Dodaj do ulubionych

Śnił mi się Pan Palikot

08.01.12, 23:20
oddał świński ryj (świńską twarz) na owsiakową licytację.

Ponadto dostałam od niego nowy wystrój mieszkania, przelot bojowym śmigłowcem nad Irakiem i moje stare mieszkanie, które moi rodzice sprzedali za bezcen a było wyjątkowo piękne i chętnie bym w nim dzisiaj zamieszkała. Byłam w tym mieszkaniu szczęśliwa.

Pamiętam że siedziałam Panu Palikotowi na kolanach i tłumaczyłam mu, że nie może się tak zachowywać, że nie może nazywać ludzi sku...elami, i że nie powinien wysyłać do programów telewizyjnych ludzi, ktorzy wyglądają jak psychopaci.

Ten przelot bojowym śmigłowcem nad irakiem był z tego wszytskiego najfajniejszy.
Obserwuj wątek
    • zlote_serce Suuuper! 08.01.12, 23:31
      Mam nadzieję, że ten myśliwiec nie był uzbrojony, bo o nieszczęście nietrudno.
      Ja bym uzbrojym w jakąkolwiek broń nie poleciał.
      • ex.mila Re: Suuuper! 08.01.12, 23:38
        zlote_serce napisał:

> Mam nadzieję, że ten myśliwiec nie był uzbrojony, bo o nieszczęście nietrudno.
        > Ja bym uzbrojym w jakąkolwiek broń nie poleciał.
        >

Nie wiem tego. Oglądałam z góry te obrazy. Widziałam czołgi, które we mnie celują i zabijają ludzi, to wszystko wyglądało jak jakaś gra - taka strzelanka, retrospekcja z góry, i jak zwykle we śnie pociski omijały mnie o milimetr. Ja w środku wojennej wichury w helikopterze marząca o tym, zeby w końcu wylądować na podwórku, gdzie Palikot urządza mi mieszkanie.

Tylko dlatego przeżyłam, że to był sen, a jak wiadomo własciciele snów nigdy w nich nie giną.

• zlote_serce Re: Suuuper! 08.01.12, 23:43
          Z tego co piszesz widzę, że zachowałaś się odpowiedzialnie i szlachetnie! Mimo, że strzelali do ciebie, to ty nie oddałaś żadnego strzału w ich kierunku.
          To piękne!!
          • ex.mila Re: Suuuper! 08.01.12, 23:46
            zlote_serce napisał:

> Z tego co piszesz widzę, że zachowałaś się odpowiedzialnie i szlachetnie! Mimo,
            > że strzelali do ciebie, to ty nie oddałaś żadnego strzału w ich kierunku.
            > To piękne!!
            >

A z czego niby miałabym do nich strzelać? Ja tam byłam na wycieczce. Do dyspozycji miałam tylko kolana Pana Palikota:-)
            • zlote_serce Re: Suuuper! 09.01.12, 00:08
              Jestem pełen podziwu! Wow!!

Taka cudowna pacyfistyczna wycieczka z Panem Palikotem.
              No sssuuuper!
              A ja to sobie tak marzę, że kiedyś popłynę na Antarktykę by powstrzymywać japońskie statki mordujące wieloryby.
              • ex.mila Re: Suuuper! 09.01.12, 00:24

> A ja to sobie tak marzę, że kiedyś popłynę na Antarktykę by powstrzymywać japoń
                > skie statki mordujące wieloryby.
                >

Wolałbyś ze Stgevem Irvinem czy Boby Barkerem?
                • zlote_serce Re: Suuuper! 09.01.12, 00:39
                  Wolałbym ze Steve'm, ale już od paru lat nie żyje.
                  Chociaż - we śnie wszystko możliwe!
                  • ex.mila Re: Suuuper! 09.01.12, 00:43
                    zlote_serce napisał:

> Wolałbym ze Steve'm, ale już od paru lat nie żyje.
                    > Chociaż - we śnie wszystko możliwe!
                    >

No tak jak myslałam.. Steve Irvin to jeden z dwóch statków, którzy ścigają japońskie kutry i przetwórnie, utrudniając im połowy wielorybów., Bob Barker też nie zyje.
                    • zlote_serce Re: Suuuper! 09.01.12, 00:48
                      Aaa!
                      To wolałbym NA pokładzie Steve'a.
                      • ex.mila Re: Suuuper! 09.01.12, 00:50
                        zlote_serce napisał:

> Aaa!
                        > To wolałbym NA pokładzie Steve'a.
                        >

Nie zapytam dlaczego, ale myslę że wyczerpaliśmy temat. Pozdrawiam.
                        • zlote_serce Re: Suuuper! 09.01.12, 00:55
                          I ja pozdrawiam.
                          Dobrej nocy.
                          • ex.mila Re: Suuuper! 09.01.12, 07:01
                            Japończycy wczoraj w nocy aresztowali trzech australijskich ekologów z jednostki Sea Shepherd, którzy wdarli się na ich jednostkę - przetwórnię, kłusującą po australijskich wodach. To nie pierwszy taki przypadek...mogą spędzić w japńskim wiezieniu wiele miesięcy..ja wiem, że japońskie wiezienie to nie panamskie czy wenezuelskie, ale jednak.
    • haen2010 Re: Śnił mi się Pan Palikot 09.01.12, 09:41
      To pewnie przez tego wielkiego fallusa, którym dokumentował gwałty w policyjnych kazamatach Lublina. Normalka, nie przejmuj się.
      • ex.mila Re: Śnił mi się Pan Palikot 09.01.12, 09:49
        haen2010 napisał:

> To pewnie przez tego wielkiego fallusa, którym dokumentował gwałty w policyjnyc
        > h kazamatach Lublina. Normalka, nie przejmuj się.

Słabe
    • ex.mila Kzet - weź tego Palikota przełóż przez kolano... 09.01.12, 18:56
      jak brakuje mu adrenaliny niech założy jakąś mega-firmę, albo kupi odrzutowiec, albo co... widać że strasznie mu się nudzi w tej opozycji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka