Dodaj do ulubionych

Jan Korwin-Mikke -niewolnik

16.07.12, 14:06
Swoich kompleksów i swoich.... genitaliów

"Co jest ważniejsze w Sejmie: krzyż na ścianie – czy jedno poślęcie siedzące na fotelu? Dla chrześcijanina krzyż – dla ateisty, twierdzącego, że „człowiek jest miarą wszechrzeczy” - Grodzkie.

Ruch Janusza Palikota zagroził pozwaniem do sądu... Sejmu! Za to, że wiszący tam krzyż ich brzydzi.
A jeśli innycxh posłów brzydzi siedzące Grodzkie?
Skoro Grodzkie jest ważniejsze od krzyża – to takie obrzydzenie też jest chyba ważniejsze?
Warto by wystosować stosowny pozew.
Ja piszę otwarcie: mnie Grodzkie brzydzi. Jak sobie pomyślę, jak mu to ucinano... Brrr!...
I nic na to nie poradzę."

jkm.nowyekran.pl/post/68531,krzyz-i-grodzkie
Obrzydliwy tekst świadczący o kompleksach autora JKM odjeżdża w stronę Loyoli...
Obserwuj wątek
    • hal9000 Re: Jan Korwin-Mikke -niewolnik 16.07.12, 14:59
      "Ja piszę otwarcie: mnie Grodzkie brzydzi. Jak sobie pomyślę, jak mu to ucinano.
      .. Brrr!...
      I nic na to nie poradzę."

No cóż, potwierdza się stara prawda, że o gustach się nie dyskutuje.

Dla mnie największy pożytek z Ruchu Palikota jest taki, że wywołał dyskusję o dotychczas przemilczanych sprawach, jak np. traktowanie homoseksualistów. Co prawda pan Biedroń zaprezentował się na początku nieco humorystycznie ale generalnie cieszy mnie, że jest w Sejmie on i Grodzka.

Ale bądźmy szczerzy - jeżeli jesteśmy hetero to mimo całej życzliwości - widok całujących się mężczyzn niekoniecznie musi wywoływać w nas przyjemne odczucia. Więc chyba najlepiej taktownie nie dyskutować o gustach kiedy mogłoby to kogoś urazić.
      • don.kichote Święte słowa... 16.07.12, 15:09
        hal9000 napisał:

> Więc chyba najlepiej taktownie nie dyskutować o gustach kiedy mogłoby to kogoś
        > urazić.

Szkoda tylko, że mówiący o sobie per "filozof", nie zna tej mądrości!
      • humbak Re: Jan Korwin-Mikke -niewolnik 16.07.12, 15:29
        Albo mi się zdaje, albo trans i homo to odmienne zjawiska.
        • hal9000 Re: Jan Korwin-Mikke -niewolnik 16.07.12, 16:03
          > Albo mi się zdaje, albo trans i homo to odmienne zjawiska.

Dobrze ci sie zdaje. Ale czy powinno sie ich traktować inaczej?
    • don.kichote Re: Jan Korwin-Mikke -niewolnik 16.07.12, 15:07
      kzet69 napisał:

> JKM odjeżdża w stronę Loyoli...

Odjeżdża???
      Odjechał(!) i to dobre 30 lat temu!!!
    • humbak Re: Jan Korwin-Mikke -niewolnik 16.07.12, 15:28
      Myślę że oceniasz go za ostro, ale faktem jest że Korwin kiedyś potrafił bardziej spójnie uzasadniać swoje wywody... nawet te bardziej karkołomne.
    • sowietolog Re: Jan Korwin-Mikke -niewolnik 16.07.12, 16:06
      A ja myślę, że to Wyście odjechali, w tej... hmm... "gejozie"...?
      Jakoś wam nie przeszkadzały miesiące, ba!, lata wybiórczego ubliżania niektórym politykom, zazwyczaj tym z PiSu (rzetelnym będąc - także z koalicyjnych: Samoobrony i Ligii), za sam ich wygląd, cechy fizjonomiczne. Żeby tego było mało, to sami braliście udział w tej kampanii nienawiści, ubliżając braciom Kaczyńskim, żonie Lecha, dziś jego córce, posłankom - Wróbel, Kempie, Rokicie, etc., etc. Szydzenie z ich wyglądu było was naturalne, wręcz koniecznie.

Minął jakiś czas, a w życiu publicznym objawił się zagubiony osobowościowo mężczyzna. Mężczyzna będący starym komuchem, członkiem Ordynackiej, kumplem Czarzastego. Z wyglądu, otyły, obleśny facet. Wykorzystując własny majątek, poddał się kastracji i kuracji hormonalnej, robiąc z siebie karykaturę człowieka. Już nie mężczyzna i w żadnym razie kobieta. Jeszcze bardziej obleśny z wyglądu. I jaka jest wasza reakcja? KLĘKAJCIE NARODY! OTO BÓSTWO LIBERALNEJ DEMOKRACJI, a raczej DEMOKRATURY! Inteligentny, mądry, liberalny, tolerancyjny i, tfu!, "seksowny"! Tfu!, "seksowna"!

A takiego wała! Stary, postkomuszy, obleśny wałach! Transowa karykatura człowieka i jego płciowości! Zboczony oblech, epatujący resztę społeczeństwa własną fiksacją psycho-fizyczną. Wybaczcie, ale nic, nigdy, mnie i miliony Polaków, nie przepranych jeszcze mentalnie, i nie uległych polit-poprawnemu terrorowi, nie zmusi do "uznania" takiej fiksacji za normalność.
      • kzet69 Re: Jan Korwin-Mikke -niewolnik 16.07.12, 16:51
        Dirloff jakie lata? O czym ty piszesz? RP powstał w czerwcu 2011...
    • piq a co złego, drogie palikociątko, jest u Loyoli,... 16.07.12, 16:33
      ...i w kierunku dokładnie czego odjeżdża, twoim zdaniem, JKM? Proszę o konkrety ze wskazaniem palicem na punkty wspólne łączące Loyolę (dowody na jego sugerowaną podłość, jeśli łaska!!!) z JKM. I to porządnie, bo nie znoszę intelektualnej mierzwy. Ale już.
    • honeyr Brunatny świr z muchą... 16.07.12, 17:03
      ...zamiast wzmiankowanych genitaliów. Obrzydliwa kreatura. Mizdrzy się do skinów i bandyterki kibolskiej, bo jak każdy prawicowiec, marzy skrycie o odpowiednim_go_potraktowaniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka