jola.iza1 10.11.11, 12:53 Zmularczyk, jerdoli, a ja liczę, że pani wicemarszałek będzie propagpwała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Możesz napisać jasno, o co chodzi? 10.11.11, 13:03 O konferencję prasową pana posła Arkadiusza Mularczyka, słuchałam niechcący :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Możesz napisać jasno, o co chodzi? 10.11.11, 13:07 A ja nie słuchałam, więc nie wiem, o czym piszesz. Sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Możesz napisać jasno, o co chodzi? 10.11.11, 13:12 Sorki to ja powinnam, przepraszam, ale znasz mnie forumowo:) Jak tak dalej pójdzie, to...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Możesz napisać jasno, o co chodzi? 10.11.11, 13:13 Nic to. 3maj się, bo na razie spadam. Cze! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 12:57 jola.iza1 napisała: > Zmularczyk, jerdoli, a ja liczę, że pani wicemarszałek będzie propagpwała. Ale co ma propagować? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 13:11 des4 napisał: > nowoczesne metody wychowania dzieci :) =============================== Swojego syna wychowała na bolszewika. Wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 13:02 Ma propagować to/cokolwiek to znaczy/, czego propagowania zabrania jej poseł Arkadiusz Mularczyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 13:07 jola.iza1 napisała: > Ma propagować to/cokolwiek to znaczy/, czego propagowania zabrania jej poseł A > rkadiusz Mularczyk:) Uważasz aborcję za coś godnego propagowania? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 13:10 A propaguje aborcję? Mnie się obiło o uszy, że propaguje wybór. No cóż, będę wredna, popytaj Mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Równie dobrze mogła by propadować wybór 10.11.11, 13:13 Pomiędzy myciem zębów a ich wyrywaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 13:13 jola.iza1 napisała: > A propaguje aborcję? Mnie się obiło o uszy, że propaguje wybór. No cóż, będę > wredna, popytaj Mamy. Mularczyk mówiło propagowaniu aborcji więc jeśli mówisz, że Nowicka ma propagować coś czego on jej zabrania to chyba jest jasne o co ci chodzi. Proponuję pierwsze piwko pić raczej wieczorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 13:18 Nie tylko o tym mówił, skorzystam :) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 13:21 Mularczyk nasladuje Kaczynskiego. No ale zeby mordowala ona noworodki? I 95 proc poslow odwolala się do Boga? Jak liczę, to chyba nieco mniej... Pleśc trzy po trzy też trzeba umieć. "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM) Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 13:27 Pan Mularczyk raczy zapominać, że w tym kraju nie ma oświaty seksualnej i dzieciom wydaje się, że od trwającego 30 sekund stosunku nie można zajść w ciąże bo to nie możliwe, by w tak krótkim czasie można było "zrobić" dziecko. Pan Mularczyk nie przejmuje się faktem, że antykoncepcja nie jest dotowana a tym samym jest niedostępna dla najuboższych. Pan Mularczyk jest zadowolony, że antykoncepcja nie jest dotowana, chociaż tabletki hormonalne są również lekami (np. zapobiegają powstawaniu torbieli na jajnikach). Pan Mularczyk ma w du... życie i zdrowie kobiet bo uszczęśliwia go fakt, że dotowane są środki na problemy z erekcją. Pan Mularczyk udaje, że nie wie, że w Polsce odmawia się aborcji ofiarom przemocy lub kobietą, które nie są psychicznie zdolne do tego, by wydać na świat dziecko nie zdolne do samodzielnego życia. Pan Mularczyk nie może mieć przecież pojęcia, że w naszym kraju nie ma żadnej pomocy ani dla takich dzieci ani dla ich rodziców. Typowe dla patriarchatu podporządkowanie ciał kobiet i ich rozrodczości interesom państwa jest charakterystyczne dla wszystkich etapów rozwoju faszystowskiej doktryny. cały artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 13:38 Krise ante portas a tematami dyskusji jpolytyków est doopa Maryni,pedał roweru,lądowanie na brzuchu,los twardziela Grzesia,owies czy siano Waldkowi dano,brzoza smoleńska,płeć posłanki i 2 kluby parlamentarne w 1 pisuarze.Śmieszno i straszno kak tigra yebat mówią Rosjanie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 14:38 Hordolił czy zamulał?A może jedno i drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Mularczyk poseł 10.11.11, 14:47 --zaraza zarażaj dalej, lwy super, link o III Rzeszy tez. "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM) Odpowiedz Link Zgłoś