Dodaj do ulubionych

Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z PiS!

17.07.12, 18:05
Zachował się jak mężczyzna , nie jak PiS_dak co tak się popisał:
www.youtube.com/watch?v=RMwa583Kk10
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Sawicki i Lipiński...nie do porównania sytuacja 17.07.12, 18:12
      pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał:

> Zachował się jak mężczyzna , nie jak PiS_dak co tak się popisał:
      > www.youtube.com/watch?v=RMwa583Kk10
      Sawicki ńiepotrzebnie składa dymisje.No chyba, że uznał fakty przeciwko ńiemu jako prawdziwe.
      Sawicki nie byl na filmie, to o Sawickim tylko mówiono a w przypadku Lipińskiego został on nagrany jak aktywny uczestnik rozmowy.
      • zapijaczony_ryj Re: Sawicki i Lipiński...nie do porównania sytua 17.07.12, 18:19
        wiosnaludzikow napisał:

> pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał:
        >
        > > Zachował się jak mężczyzna , nie jak PiS_dak co tak się popisał:
        > > www.youtube.com/watch?v=RMwa583Kk10
        > Sawicki ńiepotrzebnie składa dymisje.No chyba, że uznał fakty przeciwko ńiemu j
        > ako prawdziwe.
        > Sawicki nie byl na filmie, to o Sawickim tylko mówiono a w przypadku Lipińskieg
        > o został on nagrany jak aktywny uczestnik rozmowy.

I to jak aktywny, obiecuje zlikwidować kłopoty Beger z sądem!!!
    • talle.yrand Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 18:13
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,137519732,137519732,Kowal_zawinil_a_Cygana_powiesili.html
      • zapijaczony_ryj To moze innego zrobić, strzelić sobie w łeb? 18.07.12, 06:24
        talle.yrand napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/w,28,137519732,137519732,Kowal_zawinil_a_Cygana_powiesili.html

To by was zadowoliło? Pewnie tez nie!
    • lump-1 Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 18:21
      Polityk i honor- to się wyklucza.
      Sawicki zrobił co zrobił dla dobra/ na polecenie/ partii - aby zamknąć dzioby obłudnym krytykom.
      • talle.yrand Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 18:37
        lump-1 napisał:

> Polityk i honor- to się wyklucza.
        > Sawicki zrobił co zrobił dla dobra/ na polecenie/ partii - aby zamknąć dzioby
        > obłudnym krytykom.

Zamknąć dzioba wszystkim. Chodzi ot, żeby sprawę uciszyć, dymisja ma temu służyć.
        Nie wolno tej sprawy popuścić i zadowolić się Sawickim,bo Sawicki to tylko kozioł ofiarny.
        Trzeba tę sprawę wyjaśnić do końca i spuścić PSL tam gdzie została spuszczona Samoobrona.

• lump-1 Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 18:45
          talle.yrand napisał:

> Nie wolno tej sprawy popuścić i zadowolić się Sawickim,bo Sawicki to tylko kozioł ofiarny.

To co - komisja sejmowa o czy krzyczy już Ziobro?
          Jeżeli tak, to niech ta komisja przy okazji zajmie się taśmami z "negocjacji" w pokoju kochającej owies.
          PSL moim zdaniem to szkodniki ale tylko trochę większe od tych z PO, PIS, SLD itd.
          • wiosnaludzikow Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 18:54
            lump-1 napisał:

> talle.yrand napisał:
            >
            > > Nie wolno tej sprawy popuścić i zadowolić się Sawickim,bo Sawicki to tylk
            > o kozioł ofiarny.
            >
            > To co - komisja sejmowa o czy krzyczy już Ziobro?
            > Jeżeli tak, to niech ta komisja przy okazji zajmie się taśmami z "negocjacji" w
            > pokoju kochającej owies.
            > PSL moim zdaniem to szkodniki ale tylko trochę większe od tych z PO, PIS, SLD i
            > td.
            Wieksze ?! Takie same ! Nie ma dużej różnicy.
          • talle.yrand Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 19:00
            lump-1 napisał:

> talle.yrand napisał:
            >
            > > Nie wolno tej sprawy popuścić i zadowolić się Sawickim,bo Sawicki to tylk
            > o kozioł ofiarny.
            >
            > To co - komisja sejmowa o czy krzyczy już Ziobro?
            > Jeżeli tak, to niech ta komisja przy okazji zajmie się taśmami z "negocjacji" w
            > pokoju kochającej owies.
            > PSL moim zdaniem to szkodniki ale tylko trochę większe od tych z PO, PIS, SLD i
            > td.

Ja nie pisałem o Komisji Śledczej, pisałem,że tę sprawę należy dokładnie prześwietlić.
            • lump-1 Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 19:23
              > Ja nie pisałem o Komisji Śledczej, pisałem,że tę sprawę należy dokładnie prześw
              > ietlić.

Kto ma to zrobić ?
              • talle.yrand Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 19:27
                lump-1 napisał:

> > Ja nie pisałem o Komisji Śledczej, pisałem,że tę sprawę należy dokładnie
                > prześw
                > > ietlić.
                >
                > Kto ma to zrobić ?

Sugerujesz,że nikt w tym kraju nie może wyjaśnić tej sprawy?
                Na pewno nie wyjaśni Komisja Śledcza z przewodniczącym M.Sekułą z PO.

• lump-1 Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 19:29
                  talle.yrand napisał:

> Sugerujesz,że nikt w tym kraju nie może wyjaśnić tej sprawy?

Nie sugeruję- mam pewność.
        • kzet69 Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 21:31
          Ani PO, ani tym bardziej PSL nie ma żadnego interesu w przedterminowych wyborach.
    • bnov wzorcem człowieka honoru 17.07.12, 19:35
      jest Generał Czesław Kiszczak
      • x2468 Re: wzorcem człowieka honoru 17.07.12, 19:42
        Nawet świnia ma więcej honoru od polityka pis.I to jest oczywista oczywistość.
    • bnov narracja, 19.07.12, 09:15
      to ważne słowo,

narracja pisarczyków PO jest taka : PiS ma też swoje taśmy.

Zwracam uwagę, że Lipiński rozmawiał z Beger,
      ale ostatecznie jednoznacznie odmówił jej posady ministerialnej i "załatwienia" spraw sądowych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka