Dodaj do ulubionych

Hofman mnie przeraża

27.08.12, 19:35
Ten drugorzędny pomocnik trzeciorzędnego fryzjera, stwierdził że, tu muszę wkleić jego słowa, bo mnie by przez gardło by nie przeszły:

Dziś rządzi pusty piękniś bez przekonań i planu dla państwa, za to z planem, jak korzystać z władzy, by on i jego ludzie odnosili z tego korzyści"

Jeśli Tusk jest pięknisiem, to ja jestem Pola Negri, kurcze ale ten siedzący na wycieraczce pospołu z kotem, ma wypaczone poczucie piękna, a jeszcze obiecał, że:

"Wystarczy jeden skok, wystarczy przekonać trochę więcej wyborców i to, co uważa się za niemożliwe, stanie się rzeczywistością"

Czekam panie Hofman na ten skok, może być z przewrotką, może pan sam skakać, może z prezesem, ale niech panowie skaczą, tak dawno się nie śmiałem, że na te skoki popatrzę z przyjemnością.

wiadomosci.onet.pl/kraj/hofman-dzis-rzadzi-pusty-pieknis-bez-przekonan-i-p,1,5228364,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Re: Hofman mnie przeraża 27.08.12, 19:54
      czan-dra napisał:

> Dziś rządzi pusty piękniś bez przekonań i planu dla państwa, za to z planem,
      > jak korzystać z władzy, by on i jego ludzie odnosili z tego korzyści"

A co z żoną pięknisia? Dlej doi państwo polskie?
    • 99venus Re: Hofman mnie przeraża 27.08.12, 20:07
      "Wystarczy jeden skok, wystarczy przekonać trochę więcej wyborców i to, co uważa się za niemożliwe, stanie się rzeczywistością"
      no i żona pana Hofmana zrobiła skok - chyba 3 letni.
      Hofman-fryzjerczyk z tupetem.
    • ave.duce Mnie - śmieszy, 27.08.12, 20:09
      ale nie zdoła ani otumanić, ani przestraszyć.
      • 99venus Re: Mnie - śmieszy, 27.08.12, 20:14
        ale wielu niestety tumani.
        • ave.duce Re: Mnie - śmieszy, 27.08.12, 22:11
          Można otumanić ciemny lud?
    • chateau Re: Hofman mnie przeraża 27.08.12, 20:10
      PiS stoi nad przepaścią i jest gotów wykonać jeszcze jeden skok.
      Czekam.
      • wiosnaludzikow Re: Hofman mnie przeraża 28.08.12, 07:05
        Naprawdę wierzysz w to co napiałeś ?
        Czy robisz taką samą robotę jak Hofman tzn propagandową :)
    • etta2 Re: Hofman mnie przeraża 27.08.12, 20:14
      Hofman - wyjątkowo podła kanalia. Zieje jadem i nienawiścią jak większość PiSdactwa z prezesem na czele. Nie ma żadnych skrupułów, by opluć, obrzygać, nałgać i namataczyć, do tego odbija mu się ta nienawiść na pysku: zaciśnięte usta, przymrużone oczęta, typowy bandyta.
    • fiu-bzdziu2010 Re: i kto to mówi??? 27.08.12, 20:34

odezwał się pudrowany piękniś
    • ponte_aronte po prostu pis działa na zasadzie 28.08.12, 00:10
      prostej projekcji i wciąż strzela sobie w jajka
      widzą wszedzie układ, bo u siebie mają taki najprawdziwszy z górnej półki
      albo ostatnio Jaworski wziął się za krytykę czegoś, czego sam jest najlepszym przykładem
      albo Gosiewski z potępieniem w sprawie alimentów, których sam nie płacił
      Słowem eksperci w każdej dziedzinie :)
    • mietowe_loczki Re: Hofman mnie przeraża 28.08.12, 06:58
      Hofman Hofman... Coś mi to nazwisko mówi. To przypadkiem nie ten, który nie wiedział, jak długo trwało Powstanie Warszawskie?
      • wiosnaludzikow Re: Hofman mnie przeraża 28.08.12, 07:09
        mietowe_loczki napisała:

> Hofman Hofman... Coś mi to nazwisko mówi. To przypadkiem nie ten, który nie wie
        > dział, jak długo trwało Powstanie Warszawskie?
        Może Ci się z Jońskim z SLD pomyliło. Joński datował Powstanie na 1988 rok!
        wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dariusz-Jonski-nie-znal-daty-Powstania-Warszawskiego,wid,14389818,wiadomosc.html?ticaid=1f10f
        Chętnie sie posmieję z Hofmana ale daj jakiś link albo zgiń w piekle dla kłamczuchów.
        • ave.duce Hofman > 28 dni trwało PW 28.08.12, 07:49
          ... ? ...
        • 99venus Re: Hofman mnie przeraża 28.08.12, 07:57
          a jednak Hofman powiedział-28 dni!
    • zuzkazuzka111 A nie pomylił ci się z Muchą? Ministrą Muchą? 28.08.12, 07:23
      To ona jest przyjaciółką fryzjera, tak wielką, że go zatrudniła w sporcie :-)
      • wiosnaludzikow Re: A nie pomylił ci się z Muchą? Ministrą Muchą? 28.08.12, 07:25
        zuzkazuzka111 napisała:

> To ona jest przyjaciółką fryzjera, tak wielką, że go zatrudniła w sporcie :-)
        Panika w szeregach kierowniczej partii odbiera już rozum nawet ich pismakom na tym forum.
        • zuzkazuzka111 Re: A nie pomylił ci się z Muchą? Ministrą Muchą? 28.08.12, 07:45
          > Panika w szeregach kierowniczej partii odbiera już rozum nawet ich pismakom na
          > tym forum.

:-), a mieli rozum? Przecież żeby wypisywać codziennie te same bzdury to trzeba nie mieć rozumu. Codziennie te same tematy, podobne posty, to samo plucie i jad :).
          Ciekawe, czy mają w domach lustra.
          • wiosnaludzikow Re: A nie pomylił ci się z Muchą? Ministrą Muchą? 28.08.12, 07:57
            zuzkazuzka111 napisała:

> > Panika w szeregach kierowniczej partii odbiera już rozum nawet ich pismak
            > om na
            > > tym forum.
            >
            > :-), a mieli rozum? Przecież żeby wypisywać codziennie te same bzdury to trzeb
            > a nie mieć rozumu. Codziennie te same tematy, podobne posty, to samo plucie i j
            > ad :).
            Praca jak każda inna.
            PS
            a co sądzisz o twórczości Zbysia vel Adams? Jest świeży i ożywczy :)?
            Też. Taka praca. Trzeba tylko nauczyć się odróżniać tych zawodowych pismaków. Zawodowych to nie znaczy,że im płacą tzn też, że są aktywistami danych partii, pracownikami biur poselskich i taki mają obowiązek, są na aplikacji w młodzieżówce itd itp.
            W przypadku Zbysia vel Adams to pracownik posła PIS zdaje się:)
            • zuzkazuzka111 Re: A nie pomylił ci się z Muchą? Ministrą Muchą? 28.08.12, 08:11
              > a co sądzisz o twórczości Zbysia vel Adams? Jest świeży i ożywczy :)?

Nie wiem, nie czytam wszystkiego na forum. Jakiś link poproszę :)

Praca pracą, kasa kasą, ale... żyjemy chyba w tej samej Polsce. Obowiązują nas te same zasady prawa, czy bezprawia. Doświadczamy się podobnie w życiu, niezależnie od tego w co kto wierzy. Może odbieramy to inaczej w zależności od doświadczeń. Nie wiem.
              Jednak chęć zmiany powinna być nam tak samo bliska, bo to w czym żyjemy to już naprawdę dno.
              • ave.duce Re: A nie pomylił ci się z Muchą? Ministrą Muchą? 28.08.12, 08:24
                zuzkazuzka111 napisała:

> to w czym żyjemy to już naprawdę dno.

Wyrazy współczucia i prośba > pisz we własnym imieniu.
                • zuzkazuzka111 Re: A nie pomylił ci się z Muchą? Ministrą Muchą? 28.08.12, 08:34
                  > Wyrazy współczucia i prośba > pisz we własnym imieniu.

Dziękuję. Tobie brak świadomości.
                  • ave.duce Nie ma za co. 28.08.12, 08:37
                    Świadomości klasowej nigdy nie chciałam mieć i nie miałam, więc mi jej nie brakuje.
                    • zuzkazuzka111 Re: Nie ma za co. 28.08.12, 08:40
                      > Świadomości klasowej nigdy nie chciałam mieć i nie miałam, więc mi jej nie brak
                      > uje.

Nie posiadasz świadomości życia, świata, który cię otacza. ;) Może to i dobrze.
                      • ave.duce Re: Nie ma za co. 28.08.12, 08:56
                        zuzkazuzka111 napisała:

> Nie posiadasz świadomości życia, świata, który cię otacza. ;)

Dzisiaj nie Prima Aprilis.

ps. a swoją drogą - na podstawie postów na FK (pewnie nielicznych, które przeczytałaś) wydajesz sąd o innym człowieku? Nieodrodna córa kaczyzmu ;)
                        • zuzkazuzka111 Re: Nie ma za co. 28.08.12, 09:09
                          ave.duce napisała:

> Dzisiaj nie Prima Aprilis.

brawo, znasz się na kalendarzu :-)

> ps. a swoją drogą - na podstawie postów na FK (pewnie nielicznych, które przecz
                          > ytałaś) wydajesz sąd o innym człowieku? Nieodrodna córa kaczyzmu ;)

A co to jest kaczyzm? to samo co tuskizm?
                          Mnie juz sie nie chce gadac o partiach w Polsce. To jest bez sensu.
                          • ave.duce Re: Nie ma za co. 28.08.12, 20:09
                            I komu tu brak "świadomości życia, świata, który cię otacza"? ;)
    • hordol nie lękaj się i miej ufność w donaladzie 28.08.12, 07:54
      a wszytko bedzie dobrze
    • porannakawa01 Re: Hofman mnie przeraża - a mnie brzydzi! 28.08.12, 08:09
      Zapasiony warchlak, ma dobre zadatki na tucznika.
      Nie ma własnego zdania lecz z przekonaniem wygłasza pierdoły, których normalny człowie by nie wygłosi.
      Sprawia wrażenie, że jest jednak przeciw.
      To podobnie jak biali i bogaci działacze na rzecz zrównania mniejszości etniczno-umysłowych. Na wiecu słusznie prawił a gdy przyjechał do domu opowiadał o tym żonie swojej - o tych durniach co to go słuchali i bili brawa.
      Wygłasza hasła o sprawiedliwości i prawie - gdy sam w niesprawiedliwości i bezprawiu unurzany na te jego 4 cm gdyż jego żona jest tego emanacją.
    • zapijaczony_ryj A jak się to ma do wilczych oczu? 28.08.12, 08:15
      czan-dra napisał:

> Dziś rządzi pusty piękniś bez przekonań i planu dla państwa, za to z planem,
      > jak korzystać z władzy, by on i jego ludzie odnosili z tego korzyści"

>
      > że z prezesem, ale niech panowie skaczą, tak dawno się nie śmiałem, że na te sk
      > oki popatrzę z przyjemnością.

a co do skakania to takie ofiary przemysłu gumowego jak Hofman, czy PST ni9e skaczą tylko maja "Skoki"Szewczyka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka