mogiliani Stereotonic 14.07.04, 12:59 Title: Stereotonic Artist: Thunderball www.eslmusic.com:8080/ramgen/video/thunderball_stereotonic.rm?usehostname Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Co słucha Rydzyk w limuzynie? 14.07.04, 14:45 www.rathergood.com/punk_kittens/ Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Marsz weszpolstwaoszołomstwa 14.07.04, 14:50 www.rathergood.com/laibach/ Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Cocteau Twins 16.07.04, 16:01 www.cocteautwins.com/html/media/video.html "Song To The Siren" www.4ad.com/mp3/video/THISM-CAD411-02-RMV.RAM Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani A może No Doubt? 16.07.04, 20:46 boss.streamos.com/real/interscope/nodoubt/rocksteady/video/live/00_underneathitalllive.ram boss.streamos.com/real/interscope/nodoubt/dvd_live/video/heyyou_live/00_heyyou-live.ram boss.streamos.com/real/interscope/nodoubt/rocksteady/video/live/00_runninglive.ram boss.streamos.com/real/interscope/nodoubt/dvd_live/video/magicsinthemakeup_live/00_magicsinthemakeup-live.ram boss.streamos.com/real/interscope/nodoubt/dvd_live/video/bathwater_live/00_bathwater-live.ram boss.streamos.com/real/interscope/nodoubt/dvd_live/video/makingout_live/00_makingout-live.ram Odpowiedz Link Zgłoś
humbak I jeszcze a propos czadu. 16.07.04, 21:18 www.satyricon.no/ Tylko frafmenty, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Yuhuuu, Yuhuuu 17.07.04, 01:30 Ale wkurzył weszmłódź tekst Smoleńskiego, yuuuuhuuuu!!!! kimbo-be-coo.com/song-2.html Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Let the Bodies Hit the Flo by Kimbo!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.04, 01:33 kimbo-be-coo.com/bodies-hit-the-flo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Bruce Springsteen "Lonesome Day" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 17:20 Bruce Springsteen "Lonesome Day" www.brucespringsteen.net/therising/video/LonesomeDayFullVid.ram Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Coś innego Bruce'a Springsteen'a 17.07.04, 19:22 candysroom.freeservers.com/smildemohurl.ram Polecam tę stronę - jest tam wszystko o Springsteenie candysroom.freeservers.com/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punk punk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 12:49 www.junkyphunk.com/SometimesWeb.rm Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Oszoł jest jak Miller 19.07.04, 22:16 Odchodzi, ale zostaje:((( Z tego powodu specjalnie dla niego pisenka najsłynniejszego geja na świecie. Oszoł Elton dla ciebie!!!!!!!!!! - śpiewa, że potrzebuje miłości, a więc Oszoł kochaj ludzi, kochaj Eltona:)))) www.virtuetv.com/music/videos/eltonjohn/iwantlove_r_250.ram Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Hej , Mogiliani! 19.07.04, 23:52 Mam do Ciebie pytanie. Ile czsu spędzasz przed komputerem, że tak linkami miotasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Re: Hej , Mogiliani! 19.07.04, 23:59 humbak napisał: > Mam do Ciebie pytanie. Ile czsu spędzasz przed komputerem, że tak linkami > miotasz?;) włączam yahoo, google, copernica lub szukacza i biorę co leci. A trwa to kilka minut. Co ciekawsze zapamiętu8ję w ulubionych. I to cała tajemnica:))) A co? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: PS 21.07.04, 12:29 No właśnie. Ja mam duuuużo mniejszą skuteczność. Pewnie złe hasła daję. Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Re: PS 21.07.04, 21:06 wpisując złe hasła też czasem sie trafi na coś ciekawego. Żegluga po necie czasem wciąga bo wchodzisz coraz to dalej i dalej, a czasem wylądujesz na jakiejś niesamowitej wytrynie jakby to była inna galatkyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: PS 23.07.04, 01:24 No tka, tyle, że wtedy to masz już taki odjazd, że isrnieje ryzyko, iż już nigdy nie powrócisz. Będziesz się błąkał po różnych stronach, witrynach, serwerach. Zaglądał ludziom na konta, serwery, psuł różne rzeczy. I co? Nowy wirus- Mogilliani dajmy na to. Super groźny. Nabija się z użytkownika komputera dopasowując do niego głupie obrazki. Ciekawe jaki człowiek przemienił się w Trojany? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Hej Mogiliani!!! 21.07.04, 12:51 Jak jesteś taki cool gość to znajdź mi "You're so beautiful" Joe Cockera, najlepiej w jakiejś fajnej koncertowej wersji, z fortepianem i zarzuć linka. Bo ja próbowałem na google i na altavista, ale nic nie znalazłem. Zrób coś dla rydzykowca w ramach dialogu, który przecież UW głosi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani A gdzie proszę? 21.07.04, 21:09 To taki typowo rydzykowy i elperacki, chmski ton:(( Napisz to jedno słowo i zaraz link będziesz miał, tylko później nie zapomnij drugiego słowa: dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Re: Proszę 21.07.04, 21:16 No to jest - ale serwer jest wolny i ściąga sie długo - wersja studyjna 217.106.229.127/48398-1090454623-b84154f0dcd4bd4b08ce4d9ea76d3a9a/You%20Are%20So%20Beatiful.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Proszę 21.07.04, 21:27 Wcale się nie chcę ściągać, ani przez FlashGeta ani na żywca. Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Re: Proszę 21.07.04, 21:32 No to może uda ci się ściągnąć wersję live: 217.106.229.127/159116-1090475631-44cae0bf3f989e7e85d337c9cdae86fa/You%20Are%20So%20Beautiful.mp3 Właśnie mi się ściąga (szybkość jedynie 4KB/sek) i nie mogę na pewno potwierdzić czy to jest na żywo, ale z opisu tak wynika Na wszelki wypadek masz tu jeszcze link na stronę: www.mp3search.ru/files.html?artist=Joe+Cocker&song=You+Are+So+Beautiful Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Proszę 21.07.04, 21:45 Dzięki mogiliani, twoje linki się przydały, znalazłem na tej ruskiej stronie. A tak w ogóle to skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani może stąd? 21.07.04, 22:25 yossarian18 napisał: > Dzięki mogiliani, twoje linki się przydały, znalazłem na tej ruskiej stronie. A > > tak w ogóle to skąd jesteś? Zobacz mój dom (oszoł sie już wystraszył jego mieszkańców), mam nadzieję, że ty też): www.thecastleofdoom.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: może stąd? 21.07.04, 22:39 Ja do strachliwych nie należę, chałupkę masz fajną, tylko szkoda, że ty sam sypiesz się jak domki w Czeczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani KUMBA YO! 21.07.04, 23:12 Ciebie trzebaby tak przeciągnąć ! www.guanoapes.org/video/MMvsGBabes.mov Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: KUMBA YO! 22.07.04, 01:15 www.bluewater.de/karten/madagaskar.jpg Tam powinnieneś trafić z wilczym biletem, jako zwolennik Unii W******i. Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Re: KUMBA YO! 22.07.04, 02:09 yossarian18 napisał: > www.bluewater.de/karten/madagaskar.jpg > Tam powinnieneś trafić z wilczym biletem, jako zwolennik Unii W******i. Głup z ciebie, jak coś ci wpadło do głowy, to juz nie wylezie:(( Mi to zwisa czy ja zwolennik tego czy śmego A tamte rejony naszego pięknego, kochanego (bo jedynego dla nas) globu już zwiedziłem. Echa wojaży mych posłuchać se możesz: www.musica-afro.com/italian/real/sitomix.ram nie wiem czy zauważyłeś, ale to wątek muzyczny, dla oszoła, pozazdrosiłeś mu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: KUMBA YO! 22.07.04, 02:21 Zostałem namszczony przez Oszołoma jako jego następca, szkoda, że nie ma go na forum, brakuję mi go, mój jedyny sojusznik. Jeśli chodzi o zwisanie to jest taka wypowiedź Urbana na ten temat, ale nie przytoczę, bo pewnie zostanę okrzyczany jako zwolennik żydo-komuny. www.clinteastwood.net/welcome2.html Jest taki film z Clintem, "Dobry, zły i brzydki"(muzyka Ennio Morricone), jakbyś pobsadzał te 3 role między ciebie, mnie i Oszołoma? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Olewaj LPR i Oszoloma - posluchaj Stinga 20.07.04, 10:27 Rubryka obowiązkowa dla każdego rzydzykowca, czyli sztandarowa audycja RM, Rozmowy Niedokończone: www.radiomaryja.pl/rozmowyn.htm Polecam szczególnie Dudka i Michalkiewicza, a także Kąkolewskiego. Z innej beczki: Koncert U2 z Providence www.allu22002eagelsplace.com/Boot_off_the_week.html Koncert Radiohead sprzed 11 lat z Glasgow: www.cuttooth.com/concerts/05-03-93,%20King%20Tut's%20Wah%20Wah%20Hut,%20Glasgow%20Scotland/kingtuts.htm Jest tu taka przecudowna wersja "Creep", z zakłóceniami, ale z cudownie rżeżącą gitarą i spontaniczną publicznością. www.fakeout.net/ukelele/1.html A tutaj też "Creep" w wersji maszynowej. www.ateaseweb.com/news/archives/00000044.php Ponownie "Creep" tym razem wersja zakręcona. Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Zaśpiewaj piosenkę!!!!!!!!!!!!!! 21.07.04, 23:32 Quicktime-Video, ściągnij i śpiewaj i tańcz: www.guanoapes.org/video/singthatsong.mov Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan ze wsi A w jakiej drużynie gra Sting? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 14:27 Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Yossarian to faszystowska V kolumna 23.07.04, 00:21 w czarnych koszulach ANARCHIA dla nazisty!!!!!!!!!!! kult.art.pl/kult%201986%20riviera/kult%20-%20anarchia.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Mogiliani to żydokomunistyczny "pożyteczny idiota" 23.07.04, 00:48 w czerwonym tużurku Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani Po komunizmie i imperializmie imperium zła to Żydz 23.07.04, 00:55 yossarian18 napisał: > w czerwonym tużurku Bardzo lubie takie ubranka Poczytaj sobie faszystowski wypierdku Umberto Eco Po komunizmie i imperializmie imperium zła to Żydzi Święty Augustyn był w swoich czasach najbardziej uczonym człowiekiem i jak na owe czasy miał umysł zadziwiająco otwarty. Jednym z jego najważniejszych problemów było interpretowanie Pisma Świętego, a w tym celu pragnął ustalić, co rzeczywiście mówi święty tekst. Niestety nie znał hebrajskiego i dysponował jedynie przekładami. Człowiek jego pokroju przystąpiłby do nauki hebrajskiego, gdyby uznał, że jest to konieczne. Nie zrobił jednak tego, sądził bowiem, że tekst hebrajski stał się niedostępny: Żydzi z pewnością zmienili go, usuwając wszystkie wzmianki o powtórnym przyjściu Chrystusa. Tak więc, kiedy się mówi o antysemityzmie, trzeba pamiętać o tym, jak daleko sięgają w naszej kulturze jego korzenie. I że są to korzenie o charakterze intelektualnym. Dopiero później przyszły motywacje społeczne, kiedy okazało się, że Europa po Rzymie, po diasporze, w okresie schyłku kultury ma w środku miast i wsi wspólnotę mówiącą obcym językiem i złożoną z ludzi czytających, gdyż ich religia i kultura związana jest z Księgą. I to w czasach, gdy nawet królowie nie umieli czytać. Tłumaczono nam, że jeszcze w dziewiętnastym wieku jedną z głębokich motywacji antysemityzmu rosyjskich chłopów było właśnie poczucie obcości w stosunku do ludzi uczonych. Którzy zresztą wysyłali synów na studia, dając początek krytycznie nastawionej i niepokornej rosyjskiej inteligencji. W swojej najbardziej rozpowszechnionej formie antysemityzm to choroba biednych, chcących uczynić trudnym życie ludzi, dla których, jak się uważa jest, ono zbyt łatwe. Na tę frustrację nakłada się sezonowo antysemityzm intelektualny, który w odróżnieniu od tego pierwszego ma prawie zawsze charakter symboliczny: wizja Żydów jako metafory zła. Czasem intelektualista wykorzystuje to urojenie, kierując się politycznym cynizmem, umie bowiem znaleźć wrażliwy punkt ludowej frustracji. Czasem jednak (mam tu na my?li przypadki w rodzaju Céline'a), szukając symbolu zła sięga do własnych odwiecznych urazów (arystokrata odkrywa - w tym sensie, w jakim odkrywa się garnek - swą "biedną" nie?wiadomo?ć). Sądzę, że wła?nie dlatego Sarte powiedział, że antysemityzm to przede wszystkim problem (psychologiczny i psychiatryczny) dla antysemitów. [...] Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Po komunizmie i imperializmie imperium zła to 23.07.04, 01:10 Zawsze twierdziłem, że największe zagrożenie dla Polski to żydo-komuna, czyli żydowski antypolonizm+czerwony terror. I zdania nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
mogiliani najważniejsze dla yossariana 23.07.04, 01:30 yossarian18 napisał: > Zawsze twierdziłem, że Kupa to jedna z najważniejszych rzeczy na świecie, rządzonym przez ludzi. Nawet najwięksi ludzie musieli jej ulec. Można powiedzieć że miała nad nimi władze. Ma władze nad każdym z nas. Każdy jej podlega. Ile wydarzeń zostało zmienionych przez nią - tego nie wie nikt. Czy jeśli jakis wódz poczuł potrzebe i musiał przez to np. opóźnić atak swych wojsk- czy historia mogła przez to uledz zmianie ?? Jest taka ważna, a tak się mało i o niej mówi, czemu w żadnym podręczniku do histori o niej nie piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: najważniejsze dla mogilianiego(UD+KLD=UW) 23.07.04, 01:48 Unia Dupczących+Kupa Lubi Dupę=Unia Wałachów mogiliani napisał: > > Zawsze twierdziłem, że Kupa to jedna z najważniejszych rzeczy na świecie, > > rządzonym przez ludzi. Nawet najwięksi ludzie musieli jej ulec. Można > powiedzieć że miała nad nimi władze. Ma władze nad każdym z nas. Każdy jej > podlega. Ile wydarzeń zostało zmienionych przez nią - tego nie wie nikt. Czy > jeśli jakis wódz poczuł potrzebe i musiał przez to np. opóźnić atak swych wojsk > - > czy historia mogła przez to uledz zmianie ?? Jest taka ważna, a tak się mało i > > o niej mówi, czemu w żadnym podręczniku do histori o niej nie piszą... "Uledz" pisze się inaczej. A tak poza tym to masz całkowitą rację. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Chopin "po sopocku" czyli Możdżer! 25.07.04, 19:54 Tak to miłe dla ucha, że polecam wszystkim! www.diapazon.pl/mp3/Mozdzer_Mazurek.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Trochę nostalgii i magii 25.07.04, 23:57 Ta muzyka trochę dziwnie brzmi na tym rozpolitykowanym i skłóconym forum. W nocy, przy otwartych oknach ta muzyka wspaniale unosi się, a i klipy są znakomite. mms://wm.wbr.com/enya/videos/wm/Enya_Evening_Falls_300.wmv mms://wm.wbr.com/enya/videos/wm/Enya_The_Celts_300.wmv mms://wm.wbr.com/enya/videos/wm/Enya_Orinoco_Flow_300.wmv mms://wm.wbr.com/enya/videos/wm/Enya_Storms_In_Africa_300.wmv i link na stronę www.enya.com/index_frame.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy w nocy,przy otwartych oknach ?! Szanuj blizniego ! IP: *.marketscore.com / *.ia2.marketscore.com 27.07.04, 13:00 Nie azmuszaj nikogo do sluchania twojej muzyki,zwlaszcza w nocy !! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Darmowe mp3. 27.07.04, 11:59 www.smart-music.net/mp3.html Pojedyncze, ale naprawdę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś