pan_ryj_zapijaczony_banow_26 17.07.12, 18:05 Zachował się jak mężczyzna , nie jak PiS_dak co tak się popisał: www.youtube.com/watch?v=RMwa583Kk10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Sawicki i Lipiński...nie do porównania sytuacja 17.07.12, 18:12 pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > Zachował się jak mężczyzna , nie jak PiS_dak co tak się popisał: > www.youtube.com/watch?v=RMwa583Kk10 Sawicki ńiepotrzebnie składa dymisje.No chyba, że uznał fakty przeciwko ńiemu jako prawdziwe. Sawicki nie byl na filmie, to o Sawickim tylko mówiono a w przypadku Lipińskiego został on nagrany jak aktywny uczestnik rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Sawicki i Lipiński...nie do porównania sytua 17.07.12, 18:19 wiosnaludzikow napisał: > pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > > > Zachował się jak mężczyzna , nie jak PiS_dak co tak się popisał: > > www.youtube.com/watch?v=RMwa583Kk10 > Sawicki ńiepotrzebnie składa dymisje.No chyba, że uznał fakty przeciwko ńiemu j > ako prawdziwe. > Sawicki nie byl na filmie, to o Sawickim tylko mówiono a w przypadku Lipińskieg > o został on nagrany jak aktywny uczestnik rozmowy. I to jak aktywny, obiecuje zlikwidować kłopoty Beger z sądem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 18:13 forum.gazeta.pl/forum/w,28,137519732,137519732,Kowal_zawinil_a_Cygana_powiesili.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To moze innego zrobić, strzelić sobie w łeb? 18.07.12, 06:24 talle.yrand napisał: > forum.gazeta.pl/forum/w,28,137519732,137519732,Kowal_zawinil_a_Cygana_powiesili.html To by was zadowoliło? Pewnie tez nie! Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 18:21 Polityk i honor- to się wyklucza. Sawicki zrobił co zrobił dla dobra/ na polecenie/ partii - aby zamknąć dzioby obłudnym krytykom. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 18:37 lump-1 napisał: > Polityk i honor- to się wyklucza. > Sawicki zrobił co zrobił dla dobra/ na polecenie/ partii - aby zamknąć dzioby > obłudnym krytykom. Zamknąć dzioba wszystkim. Chodzi ot, żeby sprawę uciszyć, dymisja ma temu służyć. Nie wolno tej sprawy popuścić i zadowolić się Sawickim,bo Sawicki to tylko kozioł ofiarny. Trzeba tę sprawę wyjaśnić do końca i spuścić PSL tam gdzie została spuszczona Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 18:45 talle.yrand napisał: > Nie wolno tej sprawy popuścić i zadowolić się Sawickim,bo Sawicki to tylko kozioł ofiarny. To co - komisja sejmowa o czy krzyczy już Ziobro? Jeżeli tak, to niech ta komisja przy okazji zajmie się taśmami z "negocjacji" w pokoju kochającej owies. PSL moim zdaniem to szkodniki ale tylko trochę większe od tych z PO, PIS, SLD itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 18:54 lump-1 napisał: > talle.yrand napisał: > > > Nie wolno tej sprawy popuścić i zadowolić się Sawickim,bo Sawicki to tylk > o kozioł ofiarny. > > To co - komisja sejmowa o czy krzyczy już Ziobro? > Jeżeli tak, to niech ta komisja przy okazji zajmie się taśmami z "negocjacji" w > pokoju kochającej owies. > PSL moim zdaniem to szkodniki ale tylko trochę większe od tych z PO, PIS, SLD i > td. Wieksze ?! Takie same ! Nie ma dużej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 19:00 lump-1 napisał: > talle.yrand napisał: > > > Nie wolno tej sprawy popuścić i zadowolić się Sawickim,bo Sawicki to tylk > o kozioł ofiarny. > > To co - komisja sejmowa o czy krzyczy już Ziobro? > Jeżeli tak, to niech ta komisja przy okazji zajmie się taśmami z "negocjacji" w > pokoju kochającej owies. > PSL moim zdaniem to szkodniki ale tylko trochę większe od tych z PO, PIS, SLD i > td. Ja nie pisałem o Komisji Śledczej, pisałem,że tę sprawę należy dokładnie prześwietlić. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 19:23 > Ja nie pisałem o Komisji Śledczej, pisałem,że tę sprawę należy dokładnie prześw > ietlić. Kto ma to zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 19:27 lump-1 napisał: > > Ja nie pisałem o Komisji Śledczej, pisałem,że tę sprawę należy dokładnie > prześw > > ietlić. > > Kto ma to zrobić ? Sugerujesz,że nikt w tym kraju nie może wyjaśnić tej sprawy? Na pewno nie wyjaśni Komisja Śledcza z przewodniczącym M.Sekułą z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 19:29 talle.yrand napisał: > Sugerujesz,że nikt w tym kraju nie może wyjaśnić tej sprawy? Nie sugeruję- mam pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Sawicki bardziej honorowy niż Adam Lipiński z 17.07.12, 21:31 Ani PO, ani tym bardziej PSL nie ma żadnego interesu w przedterminowych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: wzorcem człowieka honoru 17.07.12, 19:42 Nawet świnia ma więcej honoru od polityka pis.I to jest oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
bnov narracja, 19.07.12, 09:15 to ważne słowo, narracja pisarczyków PO jest taka : PiS ma też swoje taśmy. Zwracam uwagę, że Lipiński rozmawiał z Beger, ale ostatecznie jednoznacznie odmówił jej posady ministerialnej i "załatwienia" spraw sądowych Odpowiedz Link Zgłoś