norek.pl 16.02.12, 23:59 www.tvn24.pl/12690,1735127,0,1,tomaszewski-o-krowie-nie-mam-zadnej-krepacji,wiadomosc.html zdobyty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wachmistrz_soroka Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 07:44 Oraz szczyt kłamstwa również zdobyty? Mucha podpisała skandaliczne przepisy! wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Mucha-podpisala-skandaliczne-przepisy,wid,14260857,wiadomosc.html Mamy więc dwa zdobyte szczyty,chamstwa i kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 08:04 wachmistrz_soroka napisał: > Oraz szczyt kłamstwa również zdobyty? > > Mucha podpisała skandaliczne przepisy! > > wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Mucha-podpisala-skandaliczne-przepisy,wid,14260857,wiadomosc.html > Mamy więc dwa zdobyte szczyty,chamstwa i kłamstwa. czyżbyś chcial powiedzieć, że niepodpisala? Co do chamstwa aktualnego, jest ono takie samo jakim sie popisywal palikot względem posłanek pisu i niesielowskiego, ktory opluwal wytworami swojej plugawej gęby calą opozycję. Smutne, ze chamstwo się chamstwem odciska. Inni zaś mówią "trafila kosa na kamień" Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 08:07 sawa.com napisała: > > Mamy więc dwa zdobyte szczyty,chamstwa i kłamstwa. > > czyżbyś chcial powiedzieć, że niepodpisala? Przecież "wytłuściłem"informację o kłamstwie Muchy i dałem link. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 08:39 wachmistrz_soroka napisał: > sawa.com napisała: > > > > Mamy więc dwa zdobyte szczyty,chamstwa i kłamstwa. > > > > czyżbyś chcial powiedzieć, że niepodpisala? Zdaje sie, ze ona podpisuje wszystko co jej podsuną. Kto jej dał doktorat? Warto byłoby poznać promotorów pracy magisterskiej i doktoratu. > Przecież "wytłuściłem"informację o kłamstwie Muchy i dałem link. Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 08:46 Cham na boisku cham w Sejmie -to norma prawicowych posłów ! Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 08:50 baba53 napisała: > Cham na boisku cham w Sejmie -to norma prawicowych posłów ! Pamiętasz Tomaszewskiego z boiska? Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 14:57 Niestety pamietam Go z boiska jak ryczał na swoich kolegów "językiem uznanym za obraźliwym" Mam swoje lata i troche sie sportem bawiłam !WaChmistrzu bez wąsów ! Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 15:04 baba53 napisała: > Niestety pamietam Go z boiska jak ryczał na swoich kolegów "językiem uznanym za > obraźliwym" > Mam swoje lata i troche sie sportem bawiłam !WaChmistrzu bez wąsów ! Wierzę ci,bo skoro napisałaś wachmistrzu bez wąsów,to wiem,że wiesz wszystko..... Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 09:04 baba53 napisała: > Cham na boisku cham w Sejmie -to norma prawicowych posłów ! Tomaszewski przeprosił. Czy kiedykolwiek zrobił to Niesiołowski? Nie przypominam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 09:25 sawa.com napisała: > baba53 napisała: > > > Cham na boisku cham w Sejmie -to norma prawicowych posłów ! > > Tomaszewski przeprosił. Czy kiedykolwiek zrobił to Niesiołowski? Nie przypomina > m sobie. Niesmak jednak pozostał.Oczywiście,że Tomaszewski zachował się po chamsku. Czy zdobył szczyty chamstwa? to kwestia dyskusyjna. Czy Mucha skłamała? wydaje się,że jednak kłamała. Czyli teza o zdobyciu dwóch szczytów chamstwa(Tomaszewski) i kłamstwa(Mucha) nie powinna być kontrowersyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Przeprosił bo nie miał wyjścia 17.02.12, 11:00 bo jak by nie przeprosił to by go dziennikarze zlinczowali. No ale oczywiście ty wierzysz, ze zrobił to z głębi serca. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 09:55 > Cham na boisku cham w Sejmie Piszesz o drużynie Tuska ?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila I piłkarzy w większości 17.02.12, 11:02 baba53 napisała: > Cham na boisku cham w Sejmie -to norma prawicowych posłów ! Napisałam - w większości! To samo dotyczy kibiców piłkarskich, nie zgadzam się z Magdaleną Środą, że kibice, którzy chodzą na mecze ligowe to w 100% naspidowana żuleria. Ja uważam, ze jedynie w jakichś 70%. No, może - 60, zeby nie wywołać zamieszek. Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl ciekawe co z nim będzie dalej 17.02.12, 09:35 bo czegoś takiego chyba jeszcze w sejmie (i polityce) nie było - nawet Lepper miał na tyle rozumu, żeby tak otwarcie i obleśnie nie atakować kobiet – i Tomaszewski może stać się ikoną obciachu nawet we własnym pożal się boże środowisku… Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Mucha na lodzie 17.02.12, 09:57 >tak otwarcie i obleśnie nie atakować kobiet Uważasz, że Mucha nie zachowuje się jak krowa na lodzie ?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Przygadywał kocioł garnkowi... :) 17.02.12, 09:47 "Słowami polityka oburzony jest Stefan Niesiołowski z PO." :)))) Wypowiedź Tomaszewskiego była niezręczna , ale nie obraźliwa (co sam wyjaśnił) - w przeciwieństwie do licznych wypowiedzi Niesioła , Palikota, Sikorskiego, "profesora" Bydłoszewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 szczyt hipokryzji 17.02.12, 09:50 PS Wypowiedź Niesioła to szczyt hipokryzji... Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl Niesiołowski nigdy się tak nie zachowuje! 17.02.12, 09:56 i przypisywanie mu podobieństwa z Tomaszewskim jest szczytem... wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Niesiołowski nigdy się tak nie zachowuje! 17.02.12, 09:59 Masz rację - zachowuje się gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Przygadywał kocioł garnkowi... :) 17.02.12, 10:34 A któraż to z wypowiedzi Bydłoszewskiego była obraźliwa (poza tą o Polsce jako kraju katolickim-strasznie w ten sposób obraził mój kraj)? Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 09:52 > zdobyty! Przebijam ! :) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11163413,Ochronili_Kutza_przed_uchyleniem_immunitetu___Wyrafinowany.html?lokale=warszawa "Ziobro z Kaczyńskim zamordowali niewinną kobietę" Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 "Hej suczki, my znamy wasze sztuczki ! "... 17.02.12, 10:03 Pamiętasz robaczku który POkraka napisał to na stronie PO (pod adresem posłanek z PiS) ?... Czy wtedy też rozdzierałeś szaty czy teraz jesteś hipokrytą ?... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: "Hej suczki, my znamy wasze sztuczki ! "... 17.02.12, 10:35 To ten sam który powiedział "kobietony"? Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 10:07 norek.pl napisała: > www.tvn24.pl/12690,1735127,0,1,tomaszewski-o-krowie-nie-mam-zadnej-krepacji,wiadomosc.html > > zdobyty! Dlugo mialem go wpamieci jako dobrego bramkarza nejlepszej, polkarskiej reprezentacji Polski jaka mielismy. Teraz mysle juz o nim wylacznie jako o prymitywnym chamie, ktory zszedl na P (i) Sy Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 10:14 Czepiasz się. Przecież jan tomaszewski, ikona "PRONU" niczym specjalnym się nie wyróżnia na tle swoich kolegów partyjnych - suskiego, hofmana czy brudzińskiego. To ta sama "pierwsza liga" chamstwa, zakłamania i insynuacji. W tej ostatniej dziedzinie nie do pokonania jest zresztą sam mistrz jarosłąw kaczyński obrażający hurtowo a to dziennikarzy, a to internautów, a to sędziów czy pielęgniarki (słynne: "głodówką nie jest niezjedzenie kolacji"). Oni tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl pan prezes kobiety uważał 17.02.12, 10:35 i zawsze odnosił się do nich z pełną kurtuazją – godną powiatowego fryzjera, ale jednak… ps. nie każde nie zjedzenie kolacji jest głodówką Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: pan prezes kobiety uważał 17.02.12, 10:43 norek.pl napisała: > i zawsze odnosił się do nich z pełną kurtuazją – godną powiatowego fryzje > ra, ale jednak… Nie przesadzaj z tym fryzjerem powiatowym. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: a co, kolega po fachu? 17.02.12, 11:00 norek.pl napisała: > sądząc po finezji... To Twój szczyt elegancji koleżanko? Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: a co, kolega po fachu? 17.02.12, 11:03 norek.pl napisała: > sądząc po finezji... Na ten temat lepiej również zapytać panią minister Muchę. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: pan prezes kobiety uważał 17.02.12, 13:05 norek.pl napisała: > i zawsze odnosił się do nich z pełną kurtuazją – godną powiatowego fryzje > ra, ale jednak… > > > > ps. nie każde nie zjedzenie kolacji jest głodówką Co jednak, co jednak! Pani Mucha uwielbia fryzjerów, jednego nawet sciągnela do swojego gabinetu. Nawet nie okazuje gniewu po rozbiciu przez niego służbowej limuzyny Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 10:25 Faktycznie, Niesiołowski jest superchamem, fajnie, że wreszcie pokazał się ktoś w gronie opozycji, kto przy racjonalnym treningu, może za kilka lat poowalczy z profesorem chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: szczyt chamstwa 17.02.12, 13:08 bo98 napisał: > Faktycznie, Niesiołowski jest superchamem, fajnie, że wreszcie pokazał się ktoś > w gronie opozycji, kto przy racjonalnym treningu, może za kilka lat poowalczy > z profesorem chamstwa Oj daleko Tomaszewskiemu do mistrzostwa obydwóch mistrzów chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Wyborcom PiS-u się podoba. 17.02.12, 13:17 woda_woda napisała: > Nam nie musi :) Nam- również nie podoba się chamstwo,obojętnie z jakich barw klubowych się wywodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl przy okazji pan poseł sam się wyp… 17.02.12, 13:45 na tym samym lodzie, na który sam wlazł, bo teraz już nawet w tym polityczno-sportowym światku nie będzie dla niego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś