Dodaj do ulubionych

Zawiszę Marsz napełnia dumą.

12.11.11, 13:12
Oto duma genetycznych patriotów: ropi... na pól miasta, zniszczone radiowozy, płonące samochody, pijane kibole z cegłówkami w dłoniach. Taką Polskę nam chcą wyszykować prawdziwi Polacy... sorry mam odruch wymiotny jak patrzę na tych panów z Zawiszą na czele.
Obserwuj wątek
    • boblebowsky Re: Zawiszę Marsz napełnia dumą. 12.11.11, 13:14
      Cyniczny i zakłamany hoj. Zawsze miałem mu ochotę w gębę napluć!
      • kasiora Re: Zawiszę Marsz napełnia dumą. 12.11.11, 13:25
        kolejna składanka zdradzonych o świcie.
        • kzet69 Re: Zawiszę Marsz napełnia dumą. 12.11.11, 13:26
          Żaryn już odjechał kompletnie...
          • ruski99 Re: Zawiszę Marsz napełnia dumą. 12.11.11, 13:31
            A furę TVN spalili lewacy.... Co ten Żaryn jara? Górski nie lepszy. Przebijają się , kto jest większym idiotą. Wychodzi nieźle.
    • boblebowsky Jest i przedstawiciel PIS 12.11.11, 13:29
      wieszczący koniec cywilizacji białego człowieka. Pięknie się dobrali:)
      • kzet69 Re: Jest i przedstawiciel PIS 12.11.11, 13:31
        PiS odróżniło się programowo od SP! Ziobro: "Wina Tuska", Górski : "Wina Policji"
        • honeyr Re: Jest i przedstawiciel PIS 12.11.11, 13:37
          Najgorsze, że teraz nasze głupawe media będą zapraszały pisdzielców w dwóch zestawach, tych od JK i tych od 0. 100% pisduł więcej w tv. Zadziwiające umiłowanie "pluralizmu" się w mediach objawiło.
    • czarnaab Re: Zawiszę Marsz napełnia dumą. 12.11.11, 13:32
      kurcze, jak to jest, Roman Kotliński nie wywołuje u ciebie odruchów wymiotnych, a inni tak.
      dziwne poczucie dobrego smaku.

Ja mimo wszystko wolę, Zawiszę, Żaryna, niż Kotlińskiego, może są oszołomami, ale nie lansują się i nie współpracują z SBeckimi mordercami.

Poza tym, to nie Zawisza, Żaryn, czy Bosak, zaprosili niemieckich ekstremistów, tylko sympatycy "nowoczesnego państwa"

Jeżeli na tym ma polegać ta nowoczesność, to współczuję.
      • kzet69 Re: Zawiszę Marsz napełnia dumą. 12.11.11, 13:34
        czarnaab napisał:
        zaprosili niemieckich ekstremistów,
        > tylko sympatycy "nowoczesnego państwa"

Kłamiesz, Ruch Palikota nie miał nic wspólnego z zaproszeniem tych kretynów.
        • czarnaab Re: Zawiszę Marsz napełnia dumą. 12.11.11, 14:37
          kzet69 napisał:

> Kłamiesz, Ruch Palikota nie miał nic wspólnego z zaproszeniem tych kretynów.

jakim prawem zarzucasz mi kłamstwo? Gdzie napisałem, że to RP ich zaprosiło?

• kzet69 Re: Zawiszę Marsz napełnia dumą. 12.11.11, 14:46
            Czytasz swoje własne posty?
      • wilk_z_wolfow Re: Zawiszę Marsz napełnia dumą. 12.11.11, 13:50
        czarnaab napisał:

> kurcze, jak to jest, Roman Kotliński nie wywołuje u ciebie odruchów wymiotnych,
        > a inni tak.
        > dziwne poczucie dobrego smaku.
        >
        > Ja mimo wszystko wolę, Zawiszę, Żaryna, niż Kotlińskiego, może są oszołomami, a
        > le nie lansują się i nie współpracują z SBeckimi mordercami.
        >
        > Poza tym, to nie Zawisza, Żaryn, czy Bosak, zaprosili niemieckich ekstremistów,
        > tylko sympatycy "nowoczesnego państwa"
        >
        > Jeżeli na tym ma polegać ta nowoczesność, to współczuję.

Prawica zaprosila miedzynarodowke watykanska z Wegier , Slowacji i Chorwacji ,
        wiec dwa obozy sa kwit .
        W sumie wywalibym na zbity pysk obie formacje .
        W marszu szla przede wszystkim prawica katolicka , tylko kilkoro uczestnikow pochodzilo
        z prawicy niekatolickiej .
        Zapomnialo sie tej prawicy katolickiej , ze to dzieki Watykanowi Polska stracila niepodleglosc
        a lewicy zapomnialo sie , ze to wlasnie dzieki komunie bylismy do 1989 roku marionetka
        w rekach Moskwy .
    • indeed4 Kazet. 12.11.11, 13:35
      Kibole nie dymią przeciwko swoim - gdyby antifa nie zorganizowała kontrmanifestacji, to by całej tej awantury nie było, nie miej więc pretensji tylko do kiboli.
      • honeyr Re: Kazet. 12.11.11, 13:40
        > gdyby antifa nie zorganizowała kontrmanifest
        > acji, to by całej tej awantury nie było,

hahaha :D Bandyci zdemolowali Warszawę, a ten hooy wzywał do napadania ludzi tylko w patRYJotyczyn czynie antyniemieckim, oczywiście.
        • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 13:47
          Oni tak się leją już prawie 80 lat, nie ma w tym nic dziwnego i nic nie wskazuje na to, żeby się coś miało zmienić - jeśli ratusz wdroży ewentualne nowe przepisy, to legalne kontrdemonstracje lewicy zamienią się w nielegalne, a lać się będą tak samo jak dziś.
      • kzet69 Re: Kazet. 12.11.11, 13:41
        Pisałem że taka samą głupotą było ściąganie tych niemieckich bezmózgów, ale fakty są faktami to kibole zdemolowali miasto a nie antifa, i na miejscu panów organizatorów bym grzecznie przeprosił mieszkańców Warszawy i obiecał że więcej się to nie powtórzy, a nie obwiniał wszystkich dookoła, pluł na Policję i media i twierdził że uczestnicy to nie uczestnicy.
        • snajper55 Re: Kazet. 12.11.11, 13:42
          kzet69 napisał:

> Pisałem że taka samą głupotą było ściąganie tych niemieckich bezmózgów,

Kto ich ściągnął? Jakoś nie mogę się dowiedzieć.

S.
          • kzet69 Re: Kazet. 12.11.11, 13:48
            Prawdopodobnie polska antifa, ale jednoznacznej informacji nie znalazłem, w każdym bądź razie na pewno nie GW, Stop Homofobii ani Ruch Palikota, Krytyka Polityczna chyba też nie.
        • czarnaab Re: Kazet. 12.11.11, 14:42
          dlaczego kiboli zrównujesz z osobami idącymi w marszu?

kibolstwo jeżeli ma choć cień szansy na zadymę podłączy się pod każdego, czy będzie "czarny", "czerwony" czy "różowy"
          • kzet69 Re: Kazet. 12.11.11, 14:46
            Nie ośmieszaj się....

www.kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=19343&start=1240
            tu masz 1250 postów kiboli uczestników Marszu...
      • snajper55 Re: Kazet. 12.11.11, 13:41
        indeed4 napisał:

> Kibole nie dymią przeciwko swoim - gdyby antifa nie zorganizowała kontrmanifest
        > acji, to by całej tej awantury nie było, nie miej więc pretensji tylko do kiboli.

A co mają do tego Kolorowi??? Bandyci z Marszu Niepodległości atakowali policję.

S.
        • indeed4 Ludzie. 12.11.11, 13:53
          Czy wy macie choć trochę oleju w głowie? A po co ta policja tam była, tak sobie przyszła się poprzyglądać? Z jakiego powodu rzucono na ulice Warszawy kilka tysięcy policjantów.
      • boblebowsky Re: Kazet. 12.11.11, 13:45
        indeed4 napisał:

> Kibole nie dymią przeciwko swoim - gdyby antifa nie zorganizowała kontrmanifest
        > acji, to by całej tej awantury nie było, nie miej więc pretensji tylko do kibol
        > i.

Nie chcesz chyba powiedzieć, że jakąś bezpośrednią odpowiedzialność za zadymę na Konstytucji ponoszą organizatorzy antify?
        • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 13:49
          Oczywiście, że ponoszą - po to się myśli o nowych przepisach, żeby w przyszłości nie dopuszczać do tej konfrontacji.
          • boblebowsky Re: Kazet. 12.11.11, 13:53
            indeed4 napisał:

> Oczywiście, że ponoszą - po to się myśli o nowych przepisach, żeby w przyszłośc
            > i nie dopuszczać do tej konfrontacji.

Przecież nie było żadnej konfrontacji. A poza tym manifestować swój patriotyzm powinni mieć prawo wszyscy, a nie tylko brunatni.
            • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 13:54
              > Przecież nie było żadnej konfrontacji

Tiaaa - no tośmy sobie dzisiaj widzę rzeczowo pogadali :-)
              • boblebowsky Re: Kazet. 12.11.11, 13:58
                indeed4 napisał:

> > Przecież nie było żadnej konfrontacji
                >
                > Tiaaa - no tośmy sobie dzisiaj widzę rzeczowo pogadali :-)

Mówię jak najbardziej rzeczowo, twierdząc że bezpośredniej konfrontacji nie było. Agresję w narodowcach wywołała konieczność zmiany trasy przemarszu, której zażądała od nich policja.
                • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 14:02
                  Tak - rzeczywiście zupełnie niezrozumiała agresja spowodowana koniecznością zmiany marszu legalnej manifestacji.

Sorry, Bobik - ale nie mam dziś ochoty na wymianę poglądów na takim poziomie ;-)

Na razie.

• boblebowsky Re: Kazet. 12.11.11, 14:10
                    indeed4 napisał:

> Tak - rzeczywiście zupełnie niezrozumiała agresja spowodowana koniecznością zmi
                    > any marszu legalnej manifestacji.
                    >
                    > Sorry, Bobik - ale nie mam dziś ochoty na wymianę poglądów na takim poziomie ;-

Uważaj, bo niebezpiecznie zbliżasz się stylem swoich wypowiedzi do nieosiągalnego dla większości poziomu homosovieticusa:(
                    • indeed44 Re: Kazet. 12.11.11, 14:15
                      Po po­łu­dniu za­koń­czył się or­ga­ni­zo­wa­ny przez śro­do­wi­ska an­ty­fa­szy­stow­skie wiec "Ko­lo­ro­wa Nie­pod­le­gła". Jego uczest­ni­cy blo­ko­wa­li ul. Mar­szał­kow­ską, co wy­mu­si­ło zmia­nę trasy "Mar­szu Nie­pod­le­gło­ści", or­ga­ni­zo­wa­ne­go m.​in. przez ONR i MW.

m.onet.pl/warszawa/4904605,detal.html

Jak ci się wydaje - jak w tym kontekście brzmi twoja wcześniejsza wypowiedź.
                      • boblebowsky Re: Kazet. 12.11.11, 14:33
                        indeed44 napisał:

> Po po­łu­dniu za­koń­czył się or­ga­ni­zo­wa­ny przez śro­do­wi­ska an­ty­fa­sz
                        > y­stow­skie wiec "Ko­lo­ro­wa Nie­pod­le­gła". Jego uczest­ni­cy blo­ko­wa­li u
                        > l. Mar­szał­kow­ską, co wy­mu­si­ło zmia­nę trasy "Mar­szu Nie­pod­le­g
                        > ło­ści", or­ga­ni­zo­wa­ne­go m.​in. przez ONR i MW.

> Jak ci się wydaje - jak w tym kontekście brzmi twoja wcześniejsza wypowiedź.

Nie wiem o co ci chodzi, bo cytat, który przytoczyłeś potwierdza tylko to co napisałem.

Agresję w narodowcach wywołała konieczność zmiany trasy przemarszu, której zażądała od nich policja.
                        • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 14:37
                          A policja z jakiego powodu zażądała od nich zmiany trasy legalnego marszu?
                          • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 14:43
                            Długo tak jeszcze zamierzasz rżnąć głupa? :-)
                            • boblebowsky Re: Kazet. 12.11.11, 14:48
                              indeed4 napisał:

> Długo tak jeszcze zamierzasz rżnąć głupa? :-)

Wypraszam sobie!
                              Sam chyba rżniesz głupa skoro zadajesz takie pytania jak powyżej .
                          • boblebowsky Re: Kazet. 12.11.11, 14:44
                            indeed4 napisał:

> A policja z jakiego powodu zażądała od nich zmiany trasy legalnego marszu?

Dalej nie wiem o co ci chodzi, przecież to oczywiste i było oczywiste od początku.
                            • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 14:49
                              To znaczy co, co było oczywiste.
                              • boblebowsky Re: Kazet. 12.11.11, 14:56
                                indeed4 napisał:

> To znaczy co, co było oczywiste.

Że prośba policji o zmianę trasy marszu narodowców była podyktowana blokadą kolorowej. Nie widzę jednak w związku z tym żadnego usprawiedliwienia dla tego bydła rzucającego w policję kostką brukową i butelkami. Mogli przecież pójść inną trasą i to w asyście policji.
                                • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 15:06
                                  Owszem - "prośba" policji była obecnością nielegalnej, łamiącej prawo blokady, która zgodnie z prawem powinna zostać przez nich usunięta :-)

Kto sieje wiatr, zbiera burzę - możesz sobie teraz obrzucać błotem kiboli, ale to nie zmienia faktu, że gdyby nie kontrdemonstracja i naruszające prawo zachowanie lewicy, to całej awantury by nie było.
                                  • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 15:08
                                    No, a teraz możesz dalej dawać upust swojej "sympatii" dla kiboli, nie będę Ci w tym przeszkadzać ;-)

Miłego popołudnia.
                                    • boblebowsky Re: Kazet. 12.11.11, 15:23
                                      Pozostaje mi tylko w podobnym tonie życzyć ci również miłego popołudnia i jeszcze bardziej owocnej obrony patriotycznej młodzieży.
                                      • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 15:27
                                        A ja życzę koledze owocnej obrony lewactwa :-)
                                  • boblebowsky Re: Kazet. 12.11.11, 15:14
                                    indeed4 napisał:

> Owszem - "prośba" policji była obecnością nielegalnej, łamiącej prawo blokady,
                                    > która zgodnie z prawem powinna zostać przez nich usunięta :-)
                                    >
                                    > Kto sieje wiatr, zbiera burzę - możesz sobie teraz obrzucać błotem kiboli, ale
                                    > to nie zmienia faktu, że gdyby nie kontrdemonstracja i naruszające prawo zacho
                                    > wanie lewicy, to całej awantury by nie było.

Szkoda, że moich wypowiedzi odczytujesz tylko to co chcesz odczytać. Napisałem wcześniej wyraźnie że kolorowa nie była BEZPOŚREDNIĄ przyczyną zadymy. Czyli można by z tego wywnioskować że jakiś wpływ na jej powstanie mogła mieć. Teraz jasne????
                                    Poza tym wszystkim bydło które zaatakowało policję w pełni zasługuje na to miano i nic go nie tłumaczy, ale jak widzę nie wszyscy podzielają moje zdanie:(
                                    I jeszcze, jedno manifestacja kolorowej była zdaje się legalna.
                                    • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 15:27
                                      Odpowiem ci w twoim stylu.

Owszem - chamskie, lewackie bydło, które łamiąc prawo demonstracyjnie rozparło się tyłkami na jezdni, mówiąc prosto w twarz legalnej manifestacji "my was nie puścimy", jak i policjanci, którzy nie potrafili ich usunąć, całkowicie zasłużyli na to, co ich spotkało ze strony kiboli.

Prowokowali, to i dostali, co chcieli - wcale mi ich nie żal :-D

Bez odbioru.
                                      • boblebowsky Re: Kazet. 12.11.11, 15:38
                                        indeed4 napisał:

> Odpowiem ci w twoim stylu.
                                        >
                                        > Owszem - chamskie, lewackie bydło, które łamiąc prawo demonstracyjnie rozparło
                                        > się tyłkami na jezdni, mówiąc prosto w twarz legalnej manifestacji "my was ni
                                        > e puścimy", jak i policjanci, którzy nie potrafili ich usunąć, całkowicie zasł
                                        > użyli na to, co ich spotkało ze strony kiboli.
                                        >
                                        > Prowokowali, to i dostali, co chcieli - wcale mi ich nie żal :

Zamiast argumentów emocje/ I jeszcze mógłbym to jakoś zrozumieć, ale to co napisałeś:
                                        jak i policjanci, którzy nie potrafili ich usunąć, całkowicie zasłużyli na to, co ich spotkało ze strony kiboli. kompromituje! cię kompletnie! Zażenowany żegnam:((
                                        • indeed4 Re: Kazet. 12.11.11, 15:51
                                          Powiem ci Bobik, że jeśli grupa ciołków usiądzie w lesie na trasie przemarszu dzików, a inni, zamiast ich usunąć będą próbować dzikom wytłumaczyć, że powinny ich obejść, to też się wcale nie zmartwię, jeśli taki dzik pogoni na drzewo i jednych i drugich :-D
    • snajper55 A media powinny spalić się ze wstydu 12.11.11, 13:40
      kzet69 napisał:

> Oto duma genetycznych patriotów: ropi... na pól miasta, zniszczone radiowozy, p
      > łonące samochody, pijane kibole z cegłówkami w dłoniach. Taką Polskę nam chcą w
      > yszykować prawdziwi Polacy... sorry mam odruch wymiotny jak patrzę na tych panó
      > w z Zawiszą na czele.

Dwa wozy TVN 24 już to uczyniły pomimo bohaterskich wysiłków uczestników marszu, aby je ugasić.

S.
    • marouder_net Mnie tez:) 12.11.11, 13:43
      Rozpizdziaj spowodowany byl konsekwentnym dzialaniem tzw. sluszb. Policzymy sie:)
      • boblebowsky Re: Mnie tez:) 12.11.11, 13:46
        Klepki se lepiej we łbie policz baranie.
      • pardonpapa Re: Mnie tez:) 12.11.11, 13:47
        a co wymagać od pogrobowców IIRP
        • x2468 Re: Mnie tez:) 12.11.11, 13:53
          Zawisza to ten mały,polskojęzyczny brunecik z rozbieganymi chytrymi oczkami?
          • pardonpapa Re: Mnie tez:) 12.11.11, 14:05
            wyjątkowej urody glista
            • remez2 Re: Mnie tez:) 12.11.11, 14:12
              pardonpapa napisała:

> wyjątkowej urody glista
              Ale za to w 2008 został prezesem Związku Żołnierzy Narodowych Sił Zbrojnych.

• pardonpapa Re: Mnie tez:) 12.11.11, 14:13
                to tez o czymś świadczy
              • marouder_net Czyli juz nie jestes burmistrzem Petah Tikva? 12.11.11, 14:17
                W takim razie masz ode mnie w ryj Januszku:)
            • x2468 Re: Mnie tez:) 12.11.11, 14:13
              "Słowiańska" uroda.
    • ukos Ten cymbał jest monarchistą 12.11.11, 14:23
      Czyli chciałby mieć pana, przed którym mógłby padać na ryj i ryć tym ryjem w błocie.
      • witekjs Re: Ten cymbał jest monarchistą 12.11.11, 15:25
        ukos napisał:

> Czyli chciałby mieć pana, przed którym mógłby padać na ryj i ryć tym ryjem w bł
        > ocie.

plakaplaka.blox.pl/2007/04/Artur-Zawisza-MJ-ryzykuje.html
        • x2468 Re: Ten cymbał jest monarchistą 12.11.11, 15:36
          Ach ten wąsik,ten pląsik
          i te rozbiegane zezowate oczka ukryte w malutkich szparkach.
    • zapijaczony_ryj Bo to jest Zawisza Ciemny 12.11.11, 15:31
      od ciemniaka, nie czerni
    • mike.recz Ja uważam, że kilkanaście tysięcy ludzi może 12.11.11, 15:45
      być z siebie dumnych. Tych ludzi spokojnie idących w marszu. Tych, którzy nie dymili.
      • joannabarska Zawisza odkurzony 12.11.11, 16:00
        Ten facet jest wyjatkowo obrzydliwy, wystarczy posledzic jego dawne wypowiedzi. Teraz znow poczuł wiatr w żagle, po diabła TVN mu to ułatwia? Zawisza nawoływał do marszu, TVN straciła samochód, co jeszcze chce stracic? Twarz?
      • topiramax Ja tego nie rozumiem 12.11.11, 16:09
        Wszyscy przyszli niby świętować a okazuje się, że pomysły na przyszłość to nie dopuszczać do wspólnego świętowania ,bo ktoś mógłby na kogoś spojrzeć nie tak. Jak to możliwe, że ludzie którzy chcieli tak czy siak uczcić ten dzien nie mogą w jednym mieście i czasie się pomieścić. I wkurza mnie takie obchodzenie święta jak: my czyli A idziemy żeby zaprotestować przeciwko uczestnikom B. No to co to za obchody? Zawracanie głowy. Lewica za takie argumenty, pomysł na obchody "przeciwko innym" - nie powinna była mieć zgody na marsz w tym dniu. Z całym szacunkiem dla organizatorów i uczestników, którzy do zwarcia najpewniej nie dążyli...?
      • ave.duce Oni - tak, ale nie Zawisza - organizator! 12.11.11, 17:39
    • topiramax Re: Zawiszę Marsz napełnia dumą. 12.11.11, 16:12
      Ten człowiek to zapomniany ( gdyby nie te obchody) gość. Raz w roku ma swoje 5 minut. I miał. Za tydzień nikt go będzie pamiętał ani tego faceta z Wszechpolaków. A to dlatego, że można na nich i ich organizacji polegać. Jak na ....Zawiszy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka