Dodaj do ulubionych

To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik

20.03.12, 13:31
nie nasz wina ,ze głowa jak u makaka.
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/abp-michalik-mam-nadzieje-ze-donald-tusk-nie-idzie,1,5063447,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Czego tacy jak on się boją? 20.03.12, 13:34
      Co mają na sumieniu?
      • m.c.hrabia Re: Czego tacy jak on się boją? 20.03.12, 13:36
        sumienie mają czyste ,jeden przed drugim się spowiada jak mawia ISAKIEWICZ:)
      • dupetek Re: Czego tacy jak on się boją? 20.03.12, 13:43
        Brak koryta oznacza koniec luzu! Trzeba będzie pracować w terenie ewangelizując jak Bóg przykazał, a homoseksualne i pedofilskie zabawy trza odstawić na bok.
    • l_zaraza_l Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:36
      m.c.hrabia napisał:

> nie nasz wina ,ze głowa jak u makaka.
      > wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/abp-michalik-mam-nadzieje-ze-donald-tusk-nie-idzie,1,5063447,wiadomosc.html

1. Odciąć od żłoba
      2. Majątek znacjonalizować
      3. Działalność gospodarcza na zasadach ogólnych + kasy fiskalne
      • wanda43 Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:48
        marzenie scietej glowy! Zaden z naszych politykow klecznikow sie nie odwazy. Ich nie interesuje opinia luda, ale poparcie tych pasozytow.
    • dupetek Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:37
      Normalna reakcja! Zrób eksperyment i będąc w pobliżu hodowli prosiąt zobacz jak się zachowują, gdy koryto im się schowa:)
      • scoutek Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:46
        dupetek napisał:

> Normalna reakcja! Zrób eksperyment i będąc w pobliżu hodowli prosiąt zobacz jak
        > się zachowują, gdy koryto im się schowa:)

to się nazywa: odrzynanie ryja od koryta
        • dupetek Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:51
          A jaki kwik przy tym:)
    • mariner4 To jest prawdziwy kościół 20.03.12, 13:39
      wyborcza.pl/1,75478,11374492,Sprawa_ksiedza_z_Tylawy__koscielne___zero_tolerancji__.html
      Zgraja zwyrodnialców.
      M.
    • scoutek Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:44
      bezczelny jest
      "zaledwie jakiś procent został zwrócony", po prostu ręce opadają
      • obraza.uczuc.religijnych Re: To się w glowie nie miesci: niejaki Michalik 20.03.12, 13:53
        A skąd kościół miał to co należało mu zwrócić?
    • jozef.moneta Mściwy książę kościoła 20.03.12, 13:50
      www.nie.com.pl/art21281.htm
    • fiu-bzdziu2010 Re: polska racja stanu 20.03.12, 14:12
      wg. abp. zabranie f.kościelnego godzi w polską rację stanu, a ja się pytam jakim cudem???
      Uważam ze, wręcz przeciwnie, zerwanie konkordatki to jest Polska Racja Stanu , no i Polskiego Budżetu
    • bogucjusz Ja tam się cieszę ;-) 20.03.12, 16:25
      Michalik zaczyna być dla KK tym, kim Jarkacz dla PiSu - naczelnym strzelcem w stopę. Jeszcze parę takich wypowiedzi i owczarnia inaczej spojrzy na swoich spasłych "pasterzy".

---
      "Ląduj, dziadu!"
    • ayran a ja jestem ciekaw... 20.03.12, 17:49
      ... na kogo eminencja głosował w pierwszej turze, skoro głosowanie na Jarosława w drugiej było dla niego wyborem mniejszego zła?

W pierwszej turze wyborów prezydenckich głosowałem na kandydata z wielkim przekonaniem. W drugiej turze głosowałem już tak jak mogłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka