Dodaj do ulubionych

Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu

• Gość: d39 Re: Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu IP: 80.48.184.* 23.06.04, 09:05
      Ciekawe "na jaki odcinek " zostanie teraz skierowany?
    • Gość: jajacek Re: Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu IP: *.tygodnik.com.pl / 62.121.132.* 23.06.04, 09:06
      W funtach szwajcarskich Nauman łapówki nie wziął.To pewne.
    • Gość: DOKTOR MUREK Nauman zapłacisz za to... IP: 195.205.132.* 23.06.04, 09:31
      Lapinski ty maly dupku, ty tez pojdziesz pod sąd, pora zmienic te glupie wykorzystujace nas wszystkich rzady kolesiow LSD
    • tata502 Re: Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu 23.06.04, 10:12
      nauman ma dosyć kolesiów aby wszystko zatuszować/gdzie był jak go nie można
      było znależć cały dzień/na pewno za granicą aby zatuszowaćswoje sprawki.
    • Gość: Zdzicho Jeszcze kilka miesięcy IP: 81.210.64.* 23.06.04, 10:38
      ... i będą wybory, kolesie pospadają ze stołków a wtedy Nauman pójdzie do kicia...
      Ja bym mu już teraz zabrał paszport.
    • Gość: dare Re: Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu IP: 217.75.193.* 23.06.04, 10:47
      Spokojnie, panowie i panie, aby kogos uznac winnym trzeba mu to najpierw
      udowodnic przed sadem a pozniej ewentualnie skazac. Co za durny kraj, jakis
      szmatlawiec cos napisze a ludzie juz gotowi sa czlowieka ukatrupic. Zlodzieje
      powinni siedziec w pudle, niezaleznie z jakiej sa opcji, ale ma sie to odbyc
      zgodnie z prawem. Poczekajmy wiec do pawomocnego wyroku sadu, a pozniej
      wydawajmy opinie. W przeciwnym razie jest to tylko brudna walka polityczna.
      pozdrawiam
      • anika31 Re: Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu 23.06.04, 11:01
        Szanowny moj przedmowco...Rzeczpospolita nie jest szmatławcem, rozumiem ze Pan
        jest czytelnikiem Faktów.....poza tym wypowiadamy swoje opinie a nie ferujemy
        wyroki, niestety w tym kraju jest tak ze jak sie ukradnie w sklepie bulke to
        idzie sie siedziec, jednak jesli ukradnie sie caly sklep to mozna zyc
        spokojnie. Podobno tak jest na calym swiecie ale to nieznaczy ze wszyscy maja z
        tego powodu siedziec cicho. Jak Pan sadzie jak Polskie sady maja karac
        kogokolwiek skoro one w ogole nie wiedza o co chodzi, tak bylo przy sprawie
        Wiczerzaka, Zarzadu Stoczni ze Szczecina i wielu innych. Pomijam fakt sprawy
        Rywina gdzie wg. p. Blochowiak p. Rywinsam z sam z siebie przyszedl do Agory po
        łapówke, przeciez to wszystko to jakies totalne robienie z ludzi idiotów. Jak
        tak dalej bedzie to beda ludzie głosować na Leppera a tacy jak ja po prostu
        beda musieli stad wyjechac bo brak logiki, sensu i jakiej kolwiek przyzwoitosci
        ich zabije
        • Gość: Od Dare do Aniki Re: Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu IP: 217.75.193.* 23.06.04, 11:38
          jak czytam takie artykuly to niestety jest. Tak jak "Fakty", notabene nigdy
          tego g... w reku nie mialem. Jezeli Szanowna Pani nie widzi roznicy miedzy
          kradzieza bulki w sklepie a przestepczoscia tzw."bialych kolniezykow" to juz
          nie moja wina, przykro mi. Z reszta sie zgadzam. Pozdrawiam
          • anika31 od aniki do Dare 23.06.04, 12:51
            Gość portalu: Od Dare do Aniki napisał(a):

> jak czytam takie artykuly to niestety jest. Tak jak "Fakty", notabene nigdy
            > tego g... w reku nie mialem. Jezeli Szanowna Pani nie widzi roznicy miedzy
            > kradzieza bulki w sklepie a przestepczoscia tzw."bialych kolniezykow" to juz
            > nie moja wina, przykro mi. Z reszta sie zgadzam. Pozdrawiam
            • anika31 Re: od aniki do Dare2 23.06.04, 12:56
              Przepraszam poprednio cos zle wcisnelam..nieco sie spiesze:)
              Wracjac..ja mialam wreku Fakty wiec wiem o czym pisze, oczywiscie ze odrozniam
              krtadziez bulki od przestepst bialych kolnierzykow, Twoje uwagi sa sluszne
              niepokoi mnie tylko fakt Twojego zaufania do Polskiego sadownictwa, przykro mi
              ale niestety czekajac na to co sad powie moze sie okazac ze tak naprawde nikt
              nie ukradl bo wszystko bylo w swietle prawa zgodne a to ze ktos sie sprytnie
              wzbogacil w moralnie podejrzany sposob no to co, niestety bedzie zgodne z
              prawem, w zwiazku z tym uwazam ze na forum wolno wypowiadac swoje opinie i nie
              koniecznie trzeba czekac na wyroki. Forum jest probiezem nastrojow u osob
              korzystajacych z netu a nie wyrocznia spoleczna.
              pozdrawiam
      • Gość: zib- do dare Re: Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 23.06.04, 11:21
        Cały problem jest w tym,że ci sami ludzie,którzy tworzą prawo,pózniej mają nie
        tylko wpływ na jego egzekwowanie(poprzez tzw.służby-jak w tym przypadku),oraz
        co jeszcze gorsze wpływ na "niezależny sąd".Na tym właśnie polega
        nasza "demokracja"
        a co do udowodnienia przestępstwa,to można uważać N za złodzieja,ale na pewno
        nie jest głupcem.Mechanizm jest prosty,gdy "polityk" obejmuje urząd podpisuje
        umowę o "sprzedaży" swoiej firmy,w zamian otrzymuje np.weksle.Pózniej po
        wybuchu afery "okazuje" się że "od dawna nie mam z tą firmą nic wspólnego".Co
        do konta w szwajcarskim banku,to czy uważasz ze łatwo otrzymać informację kto
        jest właścicielem,a i tak zwykle są to konta na podstawione osoby i hasło.
        Nawet,jak w przypadku Piskorskiego,wykaże się ogromny nieuzasadniony wzrost
        majątku,to"biedny,niesłusznie posądzony"złodzij,mógł przecież wygrać w
        kasynie,czy po prostu znalęzć na ulicy.Dziwne tylko że nie zdarza się zwykłym
        ludziom.Prawo i system jest do zmiany.
        • anika31 Re: Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu 23.06.04, 13:01
          No wlasnie i tu jest sedno sprawy, no coz moze po prostu tak w tym kraju
          trzeba? ale powiedz czy ludzie wyludzajacy zasilki, dofinansowania z MOPS...
          (ktorzy jeszcze sie tym chwala) sa cwniakami czy zlodziejami, co jest
          cwaniactwem a co zlodziejstwem?
          • Gość: gosc Re: Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 23.06.04, 14:55
            Cwaniactwem jest, jak ja ci ukradnę, a złodziejstwem jak ty mi
    • Gość: Kontrrewolucjonist "Nauman zaprzecza" - a widzieliście komunistę, ... IP: 213.158.197.* 23.06.04, 15:24
      "Nauman zaprzecza" - a widzieliście komunistę, który by się przyznał???
      Same niewiniątka.
      Banda złodziei z SLD, chroniona prze Capo di Tutti Capi - L. Millera!!!
      • wyonaczony Re: "Nauman zaprzecza" - a widzieliście komunistę 23.06.04, 15:52
        Gość portalu: Kontrrewolucjonist napisał(a):

> "Nauman zaprzecza" - a widzieliście komunistę, który by się przyznał???

nawet liberała nie widzialem, ktory by sie przyznał a co dopiero komunistę.
    • Gość: KRYMINALISTA HUMAN NAUMAN TO CIEZKI ALKOHOLIK IP: *.sympatico.ca 23.06.04, 18:21
      Tacy ludzie zrobili ze "SPOLECZNEJ SLUZBY ZDROWIA" - "PRZEMYSL SLUZBY ZDROWIA".
      W kraju wprowadzono amerykanski system sluzby zdrowia. Maczal w tym rece 4-ty
      bogaty KRAUZE (byly spadochroniarz). Bogaci Amerykanie nie moga do dnia
      dzisiejszego wyjsc ze swego systemu. System kanadujski (zmodyfikowany) bylby
      duzo lepszy. Majlepszy jednak bylby stary system. Tu nalezy wytlumaczys, ze
      systemy totalitarne musialy miec rozwiazania efektywne, co nie oznacza
      gloryfikacji razimu. Jesli Lapinski, Naumen sa winni to powinni odpowiadac jako
      ciezcy zbrodniaze, jak ci mordercy swoich dzieci z Lodzi.
      • Gość: LK Re: NAUMAN TO CIEZKI ALKOHOLIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:01
        A ileż dzieci zamordował pl.Miller tylko dlatego,że gloryfikował pp.
        • Gość: lk Re: NAUMAN TO CIEZKI ALKOHOLIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:04
        • Gość: LK Re: NAUMAN TO CIEZKI ALKOHOLIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:12
          A ileż dzieci zamordował p.L.Miller,tylko dlatego,że zatrudnił pp.Naumana
          iŁapińskiego?Ileż dojrzałych ludzi?Ileż w ogóle potrzebujących pomocy Ludzi?
          Bierut,Stalin,Hitler-toż to niewiniątka wobec Pana!!!
    • Gość: jacek Re: Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 09:36
      Nastepny nieprzyzwoicie uczciwy idzie w zaparte. A co mu szkodzi!??
    • Gość: tytusinski Re: Nauman zrezygnował z funkcji doradcy w Ciechu IP: *.escom.net.pl 24.06.04, 09:43
      Nie, nie.
      Niech Naumann i jemu podobni kombinatorzy, do końca życia(i to też nic
      odpowiedzialnego)pracują pod ścisłym nadzorem),za przysłowiowy wikt i
      opierunek, a resztę pieniędzy oddając np. na pokrycie słusznych roszczeń
      zabużan.
      Dopiero jak Ci panowie będą za przeproszeniem opierdalać się, to wtedy można
      pomyśleć o więzieniu. I to nie w luksusowych jedynkach, tylko w przepełnionej
      celi, pełnej 20-kilkuletnich, zdeprawowanych przestępców. To jak sądzę nauczy
      ich pokory, do wszystkich i do wszystkiego:)
      Może to jest populizm, ale cóż. Takie czasy, taka kultura:)
      Pozdrawiam
      • Gość: klembapineiro To jest towarzysze robota niejakiegoKrzaklewskiego IP: 195.205.230.* 27.06.04, 19:38
        • rolotomasi Re: To jest robota nijakiego 29.06.04, 00:12
          W świetle dzisiejszych artykułów w gazetach nie mogę zrozumieć,dlaczego ten ciem
          -ny typ od UB Ugencji Bezpieczeństwa nie jest jeszcze pod kluczem za czatowanie
          (stanie na czatach =krycie) zwyczajnych przestępców: Mylera i jego bandy, Łapa,
          Neuman i inni.
          Aha: i nie zapomnijmy o Kwaśniaku, patronie całości.
    • Gość: Kluczyk Czas na pielgrzymkem do Jerozolimy? IP: *.sympatico.ca 03.07.04, 16:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka