Dodaj do ulubionych

Popieram pana Prezesa

03.09.12, 17:34
Pan Prezes głosi to z czym walczył, czyli socjalizm, milion miejsc pracy stworzył Edward Gierek, za jego czasów wiek emerytalny dla kobiet -50 lat, dla mężczyzn-60 lat, obiecywał mieszkania ,nie było podatków. Zabrać bogatym i dać biednym, czyli Robin Kaczyński Hood!
Obserwuj wątek
    • kakospoko to tylko b. prostacka i prymitywna wrzutka PRowa 03.09.12, 18:07
      Socjalizmu w Polsce nigdy nie było. Był ustrój totalitarny do dziś nazywany niesłusznie taką nieadekwatną nazwą z centralnie zarządzaną gospodarką przez jedną partię FJN - wyznaczony zresztą i kontrolowany przez okupanta, który również kłamliwie nazwał "wyzwoleniem"
      agresję Stalina i Hitlera na Polskę od której to agresji rozpoczęła się II WŚ.

W trakcie tej wojny po dołączeniu do niej USA i poróżnieniu się ze sobą obu agresorów
      jedyna ofiarą spośród atlantów stała się zdradzona przez nich Polska.
      Jej nieocenione i niedocenione do dziś, nawet w kraju podobno wolnym po 1989, zasługi są całkowicie zamilczane i pomijane a straty niewyrównane a nawet nigdy niepoliczone
      i nierozliczone.

Ta wrzutka ma na celu jedno, by nie dopuścić do głosu narodu, który został zdradzony kolejny raz w kolejnej wojnie - tym razem finansowej i dezinformacyjnej.

Ten wpis to doskonała ilustracja ..- metod tej wojny!
      Zero meritum - 100% załganej propagandy.
      A propos Gierka - był komunistą a nie jakimś socjalistą. Tyle, że był na swój komunistyczny sposób polskim patriotą. Zbudował wielkie zakłady pracy, instytuty badawczo-rozwojowe, nowe uczelnie, fabryki samochodów, stocznie, drogi szybkiego ruchu, nowoczesne jak na tamte czasy huty, zakłady przemysłu ciężkiego, chemicznego, maszynowego, włókienniczego, wojskowego, produkowano wielkie statki 100tysieczniki, drobnicowce, "chemikalowce", ... kontenerowce, zbiornikowce itp. zbudowano flotę rybacką, bałtycką dalekomorską, handlową, pasażerską, eksportowano produkty a nawet całe fabryki na połowę globu ziemskiego!
      Mieliśmy swoje helikoptery, odrzutowce, ale także i szybowce czy jachty.
      Produkowalismy centrale telefoniczne, komputery, automatykę...Dbano o kulturę, teatr, film...
      stad do dziś obrońcy komunistów czyli POma u nich tak duze bezwzględne, ślepe poparcie.

Dużo by pisać o krzywdzie, brakach towarów w sklepach, np. mięsa, butów, mebli...budowa mieszkań oparta była na wielkiej płycie. I SM opanowanych przez działaczy PZPR.

Podległosć pod KPZR CCCP była oczywista, RWPG i Ukł. Warszawski...ale oburzeni stoczniowcy widzieli
      nowe statki zwracane do napraw gwarancyjnych z wybebeszoną automatyką kupowaną za tzw. dewizy na zachodzie...kolejarze PKP w Lublinie widząc wysyłane transporty z brakujaca szynką przyspawali wagony do szyn, Świdnik zastrajkowała bo zdrożał kolet mielony w stołowce produkcji helikopterów.
      Gierek jako jeden jedyny nie zdecydował sie strzelać do strajkujacych Polaków...a Wałesa
      " nawołuje dzis do pałowania wykluczonych...
      kochasz Bolka co nie oddał teczki? I tych którzy naprodukowali wykluczonych z Polski
      i z dobrobytu? A nawet ze zdrowia? czasem i z życia?
      • kakospoko douczyłas się historii Polski? ode mnie wbrew Szum 03.09.12, 18:24
        ilas
        ?
        Napisz czy wiedziałaś o tym co napisane powyżej?
        A nie to co w GW.
      • maszmi Re: to tylko b. prostacka i prymitywna wrzutka PR 03.09.12, 20:41
        Wyszło na to , że w PRLu dobrze było, czyli "komuno wróć" i to jest motto expose prezesa.
        • kakaspo Wyszło PRL ok,czyli "komuno wróć"-to z SMSu PR PO? 04.09.12, 11:54
          Trzeba naprawdę być wielkim tępakiem, aby zaprzeczać faktom, tak łatwym do sprawdzenia
          w swoim domu i uważać, że opisana przeze mnie okupacja sowiecka czyli okres PRLu
          oznaczał:
          "> Wyszło na to , że w PRLu dobrze było, czyli "komuno wróć" i to jest motto expos
          > e prezesa."

i popierać PO/PSL broniące niezreformowaną agenturę SB/NKWD/KGB oraz beton towarzyszy z PZPR/SD/ZSL czego najlepszym dowodem atak na wykonawcę ustawy o likwidacji WSI
          i partii znanej z deubekizacji resortów administracji, sprawiedliwości i ministerstwa spraw zagranicznych tak bardzo obsadzonych całymi familiami z czasów bierutowskich - których to pociotki takie jak widzimy w GW/i na jej forach wypisują brednie = hasła tworzone przez PRowców PO. Podobnie jest w TVP publicznej z Dworakiem i Kluzik-Rostowską
          starymi partjniakami zwalczającymi TV Trwam serialami "CZTERECH ŚPIOCHÓW PANCERNYCH I ICH MEDIALNY PIES" w najlepszych godzinach oglądalności!!!

A film z relacją m.inn. mego kolegi - pilota Stasia Błasiaka o "Cyrku Skalskiego" i jego okrutnych oprawcach spowinowaconych co wiadomo poniektórym pokrewieństwem z GW i KPP
          puścili dziś w nocy po północy na TVP3.

Taka to jest ta Telewizja Publiczna której zawzięcie wczoraj wiecvzorem bronili wspólnie przed patriotami polskimi
          Dworak jakiś "pan profesor", niezatapialny Struzik i biedna Danusia Cholewiecka/ińska
          jedyna zresztą, kóra jeszcze można posłuchać w odróżnieniu od reszty jadowitych antypolskich i anykatolickich awanturnic piejacych z zachwytu gdy rozmawiają z kimś umaczanym w PRLu.

Jak Wam nie wstyd pisać takie hasłowe bnrednie o JK?

GDYBY TAK POSTAPIŁ JAaroSŁĄW kACZYŃSKI JAK tUSK
          tsunami bolszewickiego jadu lało by się NON STOP z głosników gadzinówek, ekranów i brukowców.

Powrót bolszewizmu obserwujemy w każdej płaszczyźnie nawet symbolicznej,
          CZTERECH SPIACYCH
          CZTERECH PANCERNYCH
          POMNIK 23 BOLSZEWIKÓW OCHOTNIKÓW do MORDOWANIA KSIĘZY i "POLSKICH PANÓW"
          NAPIS "L_E_N_I_N" zamiast "Brama Solidarności"...
          ...filmy o Bolku finansowane przez pralnie..jak śmiesz być tak bezczelną? Albo po prostu
          udawać tak beznadziejnie głupią Moja Droga @MaszMi?
    • euromichnik Re: Popieram pana Prezesa 03.09.12, 18:32
      Towarzyszu bolszewiku.
      W Moskwie P. na ciebie czeka. A ty zamiast tam d. lizać, wypisujesz jakieś dziecinne dyrdymałki na, co prawda bardzo poważnym, sow-szk-żyd forum. Zadbałeś chociaż, aby ktoś przetłumaszył towarzyszowi P. twoje zacne słowa?
      • kaczezero antysemityzm nie rozwiaze polskich problemow 04.09.12, 13:14
        mozesz winic kogo chcesz, ale to TY jestes odpowiedzialny za swoje kleski od 1000 lat.
    • zbigniews1934 : Popieram pana Tuska bo lepiej jest NIC nie rob 03.09.12, 21:26
      robić przez 5 lat i jakos tam bedzie.Podniesiemy podatki i wezmiemy nowe kredyty puki nam dają ?pozniej ktos za nas ogłosi bamkructwo bo my juznie bedziemy rzadzic bo to jest pewne.
      • cillian1 Re: : Popieram pana Tuska bo lepiej jest NIC ni 03.09.12, 22:09
        jak ci JK podniesie podatki w I roku, aby wystarczyło na kolejne 10 lat. To inaczej będziesz śpiewał!
        :D
        wiecie jak załatwią poronienia i zwrot kasy za dziecko od poczęcia? Normalnie - idziesz siedzieć za morderstwo! Wtedy dostaniesz do haftowania obrazki LK - które będą sprzedawane w kościołach, jak całun!
        :D
        • kakaspo Ciulian! Przeciez Ty zaraz zakapujesz Kakospoko i 04.09.12, 12:09
          administracja da mi bana.
          Bo tacy włąśnie jesteście - tacy jesteście! i tacy będziecie!
          Bez krzty honoru, załgani do bólu (BULU?), brzydzący sie prawdą, spierający sie z FAKTAMI
          propagandą bolszewicko-goebelsowską, uwielbiający wprost banować kogoś z kim nie wygrywacie uczciwymi metodami np. polemiką na prawdziwe argumenty!

Pisywałem tu niegdyś kulturalnie z szacunkiem opisując TYLKO FAKTY.

zostałem opluty i zmasakrowany jadem z rynsztoka i szamba!
          Niejaki PiQ dostawał szału gdy opisywałem mechanizm dźwigni finansowej, lewarowania,
          nadmiernego nieokiełznanego "współczynnika kreacji pieniądza", który to pieniądz virtualny trafiał z powrotem do obiegu spekulacyjnego a nie na rozwój gospodarczy!
          Pisał mi obelżywie o "kolorowych plamkach" na filmiku 1.24..itd. itd. wychwalał dezertera Begina i szkalował gen. Andersa...

pisałem o lobbowaniu za [u]SKASOWANIEM

Steagall Glass Act przez Clintona w grudniu 1999 roku co było powodem
          GLOBALNEGO KRYZYSU FINANSÓW

po połaczeniu ponownym od 1929-1933 bankowości lokat z finansami ubezpieczeniowymi i inwestyjnymi, spekulacyjnymi giełdowymi..

Leć teraz Kapusiu z donosem na Polaka.
          • volupte Re: Ciulian! Przeciez Ty zaraz zakapujesz Kakospo 04.09.12, 13:22
            Piszesz o jadzie którym zostałem opłaty , ale to tu tu jadłem tryskasz. Nie widzisz tego?
            • volupte Re: Ciulian! Przeciez Ty zaraz zakapujesz Kakospo 04.09.12, 13:23
              Etatach: zostales opluty
    • obraza.uczuc.religijnych Ja też popieram. Dajmy mu szansę a na pewno 04.09.12, 11:57
      zrobi to co obiecał w niedzielę. Będę zachęcał rodzinę i znajomych do popierania PiS.
    • remik.bz Popieram umowy smieciowe 04.09.12, 14:04
      pispisia napisała:

>. Zabrać bogatym i dać biedny
      > m, czyli Robin Kaczyński Hood!

Nie wolno niczego bogatym zabierać. Jak taki Ambergold się wzobgacił to znaczy , że ma po prostu łeb do interesów.
      No i jak się da biednym to oni , ci biedni, nie będą chcieli pracować na umowach śmieciowych.
      A jak wiadomo umowa smieciowa to wielka zdobycz polskiej demokracji, polskiego kapitalizmu. A kto mysli inaczej, ten jest komuch, pisdzielec i ciemnogród.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Popieram umowy smieciowe 04.09.12, 14:11
        Dlatego ja popieram prezesa PiS. Gdy on rządził to nie było umów śmieciowych i jak powróci do władzy to rozwiąże umowy śmieciowe i dzięki temu ludzie nie będą pracować. Dajmy szansę panu prezesowi Kaczyńskiemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka