Dodaj do ulubionych

nadęty pajac Jarek

09.05.12, 14:18
cieszy się, że jego nacisk na Ukrainę przyniósł skutek.
Cały świat wstrzymał oddech, jak Wielki Prezes PIS zaczął się nagle martwić o Julię, skutkiem czego odwołano szczyt w Jałcie.
to zaczyna budzić zażenowanie.

- Jestem zadowolony, że dałem sygnał, który okazał się skuteczny, że wiele osób się skompromitowało - powiedział w środę w Sejmie Jarosław Kaczyński. Prezes PiS nawiązał do swojego apelu o polityczny bojkot Euro na Ukrainie, który według niego, przynosi pożądane efekty.
W ubiegłym tygodniu prezes PiS Jarosław Kaczyński wezwał do politycznego bojkotu ukraińskiej części Euro w związku ze sprawą Julii Tymoszenko. W środę mówił, że jest zadowolony, że apel przyniósł efekty - w tym odwołanie szczytu w Jałcie przez prezydenta Janukowycza i wypuszczenie byłej premier na leczenie do szpitala w Charkowie.
www.tvn24.pl/-1,1743988,0,1,jestem-zadowolony--ze-wiele-osob-sie-skompromitowalo,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • l_zaraza_l Re: nadęty pajac Jarek 09.05.12, 14:27
      wujaszek_joe napisał:

> cieszy się, że jego nacisk na Ukrainę przyniósł skutek.
      > Cały świat wstrzymał oddech, jak Wielki Prezes PIS zaczął się nagle martwić o J
      > ulię, skutkiem czego odwołano szczyt w Jałcie.
      > to zaczyna budzić zażenowanie.
      >
      >
      > - Jestem zadowolony, że dałem sygnał, który okazał się skuteczny, że wiele osób
      > się skompromitowało - powiedział w środę w Sejmie Jarosław Kaczyński. Prezes P
      > iS nawiązał do swojego apelu o polityczny bojkot Euro na Ukrainie, który według
      > niego, przynosi pożądane efekty.
      > W ubiegłym tygodniu prezes PiS Jarosław Kaczyński wezwał do politycznego bojkot
      > u ukraińskiej części Euro w związku ze sprawą Julii Tymoszenko. W środę mówił,
      > że jest zadowolony, że apel przyniósł efekty - w tym odwołanie szczytu w Jałcie
      > przez prezydenta Janukowycza i wypuszczenie byłej premier na leczenie do szpit
      > ala w Charkowie.
      > www.tvn24.pl/-1,1743988,0,1,jestem-zadowolony--ze-wiele-osob-sie-skompromitowalo,wiadomosc.html

On zawsze cieszy się jak dziecko, gdy nabruździ, gdy coś rozwali. Jaki, teczki, szwinde, świnie. To chory, przerażający umysł.
      • m.c.hrabia Re: nadęty pajac Jarek 09.05.12, 14:32
        tylko dlaczego
        świat nie obwołał kartofelka mesjaszem:)
    • kum.z.antalowki W sprawie bojkotu p.Jarek wsparł p. Erikę 09.05.12, 14:37
      ale mało prawdopodobne, by władze Ukrainy przejmowały się opiniami osób o tak małym znaczeniu
      • sclavus Re: W sprawie bojkotu p.Jarek wsparł p. Erikę 09.05.12, 14:42
        A może tak ;)
        ... mało prawdopodobne, by władze Ukrainy przejmowały się opiniami osób tak małych i bez znaczenia... ;):);)
      • szwampuch58 Re: W sprawie bojkotu p.Jarek wsparł p. Erikę 09.05.12, 14:43
        Jak nowy prezydent Niemiec rozpoczol bojkot,to "mlaskacz" telefonu brata szukal a Hofman jezdzil po Polsce w poszukiwaniu szczerego pola.
    • sclavus Re: nadęty pajac Jarek 09.05.12, 14:39
      Nie da się zaprzeczyć - a wręcz przeciwnie... ;)
      (patrz sygnaturka!)
    • yoma Re: nadęty pajac Jarek 09.05.12, 14:40
      ... i tak rozumieć trzeba Jałtę ♫ :)
    • bogucjusz Polską flagę na bramie branderburskiej zatknął... 09.05.12, 15:15
      (rocznica teraz), przez płot przeskoczył w 1980, to co to dla niego pogrozić Ukrainie :-) Niech żyje PrezesPan i wiekopomne dokonania jego!

---
      "Ląduj, dziadu!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka