Dodaj do ulubionych

Szkoda, że Charlie Chaplin nie żyje

04.12.11, 22:43
Ziobro lepszy do parodiowania niż sam Adolf. Trochę spóźnia gesty, widać, że wszystko wyuczone a nie spontaniczne, ale jak wiadomo Hitler też był wyuczony an ie spontaniczny.

Ziobro jest lepszy - bo Hitler robił tylko rękami i gardłem, a Ziobro potrafi powiekami nawet zahipnotyzować - te takie charakterystyczne mrugnięcia - niby puszczanie oczka do "patriotycznej młodzieży" i uśmiech typu- jestem twardy chociaż jestem papą, i sami wiecie - jak będzie trzeba to wezmę pochodnię w dłoń. Taki jestem fikuśny, całuśny, ale twardy jednocześnie.
Obserwuj wątek
    • kzet69 Re: Szkoda, że Charlie Chaplin nie żyje 04.12.11, 22:49
      Ocena trafna i straszna jednocześnie. Cynik i podręcznikowa wręcz osobowość psychopatyczna, pozbawiona skrupułów i empatii. Tacy niestety bywali dyktatorami i to krwawymi.
      • axyzaa Re: Szkoda, że Charlie Chaplin nie żyje 04.12.11, 22:59
        kzet69 napisał:

> Ocena trafna i straszna jednocześnie. Cynik i podręcznikowa wręcz osobowość psy
        > chopatyczna, pozbawiona skrupułów i empatii. Tacy niestety bywali dyktatorami i
        > to krwawymi.

Trzeba przyznać, że Prezes jest pod tym względem inny. Autentyczny. Niczego nie udaje. Jak mówi, że nienawidzi to wiadomo, że to nie żadna gra tylko autentycznie nienawidzi. Nie stroi min - tylo mówi wprost- dziennikarzom i wyborcom - jestem Bogiem, a jeżeli w to nie wierzysz to masz problem.

Ale na pewno "książkowo" nie gestykuluje, żeby przekonać niezdecydowanych. Liczy się tylko on - a reszta to margines. Nikt nie musi go lubić. Jak wielokrotnie powtarzał - odwołajcie mnie, wyjdę na ulicę i po pięciu minutach będę miał nową partię.

Wierzę, ze to możliwe.
      • axyzaa Re: Szkoda, że Charlie Chaplin nie żyje 04.12.11, 23:00
        www.newsweek.pl/opinie/z-dwojga-zlego-wole-prezesa,84219,1,1.html
      • ziobrokacze [...] 04.12.11, 23:58
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • lionold wykropkowali cię bo 05.12.11, 09:43
          napisałeś może "ziobrokaczekrocze"?!
      • czarnaab Re: Szkoda, że Charlie Chaplin nie żyje 05.12.11, 05:23
        kzet69 napisał:

> Ocena trafna i straszna jednocześnie. Cynik i podręcznikowa wręcz osobowość psy
        > chopatyczna, pozbawiona skrupułów i empatii. Tacy niestety bywali dyktatorami i
        > to krwawymi.
        Do Januszka P. ten opis też pasuje
        • kzet69 Re: Szkoda, że Charlie Chaplin nie żyje 05.12.11, 15:49
          Tylko w twoich urojeniach
    • ziobrokacze Ziobro niczym nie bedzie 05.12.11, 01:30
      polaczek nie wypnie sie na nic oprocz sluzacego sasiadow i klientem mocarstw.
    • olo-x Re: Szkoda, że Charlie Chaplin nie żyje 05.12.11, 09:32
      a Feliks? ,ten w okrągłych okularach wąsikiem i szpic bródką ? dobrze kiedyś naprowadzał porządki w polityce sąsiadów zza Buga .
    • zapijaczony_ryj No i te usta 05.12.11, 09:38
      www.gover.pl/userfiles/publikacje/ziobro_34_large_large_large_1_large_3-large.jpg
      I ten wzrok wpatrzony w świetlaną przyszłość
      • lionold Re: No i te usta 05.12.11, 09:40
        jak u pawiana odbyt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka