zzarda32 30.04.12, 19:08 Ta sprawa wyjątkowo ich ośmiesza - co delikatnie mówił gen Rapacki ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_feldkurat_katz Dla przeciętnego leminga - trafne 30.04.12, 19:11 Dla człowieka myślącego - idiotyzm jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Dla przeciętnego leminga - trafne 01.05.12, 07:04 Ja jestem leminga - OK - Ty jesteś karpiem - cieszysz się z tego, że trafisz na stół !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
green_feldkurat_katz Re: Dla przeciętnego leminga - trafne 01.05.12, 07:53 Ja jestem leminga - OK Sam potwierdziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Dla przeciętnego leminga - trafne 01.05.12, 07:57 green_feldkurat_katz napisał: > Ja jestem leminga - OK > > Sam potwierdziłeś. Jesteś pewien,że jesteś "leminga"? Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Dla przeciętnego leminga - trafne 01.05.12, 10:31 Jeśli Ci to sprawi przyjemność to ok Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Dla przeciętnego leminga - trafne 01.05.12, 17:27 zzarda32 napisał: > Ja jestem leminga - OK > > Sam potwierdziłeś. Jesteś pewien,że jesteś "leminga"? Jeszcze raz,jesteś "leminga"? czy leming? Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Re: Dla przeciętnego leminga - trafne 01.05.12, 09:02 green_feldkurat_katz napisał: > Dla człowieka myślącego - idiotyzm jakich mało. Problem w tym ze myślący byli w Unii Wolności. Niestety przegrali z bezmyślnością. Odpowiedz Link Zgłoś
green_feldkurat_katz A kto w UW był myślący, bo nie zauważyłem... 01.05.12, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: A kto w UW był myślący, bo nie zauważyłem... 01.05.12, 17:31 green_feldkurat_katz I trudno się dziwić bo myślenie jest czynnością całkowicie ci obcą. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Dla przeciętnego leminga - trafne 01.05.12, 14:12 UW i myślenie? Od kiedy? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Dla przeciętnego leminga - trafne 01.05.12, 17:33 losiu4 Gdybyś wiedział co to jest myślenie - wiedziałbyś również od kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Dla przeciętnego leminga - trafne 02.05.12, 14:39 erte2 napisał: > losiu4 > Gdybyś wiedział co to jest myślenie - wiedziałbyś również od kiedy. Myślisz ze to takie proste, a tu sprawa jest poważna, czyli odpowiedź na pytanie: od kiedy może istnieć coś, co nigdy nie istniało? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tusk otłukł Jarka i Zero - Patykiem ? Trafne 01.05.12, 07:50 zzarda32 napisał: > Ta sprawa wyjątkowo ich ośmiesza - co delikatnie mówił gen Rapacki ! Sam piszesz jak "potłuczony" co ma Tusk wspólnego z Patykiem czy z nową wersją prokuratury i śledczych? A jeżeli to będzie niewypał,to co wtedy napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Tusk otłukł Jarka i Zero - Patykiem ? Trafne 01.05.12, 08:31 Jak to co? Tusk z Putinem i Merkel sami zastrzelił generała by za kilkanaście lat móc szachować prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 08:22 Po pierwsze doniósł na patyka świadek koronny - jego kumpel :) Po drugie to tylko fantazje prokuratury z Łodzi. Po trzecie - o czym zapomniał jak się zdaje Gowin - w sprawach karnych ciągle decydują sądy. No ale w państwie miłości decydentem faktycznie może być Donaldinio. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 08:47 zuzkazuzka111 napisała: > Po pierwsze doniósł na patyka świadek koronny - jego kumpel :) > Po drugie to tylko fantazje prokuratury z Łodzi. > Po trzecie - o czym zapomniał jak się zdaje Gowin - w sprawach karnych ciągle d > ecydują sądy. > No ale w państwie miłości decydentem faktycznie może być Donaldinio. > Uściślij może w jakich kwestiach, a sam się zdziwisz jakie pierdoły wypisujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 08:50 > Uściślij może w jakich kwestiach, a sam się zdziwisz jakie pierdoły wypisujesz. > .. Pierdoły to wymyślają panowie z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 08:54 zuzkazuzka111 napisała: > > > Uściślij może w jakich kwestiach, a sam się zdziwisz jakie pierdoły wypis > ujesz. > > .. > > Pierdoły to wymyślają panowie z Łodzi. > Konkrety proszę, bo nie dajesz szansy na merytoryczną polemikę... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 09:10 > Konkrety proszę, bo nie dajesz szansy na merytoryczną polemikę... > :-) Spytaj Zirajewskiego o konkrety. (nie da rady, bo miał zator?? o jejku) to.. albo żonę Drzewieckiego, ona znała Zirajewskiego :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 09:25 zuzkazuzka111 napisała: > > Konkrety proszę, bo nie dajesz szansy na merytoryczną polemikę... > > > > :-) > > Spytaj Zirajewskiego o konkrety. (nie da rady, bo miał zator?? o jejku) to.. al > bo żonę Drzewieckiego, ona znała Zirajewskiego :-))))) > No tak.... W d.upie mam PO, czy inne partie. Ty jednak wszystko upartyjniasz. Stawiasz komuś zarzut, to go obroń, lub....spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 11:06 > No tak.... W d.upie mam PO, czy inne partie. Ty jednak wszystko upartyjniasz. S > tawiasz komuś zarzut, to go obroń, lub....spadaj. A sama spadaj razem ze swoją pojemną dupą :-)))))))) POrtyjniaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 15:33 zuzkazuzka111 napisała: > > No tak.... W d.upie mam PO, czy inne partie. Ty jednak wszystko upartyjni > asz. S > > tawiasz komuś zarzut, to go obroń, lub....spadaj. > > A sama spadaj razem ze swoją pojemną dupą :-)))))))) POrtyjniaczko. > Widzisz zuzka stara ruro bardaszana, ja facet jestem... A z tym PO, toś dupła jak na rasowego mohera przystało! Turlaj dropsa dolnospłuku! ROTFL....! Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 10:37 Zuzka, nie ośmieszaj się - to Wy mówicie i piszecie że za Jarka i Zero było faktyczne zwalczanie czegoś tam .. nie ważne czego. Sens jest taki, że to Wy koleżanko wprowadziliście do obiegu, ten pogląd, ze za wszystko co się dzieje w Polsce odpowiada rząd - zatem sukcesy tez sa jego. Ponadto politycy pis od samego początku twierdzą, ze Seremet nie jest nierzalezny - ide więc tym tropem. Co do fantazji - fantazje i wizje to mieli w sprawie Mazura. Ciekawi mnie kto teraz zapłaci jemu odszkodowanie, które może być kolosalne !!!! Zero czy Jarek ???? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 11:05 Nie pisz do mnie "wy" i nie nazywaj koleżanką. To ty i reszta twoich kolegów siedzicie na forum i wrzucacie śmiecie za kasę z jednym przesłaniem - pluć na PiS. > Co do fantazji - fantazje i wizje to mieli w sprawie Mazura. Mylisz się, zapewne nie bez udziału świadomości. A tu coś do poczytania: www.aferyprawa.eu/Polityka/ZABOJCZY-RAPORT-tajemnica-smierci-bylego-szefa-policji-Marka-Papaly-2938 Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 13:54 Szanowna Pani - nie dałem powodu abyś wobec mnie wysuwałą takie podejrzenia jak PIS wobec Mazxura? Na PIS nie trzeba pluć - oni sami na siebie i na wszystkich sami pluja! Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 15:14 :zzarda napisal: "fantazje i wizje to mieli w sprawie Mazura. Ciekawi mnie kto teraz zapłaci jemu odszkodowanie, które może być kolosalne !!!!" Mnie natomiast interesuje z kim Mazur obiecal sie podzielic tym kolosalnym odszkodowaniem . Jesli postawia Ziobro czy Kaczynskiego pod TS wtedy dopiero dowiemy sie wiecej o sprawach o ktorych nie mogli mowic do tej pory ,czyz nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Patyk ośmiesza Tuska - to prawda. 01.05.12, 16:24 Dowiesz się jacy z nich łajdusy? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Tusk otłukł Jarka i Zero - Patykiem ? Trafne 01.05.12, 14:23 pożyjemy - zobaczymy Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Tusk otłukł Jarka i Zero - Patykiem ? Trafne 01.05.12, 15:04 Masz próżną nadzieję? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Tusk otłukł Jarka i Zero - Patykiem ? Trafne 02.05.12, 15:55 zzarda32 napisał: > Masz próżną nadzieję? nie. Mówię ze pożyjemy - zobaczymy. Ot choćby na coś takiego: wyborcza.pl/1,104577,11649143,Nowa_hipoteza_ws__Papaly__jedni_zlecili_zabojstwo_.html Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Trafne ? 02.05.12, 15:42 Nie trafne. Natomiast zabawne. Zabawne jest to, że z poważną miną podawane jest info, że generał policji został zabity przez złodziejaszka beemek, który akurat miał przy sobie swój ulubiony pistolet z tłumikiem ( zapewne wykonał go na lekcji techniki w swojej szkole). Ponadto tego dnia, zamarzył się chuliganowi właśnie exkluzywny espero. Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Trafne ? 02.05.12, 18:40 WWidać że w tych sprawach mało wiesz - poczytaj lub posłuchaj Latkowskiego lub np Kittela. Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Re: Trafne ? 02.05.12, 22:50 chyba Bóg by mnie musiał opuścić, jak wtedy gdy głosowałem na Gowina Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Re: Trafne ? 03.05.12, 17:15 Gowin, to przypadkowy przykład terytorialny reprezentanta tej cudacznej partii, skoro pytasz odpowiem, jako tzw. polityk, wart Tuska, jeżeli Tusk to Pinokio, to Gowin, Бyрaтинo Odpowiedz Link Zgłoś