Dodaj do ulubionych

Palikot zawiadamia prokuraturę

21.07.12, 11:27
o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez Tuska i Pawlaka. Szkoda tylko, że prokuratura z definicji nawet nie kiwnie palcem.
januszpalikot.natemat.pl/24117,oskarzony-tusk
Przy tej okazji dwa mi się nasuwają pytania: czy ubranie się przez Tuska w ornat i dzwonienie na mszę będzie znów skuteczne i znowu lemingi kupią to, że "gangsterzy" z PO są cacy, a zawinili tylko "kieszonkowcy" z PSL ?

I druga kwestia, gdzież podziewa się opozycjonista Leszek Miller, który przy każdej okazji obsmarowuje Palikota za rzekomy układ z Tuskiem? Gdzie podziewa się SLD, gdy RP zbiera podpisy o odwołanie Tuska i tropi korupcję nepotyczną? Niewygodny to temat dla pana Millera?
Immunitet w temacie klatki kiejkuckiej wart jest mszy i klękania przed PO?
Obserwuj wątek
    • don.kichote Spamujesz... nt 21.07.12, 11:32

• kzet69 Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 12:29
        "Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
        Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
        Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
        Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy."

pl.wikipedia.org/wiki/Spam
        Jesteś pewien że wiesz co to jest spam??
      • 8macek Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 12:30
        to nie jest żaden spam, honeyr (tak jak i inni forowicze) nie ma obowiązku czytania wszystkich wątków na forum tym bardziej jeśli zatytułowane są tak: "Sruuu! Wniosek poszedł...".

a merytorycznie - to wątpię aby to doniesienie przyniosło zamierzony skutek w postaci chociażby postawienia tuskowi i pawlakowi zarzutów nie wspominając nawet o ich prawomocnym skazaniu...
        ale nie dlatego, że nie ma w ich działalności cech przestępstwa tylko dlatego, że prokuratura jest politycznie zależna od rządzącej obecnie bandy przestępców w białych kołnierzykach.

no i trzeba sobie jasno powiedzieć, że nikt tego oprócz RP nie miał odwagi zrobić bo FSZYSCY oprócz RP są w takie własnie "układy" dynamicznie i permanentnie zaangażowani.
      • remez2 Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 12:43
        Byłoby dobrze gdyby "autor" zawiadomienia odróżniał przestępstwo od występku. Ale chyba zbyt wiele oczekuję od I hucpiarza RP 3,5.
        ------------------------------
        • 8macek Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 12:53
          no popatrz, jakiś ty mundry...

tu masz, poczytaj sobie:
          karne.pl/przestepstwo.html
          i następnym razem jak coś będziesz chciał udowodnić to sprawdź czy znowu nie udowodnisz, żeś jest głupi.
          :-D
          • remez2 Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 13:08
            8macek napisał:

> no popatrz, jakiś ty mundry...
            >
            > tu masz, poczytaj sobie:
            > karne.pl/przestepstwo.html
            bardzo dziekuję
            > i następnym razem jak coś będziesz chciał udowodnić to sprawdź czy znowu nie ud
            > owodnisz, żeś jest głupi.
            Rzecz w tym, że jeżeli przywołujesz artykuł 231 par. 1 - do 3 lat pozbawienia wolności, to nie możesz w tym samym wniosku posługiwać się pojęciem występku, skutkującego zupełnie inną sankcją.
            > :-D
            Zawsze mnie rozbraja radosny śmiech szczęśliwych idiotów. miłego dnia

---------------
            • 8macek Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 14:04
              remez, miałeś szansę milczeć i z tej szansy nie skorzystałeś rozwiewając tym samym wszelkie wątpliwości co do swojej osoby, miałeś też szansę przyznać się do błędu np. stwierdzając, że zdarzają się one najlepszym bo nikt nie jest doskonały.
              ale ty wolałeś dalej udowadniać, że jesteś głupkiem.

a wiesz czym się różni szprotka od ryby? to taka zagadka, która dla ciebie może okazać się zbyt trudna do rozwiązania...

i już się nie śmieję bo teraz to mi jest przykro, że sld ma tak głupich wyborców jak ty.
              dlatego też uważam, że dalsza dyskusja z tobą nie ma żadnego sensu.
              • remez2 Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 14:15
                Już się nie śmiejesz, absolwencie akademii w Klewkach?
                ----------------------
              • talle.yrand Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 15:27
                a wiesz czym się różni szprotka od ryby? to taka zagadka, która dla ciebie może okazać się zbyt trudna do rozwiązania...

Czy twój drugi nick to zzadra32 ?

• 8macek Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 15:46
                  nie potwierdzam i nie zaprzeczam :-)
                  ale odpowiedz mi, skąd te twoje przypuszczenia (jak mniemam graniczące z pewnością)?
                  • talle.yrand Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 15:59
                    8macek napisał:

> nie potwierdzam i nie zaprzeczam :-)
                    > ale odpowiedz mi, skąd te twoje przypuszczenia (jak mniemam graniczące z pewnoś
                    > cią)?

Pewności nie mam ,dlatego było to tylko pytanie.
                    Dlaczego takie pytanie?
                    Po przeczytaniu tego postu.
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,137634392,137636612,Re_Spamujesz_nt.html
                    • 8macek Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 16:14
                      niestety musisz zacytować na zasadzie kopiuj/wklej bo gazetowi f u c k o f c y od informatyki jeszcze nie opanowali tej trudnej sztuki na tyle sprawnie aby konkretnie wskazany przez forowicza post wyświetlił się oddzielnie/indywidualnie, a nie w całym wątku (dobrze, że wątek nie ma np. 584wpisów).
                      • talle.yrand Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 16:17
                        8macek napisał:

> niestety musisz zacytować na zasadzie kopiuj/wklej bo gazetowi f u c k o f c
                        > y
                        od informatyki jeszcze nie opanowali tej trudnej sztuki na tyle sprawnie
                        > aby konkretnie wskazany przez forowicza post wyświetlił się oddzielnie/indywid
                        > ualnie, a nie w całym wątku (dobrze, że wątek nie ma np. 584wpisów).

Proszę, to ten post.

remez, miałeś szansę milczeć i z tej szansy nie skorzystałeś rozwiewając tym samym wszelkie wątpliwości co do swojej osoby, miałeś też szansę przyznać się do błędu np. stwierdzając, że zdarzają się one najlepszym bo nikt nie jest doskonały.
                        ale ty wolałeś dalej udowadniać, że jesteś głupkiem.

i już się nie śmieję bo teraz to mi jest przykro, że sld ma tak głupich wyborców jak ty.
                        • 8macek Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 16:24
                          no i...?
                          konkretnie z czym się nie zgadzasz?
                          • talle.yrand Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 16:26
                            8macek napisał:

> no i...?
                            > konkretnie z czym się nie zgadzasz?

Ile razy mam pisać to samo. Z całym postem, a konkretnie z tym :

• 8macek Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 17:53
                              nie zgadzasz się z moimi poglądami? OK masz takie prawo i szanuję to.

szanuję też fakt, że bronisz remeza (nie do końca jestem przekonany, że bezinteresownie), który w moim przekonaniu jest głupkiem przynoszącym wstyd eseldowym wyborcom!
                              to wymaga dużej odwagi z twojej strony :-)

ja mimo skłonności do popierania palikotowców (taki eufemizm :-)) wielokrotnie na forum krytykowałem przejawy głupoty wykazywanej przez zwolenników RP w ich postach i podkreślałem, że się wstydzę za takie ich wypowiedzi...

...i tym się różnimy kolego szanowny talle.yrand!
                              • talle.yrand Re: Spamujesz... nt 22.07.12, 09:12
                                8macek napisał:

> szanuję też fakt, że bronisz remeza (nie do końca jestem przekonany, że bezinte
                                > resownie),

Robię to całkowicie bezinteresownie.

który w moim przekonaniu jest głupkiem przynoszącym wstyd eseldowym
                                > wyborcom!
                                > to wymaga dużej odwagi z twojej strony :-

Mam zupełnie inne zdanie na temat remeza.
                                Obrony podjąłem się bezinteresownie jak już pisałem i nie uważam tego za heroizm.

> ja mimo skłonności do popierania palikotowców (taki eufemizm :-)) wielokrotnie
                                > na forum krytykowałem przejawy głupoty wykazywanej przez zwolenników RP w ich p
                                > ostach i podkreślałem, że się wstydzę za takie ich wypowiedzi...

Ja jestem przeciwnikiem "prawiczków" zarówno PO i PiS, ale jestem gotów stanąć w obronie nawet PiS,kiedy maja rację.

> ...i tym się różnimy kolego szanowny talle.yrand!

To dobrze,że się różnimy, w sposób kulturalny czego dowodem jest nasza polemika w tym wątku.
                                Generalnie to potwierdziłeś, że niewiele się różnimy.
                                Proponuję inaczej spojrzeć na remeza.

• 8macek Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 16:03
                    i mam nadzieję, że w odpowiedzi nie będziesz używał argumentów typu:
                    "bo twoje posty są tak samo idiotyczne jak te, które wypisuje zzadra32"
                    bo przy takich argumentach się nam dalsza rozmowa po prostu nie będzie kleiła delikatnie rzecz ujmując.
                    • talle.yrand Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 16:13
                      8macek napisał:

> i mam nadzieję, że w odpowiedzi nie będziesz używał argumentów typu:
                      > "bo twoje posty są tak samo idiotyczne jak te, które wypisuje zzadra32"
                      > bo przy takich argumentach się nam dalsza rozmowa po prostu nie będzie kleiła d
                      > elikatnie rzecz ujmując.

Nie, bo czytałem Twoje posty i często się z nimi całkowicie zgadzałem. Ten mnie "powalił" na kolana. Stąd moje pytanie.
                      Jesteśmy po tej samej stronie barykady, ale w tym poście się z Tobą nie zgadzam.

• 8macek Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 16:18
                        proszę o konkretny cytat i o jednoczesną argumentację dlaczego się ze mną nie zgadzasz bo teraz nie wiem czy masz na myśli kwestie formalne dotyczące przepisów prawa karnego czy kwestie dotyczące sympatii/antypatii politycznych?
                        • talle.yrand Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 16:24
                          8macek napisał:

> proszę o konkretny cytat i o jednoczesną argumentację dlaczego się ze mną nie z
                          > gadzasz bo teraz nie wiem czy masz na myśli kwestie formalne dotyczące przepisó
                          > w prawa karnego czy kwestie dotyczące sympatii/antypatii politycznych?

Brak szacunku dla innych poglądów politycznych,które zawarłeś w poście do remeza.

• zoil44elwer Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 16:34
          Palikot miał pełną wiedzę na temat zawartości nagrania Serafina.Ale nie robił happeningów i nie używał swego świńskiego ryja,gumowego penisa czy pistoleciku na kapiszony.Kunktator uważał że cyryle i metody kmotrów z PSL są dobrem Przyjaznego Państwa?
          • kzet69 Re: Spamujesz... nt 21.07.12, 21:34
            Ty to dopiero masz wiedzę...
            "zoil44elwer napisał:

> Palikot miał pełną wiedzę na temat zawartości nagrania Serafina."

A od kiedy ? I uzasadnij, że miał pełną wiedzę? Wiewiórki ci podpowiadają?
    • hordol o wplatach studentów na swoje konto? 22.07.12, 09:52

• l_zaraza_l Poszło! 23.07.12, 14:21
      Jak obiecali tak uczynili:

Politycy Ruchu Palikota złożyli w poniedziałek do prokuratury zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez Donalda Tuska i Waldemara Pawlaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka