cillian1 30.04.12, 20:14 Dlaczego on jest w PO, dlaczego on jest w Sejmie? Jakie miał hasła przed wyborami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:15 cillian1 napisał: > Dlaczego on jest w PO, dlaczego on jest w Sejmie? > Jakie miał hasła przed wyborami? Jak ja lubię takie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:17 a ja takie odpowiedzi! rzuciłeś/aś/o - mnie na kolana! A było się odzywać - jak nie ma się co odpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:20 cillian1 napisał: > a ja takie odpowiedzi! > rzuciłeś/aś/o - mnie na kolana! A było się odzywać - jak nie ma się co odpisać? A ty co napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:22 Np - jakie miał hasła przed wyborami :) To już konkret - początek, fakt. Mało precyzyjny, ale wiesz ... inteligentny załapie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:51 A co cię przymusiło do wątku z Tomczakiem (PO), kretynem? Może istnieje jakiś fakt, o którym my nie wiemy a którego ty nie podałeś... może jakiś link do czegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:53 sclavus napisał: > A co cię przymusiło do wątku z Tomczakiem (PO), kretynem? > Może istnieje jakiś fakt, o którym my nie wiemy a którego ty nie podałeś... moż > e jakiś link do czegoś? Wystarczyło obejrzeć kropkę na "i". Ja widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:57 sclavus napisał: > Musiałem??? Nie musiałeś,ale skoro nie widziałeś niepotrzebnie formułujesz zastrzeżenia.Autor wątku ma racje,kwestia ujęcia tego jest tylko trochę dyskusyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:00 Czy to znaczy, że przez klawiaturę mu nie chciało przejśc, że to o kropkę nad i chodziło?? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:09 a ma to jakieś znaczenie - gdzie debil się spowiada? :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:18 cillian1 napisał: > Dlaczego on jest w PO Dlatego, że w PO są ludzie o bardzo różbych światopoglądach a podobnym spojrzeniu na gospodarke i politykę zagraniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:21 > są ludzie o bardzo różnych światopoglądach a podobnym spojrzeniu > na gospodarke i politykę zagraniczną. to się wyklucza - nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:23 cillian1 napisał: > to się wyklucza - nie sądzisz? Bynajm,niej, wcale się nie wyklucza. Bo poglądy na gospodarkę i politykę zagraniczną to jedno, a światopogląd to coś całkiem innego. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:27 jeśli kolo, przeciwny in vitro, czy związkom homo - zabiera się za gospodarkę, to nie sądzisz, że będzie wykluczał wpływy od homo i dzieci z in vitro? Logika tak podpowiada - czy kasa od "innych" nie śmierdzi s...synom konserwom? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:29 cillian1 napisał: > jeśli kolo, przeciwny in vitro, czy związkom homo - zabiera się za gospodarkę, > to nie sądzisz, że będzie wykluczał wpływy od homo i dzieci z in vitro? Nie widzę związku między niechęcią do homoseksualistów a poglądami na gospodarkę państwa. Każda duża europejska partia ma frakcje - jak PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:34 odnieś się do tego: czy kasa od "innych" nie śmierdzi s...synom konserwom? jeśli mogą marnować ich podatki, dlaczego zakazują równości? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:36 cillian1 napisał: Nie odnoszę się do chamskich wpisów, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:39 pomiń chamstwo, odnieś się do sedna - czy jaj zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:40 cillian1 napisał: > pomiń chamstwo, odnieś się do sedna Sformułuj więc to sedno nie po chamsku. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:44 nie wiem dlaczego kropki uznajesz za chamstwo, ale dla jasności - proszę: czy kasa od "innych", nie śmierdzi konserwatystom? jeśli mogą marnować ich podatki, dlaczego zakazują równości? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:49 cillian1 napisał: > czy kasa od "innych", nie śmierdzi konserwatystom? > jeśli mogą marnować ich podatki, dlaczego zakazują równości? Aczkolwiek bardzo starałam się zrozumieć, o co ci chodzi, nie dałam rady. Po prostu nie rozumiem, co piszesz. Więc objaśnię raz jeszcze: jeśli ludzie mają liberalny pogląd na gospodarkę jednocześnie mając konserwatywny światopogląd na sprawy społeczne mogą bez problemu znaleźć miejsce w jednej partii - a co będzie tej partii oficjalnym głosem, zdecyduje większość. Prościej nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:54 kurde - napisałem ci olej gospodarkę, odnieś się do dwóch zdań! Przerasta możliwości? > > czy kasa od "innych", nie śmierdzi konserwatystom? > > jeśli mogą marnować ich podatki, dlaczego zakazują równości? więc jak - można marnować kasę ludzi, co się ich wolność ogranicza? Jak można drążyć temat gospodarki - jak np. nienawidzi się żydów. Hitlerem śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wodo. 30.04.12, 20:48 chciałem Cię tylko poinformować, że bronisz b. polityka ZChN i PiS poznan.gazeta.pl/poznan/1,36037,11465922,Libicki_i_Tomczak_wstepuja_do_Platformy_Obywatelskiej.html Zmykam bo jestem poza domem - miłego długiego weekendu wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Indeed4 30.04.12, 20:50 indeed4 napisał: > chciałem Cię tylko poinformować, że bronisz b. polityka ZChN i PiS Nikogo nie bronię, tylko objaśniam zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Indeed4 30.04.12, 20:52 woda_woda napisała: > indeed4 napisał: > > > chciałem Cię tylko poinformować, że bronisz b. polityka ZChN i PiS > > Nikogo nie bronię, tylko objaśniam zasady. Jakie zasady? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Indeed4 30.04.12, 20:53 pi.r2 napisał(a): > Jakie zasady? Obawiam się, że to dla ciebie zbyt skomplikowane. Dla autora wątku zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Indeed4 30.04.12, 20:55 woda_woda napisała: > pi.r2 napisał(a): > > > > Jakie zasady? > Obawiam się, że to dla ciebie zbyt skomplikowane. Dla autora wątku zresztą też. Ja myślę,że dla ciebie w szczególności.Nie odpowiedziałaś na mój post gdzie wyłożyłem "twoje zasady". Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Indeed4 30.04.12, 20:57 pi.r2 napisał(a): Nie odpowiedziałaś na mój post gdzie wył > ożyłem "twoje zasady". Owszem, bo nie zamierzam z tobą dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Indeed4 30.04.12, 20:59 woda_woda napisała: > pi.r2 napisał(a): > > Nie odpowiedziałaś na mój post gdzie wył > > ożyłem "twoje zasady". > > Owszem, bo nie zamierzam z tobą dyskutować. Nie martwi mnie to specjalnie,zwłaszcza,że widzę,że nie masz nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Indeed4 30.04.12, 21:00 pi.r2 napisał(a): > Nie martwi mnie to specjalnie To świetnie się składa. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Indeed4 30.04.12, 21:02 > Owszem, bo nie zamierzam z tobą dyskutować. przypominasz księdza, co nie chce dyskutować o pedofilii i zyskach/wydatkach! Fuj - zakłamanie sięga zenitu! Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Indeed4 30.04.12, 21:04 cillian1 napisał: > przypominasz księdza, co nie chce dyskutować o pedofilii i zyskach/wydatkach! Nie, cillianku, po prostu, gdy widzę, że ktoś mocno niekumaty, to z nim nie gadam, nie szukaj spisków :) Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Indeed4 30.04.12, 21:05 woda_woda napisała: > cillian1 napisał: > > > > przypominasz księdza, co nie chce dyskutować o pedofilii i zyskach/wydatk > ach! > > Nie, cillianku, po prostu, gdy widzę, że ktoś mocno niekumaty, to z nim nie gad > am, nie szukaj spisków :) Bardzo dowcipne. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Indeed4 30.04.12, 21:14 a ja sądziłem, że pogadamy o prawach ludzi - nie religii czy sumienia! No nic - jak zwykle nie mogę liczyć na ... sama wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Indeed4 30.04.12, 21:17 Pieprzysz o zasadach - a sam je łamiesz! To jest chore - Rzym padł przez zakłamanie, katole też przez to znikną! Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:24 woda_woda napisała: > cillian1 napisał: > > > Dlaczego on jest w PO > > Dlatego, że w PO są ludzie o bardzo różbych światopoglądach a podobnym spojrzen > iu na gospodarke i politykę zagraniczną. Jak są w PO,to są to ludzie o różnych światopoglądach,gorzej gdyby byli w PiS,wtedy to są już tylko pisięta.Prawda wodo? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:19 Każdy kto ma inny pogląd niż faszysta lub lewak ten jest kretyn. Tylko lewacy i faszyści nie są kretynami. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:24 ależ człowieku - katol zabija najwięcej ludzi - grzesząc! Każdy stosunek katola, powinien kończyć się ciążą. jak jest - wiemy! więc nie pitol mi o faszystach czy lewakach! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:33 cillian1 napisał: >Każdy stosunek katola > , powinien kończyć się ciążą. jak jest - wiemy! Masz braki w elementarnej wiedzy z zakresu " przygotowania seksualnego" > więc nie pitol mi o faszystach czy lewakach! Zapewne Ci od Rydzyka uważają takich jak Ty za kretynòw . Opluwajcie się trolle. A ja nie lubie kretynòw wogòle ! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:37 > Masz braki w elementarnej wiedzy z zakresu " przygotowania seksualnego" biblia zakazuje marnowanie męskiego nasienie (Onan). Jeśli to robisz pod kalendarzyk - grzeszysz, bo strzelasz na próżno! Rozumiesz o co chodzi? naginanie zasad w Kk jest znane - ale Wy katole, powinniście żyć zgodnie z bogiem, nie księdzem, :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:03 cillian1 napisał: > biblia zakazuje marnowanie męskiego nasienie (Onan). Jeśli to robisz pod kalend > arzyk - grzeszysz, bo strzelasz na próżno! nie jest to grzechem. Zmyślasz, konfabulujesz, fałszujesz rzeczywistość. Może masz te wiedzę z niezłego odcinka Monthy Pyton o protestantach i katolikach:) > Rozumiesz o co chodzi? naginanie zasad w Kk jest znane - ale Wy katole, powinni > ście żyć zgodnie z bogiem, nie księdzem, Nie jestem katolem ani katolikiem. Tylko nie lubie krańcowości i braku szacunku do drugiego człowieka , którego tylko dlatego,że ma inne poglądy nazywasz katolem. Sprzeciwiam się temu jako agnostyk. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 22:24 Poczytaj sobie biblię - nie interpretację jej, teraz obowiązującą! ech... nie jesteś katolikiem a bronisz zasad czysto katolskich! - błagam! Miej granice! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 22:41 cillian1 napisał: > Poczytaj sobie biblię - nie interpretację jej, teraz obowiązującą! > ech... > nie jesteś katolikiem a bronisz zasad czysto katolskich! - błagam! > Miej granice! Bronię zasad szacunku do przeciwnika i rozmówcy w życiu publicznym, w demokracji. Moim, jednym z ulubionych posłów, o czym pisałem na tym forum, jest poseł Biedroń ale nie tłumaczę się tylko wykazuję bezsens Twoich banialucznych zarzutów np, że bronię tu wartości katolickich itp nie bronię wartości uniwersalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:20 B Czajkowska w swoim programie wypunktowała S Niesiołowskiemu ostatnie "liberalne" propozycje członków PO z Żalkiem,Tomczakiem i Gowinem na czele.Stefek Burczymucha:To jest pluralizm poglądów PO!! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:24 Nie widziałm, nie słyszałam, może więc przedstwaisz te "brednie" Tomczaka? Wypadałoby tak coś merytorycznie, a nie po pisdacku..... Odpowiedz Link Zgłoś
tullus_hostiliusz Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:26 Marian, wyrażaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 [...] 30.04.12, 20:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte to ja Ci powiem 30.04.12, 20:29 na zakończenie Olejnik zadała oczywiste pytanie, czy ten poseł nie czułby się lepiej w Pisie ;) zapytał Napieralskiego, czy chciałby być zamrożony, potępia in vitro w całości, chce klauzuli sumienia dla aptekarzy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: to ja Ci powiem 30.04.12, 20:33 ponte_aronte napisał: > na zakończenie Olejnik zadała oczywiste pytanie, czy ten poseł nie czułby się l > epiej w Pisie ;) > zapytał Napieralskiego, czy chciałby być zamrożony, potępia in vitro w całości, > chce klauzuli sumienia dla aptekarzy itd. Złe pytanie zadała MO,jak na dziennikarkę.To ona nie wie jaka jest różnica między PO a PiS? Przecież każdy głupek wsiowy wie,że nie ma różnicy,zaś różnica jest tylko w nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: to ja Ci powiem 30.04.12, 20:42 Powinna zadać pytanie: "czy będzie się leczył na raka - bo medycyna pozwala!? Ale Bozia ma swoje zdanie - i uznała że czas", więc jak pośle Tomczak, będziesz się leczył? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: to ja Ci powiem 30.04.12, 21:01 Niesioł-Myszkiewicz,a jakby tak wprowadzić klauzulę sumienia u ekspedientki w sklepie tekstylnym,to nie było by grzesznych stringów tylko reformy.Bo PO jest za reformami! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:31 W skrócie, z sympatii dla Ciebie :) - nie in vitro (bo zamrażamy ludzi) - nie związkom (bo kobieta i mężczyzna to podstawa - jakoś podatki biorą od lesbijek, gejów - a od kleru nie) - zaciśnięte usta jak mówi, jakby zwieracze miał zepsute i ustami nadrabiał (wtrącenie, ośmieszające) Generalnie - debil nad debile. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:33 cillian1 napisał: > W skrócie, z sympatii dla Ciebie :) > - nie in vitro (bo zamrażamy ludzi) > - nie związkom (bo kobieta i mężczyzna to podstawa - jakoś podatki biorą od les > bijek, gejów - a od kleru nie) > - zaciśnięte usta jak mówi, jakby zwieracze miał zepsute i ustami nadrabiał (wt > rącenie, ośmieszające) > Generalnie - debil nad debile. Mnie nie przekonuj,ja wiem,że w PO są debile. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:46 Debile mogą być, nasz Sejm ich pełen, ale dlaczego czerpią z podatków ludzi - którym zakazują wolności? Jak wyjaśnić człowiekowi (gej, lesbijka, transseksualista itp.) że gamoń w Sejmie żyje za jego podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:04 Cwaniaki z dawnego ZChN dziś w PO chcą od ZUS wydębić zasiłki pogrzebowe za każdego plemnika który zginął!~! Odpowiedz Link Zgłoś
tullus_hostiliusz Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:26 Powiedział, że wierzy w Boga i chodzi do kościoła, czy popełnił jeszcze jakąś gorszą zbrodnię? Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:28 tullus_hostiliusz napisał: > Powiedział, że wierzy w Boga i chodzi do kościoła, czy popełnił jeszcze jakąś g > orszą zbrodnię? Nie,ale to go nie stawia również w uprzywilejowanej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:48 Zachodzi podejrzenie, że jest w czarnej mafii - ona za złotówkę kupuje naszą ziemię! Może ktoś wie - jakie tomczak miał hasła przed wyborami? Odpowiedz Link Zgłoś
tullus_hostiliusz Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:05 No to prawie zgadłem. Przeciez wiadomo, że gdyby coś ukradł albo wziął łapówkę, to żaden z was by tu takiego postu nie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:21 Ja bym napisał! Nie sądź innych wg swego honoru! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:27 Gowinopodobny i tez prezentuje z cierpietnicza miną linie Opus Dei. Ile tej zarazy siedzi na roznych rządowych stołkach!? Szlag czlowieka trafia, bo sluząc Watykanowi szkodzą Polsce i Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:29 wanda43 napisała: > Gowinopodobny i tez prezentuje z cierpietnicza miną linie Opus Dei. Ile tej zar > azy siedzi na roznych rządowych stołkach!? Szlag czlowieka trafia, bo sluząc Wa > tykanowi szkodzą Polsce i Polakom. A mnie was Tuskopodobnych i Gowinopodobnych jakoś nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:37 co to znaczy "was"? Po niemiecku, to wiem, ale po twojemu nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:41 wanda43 napisała: > co to znaczy "was"? Po niemiecku, to wiem, ale po twojemu nie bardzo. Po niemiecku to jest pytanie,po polsku to jest stwierdzenie. Was,czyli zwolenników platformy mi nie żal,bo nie różnicie się od PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:48 no widzisz jak ty pieprzysz i uogolniasz! Nie jestem zwlennikiem PO, bo to PiS bis w wersji light. Mojego poparcia nigdy nie otrzyma zadna partia, ktorej czlonkowie wlazą w d00py klerowi watykanskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:49 wanda43 napisała: > no widzisz jak ty pieprzysz i uogolniasz! Nie jestem zwlennikiem PO, bo to PiS > bis w wersji light. Mojego poparcia nigdy nie otrzyma zadna partia, ktorej czlo > nkowie wlazą w d00py klerowi watykanskiemu. Jest taka,która nie włazi? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:07 Jest - ale dopiero próbówki ją tworzą :) Jeszcze 10-20 lat, może coś w Polsce się zmieni. chyba że.... - młodzi wezmą udział w wyborach - i ktoś ich zachęci. Na Palikota nie liczę - zbyt bliski PO! A szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:10 cillian1 napisał: > Jest - ale dopiero próbówki ją tworzą :) > Jeszcze 10-20 lat, może coś w Polsce się zmieni. chyba że.... - młodzi wezmą ud > ział w wyborach - i ktoś ich zachęci. Na Palikota nie liczę - zbyt bliski PO! > A szkoda! Czyli jest tak,jak napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:20 No niestety :( Jeszcze beton - i km mułu! Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_clapton Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:33 Przez cały program czekałem, aż Olejnik zapyta posła Tomczaka - panie pośle, czy pan coś pił przed przyjściem do studia? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:47 cillian1 napisał: > Jakie miał hasła przed wyborami? "Strzał w dziesiątkę" m.gloswielkopolski.pl/f/s3lyo/p3m2c/artykul.html?synd=175444 Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 20:51 No dobra, źle napisałem, jaki miał program :) Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:00 Dostać się do sejmu kosztem nadamazońskiej dżungli. "W powiecie wszędzie wisi Tomczak. Na słupach, latarniach i wiaduktach. Do tego wydał kolorowy folder "Głos Poznański", w którym chwali się swoimi osiągnięciami. Więcej... poznan.gazeta.pl/poznan/1,36037,10324235,Gorski__Tomczak__Niedbala__Skad_maja_na_plakaty_.html#ixzz1tYGycDBi " Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:24 cillian1 napisał: > Dlaczego on jest w PO, dlaczego on jest w Sejmie? > Jakie miał hasła przed wyborami? To typowy POPiSior więc nie rozumiem zaskoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.r2 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:28 veglie napisał: > cillian1 napisał: > > > Dlaczego on jest w PO, dlaczego on jest w Sejmie? > > Jakie miał hasła przed wyborami? > > To typowy POPiSior więc nie rozumiem zaskoczenia. Ja też byłem zaskoczony tym właśnie,że autora wątku to tak zbulwersowało. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 21:31 pi.r2 napisał(a): > veglie napisał: > > > cillian1 napisał: > > > > > Dlaczego on jest w PO, dlaczego on jest w Sejmie? > > > Jakie miał hasła przed wyborami? > > > > To typowy POPiSior więc nie rozumiem zaskoczenia. > > > > Ja też byłem zaskoczony tym właśnie,że autora wątku to tak zbulwersowało. Lemingi nie wiedzą co w swoich szeregach mają. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 30.04.12, 22:29 chyba przesadzasz - jak ktoś się zesra - nie znaczy że gorszy, ale jak ktoś ma g..wno w mózgu mieszane krzyżem. Może zaskoczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Tomczak (z PO) - to jakiś kretyn! 01.05.12, 00:02 to ten co nosem kręcił na czesci rowerowe? jak sie kiedy otarł o jakąś w miare rozsadną partię jak np. PiS albo co, to moze resztki rozumu w nim zostały? Chyba ze on od początku był w pełowni Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś