m.c.hrabia 20.03.12, 13:31 nie nasz wina ,ze głowa jak u makaka. wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/abp-michalik-mam-nadzieje-ze-donald-tusk-nie-idzie,1,5063447,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Czego tacy jak on się boją? 20.03.12, 13:34 Co mają na sumieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Czego tacy jak on się boją? 20.03.12, 13:36 sumienie mają czyste ,jeden przed drugim się spowiada jak mawia ISAKIEWICZ:) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Czego tacy jak on się boją? 20.03.12, 13:43 Brak koryta oznacza koniec luzu! Trzeba będzie pracować w terenie ewangelizując jak Bóg przykazał, a homoseksualne i pedofilskie zabawy trza odstawić na bok. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:36 m.c.hrabia napisał: > nie nasz wina ,ze głowa jak u makaka. > wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/abp-michalik-mam-nadzieje-ze-donald-tusk-nie-idzie,1,5063447,wiadomosc.html 1. Odciąć od żłoba 2. Majątek znacjonalizować 3. Działalność gospodarcza na zasadach ogólnych + kasy fiskalne Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:48 marzenie scietej glowy! Zaden z naszych politykow klecznikow sie nie odwazy. Ich nie interesuje opinia luda, ale poparcie tych pasozytow. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:37 Normalna reakcja! Zrób eksperyment i będąc w pobliżu hodowli prosiąt zobacz jak się zachowują, gdy koryto im się schowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:46 dupetek napisał: > Normalna reakcja! Zrób eksperyment i będąc w pobliżu hodowli prosiąt zobacz jak > się zachowują, gdy koryto im się schowa:) to się nazywa: odrzynanie ryja od koryta Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:51 A jaki kwik przy tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To jest prawdziwy kościół 20.03.12, 13:39 wyborcza.pl/1,75478,11374492,Sprawa_ksiedza_z_Tylawy__koscielne___zero_tolerancji__.html Zgraja zwyrodnialców. M. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:44 bezczelny jest "zaledwie jakiś procent został zwrócony", po prostu ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:53 A skąd kościół miał to co należało mu zwrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: polska racja stanu 20.03.12, 14:12 wg. abp. zabranie f.kościelnego godzi w polską rację stanu, a ja się pytam jakim cudem??? Uważam ze, wręcz przeciwnie, zerwanie konkordatki to jest Polska Racja Stanu , no i Polskiego Budżetu Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Ja tam się cieszę ;-) 20.03.12, 16:25 Michalik zaczyna być dla KK tym, kim Jarkacz dla PiSu - naczelnym strzelcem w stopę. Jeszcze parę takich wypowiedzi i owczarnia inaczej spojrzy na swoich spasłych "pasterzy". --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
ayran a ja jestem ciekaw... 20.03.12, 17:49 ... na kogo eminencja głosował w pierwszej turze, skoro głosowanie na Jarosława w drugiej było dla niego wyborem mniejszego zła? W pierwszej turze wyborów prezydenckich głosowałem na kandydata z wielkim przekonaniem. W drugiej turze głosowałem już tak jak mogłem. Odpowiedz Link Zgłoś