Dodaj do ulubionych

Czy Niesiołowski zrezygnuje z "wicemarszałka"?

12.05.12, 12:44
Jestem tradycjonalistą. Takie słowa jak "Marszałek Sejmu" ( tak też określa się wicemarszałka) zawsze kojarzyłem z kims godnym szacunku, nobliwym, kulturalnym.
Pan Niesiołowski pokazał właśnie swoja "kulturę"dyskutując (tak to nazwijmy) z dziennikarką- Pania Stankiewicz.
Gdyby miał poczucie honoru to sam (jak kiedyś Marek Jurek) zrezygnowałby z tej funkcji- dla dobra kraju.
Został wybrany na "wicemarszałka" w sposób zgodny z prawem , ktos na niego glosował. Ciekawe czy ci głosujący na niego są zadowoleni ze swego wyboru.
No i ktos głosował przeciwko niemu. I ten ostatni "ktos" miał rację. Ot gorzka satysfakcja.
Obserwuj wątek
    • ayran Re: Czy Niesiołowski zrezygnuje z "wicemarszałka" 12.05.12, 12:50
      A umiałbyś sobie poszukać (np.w wikipedii) aktualnego składu Prezydium Sejmu?
      • remik.bz Masz rację , Niesiolowski może sie tak zachowywac 12.05.12, 13:51
        ayran napisał:

> A umiałbyś sobie poszukać (np.w wikipedii) aktualnego składu Prezydium Sejmu?
        >
        Mógłbym, tylko po co? Aby adpowiedzieć na Twoje argumenty ad personam (u Cebie normalka)
        Rzeczywiście, Niesiołowski aktualnie jest tylko tytularnym "marszałkiem" , więc ma prawo do takiego zachowania, z którego zarówno elektorat PO jak i statystyczny Polak-szarak winien byc dumny.
        A kto ma inne zdanie jest gópim wolakiem.
        • ta Remik :Poseł Niesiołowski nie jest wicemarszałkiem 12.05.12, 13:57
          Pan poseł Niesiołowski nie jest wicemarszałkiem sejmu obecnej kadencji.
          Nie może więc rezygnować z funkcji, której nie piastuje.
          Wtopiłeś remik i teraz się cieniutko bronisz. Dałbyś pan spokój :)
          • remik.bz Re: Remik :Poseł Niesiołowski nie jest wicemarsza 12.05.12, 14:01
            ta napisała:

> Pan poseł Niesiołowski nie jest wicemarszałkiem sejmu obecnej kadencji.
            > Nie może więc rezygnować z funkcji, której nie piastuje.
            > Wtopiłeś remik i teraz się cieniutko bronisz. Dałbyś pan spokój :)

Wiem ,ze wtopilem, kazdy popełnia błedy.
            Ja mniejsze , Niesiolowski wieksze.
            Moje błedy nie maja wiekszego znaczenia dla kraju.
            A "błedy " Niesiolowskiego"? Warto go bronic?
            • ta Re: Remik :Poseł Niesiołowski nie jest wicemarsza 12.05.12, 14:13
              remik.bz napisał:
              > Moje błedy nie maja wiekszego znaczenia dla kraju.
              > A "błedy " Niesiolowskiego"? Warto go bronic?

Warto.
    • cubo Re: Czy Niesiołowski zrezygnuje z "wicemarszałka" 12.05.12, 12:53
      On w chwili obecnej nie jest wicemarszałkiem sejmu.
      Pozostał mu tytuł,panie marszałku..
      • a74-7 Re: Czy Niesiołowski zrezygnuje z "wicemarszałka" 12.05.12, 13:11
        ale ciagle jest "poslem " czyz nie ?
        I takie "von do Pisu " niegodne jest zadnego reprezentanta partii politycznej opozycji .
        Stary chory czlowiek , wykracze sobie te psychuszke jak nic !
        • wkkr Jedyny rozsądy poseł tej kadencji 12.05.12, 13:17
          A Pis trzeba z buta!
        • baabeczka Re: Czy Niesiołowski zrezygnuje z "wicemarszałka" 12.05.12, 13:18
          Takie zachowanie zarezerwowane jest tylko dla prezesa,moze uzywac slow,porownan i okreslen,jakie mu sie tylko podobaja, komu innemu , niestety,juz nie, inni maja byc kulturalni trzymac fason....a jak...
    • wkkr Nie ma powodu 12.05.12, 13:16
      Dziwie się że nie przypie...ł tej gnidzie Stankiewicz.
      • a74-7 Re: Nie ma powodu 12.05.12, 13:22
        jesli jego przyp...nie -jak to nazwales jest dla ciebie normalne i zyczysz sobie rzadu na takim wlasnie poziomie to gratulki :-D
        Swietny kraj do zycia :-D :-D dla takich jak ty
    • remik.bz "Kultura" przeciwników PiS-u 12.05.12, 13:54
      jarus_z.pis napisała:

> > Został wybrany na "wicemarszałka" w sposób zgodny z prawem - w poprzednie
      > j kadencji, PiSowski ćwoku.
      >
      No i co z tego , w której kadencji go wybrano?
      Gratuluje kultury osobistej i kultury dyskusji (ad personam).
    • boblebowsky Re: Czy Niesiołowski zrezygnuje z "wicemarszałka" 12.05.12, 14:01
      A co to za głupia analogia między Jurkiem a Niesiołem? A po drugie Niesiołowski nie jest w-ce marszałkiem więc tak się nie unoś:)) Powiedz lepiej co powinno się zrobić z premierem Kaczyńskim, który posłowi na sejm RP sugeruje hitlerowskie metody? Może chłosta, tak tradycyjnie?

remik.bz napisał:

> Jestem tradycjonalistą. Takie słowa jak "Marszałek Sejmu" ( tak też określa się
      > wicemarszałka) zawsze kojarzyłem z kims godnym szacunku, nobliwym, kulturalnym
      > .
      > Pan Niesiołowski pokazał właśnie swoja "kulturę"dyskutując (tak to nazwijmy) z
      > dziennikarką- Pania Stankiewicz.
      > Gdyby miał poczucie honoru to sam (jak kiedyś Marek Jurek) zrezygnowałby z tej
      > funkcji- dla dobra kraju.
      > Został wybrany na "wicemarszałka" w sposób zgodny z prawem , ktos na niego glos
      > ował. Ciekawe czy ci głosujący na niego są zadowoleni ze swego wyboru.
      > No i ktos głosował przeciwko niemu. I ten ostatni "ktos" miał rację. Ot gorzka
      > satysfakcja.
      • remik.bz Kaczyński nie jest premierem 12.05.12, 14:06
        boblebowsky napisał:

> A co to za głupia analogia między Jurkiem a Niesiołem? A po drugie Niesiołowski
        > nie jest w-ce marszałkiem więc tak się nie unoś:)) Powiedz lepiej co powinno s
        > ię zrobić z premierem Kaczyńskim, który posłowi na sejm RP sugeruje hitlerowski
        > e metody? Może chłosta, tak tradycyjnie?
        >

Kaczyński nie jest premierem , więc sie tak nie unoś:))
        Jeśli akceptujesz zachowanie "marszałka" Niesiolowskiego , to przyzwoitość nakazuje akceptować równiez zachowanie "premiera" Kaczyńskiego, aby prawa Kalego nie stosowac.
        • boblebowsky Re: Kaczyński nie jest premierem 12.05.12, 14:12

remik.bz napisał:

> boblebowsky napisał:
          >
          > > A co to za głupia analogia między Jurkiem a Niesiołem? A po drugie Niesio
          > łowski
          > > nie jest w-ce marszałkiem więc tak się nie unoś:)) Powiedz lepiej co pow
          > inno s
          > > ię zrobić z premierem Kaczyńskim, który posłowi na sejm RP sugeruje hitle
          > rowski
          > > e metody? Może chłosta, tak tradycyjnie?
          > >
          >
          > Kaczyński nie jest premierem , więc sie tak nie unoś:))
          > Jeśli akceptujesz zachowanie "marszałka" Niesiolowskiego , to przyzwoitość naka
          > zuje akceptować równiez zachowanie "premiera" Kaczyńskiego, aby prawa Kalego ni
          > e stosowac.

He, he.... to się wysilił... Rozumiem że Kaczyńskiemu jako posłowi takie zachowanie przystoi?
          Tylko nie próbuj stawiać znaku równości miedzy "skręceniem" kamery przez Niesioła a podłością twojego premierka. Albo se stawiaj, ty i kupę byś zjadł, żeby tylko udowodnić, że Jarek się wcale nie zesroł:))
    • tadzap Re: Czy Niesiołowski pójdzie POd sąd,tak jak.... 12.05.12, 14:02

...Dubieniecki za to że obraził dziennikarza?
    • bryt.bryt oby nie 12.05.12, 14:17
      Wicemarszalek w dzisiejszych czasach musi miec odwage powiedziec cos do sluchu. Tutaj powiedzial do sluchu pare prawdziwych slow o tej "dziennikarce". Nie widze powodu, zeby cokolwiek zlego mialo spotkac Niesiola z powodu tego zajscia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka