Dodaj do ulubionych

Niewychowany mitoman

24.11.11, 19:49
My wprowadzamy nową jakość, nowoczesne państwo i nowoczesną myśl. Te wszystkie "leśne dziadki", które dzisiaj siedzą w parlamencie na pewno się tego boją - mówi poseł Biedroń

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,10704489,Straz_Marszalkowska_pilnuje_Ruchu_Palikota___Grozni.html

Ależ ma o sobie i swojej formacji wysokie mniemanie.
Może by tak posiedział z pół roku cicho i raczył się nauczyć zasad i reguł rządzących sejmem bo na razie to biedak robi z siebie błazna co drugą wypowiedź!
Obserwuj wątek
    • venus99 Re: Niewychowany mitoman 24.11.11, 19:55
      biedak robi z siebie błazna co drugą wypowiedź

ja bym powiedział,ze robisz to w każdej,nie tylko co drugiej.
      • wkkr A ja bym powiedział że jesteś genialy i szczerze 24.11.11, 20:17
        ci zazdroszczę, wiedzy, mądrości, taktu i obycia.
        Gdyby wszyscy Polacy byli tacy jak ty Polska była by najwspanialszym krajem na świecie.
        Kraj rósł by w siłę a ludziom żyło by się dostatnio!
    • snajper55 Re: Niewychowany mitoman 24.11.11, 20:02
      wkkr napisał:

> Ależ ma o sobie i swojej formacji wysokie mniemanie.
      > Może by tak posiedział z pół roku cicho i raczył się nauczyć zasad i reguł rząd
      > zących sejmem bo na razie to biedak robi z siebie błazna co drugą wypowiedź!

O których regułach i zasadach piszesz? O tym, aby nauczył się ostentacyjnie rozmawiać przez telefon w czasie expose Premiera? Czy też o tym, żeby nauczył się spóźniać i wychodzić, gdy ma mówić ktoś, kogo nie lubi?

S.
      • wkkr Może by tak sprawdził cóż to takiego 24.11.11, 20:12
        Konwent Seniorów?
        Zastanowił się dwa razy zanim zacznie krzyczeć że się narkotyzuje, by za chwilę twierdzić że jest abstynentem.
        Może by tak nie pieprzył o kimś kto jest w zupełnie innej (nie osiągalnej na razie dla niego) lidze politycznej i intelektualnej niż on, że się nadaje tylko na ministra od spraw religii katolickiej.
        • piq dodałbym jeszcze, jak razem z Palikotem... 24.11.11, 20:40
          ...twierdzili, że minister sprawiedliwości powinien nacisnąć na sąd w sprawie zakazu pedałowania. Czyli nie znają konstytucji oraz elementarnego trójpodziału władzy.
          Ten nasz sympatyczny bidula ponoć skończył politologię, ale sądząc po niekompetencji to egzaminy poprawkowe chyba miewał ustne.
          • sierzant_nowak Cytat, łgarzu... 25.11.11, 14:00
            Ruch Palikota domagał się od min. sprawiedliwosci REAKCJI w tej sprawie. NIKT NIGDZIE - o ile mi wiadomo - nie mowil o wplywaniu na decyzje sadu! Nie jestem prawnikiem, nie znam potencjalnych opcji. Ale w gre w chodzi conajmniej:

1. odwolanie sie od tej decyzji sadu (nie wiem kto moze o to wystepowac, jezeli ktos)
            2. zmiane przepisow

Nigdzie Palikot ani jego ludzie nie mowili "Gowin ma isc do sedziego i zmusic go do zmiany decyzji"
            • piq ostrożnie z tytułami, ob. sierżancie,... 25.11.11, 16:19
              ...jeśli ktoś po wyroku sądu tego samego dnia nagabuje ministra sprawiedliwości, który nawet już nie jest prokuratorem generalnym, żeby zareagował, to zachodzi pytanie, jak?

A zatem przeanalizujmy postulowane przez ob. sierżanta opcje:
              Gowin:
              1. może się zwrócić do prokuratury z doniesieniem... ale Paliknot z Biodronką też to mogą zrobić,
              2. może wystąpić do sądu... ale Paliknot z Biodronką też to mogą zrobić,
              3. może wystąpić do rzecznika praw obywatelskich... ale Paliknot z Biodronką też to mogą zrobić.
              Odwołać się nie może, bo nie jest stroną.
              Cóż jeszcze może zrobić minister sprawiedliwości, który nie jest na dodatek już prokuratorem generalnym? Ano nic ponad to, co mogą sobie zrobić same te dwa młotki, czyli Paliknot z Biodronką.

A zatem, przyjmując optymistyczny wariant proponowany przez ob. sierżanta, że nie domagają się oni w swojej głupocie naruszania konstytucji (a z kontekstu wynika, że tego się właśnie od ministra domagają), to jest to albo bucówka spowodowana niekompetencją (którą Biodronka już się był wykazał jako politolog z dyplomem), albo bucówka żeby ciemnemu ludowi zrobić wodę z mózgu, albo bucówka żeby się co ś działo.

W każdym razie jak by nie patrzeć, jest to jakaś bucówka, a dokładnie nieśmieszny występ dwóch pajaców.

Cytować nie muszę, bo sami jużeście, ob. sierżancie, przytoczyli oprócz piany z pyska mniej więcej to, o co chodziło, czyli nie wiadomo co. Skoro wy, ob. sierżancie, nie wiecie, co i po co wystękali towarzysze pajace, to ja się nie będę zajmował egzegezą tam, gdzie wy, jako wyznawca, macie pole do wykazania się.

A zatem, ob. sierżancie, do roboty. Wykonajcie robotę podobną do rzeczników prasowych pisiactwa, którzy usiłują tłumaczyć po niewczasie, co wuc miał na myśli. Wytłumaczcie, po co Biodronka z Paliknotem pierniczyli te brednie. Po was, wyznawcy, będzie dzięki temu widać jak na dłoni, że Paliknot jest lustrzanym odbiciem Jarosława. A wy, wyznawcy Palikmiota, dajecie się tak samo wodzić za nos zrezygnowanemu ozonowcowi, jak radiomaryjni żoliborskiemu socjaliście.
    • hordol lubie ten jego dyszkancik 24.11.11, 20:07

• damakier1 Re: Niewychowany mitoman 24.11.11, 20:08
      że się poseł Biedroń, absolwent politologii, o konwencie seniorów nie douczył, to ostatecznie można darować, ale jesli ma taka pogarde do Sejmu, że posłów za "lesnych dziadków" uważa - to na cholerę pchał się w to towarzystwo?
      Na tle całej menażerii, która janusz Palikot wprowadził do Sejmu, poseł Biedroń wydawał sie w miarę sensowny i wydawało sie, że może on i parę jeszcze osób z RP będą robić coś sensownego.
      Niestety, im dalej w las, tym bardziej są żenujący.
      • wkkr Doładnie 24.11.11, 20:14
        facet najwyraźniej w pogardzie ma zdobywanie wiedzy i doświadczenia a jedyny oręż polityczny jakiemu ufa to własna arogancja i tupet!
      • etta2 Re: Niewychowany mitoman 24.11.11, 20:31
        A ja sądzę, że on ma pogardę dla wszystkich. Sposób bycia, zachowanie, bezczelność w lansowaniu swojego homoseksualizmu jest dla mnie bulwersująca.
        I mam o to pretensje do Palikota: zebrał różnego gatunku śmieci i stworzył klub parlamentarny, najwyraźniej śmieciowy i sezonowy.
        • sierzant_nowak ja tam wolę 10 Biedroniów za każdego 25.11.11, 14:01
          Hoffmana, Mularczyka, Ziobrę, Kempę, Karskiego, Macierewicza czy Rokitę.
          • wkkr Ja tam wolę 10 Much n/t 25.11.11, 17:29
            • sierzant_nowak A kto by nie wolał? 28.11.11, 12:37

• andrzej.sawa Po prostu smarkacz 24.11.11, 20:33
      poprawność polityczna
    • pav2 Re: Niewychowany mitoman 24.11.11, 21:59
      Niewielu na sali sejmowej i na tym forum spotkało tyle pogardy i upokorzeń od dumnych ze swej moralności i swych preferencji seksualnych, co poseł Biedroń.
    • piq najgorsze dla środowiska homoseksualistów jest to, 24.11.11, 22:55
      ...że Biedroń z rozmysłem robi z siebie wręcz modelową karykaturę homoseksualisty, bo dzięki temu ląduje w mediach i jest obecnie najbardziej rozpoznawalnym homoseksualistą w Polsce.

Ale - jednocześnie sprawia, że przeciętny człowiek kojarzy homoseksualizm właśnie z Biedroniem, czyli wręcz karykaturą, a nie z gośćmi, którzy wyglądają i zachowują się normalnie, tylko że wolą chłopaków. Przez to robi więcej na szkodę homoseksualistów niż jakikolwiek koleś z NOPu zrobił kiedykolwiek.

Dowód? Kiedy rok temu moja żona oglądała wiadomości i było o zatrzymaniu Biedronia za atak na policjanta, moja żona skomentowała: "że też nie żal mu było tipsów i torebki."

Jego narcyzm i głupota wkrótce pociągną Ruchy Palikota w dół. A z tego co wiem, homoseksualiści go nie znoszą właśnie dlatego, że lansując siebie, psuje wizerunek im. Jest idealnym odpowiednikiem typu "słodkiej idiotki" wśród normalnych ludzi.
    • sclavus Re: Niewychowany mitoman 24.11.11, 23:04
      Gdybyś nie napisał Biedroń, byłbym pewny, że mówisz o panprezesie Kaczyńskim...
      • wkkr Re: Niewychowany mitoman 24.11.11, 23:19
        sclavus napisał:

> Gdybyś nie napisał Biedroń, byłbym pewny, że mówisz o panprezesie
        > Kaczyńskim...
        =================
        Coś w tym jest.
        Tylko że Kaczyński już mnie nie zaskakuje swoimi występami.
        Biedronia zaś nie podejrzewałem o aż taką ignorancję i arogancję....
    • honeyr No popatrz... 24.11.11, 23:23
      > Może by tak posiedział z pół roku cicho i raczył się nauczyć zasad i reguł rząd
      > zących sejmem bo na razie to biedak robi z siebie błazna co drugą wypowiedź!

Niektórzy robią z siebie w każdej, i tego nie zauważają:)
    • mariner4 [...] 25.11.11, 07:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • honeyr "Śmieciami" to nazywaj swoich platfuszych idoli 25.11.11, 12:51
        KOSZ!
        • mariner4 Ja nie mam idoli. Żadnych 25.11.11, 13:30
          A Biedroń zanim zacznie się domagać szacunku od innych, niech sam innych szanuje.
          Na wymioty mi się zbiera, jak widzę te jego narcystyczne zachowanie.
          M.
      • wkkr Ale przyznasz, że Biedroń 25.11.11, 13:17
        kulturą wypowiedzi bardziej do tego forum pasuje niż do parlamentu.
        Z drugiej strony, gdy jego dosięga impertynencja ze strony tego czy owego
        robi z siebie męczennika....
        ===
        Facet dostał od życia potężną szansę i jak na razie robi wszystko by ją zmarnować.
        Nie można tego powiedzieć Grodzkiej. Kobieta ma poczucie misji i jak na razie realizuje ją z godnością godną podziwu.
        • honeyr Re: Ale przyznasz, że Biedroń 25.11.11, 13:24
          Sformułowanie o "leśnych dziadkach" jest akurat bardzo delikatne jak na obiekt, o którym mowa, tę odwieczną rozmodloną parlamentarną szarą masę wąsatych cieci i szydełkujących wujenek. Jego sprawa, czy to "parlamentarne", czy nie. Tusk swoje kadry "knurami" nazywa i jest ok.
          Za Biedroniem nie przepadam, wątpię w jego intelektualną jakość, choć to dobrze, że jest w sejmie - ale ordynarne odzywki platfusów pod jego adresem (a dopiero co nawalali w SLD za to, że Biedronia z list stracił!) jest żenujące.
          • wkkr ordynarne zachowanie posłów w żadne sposób nie 25.11.11, 13:35
            usprawiedliwia chamstwa Biedronia.
            Żenujące jest to że jedynym atutem Biedronia jest jego orientacja seksualna.
    • zgred-zisko Re: Niewychowany mitoman 25.11.11, 13:12
      Jeżeli Palikotowcy poszliby do Sejmu po to "aby cicho siedzieć" to głosowanie na nich byłoby bez sensu.
      • wkkr W takim razie Lepper był dla ciebie 25.11.11, 13:18
        najlepszym wyborem.
        • zgred-zisko Re: W takim razie Lepper był dla ciebie 25.11.11, 13:39
          Dlaczego?
          • wkkr Bo najgłośniej krzyczał n/t 25.11.11, 17:20
    • green_feldkurat_katz Jasne, Biedroń wolał młodych 25.11.11, 14:01
      z LPR. W Bosaku to się nawet zakochał, jak sam wyznał. Facet jednak myśli tylko "poniżej pasa" i powyżej kolan...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka