Dodaj do ulubionych

Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na forum !!

14.07.12, 14:20
Uprzejmie informuje wszystkich pseudo ateistow,lewakow i Polikociarnie ze zgodnie z podaną informacją w gazecie codziennej RZECZPOSPOLITA z dniia 11.07.2012r dotychczas WSZYSTKIE ROZPATRYWANE SPRAWY O KORUPCJE MAJATKOWE PRZECIWKO KOSCIOŁOWI PRZEZ NIEZALEZNĄ PROKURATURE W POLSCE ZOSTAŁY UMORZONE.Dlatego wypisywanie KŁAMSTW NA FORUM przeciwko kosciołowi moze byc KARALNE.Katolicy maja dosc kłamstw i obrazania ich uczuc religijnych o czym tez przekonała sie gwiada estrady Pani Doda po wyroku sadowym w tej sprawie.
Obserwuj wątek
    • l_zaraza_l Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 14.07.12, 14:22
      Nie trać czasu i idź na zbierać chrustu na stosy, nim zacznie padać.
      • jacekm22 Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 14.07.12, 14:38
        Katotalibie !! Autorze watku , czy zrobiles juz przelew na konto twego guru , dyrektora sekty z Torunia ...???? Potrzeby sa WIELKIE !!!!
        • zbysio45 Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 14.07.12, 14:54
          Moze szanowny Pan zgłosi sie do Pana Dworaka aby wspolnie małozyc KARE DLA ROZGŁOSNI KATOLICKIEJ RADIA MARYJA.Najlepsza metoda według GEBELSA to kłamac oraz opluwać a zawsze cos z tego nadal zostanie.
    • wiosnaludzikow Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 14.07.12, 14:54
      Przecież tu Zbysiu nie o korupcję chodzi ale o zabieganie przez polityków i partie o względy kościoła poprzez właśnie zgodne z prawem rozdawanie majątku narodowego.
      Kościół jest hiperbogaczem w nieruchomościach i prowadzi na tych nieruchomościach gigantyczne biznesy.
      Nieprawdą jest też to, że wszystko zostało umorzone. Nieprawda.
      • zbysio45 Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 14.07.12, 14:58
        Moze szanowny Pan o nicku wiosnaludzikow przeczyta ten artykuł w Rzeczpospolitej bo prokuratura najpierw bada sprawe lub donosy a pozniej umarza jak zbada.
        • wiosnaludzikow Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 14.07.12, 15:23
          Po pierwsze Zbysiu to na forum wszyscy mówią ( piszą sobie) per Ty. Taki jest tu zwyczaj. Nie łam zasad.
          Po drugie to dla mnie Zbyszku ani arzepa, a ni GW, ani TrWAM itd itd nie są ostatecznymi argumentami. Znam osobiście sprawy jeszcze nie umorzone.
          Jednak co do meritum chodzi tu o korupcję polityczną i chociaż brzmi to dziwacznie, zgodną z prawem.
    • dupetek Łżesz 14.07.12, 15:17
      Łżesz Zbysiu jak pies! W Polsce trwa jeszcze około pięciu śledztw,a trzynastu osobom postawiono zarzuty, między innymi Markowi P.
      Tymi umorzonymi śledztwami, to się nie chwal, bo to wstyd dla Kościoła i jego wyznawców. Umorzone zostały np. śledztwa o zaniżanie wartości nieruchomości odsprzedawanych później z kilkukrotnym przebiciem. Bo "...członków Komisji Majątkowej nie można uznać, bo nie ma podstaw, za funkcjonariuszy publicznych i z tego tytułu pociągnąć do odpowiedzialności "za przekroczenie uprawnień". Wiele śledztw idzie właśnie w tym kierunku. Trudno również oskarżyć ich o nadużycie zaufania w obrocie gospodarczym. Nie ma na to dowodów. Trzeba byłoby zatem znaleźć dowody, że oni "wiedzieli, iż operaty biegłych zawierają zaniżone wartości nieruchomości" - napisała w opinii Prokuratura Generalna."
      www.wiadomosci24.pl/artykul/komisja_majatkowa_i_kosciol_maja_rozgrzeszenie_z_korupcji_237492-1--1-d.html

To trochę tak, jak z tym zmarłym w Poznaniu noworodkiem księdza, również prokuratura śledztwo umorzyła twierdząc, że to wewnętrzna sprawa Kk.
      Kler stoi ponad prawem!
      • ave.duce Re: Łże 16.07.12, 15:36
        Zbysio. Dziwi Cię to? Mnie - wcale.
      • losiu4 Re: Łżesz 16.07.12, 21:03
        KMajątkowa była komisją ugodowa. Żeby państwu oszczedzić kosztów które musiałoby ponosić odpowiadając przed sądami. Jest na tym (państwo) strasznie do przodu pod względem finansowym. Ale lewusom sie to oczywiście nie podoba. Woleliby nadal korzystać z kradzionego i kraść dalej

Pozdrawiam

Losiu
        • sclavus Czyje państwo? 16.07.12, 21:14
          losieńku... Które???
      • chasyd_666 Re: Łżesz 17.07.12, 16:51
        > To trochę tak, jak z tym zmarłym w Poznaniu noworodkiem księdza, również prokur
        > atura śledztwo umorzyła twierdząc, że to wewnętrzna sprawa Kk.

Łżesz
    • volupte Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 14.07.12, 15:18
      Zbysiu nie podniecaj sie . Nie ma czegos takiego jak pseudo ateista.
    • wanda43 Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 14.07.12, 16:12
      co to jest korupcja majatkowa?
      • talle.yrand Re:zbysio 45 14.07.12, 16:26
        Kościół katolicki zawsze prowadził taka politykę, w której mógł być mocny.
        Był to sojusz ołtarza z tronem,mam nadzieję,że nie muszę ci tłumaczyć znaczenia tych słów.
        Podpowiem ci tylko,że kościół nie wzdragał sie przed współpracą nawet z komunistami, na których teraz plujesz i za czasów komunistycznych,kościół raczej zyskał niż stracił.

• m.c.hrabia Re:zbysio 45 14.07.12, 16:32
          nie pij tego od ruskich.
        • wanda43 Re:zbysio 45 14.07.12, 16:39
          słonko, ty mnie tego tłumaczyć nie musisz :) Po co ta sekta powstala i jej historie, to ja mniej wiecej znam. Ze to szkodniki wyjatkowe, to tez wiem.
          Ten zbysio45 uzyl sformułowania "korupcja majatkowa" i to mnie zaintrygowalo.
    • lionold Re: "Katolicy maja dosc kłamstw i obrażania ich 14.07.12, 16:40
      religijnych". Wy nie macie żadnych uczuć a religijnych w szczególności. Fanatyzm to nie religijność tylko wygodny pretekst i metoda do wojowania z pozostałymi współobywatelami. Jak śmiesz prymitywny śmieciu.
      • amadeo214 Re: "Katolicy maja dosc kłamstw i obrażania ich 16.07.12, 14:32
        Odpowiadasz jak na "katolika" przystało.
        • lionold Re: Odpowiadasz jak na "katolika" przystało. Nie! 16.07.12, 19:25
          Odpowiadam jak każdemu z nas odpowiadać "katolowi" przystało. Bo katol to nie katolik. Kościół twierdzi z niesłychaną bezczelnościa, że 90% Polaków to katolicy. Ja z równą bezczelnościa będę twierdził, że wśród owych 90% aż 90% to katole. Tylko ta resztka to według mnie katolicy. Podobne proporcje odnoszą się również a może szczególnie do tych w koloratkach.
    • bpos Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 16.07.12, 14:38
      Ależ zbysiu - my nie jesteśmy przeciwnikami kościoła.

My jesteśmy przeciwnikami nienasyconych chciwców tam funkcjonujących.
      Na co im te 60 000 hektarów?
      Na co im te bmw i lexusy?
      Na co im pałace?

Co to ma wspólnego z naukami Jezusa?
      • lionold Re: Na co im te bmw i lexusy? Na co im pałace? 16.07.12, 15:12
        Na to samo na co i doop_y żeńskie, męskie takoż i dziecięce. Żeby żyć trzeba mać, a żeby mać trzeba brać. Murva kać.
      • talle.yrand Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 16.07.12, 15:19
        bpos napisał:

> Ależ zbysiu - my nie jesteśmy przeciwnikami kościoła.

Ja,jestem przeciwnikiem kościoła katolickiego z powodów,które już podałem.
        Mów za siebie.

• lump-1 Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 16.07.12, 16:42
      ,,Darmo dostaliście, darmo dawajcie”
    • porannakawa01 Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 16.07.12, 17:37
      O o co mniej więcej ciebie Zbysiu chodzi?
      Udowodnić chcesz, że majom czyste ręce i sumienia?
      Zbiniu!
    • cymber.gaj Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 16.07.12, 19:40
      zbysio45 napisał:

> Katolicy maja dosc kłamstw i obrazania ich uczuc religijnych...

Rydzyk, złodzieju! Oddaj forsę, którą zbierałeś niby na Stocznię Gdańską, a która nigdy do niej nie trafiła!
      • zbysio45 Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 16.07.12, 20:58
        HA ,ha ale roznej masci sekciaze oraz polikotowcy(bez poparcia w sondazach) strasznie sie zdenerwowali ze im nie podlega niezalezna jeszcze prokuratuera i nie w smak im ze umarza wydumane przestepstwa koscioła.Mozecie zgłaszac WASZE ZALE do JEHOWY i Złotego CIELCA .
        • m.c.hrabia Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 16.07.12, 21:06
          zbyniu
          ostrzegałem ,ruski bimber wali w czachę,
          proszę ,nie pij.
        • wiosnaludzikow apropos " Złotego Cielca" 16.07.12, 21:23
          zbysio45 napisał:

> HA ,ha ale roznej masci sekciaze oraz polikotowcy(bez poparcia w sondazach) ......
          > Mozecie zgłaszac WASZE ZALE do JEHOWY i Złotego CIELCA .
          Apropos Zlotego Cielca to obrażasz uczucia religijne wyznawców Złotego Cielca. Uważaj bo mozesz byc skazany przez sąd jak Doda i inni.
          • wiosnaludzikow Re: no i Jahwe też 16.07.12, 21:24
            wiosnaludzikow napisał:

> zbysio45 napisał:
            >
            > > HA ,ha ale roznej masci sekciaze oraz polikotowcy(bez poparcia w sondazac
            > h) ......
            > > Mozecie zgłaszac WASZE ZALE do JEHOWY i Złotego CIELCA .
            > Apropos Zlotego Cielca to obrażasz uczucia religijne wyznawców Złotego C
            > ielca. Uważaj bo mozesz byc skazany przez sąd jak Doda i inni.
            Wyznawców Jahwe też obrażasz.
    • piejkur Przestań się zapowietrzać ! 16.07.12, 22:03
      KK, a ściślej rzecz ujmując kler uczciwością nie grzeszy na co są liczne przykłady.
      Nie rozśmieszaj więc stwierdzeniem, że w Kościele wszystko jest takie zgodne z prawem i uczciwe. Komisja majątkowa i przekręty. Sprawy umorzone. Sprawa umorzone nie oznacza że nie było9 przekrętu a jedynie że te przekręty na drodze sadowej trudno będzie udowodnić.
      Wszystko już na wstępie zostało przygotowane tak aby KK i kler się nachapał i aby to było zgodnie z literą prawa. Smród, fetor, sutannowa zachłanność i zgnilizna. Pamiętaj jednak, że w przyroda nie rychliwa ale sprawiedliwa i Jezus z Marią nie pomogą.
      • wiosnaludzikow Re: Przestań się zapowietrzać ! 16.07.12, 22:11
        piejkur napisał:

> Komisja majątkowa i przekręty. Sprawy umorzone. Sprawa umorzo
        > ne nie oznacza że nie było9 przekrętu a jedynie że te przekręty na drodze sadow
        > ej trudno będzie ....
        Czy masz na myśli tę samą komisję, której członkiem był Marek Siwiec ?
      • wtcz5 Re: Przestań się zapowietrzać ! 16.07.12, 22:11
        a dużą część dokumentów Komisji Majątkowej przezornie...zniszczono
    • niecierpielata Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 17.07.12, 01:54
      spalimy się i tak w piekle,Ty,ja i reszta...:)

lece po popcorn:)
    • piejkur Zbysiu ucz się ..... 17.07.12, 15:51
      ... bo jeszcze bardzo głupiutki jesteś.
    • cookies9 Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 17.07.12, 15:53
      Niech KK dalej tak postępuje,a ateistów,agnostyków będzie coraz więcej...
      • zbysio45 Re: Dla przeciwnikow koscioła katolickiego na for 17.07.12, 17:43
        Piszcie nadal swoje ANDRONY BO INTERNET JEST CIERPLIWY I TAK WAS NIKT NIE CZYTA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka