Dodaj do ulubionych

Manifestacja w Krakowie.

04.03.12, 17:05
krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,11281296,Manifestacja_w_Krakowie__Rzadzacy_winni_katastrofy.html //
Obserwuj wątek
    • 3alfa.alfa Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 17:08
      lumpior napisał:

> krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,11281296,Manifestacja_w_Krakowie__Rzadzacy_winni_katastrofy.html //
    • adam81w Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 17:10
      Patrioci.
      • lumpior Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 17:32
        www.youtube.com/watch?v=Lt9PBnUsbMw
        • venus99 Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 17:45
          1.to rzeczywiście wyjatkowy idiota.
          2.jak widać Kraków bogaty w ułomnych umysłowo.
          • bo98 Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 18:10
            Kraków bogaty w ułomnych umysłowo, a twoja wioska bogata w krzepkich umysłowo.
            • venus99 Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 19:48
              zawsze lepiej być krzepkim niż ułomnym.ty oczywiście z Krakowa?
              • bo98 Re: Manifestacja w Krakowie. 05.03.12, 12:55
                oczywiście
          • erte2 Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 20:01
            venus99
            Pościagali ich skąd się da - z Warszawy, Gliwic, Torunia itd.
            • remik.bz Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 20:44
              erte2 napisał:

> venus99
              > Pościagali ich skąd się da - z Warszawy, Gliwic, Torunia itd.

Całe szczęście , że nie sprowadzali nikogo z Niemiec - wzorem nowoczesnych "Europejczyków"
          • sclavus Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 20:35
            A był kiedyś ostoją i schronieniem inteligencji...
            Niestety - konserwatyzmu też!!
          • zoil44elwer Re: Manifestacja w Krakowie. 06.03.12, 18:04
            venus99 napisał:

> 1.to rzeczywiście wyjatkowy idiota.
            > 2.jak widać Kraków bogaty w ułomnych umysłowo.
            Winni rządzący za komuny.Bo 40 lat temu wybudowali CMK.Gdyby jej nie było katastrofa by się nie zdarzyła!
      • zoil44elwer Re: Manifestacja w Krakowie. 06.03.12, 18:17
        adam81w napisał:

> Patrioci.

Antypatryjoty te Krakusy.W czasie II WŚ nie zrobili Powstania Krakowskiego jak ci patrioci w Warszawie.I w całym,nienaruszonym Krakowie witali marszałka Koniewa.
    • qqazz Obłęd to jest wtedy 04.03.12, 18:05
      kiedy jeden z drugim za przyczyne katastrofy w Smoleńsku uznaje rozmowę Jarosława z Lechem a ich jako winnych tejże wespół z gen. Błasikiem.

pozdrawiam
      • cillian1 Re: Obłęd to jest wtedy 04.03.12, 18:10
        pamiętasz rozmowę Zera z JK (premierem) - aresztować Blidę!
        Może LK się obawiał tego samego - lepiej zginąć z przytupem, niż popełnić samobójstwo w łazience, tuż obok żony?
        • bo98 Re: Obłęd to jest wtedy 04.03.12, 18:22
          masz wyrafinowane poczucie humoru,
          to adekwatny link

www.youtube.com/watch?v=PwdyWkognvw&feature=related
          • cillian1 Re: Obłęd to jest wtedy 04.03.12, 18:38
            Link bez sensu - anie śmieszne, ani głupie - bo to prawdziwe, i każdy polityk to robi!
            A ja piszę o tym, aby przestać odbijać piłeczkę - Polak do Polaka, bo dzięki temu politycy od 22 lat nic nie muszą robić!
            Rozliczyć Tuska i Kaczyńskiego - jak i pozostałych. Jak?
            Wy...bać ich z roboty.!
            • qqazz Re: Obłęd to jest wtedy 05.03.12, 20:12
              Nom tylko ciezko to jakos idzie niestety.
              Ale mam pomysł zróbcie mnie Królem to zrobie porządek, a Jaro i Tusku też zostana nalezycie wykorzystani zrobimy ekspedycje na Marsa, najpierw poleca tam czerwoni (jako ze to czerwona planeta zeby przygotowac teren), a potem jako kolonizatorów wyslemy tam POPiS.
              warunki moze tam trochę ciezkie ale metoda sprawdzona, taz w ten sposób Angole stworzyły USA i Australię wysyłajac tam zbedny element na zsyłkę.

pozdrawiam
      • zoil44elwer Re: Obłęd to jest wtedy 06.03.12, 18:11
        S Nowak został przez premiera Tuska pochwalony tydzień temu za poprawę stanu polskich kolei.Gdyby nie minister Nowak(politolog z wykształcenia)ofiar mogło być więcej.
    • remik.bz mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 18:29
      lumpior napisał:

>
      • mariner4 To niech se kupią! 04.03.12, 18:46
        I finansują.
        A skoro katolicy to 95%, to kto ogląda TVN, TVP?
        Muzułmanie?
        M.
        • remik.bz Czyli "to miejsce się kupowało"? 04.03.12, 18:56
          mariner4 napisał:

> I finansują.
          > A skoro katolicy to 95%, to kto ogląda TVN, TVP?
          > Muzułmanie?
          > M.

Nie wiem. Wiem ,że katolicka telewizja ogołnie dostepna na warunkach techn. z XXI w. jest nam katolikom potrzebna i mamy do niej prawo. To kwestia praw człowieka.
          PS sugerujesz (a niech se kupią),ze te "zgody" się kupowało? Korupcja? Dzielenie łupów?
          • cillian1 Re: Czyli "to miejsce się kupowało"? 04.03.12, 19:01
            po co wam katolicka TV?
            Wszak bóg ważny - jak on zechce mieć TV - do zamiast oczu LCD wam wstawi!
            :D
          • mariner4 "Trwam"? Tak, ale na takich 04.03.12, 19:01
            samych warunkach jak "Polsat", "TVN" i inne stacje komercyjne. A Rydzyk niech najpierw się ze stoczniowych "cegiełek" rozliczy, zanim zacznie swoją brudną łapę po publiczne pieniądze wyciągać
            M.
            • remik.bz Re: "Trwam"? Tak, ale na takich 04.03.12, 19:31
              mariner4 napisał:

> samych warunkach jak "Polsat", "TVN" i inne stacje komercyjne.

No i co z tego?

A Rydzyk niech n
              > ajpierw się ze stoczniowych "cegiełek" rozliczy, zanim zacznie swoją brudną łap
              > ę po publiczne pieniądze wyciągać
              > M.

A co mnie Rydzyk obchodzi? Ja piszę o katolickiej TV
              • cillian1 Re: "Trwam"? Tak, ale na takich 04.03.12, 19:43
                > A co mnie Rydzyk obchodzi? Ja piszę o katolickiej TV
                nasz katolicką - religiaTV się nazywa!

:D
                • remik.bz Re: "Trwam"? Tak, ale na takich 04.03.12, 20:22
                  cillian1 napisał:

> > A co mnie Rydzyk obchodzi? Ja piszę o katolickiej TV
                  > nasz katolicką - religiaTV się nazywa!
                  >
                  Nie żartuj
                  • cillian1 Re: "Trwam"? Tak, ale na takich 04.03.12, 20:42
                    > Nie żartuj
                    wiem, żartowałem, oni mają tyle religii - ile poglądów im pasuje!
      • mietowe_loczki Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 18:53
        A kto twierdzi, że nie mają prawa? Daj mi go tutaj, to mu nastukam.
        • remik.bz Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:00
          mietowe_loczki napisała:

> A kto twierdzi, że nie mają prawa? Daj mi go tutaj, to mu nastukam.

KRRiTV.
          Decyzja KRRiTV oznacza- nie dla was katolicy nowoczesne sposoby komunikowania i przesyłania nformacji. Puszczajcie se sygnały dymne jak Indianie. My "władza" tej nowoczesności wam nie damy i mozecie nam skoczyc.
          Wiesz Miętowe, ze po nas będa kolejne wykluczenia i zmykanie ust ? Tak zaczyna się totalitaryzm.
          • cillian1 Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:04
            > KRRiTV.

wielu miało smaczek - ale nie wszyscy się najedli!
            Teraz rydzyk ma mszalne i opłatki!
            Smacznego!
            • remik.bz Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:26
              cillian1 napisał:

> > KRRiTV.
              >
              > wielu miało smaczek - ale nie wszyscy się najedli!
              > Teraz rydzyk ma mszalne i opłatki!
              > Smacznego!

Nie wiem jak inni katolicy , ale ja za siebie dziękuję za to "smacznego" dla katolików.
              • cillian1 Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:29
                Nie wiem, czy masz tyle mszalnego i opłatków!
                No ale jak masz - to do syta!
                :)
                A potem do auta! Może bozia będzie łaskawa ;)
                • remik.bz Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:36
                  cillian1 napisał:

> Nie wiem, czy masz tyle mszalnego i opłatków!
                  > No ale jak masz - to do syta!
                  > :)
                  > A potem do auta! Może bozia będzie łaskawa ;)

Nie prowadzę samochodu po winie czy jakimkolwiek alkoholu.
                  Nie robię se tez jaj z ludzi niewierzących, choćby nawet byli nowoczesnymi "Europejczykami"
                  To kwestia kultury osobistej . Jak nie wiesz "co to", to wpisz w google-i zgodnie z Waszym Dekalogiem nie uzywaj szarch komórek, bo nie będziesz trendy.
                  • cillian1 Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:47
                    ty rób sobie jaja z ludzi niewierzący - szybko się przekonasz, że nie można ich uczuć obrazić. Zwłaszcza sztuką, muzyką czy filmem a nawet wyznaniem, że są pieprzonymi niewierzącymi! Bo mają to w doopie.
                    W zasadzie nie wiem jak można obrazić niewierzącego!
                    Jakiś pomysł?
                    • mietowe_loczki Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:50
                      Można napisać, że nie używają mózgu. W przeciwieństwie do.
                    • remik.bz Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:52
                      cillian1 napisał:

> ty rób sobie jaja z ludzi niewierzący - szybko się przekonasz, że nie można ich
                      > uczuć obrazić. Zwłaszcza sztuką, muzyką czy filmem a nawet wyznaniem, że są pi
                      > eprzonymi niewierzącymi! Bo mają to w doopie.
                      > W zasadzie nie wiem jak można obrazić niewierzącego!
                      > Jakiś pomysł?

Np nosząc symbole religijne, wieszając je w szkołach, szpitalach "sejmach" . Wielu czuje się tym urazonych. Pewna angielska pielegniarka nawet została wywalona z pracy, bo pacjentów raził jej krzyzyk na szyji.
                      >
                      • cillian1 Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:57
                        To czego wy się za to obrażacie - takie podwójne obrażanie!?
                        jak ty nasrasz sobie na krzyż - też się obrażasz? nazywasz się satanistą czy lewakiem?
                        wybacz za przykład - ale g..wno może się przenosić na rękach ;)

A już na serio - czy nie lepiej mieć krzyż (oj, oczywiście Boga) w sercu? A do księdza iść za swoje, jak do psychologa? I emeryturę mieć większą?
                        • remik.bz Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 20:26
                          cillian1 napisał:

>> A już na serio - czy nie lepiej mieć krzyż (oj, oczywiście Boga) w sercu? A do
                          > księdza iść za swoje, jak do psychologa? I emeryturę mieć większą?
                          > :)

A to juz prywatna sprawa każdego człowieka. Wielu ludzi wyżej od emerytury ceni inne sprawy. Wolno im.
          • mietowe_loczki Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:06
            A jak uzasadniają swoją decyzję?
            • remik.bz Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:28
              mietowe_loczki napisała:

> A jak uzasadniają swoją decyzję?

Nie wygłupiaj się doskonle wiesz jak katolicy uzasadniają swoje prośby i jak KRRiTV robi se z tego jaja .
              • mietowe_loczki Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:30
                Ale jak KRRiTV uzasadniła swoją decyzję?
                • remik.bz Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:38
                  mietowe_loczki napisała:

> Ale jak KRRiTV uzasadniła swoją decyzję?

Uzasadnienie decyzji KRiTV to dla mnie "brzęczenie muchy". Wszyscy wiemy o co chodzi.
                  • mietowe_loczki Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:42
                    No to jakie one było?
                    • remik.bz Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:53
                      mietowe_loczki napisała:

> No to jakie one było?

Odpowiednie do pozimu myslenia i sposobu postrzegania świata przez nowoczesnych "Europejczyków"
                      • mietowe_loczki Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 19:55
                        Zastanawia mnie, dlaczego nie chcesz podać uzasadnienia KRRiT.
                        • cillian1 Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 20:04
                          Oglądałem Pospieszalski_Blizej z Kruk.
                          Gdyby ona wiedziała, to by powiedziała zwięźle i jednym zdaniem!
                          Zapluła się na cały program - niestety Dworak jej dorównywał!
                          To była żenada - każdy miał miliony przepisów - zero konkretów. A to oznacza, że chodzi o kasę. Widać sobecka oszczędzała na grzywnę!

• remik.bz Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 20:33
                          mietowe_loczki napisała:

> Zastanawia mnie, dlaczego nie chcesz podać uzasadnienia KRRiT.

Bo uważam je za "jaja z salcesonem".
                          Wiesz -uzasadnienie "kasiorowe" to jest dobre dla nowoczenych "Europejczyków" . A nie chce mi sie pisać o braku jasnych i jednoznacznych kryteriów przyznawania miejsca, o dziwnych firmach, które się załapały, o dostartcznych przez te firmy dokumentach "po czasie".
                          Dla mnie sprawa jest jasna. Katolikom nie wolno dac miejsca ( i to nawet nie z przyczyn ideologicznych)- bo ktoś z tego musi miec kasiorę z TV katolickiej tej kasiory nie będzie dla "ktosia".
                          Ideologia się nie liczy- dlastego piszę o uzasadnieni dla "Europejczyków". Oni tylko język kasiory rozumieja.
                          • obraza.uczuc.religijnych Re: mohery maja prawo do swojej TV 05.03.12, 11:31
                            Dlatego najlepiej by było, w celu obalenia argumentu kasiorowego, aby wnioskodawca (fundacja Lux Veritatis) okazała opinii publicznej dokumenty złożone w KRRiTv i aby opinia publiczna mogła dzięki temu oburzać się na decyzję rady.
                          • mietowe_loczki Re: mohery maja prawo do swojej TV 07.03.12, 10:28
                            remik.bz napisał:

> mietowe_loczki napisała:
                            >
                            > > Zastanawia mnie, dlaczego nie chcesz podać uzasadnienia KRRiT.
                            >
                            > Bo uważam je za "jaja z salcesonem".
                            > Wiesz -uzasadnienie "kasiorowe" to jest dobre dla nowoczenych "Europejczyków" .

Dlaczego? Co z tym uzasadnieniem jest nie tak dla tych normalnych ludzi, czyli np. ciebie?
      • sclavus Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 20:39
        Jak te gupie ludzie pi..dolą...
        Bez sensu, ładu a przede wszystkim, zupełnie obok :D:D:D
        • remik.bz Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 20:42
          sclavus napisał:

> Jak te gupie ludzie pi..dolą...
          > Bez sensu, ładu a przede wszystkim, zupełnie obok :D:D:D

A na dodadatek niektórym wszystko z pier..eniem się kojarzy- ale to takie ludzkie.
          • sclavus Re: mohery maja prawo do swojej TV 04.03.12, 21:22
            A twoje posty - przedewszystkim...
            Nie wiem tylko, czy rżniesz, czy tak masz :D
            Nie ma to jednak większego znaczenia.
      • pollack5 Re: mohery maja prawo do swojej TV 07.03.12, 08:59
        Koncesję tv naziemnej otrzymali braciszkowie z Niepokalanowa i do nich należy kierować pretensje o programy" katolickie" tv Puls np " Goło i wesoło' i inne qrestwa.
    • douglasmclloyd Totalny brak wolności słowa 04.03.12, 18:29
      W tej Wolsce jest. W Polsce każdy matoł może wyjść na rynek i pieprzyć trzy po trzy.
      • mietowe_loczki Re: Totalny brak wolności słowa 04.03.12, 18:56
        Tak, ta manifestacja to kolejny dowód na to, że von Thuske knebluje Polaką usta, i że nie ma wolności słowa.
    • smabuctus3 Trwamy trwać będziemy 04.03.12, 19:09
      a wrogów Polski pobijemy.
      • cillian1 Re: Trwamy trwać będziemy 04.03.12, 19:24
        z takimi polaczkami - to jak nic znów trafimy pod jakiegoś buta na 100 lat!
        Oni tylko by się modlili i protestowali - i układu szukali. I oczywiście brali za to kombatanckie pensje/renty i emerytury!
        • smabuctus3 Re: Trwamy trwać będziemy 04.03.12, 19:35
          Polacy of 1989 r. są pod butem globalnych mafii, jesli tego nie wiesz, toś kiep. To te mafie zorganizowały w Polsce rewolucje solidarności, żeby po niej natychmiast Polske calkowicie ograbic.
          • mietowe_loczki Re: Trwamy trwać będziemy 04.03.12, 19:37
            smabuctus3 napisała:

> Polacy of 1989 r. są pod butem globalnych mafii, jesli tego nie wiesz, toś kiep
            > . To te mafie zorganizowały w Polsce rewolucje solidarności, żeby po niej naty
            > chmiast Polske calkowicie ograbic.

Ahahahahahhahh. Cudeńko :-)
          • x2468 Re: Trwamy trwać będziemy 04.03.12, 20:04
            Mafia watykańska jest globalna?
            Przecież macie guślarze tv.Np Niepokalanów.Nie wystarczy?
          • cillian1 Re: Trwamy trwać będziemy 04.03.12, 20:18
            dzięki
            Właśnie o to mi chodziło. Terazsobie matołku uświadom, że tą mafią jest Kk!
            tylko ta mafia ma symbol w Sejmie, klapie Wałęsy - no generalnie wszędzie.
            I tak się zastanawiam - w czym kler był lepszy, że pogonił komunistów!
            I to i to - bandytka!
    • chwala_panu_prezydentu Skoro "rządzą" to i odpowiadają.Żaden obłęd. 04.03.12, 19:59
      wpolityce.pl/wydarzenia/24196-zwiazek-maszynistow-ministerstwo-nie-reagowalo-na-nasze-alarmy-ws-bezpieczenstwa-zawiadomimy-komisje-europejska
      • venus99 Re: Skoro "rządzą" to i odpowiadają.Żaden obłęd. 04.03.12, 20:00
        zapomnieli o ONZ?
      • smabuctus3 Re: Skoro "rządzą" to i odpowiadają.Żaden obłęd. 04.03.12, 21:01
        A więc tuskoidzi celowo i z premedutacją zamordowali i okaleczyli kiludziesięciu Polaków.
        • venus99 Re: Skoro "rządzą" to i odpowiadają.Żaden obłęd. 05.03.12, 16:29
          no przecież wiadomo,że premier odpowiada za zaniechania dyżurnego ruchu.gdnidowatość wychodzi z Pospieszalskiego za każdym razem kiedy otwiera usta.
    • kzet69 Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 20:28
      Szkoda że Pospieszalskiego nie było wczoraj w nocy na miejscu katastrofy, jakby sobie pooglądał szczątki ciał, poszatkowane korpusy, pooddzielane kończyny, to może odechciałoby sie tej hienie żerować na świeżych trupach. Pospieszalski to nie człowiek, to pozbawione serca zombie, które wylazło z jakiegoś zagnojonego kąta.
      • remik.bz Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 20:39
        kzet69 napisał:

> Szkoda że Pospieszalskiego nie było wczoraj w nocy na miejscu katastrofy, jakby
        > sobie pooglądał szczątki ciał, poszatkowane korpusy, pooddzielane kończyny, to
        > może odechciałoby sie tej hienie żerować na świeżych trupach. Pospieszalski to
        > nie człowiek, to pozbawione serca zombie, które wylazło z jakiegoś zagnojonego
        > kąta.

Ale co to ma wspolnego z dyskryminowniem katolików poprzez odcinanie nas od nowoczesnych technologii przekazywania informacji?
        • cillian1 Re: Manifestacja w Krakowie. 04.03.12, 20:55
          odcięcie nastąpi jak Wam prąd odetną za nie płacenie rachunków!
          Wtedy też wyjdziecie na ulicę?
        • venus99 Re: Manifestacja w Krakowie. 05.03.12, 16:27
          gdybyś nie był taki tępy to może byś zrozumiał,że nikt nikogo nie odcina a prawo obowiazuje wszystkich-pana Rydzyka też.ale dla parafialnych to zbyt trudne.
          • remik.bz Re: Manifestacja w Krakowie. 05.03.12, 19:08
            venus99 napisał:

> gdybyś nie był taki tępy to może byś zrozumiał,że nikt nikogo nie odcina a praw
            > o obowiazuje wszystkich-pana Rydzyka też.ale dla parafialnych to zbyt trudne.

Prawo czy bezprawie Panie Nieparafialny "Europejczyku" ?
            • venus99 Re: Manifestacja w Krakowie. 05.03.12, 19:59
              ludzi cywilizowanych obowiazuje prawo.natomiast jak wykazuje polska praktyka bezprawie to domena sukienkowych.
        • douglasmclloyd Re: Manifestacja w Krakowie. 05.03.12, 19:45
          remik.bz napisał:

> Ale co to ma wspolnego z dyskryminowniem katolików poprzez odcinanie nas od now
          > oczesnych technologii przekazywania informacji?

Co ma sekta z Torunia z katolicyzmem? Klepanie pacierzy to jeszcze nie powód, żeby nazywać się katolikiem.
      • douglasmclloyd Re: Manifestacja w Krakowie. 05.03.12, 19:43
        kzet69 napisał:

> Szkoda że Pospieszalskiego nie było wczoraj w nocy na miejscu katastrofy, jakby
        > sobie pooglądał szczątki ciał, poszatkowane korpusy, pooddzielane kończyny, to
        > może odechciałoby sie tej hienie żerować na świeżych trupach. Pospieszalski to
        > nie człowiek, to pozbawione serca zombie, które wylazło z jakiegoś zagnojonego
        > kąta.

Sekta odbiera ludziom rozum. To musi być jakiś przekaz podprogowy.
        • venus99 Re: Manifestacja w Krakowie. 05.03.12, 20:00
          odbiera przy założeniu,ze kiedyś mieli.w przypadku p.Pospieszalskiego mam wątpliwosci.
    • chasyd_666 Re: Manifestacja w Krakowie. 05.03.12, 20:15
      > Obłęd?

Tak , obłędem jest dyskryminowanie TV Trwam... POkemonom marzą się media jak u Putina...
      • venus99 Re: Manifestacja w Krakowie. 05.03.12, 20:31
        a na czym to dyskryminowanie polega?
        • chasyd_666 Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 08:42
          venus99 napisał:

> a na czym to dyskryminowanie polega?

Dobrze wiesz : nieprzyznanie licencji z powodów politycznych, nie merytorycznych
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 08:58
            Udowodnij.
            • chasyd_666 Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 16:48
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,133934920,134032600,Re_Manifestacja_w_Krakowie_.html
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 08.03.12, 08:22
                Gdzie i kiedy tak zrobił? udowodnij mi linkiem.
                • chasyd_666 Re: Manifestacja w Krakowie. 08.03.12, 21:51
                  obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Gdzie i kiedy tak zrobił?

Na komisji sejmowej - była transmisja w TV
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 09.03.12, 08:19
                    Czytam stenogram, z posiedzenia Komisji i tam mało jest o finansach Lux Veritatis, jej dyrektor finansowa bardziej zajmuje się finansami innych wnioskodawców. Dokumentów raczej tam nie przedstawiono.
                    • chasyd_666 Re: Manifestacja w Krakowie. 09.03.12, 13:49

> Czytam stenogram, z posiedzenia Komisji i tam mało jest o finansach Lux Veritat
                      > is, jej dyrektor finansowa bardziej zajmuje się finansami innych wnioskodawców.

Porównuje 1 z 2. - dowodząc, że decyzja była krzywdząca dla TVT

> Dokumentów raczej tam nie przedstawiono.

Dane finansowe pochodzą z dokumentów
                      • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 09.03.12, 13:50
                        chasyd_666 napisał:

> obraza.uczuc.religijnych napisał:
                        >
                        > > Czytam stenogram, z posiedzenia Komisji i tam mało jest o finansach Lux V
                        > eritat
                        > > is, jej dyrektor finansowa bardziej zajmuje się finansami innych wnioskod
                        > awców.
                        >
                        > Porównuje 1 z 2. - dowodząc, że decyzja była krzywdząca dla TVT

Gdzie porównuje? Tam nie ma porównywania.

> > Dokumentów raczej tam nie przedstawiono.
                        >
                        > Dane finansowe pochodzą z dokumentów

Ale nie są to dokumenty Lux Veritatis.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 06.03.12, 08:29
        Dyskryminowanie hehehe, co za żart, właściciele tej stacji mają nieustanny lobbying w parlamencie, lobbyści pilnują im interesu i ty śmiesz twierdzić że ta stacja jest dyskryminowana?
        • venus99 Re: Manifestacja w Krakowie. 06.03.12, 08:55
          dla mnie sprawa jest oczywista:dyskryminacja jest faktem czego najlepszym dowodem jest systematyczne utrudnianie panu Rydzykowi robienia kolejnych przekrętów.
        • chasyd_666 Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 08:45

> Dyskryminowanie hehehe, co za żart, właściciele tej stacji mają nieustanny lobb
          > ying w parlamencie, lobbyści pilnują im interesu i ty śmiesz twierdzić że ta st
          > acja jest dyskryminowana?

To Ty żartujesz - część posłów słusznie sprzeciwia się dyskryminacji.
          Dyskryminacji dopuszcza się państwowy urząd sterowany przez POkemony (przy wsparciu POsłów)...

--
          Rząd wspiera III ligę hokeja
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 08:57
            Nie ma żadnej dyskryminacji. Jeśli coś jest nie tak to niech biznesmen Rydzyk upubliczni dokumenty które złożył w radzie i zapoznamy się z nimi, stwierdzimy czy decyzja rady była słuszna czy też nie. Odwagi, biznesmenie Rydzyk, pańscy lobbyści parlamentarni powinni panu to doradzić.
            • chasyd_666 Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 16:48

> Nie ma żadnej dyskryminacji. Jeśli coś jest nie tak to niech biznesmen Rydzyk u
              > publiczni dokumenty które złożył w radzie

Tak zrobił : sytuacja finansowa TVT jest 100 x lepsza niż firm, które dostały koncesję - nie stać ich nawet na wniesienie opłaty koncesyjnej... :)
              Wypowiadasz się na tematy, o których nie masz pojęcia...
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 08.03.12, 08:22
                Gdzie i kiedy tak zrobił? Udowodnij mi linkiem, mg.
                • chasyd_666 Re: Manifestacja w Krakowie. 08.03.12, 22:01
                  A wiesz Ty chociaż, że Dworak dał koncesje firmom, których nie stać nawet na... wniesienie opłaty koncesyjnej :), i które do dziś nie zaczęły nadawać (łamiąc przepisy o koncesji) ?...
                  To są firmy-wydmuszki... Wiedziałeś o tym czy jesteś ignorantem ?...
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 09.03.12, 08:22
                    To wiemy, ale czy stać Lux Veritatis? Tego nie wiemy bo jej właściciele nie przedstawili żadnych dokumentów.
                    • chasyd_666 Re: Manifestacja w Krakowie. 09.03.12, 13:43

> To wiemy,

Skoro wiemy, to wyjaśnij jak Dworak przyznał im koncesję i czy była to decyzja merytoryczna czy polityczna ?...

ale czy stać Lux Veritatis? Tego nie wiemy bo jej właściciele nie prz
                      > edstawili żadnych dokumentów.

Bzdurzysz

• obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 09.03.12, 13:49
                        chasyd_666 napisał:

> obraza.uczuc.religijnych napisał:
                        >
                        > > To wiemy,
                        >
                        > Skoro wiemy, to wyjaśnij jak Dworak przyznał im koncesję i czy była to decyzja
                        > merytoryczna czy polityczna ?...

To wiemy od przedstawicieli Lux Veritatis, czyli organu nieobiektywnego. Należy być ostrożnym w kontaktach z nimi i ich wyjaśnieniami, choć trzeba przyznać ze lobbying zapewnili sobie sprawny.

>
                        > Bzdurzysz
                        >

A kiedy przedstawili? Bo na rzeczonym posiedzeniu komisji zajmowali się finansami innych podmiotów byle nie mówić o swoich finansach.
    • zoil44elwer Re: Manifestacja w Krakowie. 06.03.12, 18:00
      To komuna inna że wybudowała CMK 40 lat temu!!Nie było by tej magistrali kolejowej nie było by katastrofy!!
    • losiu4 Re: Manifestacja w Krakowie. 06.03.12, 20:10
      lumpior napisał:

> Obłęd?

nie. Całkiem sensowna manifestacja. I liczba uczestników słuszna...

Pozdrawiam

Losiu
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 08:38
        Taka tam manifa lobbystów pewnego biznesmena.
        • remik.bz Jurek Bożyk lobbystą ? 07.03.12, 09:10

> Taka tam manifa lobbystów pewnego biznesmena.

Gdyby Jurek Bożyk dowiedział się , że uznajesz go za lobbystę to by ze smiechu "się popłakał"
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Jurek Bożyk lobbystą ? 07.03.12, 09:16
            A myślisz że byłby tak bezczelny żeby ingerować w moje odczucia odnośnie jego osoby? W ten sposób nie zachowałby się kulturalnie.
            • lumpior Pospieszalski. 07.03.12, 10:01
              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11298152,TVP_nie_zareaguje_na_polityczne_wiece_Pospieszalskiego_.html
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Pospieszalski. 07.03.12, 10:05
                To dziwne że TVP nie przeszkadza lobbying Pospieszalskiego na rzecz konkurencji. takie rzeczy możliwe są tylko w Polsce.
                • lumpior Re: Pospieszalski. 07.03.12, 10:21

> To dziwne że TVP nie przeszkadza lobbying Pospieszalskiego na rzecz konkurencji
                  > . takie rzeczy możliwe są tylko w Polsce.
                  A potem zdziwienie ze brak opłat abonamentu.
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Pospieszalski. 07.03.12, 10:27
                    Czy ktoś sobie wyobraża, że jakaś osoba robi w TVP program o Polsacie i załatwia w ten sposób interesy Solorza? A Pospieszalski jest nietykalny z powodu politpoprawności jaka panuje w przypadku interesów biznesmena Rydzyka.
                • losiu4 Re: Pospieszalski. 07.03.12, 14:33

> To dziwne że TVP nie przeszkadza lobbying Pospieszalskiego na rzecz konkurencji
                  > . takie rzeczy możliwe są tylko w Polsce.

nie bardzo rozumiem... przecież i tak ktoś na tym muxie poza TVP będzie. A sprawa jak najbardziej dziennikarską jest m.in. pokazywanie protestu społecznego :)

Pozdrawiam

Losiu
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Pospieszalski. 08.03.12, 08:23
                    Pokazać można protest społeczny, ale dlaczego Pospieszalski lobbuje za biznesem biznesmena Rydzyka?
                    • losiu4 Re: Pospieszalski. 09.03.12, 00:01
                      nie. On lobbuje za tym:
                      ""To demonstracja w obronie wolności, wolnych mediów i nieskrępowanego dostępu do informacji" - powiedział publicysta Jan Pospieszalski."

to jest też jak najbardziej w interesie TVP przeca :)

Pozdrawiam

Losiu
                      • lumpior Re: Pospieszalski. 09.03.12, 08:00
                        losiu4 napisał:

> nie. On lobbuje za tym:
                        > ""To demonstracja w obronie wolności, wolnych mediów i nieskrępowanego dostępu
                        > do informacji" - powiedział publicysta Jan Pospieszalski."
                        >
                        > to jest też jak najbardziej w interesie TVP przeca :)
                        >
                        > Pozdrawiam
                        >
                        > Losiu
                        No i wydalił z siebie własny dogmat o katastrofie kolejowej. Wydalił jak kał.
                        • losiu4 Re: Pospieszalski. 09.03.12, 21:16
                          lumpior napisał:

> No i wydalił z siebie własny dogmat o katastrofie kolejowej. Wydalił jak kał.

jaki? Jesli powiedział cos takiego ze za donkoidów od 2 lat jest nadspodziewanie wiele kolejowych katastrof to sie z nim zgodze. Nie uwazam za celowe dyskutowanie z liczbami.

Pozdrawiam

Losiu
                      • obraza.uczuc.religijnych Re: Pospieszalski. 09.03.12, 08:23
                        Czy takiego nieskrępowanego to nie wiem. Czy z tv trwam dowiemy się np. o skandalach pedofilskich w Kościele?
                        • losiu4 Re: Pospieszalski. 09.03.12, 21:21

> Czy takiego nieskrępowanego to nie wiem. Czy z tv trwam dowiemy się np. o skand
                          > alach pedofilskich w Kościele?

a dlaczego nie?

Pozdrawiam

Losiu
              • losiu4 Re: Pospieszalski. 07.03.12, 14:30
                lumpior napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11298152,TVP_nie_zareaguje_na_polityczne_wiece_Pospieszalskiego_.html

wybiórcza wszystkiego sie czepi i znajdzie zawsze jakiegos podrecznego ałtoryteta by tylko nielubianej przez siebie osobie dokopać. Nawet jak to nie ma sensu. Liz też ma na ten przykład swoje sympatie i antypatie i nikt sie go nie czepia.

Pozdrawiam

Losiu
        • losiu4 Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 14:23

> Taka tam manifa lobbystów pewnego biznesmena.

ładna "taka tam manifa" na kilkanaście tysięcy luda :) Poza tym trzeba mieć spory zapas niezbyt dobrej woli by zwykłego Kowalskiego lobbystą nazwac. A głównie tacy własnie Kowalscy wyszli na ulice

Pozdrawiam

Losiu
          • venus99 Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 15:55
            na ulicę wyszła parafialna ciemnota i prostactwo.
            • chasyd_666 Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 16:43
              venus99 napisał:

> na ulicę wyszła parafialna ciemnota i prostactwo.

Udowodnij
            • losiu4 Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 17:02
              venus99 napisał:

> na ulicę wyszła parafialna ciemnota i prostactwo.

dobra dobra. Gul Ci lata bo na lewe manify, poza aktywistami, nawet pies z kulawą nogą nie zagląda :)

Pozdrawiam

Losiu
              • lumpior Re: Manifestacja w Krakowie. 07.03.12, 21:03
                www.gazetakrakowska.pl/artykul/523017,krakow-manifestacja-w-obronie-tv-trwam-zdjecia,id,t.html?cookie=1
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 08.03.12, 08:25
                na manify ws. biznesmena Rydzyka trafiają tylko jego lobbyści.
                • ewalongoria Re: Manifestacja w Krakowie. 08.03.12, 10:01
                  Coś dużo tych lobbystów.

> na manify ws. biznesmena Rydzyka trafiają tylko jego lobbyści.
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 08.03.12, 10:11
                    Fakt, są liczniejsi niż Rychu Sobiesiak. Ale ich CBA nie podsłuchuje.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 08.03.12, 08:24
            Kilkanaście tysięcy ludzi jak na manifie z okazji dnia kobiet. Nic nadzwyczajnego.
            • losiu4 Re: Manifestacja w Krakowie. 08.03.12, 23:59
              której?

Pozdrawiam

Losiu
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Manifestacja w Krakowie. 09.03.12, 09:08
                A nie, manify na dzień an dzień kobiet nie dociągają do 10 tysi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka