenie na publiczne propagowanie dewiacji - dla rodziny, dla kondycji moralnej spoleczenstwa, dla zycia wreszcie. Subkultura gejow jest bowiem czescia tzw. cywilizacji smierci, ktorej wyznacznikami sa m.in. eutanazja i aborcja. A takze negacja wszelkich ogolnie przyjetych norm moralnych. I w tym kierunku powinna isc edukacja spoleczna, nie tylko Kosciola - mysle, ze GW ma tu do odegrania istotna role. Proponuje zaczac od p. Kingi Dunin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Spoleczenstwo powinno byc swiadome... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.04, 19:31 a kamienie, "PEDAŁY", łyse pały, Młodzież Wszechpolska to zapewne cywilizacja miłości, ta sama co Chrystus, który umarł na krzyżyu za nasze grzecy i Matka Teresa z Kalkuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: aaa, a co ty chciałeś powiedzieć IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 28.05.04, 19:37 zestawiając te postacie. Jaki mają one związek z tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: aaa, a co ty chciałeś powiedzieć IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.04, 19:40 taki sam jak autanazja i aborcja z homoseksualizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: aaa, z aborcją to strzał w dziesiątkę. IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 28.05.04, 19:48 Trudno abortować to co nigdy nie ma szans na zaistnienie. Kwestia eutanazji to daje dużo do myślenia ponieważ głównym atutem gejów do legalizacji związków to są sprawy spadkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: aaa, z aborcją to strzał w dziesiątkę. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.04, 19:52 pracuje główka może powoli, ale w sposób ciągły. Zajdziesz daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: aaa, tak odpowiadają ludzie mali. IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 28.05.04, 19:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzelm Re: Spoleczenstwo powinno byc swiadome... IP: 140.247.126.* 28.05.04, 20:23 ...Młodzież Wszechpolska to zapewne cywilizacja miłości... Niekoniecznie, ale nie mam watpliwosci, ze dzielni, szlachetni mlodziency z organizacji ktora Pan/Pani raczyl/a wymienic, daja swiadectwo umilowania podstawowych prawd - boskich i ludzkich. Ale zdaje sie ty i tak, jako 'bonehead', i tak nie jestes w stanie niczego zrozumiec, adieu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prinsik Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.04, 20:04 BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO BRAWO ZA PROFESJONALNA DECYZJE - ZAL KRYPTOCIOTY KACZYNSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: prynsik, przykładem kultury gejowskiej. IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 28.05.04, 20:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁY Re: CIOTY I LESBY WSZYSTKICH KRAJÓW, ŁĄCZTA SIĘ ! IP: *.tele2.pl 28.05.04, 20:06 AHOJ, MAM PYTANKO DO ORGANIZATORÓW IMPREZKI - CZY W RAMACH PARADY "RÓWNOŚCI" BĘDĘ MÓGŁ ZABRAĆ NA PRZEMARSZ MOJĄ TOWARZYSZKĘ ŻYCIA, KOZĘ ZOŚKĘ ? NIE WIEM CZY TA ŹDZIRA ZASŁUGUJE NA DANIE JEJ "WYJŚCIA" NA IMPREZĘ - OSTATNIO PRZYUWAŻYŁEM JĄ W NIEDWUZNACZNEJ POZYCJI Z NASZYM BARANEM EDWARDEM, ALE MYŚLĘ, ŻE TO BYŁ JEJ JEDNORAZOWY SKOK W BOK I DALEJ BĘDZIE MI WIERNA. A TAK NA MARGINESIE, MEDIA, NIBY ZDAWAŁOBY SIĘ LIBERALNE, NIE ZAUWAŻAJĄ WIELU MNIEJSZOŚCI SEKSUALNYCH. WCIĄŻ TYLKO O PEDAŁACH I LESBACH A CO Z NAMI ? ZOOFILE, NEKROFILE TEŻ MAJĄ SWOJE PRAWA, NO NIE ? NA RAZIE, SIE MA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prinsik Re: CIOTY I LESBY WSZYSTKICH KRAJÓW, ŁĄCZTA SIĘ ! IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.04, 20:12 GLUPI BLAZNIE NIE BEDZIESZ MOGL ZABRAC SWOJEJ KOZY NA PARADE PIEPRZ SIE Z NIA W STODOLE - TO IDEALNE MIEJSCE DLA POMYLENCOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁY Re: CIOTY I LESBY WSZYSTKICH KRAJÓW, ŁĄCZTA SIĘ ! IP: *.tele2.pl 28.05.04, 20:22 A FEE, PRINSIK, NIE BYĆ TAKI SAMOLUBNY, WY PEDZIE DO NIEDAWNA TEŻ BYLIŚTA TRAKTOWANI JAK DEWIANTY, NIE RÓB SE TERAZ Z SIEBIE WAŻNIAKA. DALEJ WIARA, JAK WIDZI DWÓCH PEDAŁOW SPLUWA ZA NIEMI PRZEZ LEWE RAMIE. A TAK SWOJO DROGO, TO MOJA KOZA CHOCIAŻ PŁCI ŻEŃSKIEJ I WSADZAM JAJ TAM GDZIE TRZA A NIE FAJDAM SIĘ W GÓWNIE JAK WY, FEE, FEE, FEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta buahaaahahahahaha IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 29.05.04, 00:21 ależ jesteś niesamowicie śmieszny, dowcipny, ironiczny hahaha koza Zośka hahaha dawno tak sie nie uśmiałem jaki poziom ironi... o boże nie moge ale dosrałeś pedałom hahaha rotfl... Boże drogi ależ z ciebie burak!!! PS Napisz ile masz lat może to cię trochę zrehabilituje, choć wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: prinsik, okazuje się, że ten z stodoły IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 28.05.04, 20:25 nauczyłby Ciebie kultury podczas jałowej parady. Byłaby z tego chociaż jakaś korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoUjasasiada A ty CAPIE pieprz sie sam ze soba w kiblu. IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.04, 20:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: CIOTY I LESBY WSZYSTKICH KRAJÓW, ŁĄCZTA SIĘ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 21:09 PIEPRZ SIE Z GEJEM W STODOLE - TO IDEALNE MIEJSCE DLA ZBOCZEŃCÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: CIOTY I LESBY WSZYSTKICH KRAJÓW, ŁĄCZTA SIĘ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 21:13 Czesć Trzeżwy. Ja tak z czystej ciekawości i bez żadnej złosliwości ale mam pytanie w kwestii formalnej. Dlaczego własnie stodoła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: CIOTY I LESBY WSZYSTKICH KRAJÓW, ŁĄCZTA SIĘ ! IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 28.05.04, 20:21 Na paradę idą Ci wszyscy, którzy kochają inaczej. To przecież parada równosci. Masz więc szansę. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Stolico, ratuje się przed Kaczyńskim! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 28.05.04, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Stolico, ratuj się przed dewiantami natury. IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 28.05.04, 20:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Furko A KACZOR DAL D..PY WSZECHPOLACZKOM, KRYPTO IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.05.04, 21:55 PEDAL PIE..LONY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius FURKO PEDALEM? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.05.04, 21:58 Chyba sam jestes niezle wtajemniczonym pedalem, ze znasz takie szczegoly z zycia kaczynskiego? chyba, ze pracujesz dla michnikowskiej UB-ecji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zrównoważony Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.zax.pl 28.05.04, 20:36 spokojnie, Warszawa przetrwa, nie pierwsza i nie ostatnia taka parada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius CZEKA - "GW" CZUWA I CENZORSKI NOZ PRZYSTAWIA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.05.04, 20:39 I co sie dziwicie: Michnik, to komunistyczne nasienie (podobnie jak gebert, Luczywo, itd: - wszystko dzieci "kosmopolitycznych" komuchow), zawsze mial cenzorskie zapedy. Najpierw GW miala byc gazeta calej "Solidarnosci", ale adas powoli zaczal "wykopywac" niewygodnych (zaczal spijac wode z urbanem i robic "geszefty" z Mrs. Rapaczynski - amerykanka o podobnym do michnika rodowodzie). Jak juz pol redakcji "wymiotlo", i wkurzony walesa kazal mu sciagnac znaczek Solidarnosci z tej jego "szmaty", to sie dopiero adasiu rozpedzil ideologicznie: wraz z nabozna czcicielkaWielkiego Stalina p. Szymborska wyzywal Olszewskiego od olszewikow: kto mu podpadl, to go od razu gnoil. a to, ze teraz cenzuruje po chamsku (tzn. "wycina" wszystkie teksty przeciwko tej gejowskiej durnowatej hucpie), to nie powinno dziwic. Skoro skumal sie z kiszcakiem, nyzawajac te wrdedna komunistyczna swinie "czlowiekiem honoru", to nie dziwota, ze przejal jego ubeckie metody (zreszta szanowny braciszek adasia tez go pewnie podszkolil: zbrodniarz stalinowski, poszukiwany listem gonczym, ktory powolujac sie na swoja przynaleznosc do "narodu wybranego" ciepla pupcie w Szwecji grzeje). Nie dziwcie sie wiec, jezeli za niedlugo zapanuje w polsce michnikowsko- bolszewicka dyktatura "politycznej poprawnosci". kasy i wplywow tej "personie" nie brakuje. bezczelnosci rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: A...MOZE W IRAKU LUB IZRAELU.... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 28.05.04, 20:41 ...nastepna parada "rownosci" ( z ta rownoscia to smiech...bo nawet czlonki (partyjne) nie sa rowne)....sie odbedzie...jak rownosc to rownosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.kabaty.2a.pl 28.05.04, 20:43 wydupczyć Kaczyńskiego i Giertycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.05.04, 20:51 Przeciez to nie pedaly debilu! Oni uprawiaja normalny, ludzki seks. wy - pedaly - cofacie sie do epoki kamienia lupanego: widziales "walke o ogien": pie.... od tylu bylo prymitywna forma uprawiania seksu. I na tym etapie pedaly sie ostaly. zrészta w tych lbach tez nic wiecej nie ma. a michnik to sponsuruje, bo mu wszytsko jedno. inaczej by go delirium tremens dobilo. No to huzia Niemiec na michnika: a co: przynajmniej bedzie sie z czego posmiac i sie zgorszenia dzieciom oszczedzi: zawsze mozna bedzie im wytlumaczyc, ze to "goscinny wystep ZOO" na ulicy. Dlatego tez kolegow z kura i koza popieram: caly zwierzyniec na ulice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁY Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.tele2.pl 28.05.04, 20:52 BRONEK, A MOŻE ...BRONKA?, ZBASTUJ, TO ŻE TY LUBISZ JAK CIE DRUGI CHŁOP GRZEBIE FIUTKIM W DUPIE NIE ZNACZY,ŻE INNI O TY MARZĄ, POZWÓL PANOM KACZYŃSKIEMU I GIERTYCHOWI ŻYĆ I WSPÓŁŻYĆ NORMALNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powstaniec warszaw Nie pozwolmy ZAPEDALIC naszej Warszawy IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.04, 20:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:47 Jestem przeciw tolerowaniu zlodziejstwa ,łapówkarstwa,chamstwa,arabów,cyganów,murzynów,innowierców,pedałow w naszym kraju.kocham nienawidzieć i żadna ustawa tego nie zmieni, to takie naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 21:12 Kuba, sprytnie zapomniałeś o Żydach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: W P I E R D O L I C Gejom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 21:23 Trzeba pomyśleć o nowej strategii. Może zamiast popychać gejów na ulicy, popchnąć wojewodę ze stołka. A komusze pozostałości wywalić z Sejmu. I skończą się parady zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebaj Re: W P I E R D O L I C Gejom IP: *.chello.pl 29.05.04, 01:48 a chuja u mamy co ci sie wyszczywa bujasz? (matko boska zajeb mu z buta na patyku kurwa.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: Polnische Kultur!!! werter raus! IP: *.cg.shawcable.net 30.05.04, 06:02 werter raus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:51 oj bedzie rozróba, Parada równości i mlodzież wszechpolska... Czy ktoś wie gdzie dokładnie to ma być i w jakich godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:52 I dawno nie widziałam tylu usunietych wiadomości. Nieżle, co? Zapowida się cikeawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.05.04, 20:57 Masz racje Aniu! adas jeszcze sie troche na nogach trzyma, to razem z urbanem, red. siedlecka, tudziez reszta "towarzycha" dosc sprawnie nozycami "ciachaja". ale w koncu i adas pojdzie spac: pewnie z jaks flaszke ma juz za soba: badzmy optymistami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Trojkat: Bronek-Niemiec-Pankowski/erotyka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.05.04, 21:01 A figa z makiem: nic nie bedzie. a co sie bede w gownie grzebal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: 217.153.70.* 28.05.04, 21:10 Szkoda ze do tego wogole doszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 21:17 Otóż to. Na przyszłość zapamiętamy, że komunistom urzędów nie można powierzać. Zawsze byli przeciwko społeczeństwu i tak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius LEPPER I BEGER Z GEJAMI !!! .... W KLEWKACH IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.05.04, 21:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: LEPPER I BEGER Z GEJAMI !!! .... W KLEWKACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 21:18 Hej, Naprawdę szkoda gejów :-))) poza tym wiesz co ma Beger w oczach, z takimi kurwikami to kanał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Re: LEPPER I BEGER Z GEJAMI !!! .... W KLEWKACH IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.05.04, 21:54 Ale moze by chociaz andrew lepper szymonka niemca zadowolil, a gdyby sie kinga dunin dolaczyla do begerowej, to by pewnie nie tylko kurwiki po klewkach lataly, oj nie tylko. i pewnie lepiej by wyszlo, jak z tymi arabskimi terrorystami. Zreszta: gejowie zawsze byli bardzo "alternatywni": po co im potrzebna rozbroba w W-wie, skoro moga sie ku zblizyc w plenerze, np. w plewkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.picr.man.ac.uk 28.05.04, 21:29 Bedzie parada rownosci! Najpierw kibole zrownaja pedalow (i polowe stolicy) z ziemia a potem podatnicy wyrownaja straty. Niech zyje rownanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski ORGANIZUJEMY SWOJA PARADE IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.04, 21:36 W niedziele organizujemy w calej Polsce Parady - Procesje Rownosci i Milosci! Kto jest przeciw homoseksualizmowi,rasizmowi,uciskowi moze sie do nas przylaczyc.Beda nas miliony!Ciekawe czy napisza o nas w GW ? Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: miliony równości :P 28.05.04, 21:52 Gość portalu: Katolik Polski napisał(a): > W niedziele organizujemy w calej Polsce Parady - Procesje Rownosci i Milosci! > Kto jest przeciw homoseksualizmowi,rasizmowi,uciskowi moze sie do nas > przylaczyc.Beda nas miliony!Ciekawe czy napisza o nas w GW ? Chciałbym zobaczyć te miliony przepełnionych katolicką koncepcją równości i miłości. Wierzysz, że taka parada się uda, że KTOKOLWIEK na to przyjdzie, jeśli nie będzie przy okazji można rzucać w innych kamieniami? Ale sam pomysł jest niezły naprawdę. I problem nie w tym, że GW by nie chciała napisać. Problem w tym, że mogłoby nie być o czym. Niemniej - życzę odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: miliony równości :P IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.04, 22:12 Widzisz ty pseudopolaku jak latwo was rozpoznac!Nawet nie wiesz jakie swieto w Polsce jest,ty prowokatorze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morka Kto ci zabrania? Mozesz swoja sekte wyprowadzic IP: *.sympatico.ca 28.05.04, 22:30 na ulice i paradowac. Tylko dzieci nie bierz, zeby ci kaplan przypadkiem nie wykiszkowal. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: miliony równości :P 28.05.04, 23:50 Gość portalu: Katolik Polski napisał(a): > Widzisz ty pseudopolaku jak latwo was rozpoznac!Nawet nie wiesz jakie > swieto w Polsce jest,ty prowokatorze!!! Oj, joj, ale mnie wykryłeś :P Ano nie wiem jakie święto jest w Polsce 30 maja. Święto państwowe - skoro mówisz, że "jest w Polsce"? A co do świąt kościelnych, to wybacz... nie muszę wiedzieć. Uroczystość zesłania Ducha Świętego? Szkoda, że nie napisałeś jakie jest, zamiast wymyślać mi od prowokatorów. Natomiast, niezależnie od tego jakie by to święto nie było, o ile jest religijne, to termnin "prowokatora" stosuj może chłopcze do siebie samego. Bo to, do czego nawołujesz, to jest mieszanie do religii własnych uprzedzeń oraz polityki. Nie sądze aby Duch Święty np. miał być zadowolony z wykorzystywania go do takich celów. Jak również nie sądze aby się z tego cieszyli ludzie prawdziwie wierzący. Czasem by się przydała odrobina godności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 21:39 Warszawa niech sie ratuje przed takimi debilami jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamlas wesołe jest życie pedala...DOPÓKI ŻYJE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 22:48 URZADZIC TYM ZWYRODNIALCOM POGROM JAKI ZAPISZE SIE NA KARTACH HISTORII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.sympatico.ca 28.05.04, 23:08 No to rozrube macie w Warszawce gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Parada Równości odbędzie się w Warszawie IP: *.net.autocom.pl 28.05.04, 23:20 Jak to dobrze, że można wywiać za granicę i nie patrzeć już na te pomioty pseudosolidarnościowe i polytyczne. Kaczyńscy. Dorn, Łódź i Kraków, klerykalizm i hipokryzja z grzechem ciężkim zamiast pokory. Trzeba wiać jak najdalej od RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE NIE DLA PEDALOW, PEDOFILOW I ZOOFILOW IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 28.05.04, 23:52 Rzygac mi sie chce jak ogladam tych fluji. A fuj z takim odbytem Odpowiedz Link Zgłoś
himax Re: NIE DLA PEDALOW, PEDOFILOW I ZOOFILOW 29.05.04, 01:52 Gość portalu: NIE napisał(a): > Rzygac mi sie chce jak ogladam tych fluji. A fuj z takim odbytem to jest obrzzydliwe zboczenie seksualne, odbbyt smierdzi jak kupa Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: to akurat da się leczyć 29.05.04, 02:00 Gość portalu: NIE napisał(a): > Rzygac mi sie chce jak ogladam tych fluji. A fuj z takim odbytem Zaglądanie ludziom w odbyty chyba nie jest wrodzone i raczej powinno być uleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś