katarynka000 10.04.12, 18:08 nikt tego nie widzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarynka000 Re: po co te msze jak w sercu PIS nienawiść ? 10.04.12, 18:28 KK milczy ? IPN teczkami trzyma ich za twarz Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski a niby KK nie na nienawiści zbudowany ? 10.04.12, 18:32 historii nie znasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka000 Re: a niby KK nie na nienawiści zbudowany ? 10.04.12, 18:33 wystarczy popatrzeć na te nienawistne gęby żalobników Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: a niby KK nie na nienawiści zbudowany ? 10.04.12, 18:50 katarynka000 napisała: > wystarczy popatrzeć na te nienawistne gęby żalobników Zgadzam się z każdym Twoim słowem. I dlatego, dziś nie oglądam TV. Man dość Smoleńska. Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka000 Re: a niby KK nie na nienawiści zbudowany ? 10.04.12, 18:52 potwierdza się natomiast paskudna rola popisowych mediów . Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: po co te msze jak w sercu PIS nienawiść ? 10.04.12, 18:39 katarynka000 napisała: > nikt tego nie widzi ? Widzi. Przecież to takie nasze, polskie, katolickie... Wyjść z kościoła i hulaj dusza...! Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka000 Re: po co te msze jak w sercu PIS nienawiść ? 10.04.12, 18:41 to jest dopiero Polak Katolik Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: po co te msze jak w sercu PIS nienawiść ? 10.04.12, 18:47 Dlaczego nienawiść miałaby przeszkadzać we mszy? Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka000 Re: po co te msze jak w sercu PIS nienawiść ? 10.04.12, 18:49 bo credo opiera się na miłości bliźniego Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: po co te msze jak w sercu PIS nienawiść ? 10.04.12, 19:45 Credo chrześcijańskie rzeczywiście się opierało, credo katolickie już niekoniecznie, jak uczy wieloletnia historia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: po co te msze jak w sercu PIS nienawiść ? 10.04.12, 19:04 Wystarczy przejrzec tytuly watkow na tym forum. Nie widze zbyt wielu wpisow nienawistnych ze strony PIS natomiast widze wielka ilosc wpisow z tytulami majacymi szokowac, licytujacymi sie skala nienawisci, aroganckich okreslen o PIS itp Zaprzeczasz faktom. Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka000 Re: po co te msze jak w sercu PIS nienawiść ? 10.04.12, 19:11 to posłuchaj co mówią , a nie co piszą Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski bezsilnosc pisoida ... 10.04.12, 19:19 > Nie widze zbyt wielu wpisow nie nawistnych ze strony PIS dzis nienawisc kroluje pod palacem, w ktorym urzeduje Przezydent III RP stwierdzenie faktu nienawistnych napisow trzymanych w mocherowych dloniach nie ma nic wspolnego z nienawiscie - jest stwierdzeniem przykrego faktu natomiast twoja reakcja jest swiadectwem Nienawisci do Prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: bezsilnosc pisoida ... 10.04.12, 19:23 Twoj wpis, jego tresc, jego sens swiadcza o czyms zupelnie przeciwnym niz formanie tu napisales. Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka000 Re: bezsilnosc pisoida ... 10.04.12, 19:24 utrata władzy -to prezesa boli najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski bezsilnosc pisoida ... 10.04.12, 19:57 > Twoj wpis, jego tresc, jego sens swiadcza o czyms zupelnie przeciwnym niz forma > nie tu napisales. bardzo to ciekawe - to o czym swiadczy moj wpis, jego tresc i sens ??? Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka000 Re: bezsilnosc pisoida ... 10.04.12, 20:00 czy jest sens z pisowymi dyskutować ? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: po co te msze jak w sercu PIS nienawiść ? 10.04.12, 21:27 czasami trzeba udać się na inne fora, wstąp z łaski swojej na forum "niezależna" i poczytaj sobie co nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: po co te msze jak w sercu PIS nienawiść ? 10.04.12, 21:22 Mam swoje lata i już trochę widziałem - Cyrankiewicza obiecującego odrąbywanie rąk, Gomułkę wysyłającego syjonistów do Syjamu, Jaruzelskiego ogłaszającego stan wojenny...Były to przemówienia wstrętne, nikczemne, podłe, obrzydliwe, budzące głęboki wewnętrzny sprzeciw i odrazę. Ale żadne z nich nie przypominało przemówień pewnego szaleńca sprzed lat siedemdziesięciu paru. Sądziłem że czegoś takiego już nie usłyszę na żywo. Aż do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka000 Re: lemingi!!!! co sie tak denerwujecie???? 11.04.12, 20:20 oni jak w Orwellu - wszystko na opak Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Re: po co te msze jak w sercu PIS nienawiść ? 11.04.12, 20:49 Po co? Ano po to, aby się pomodlić modlitwą prawdziwego Polaka: Gdy wieczorne zgasną zorze, Zanim do snu głowę złożę, Modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi – Dopie..cie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, Tylko mu dosrajcie trochę. Kto ja jestem? Polak mały, Mały, zawistny i podły. Jaki znak mój? Krwawe gały. Oto wznoszę swoje modły Do Boga, Marii i Syna - Zniszczcie tego sku..syna. Mego rodaka, sąsiada, Tego wroga, tego gada. Żeby mu okradli garaż, Żeby go zdradzała stara, Żeby mu spalili sklep, Żeby dostał cegłą w łeb, Żeby mu się córka z czarnym I w ogóle, żeby miał marnie. Żeby miał aidsa i raka. Oto modlitwa Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś