Dodaj do ulubionych

WZMAGA SIĘ TERROR CZARNYCH OBROŃCÓW ŻYCIA W POLSCE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 14:19
Bezkarna banda "czarnych obrońców życia" masowo gwałci i morduje DZIECI
POCZĘTE I NARODZONE - teoretycznie pełnoprawnych obywateli Polski.

W obecnej Polsce praktycznie nic im nie grozi. Aparat sprawiedliwości jest im
całkowicie podporządkowany.

Równocześnie ta banda wykolejeńców działająca pod przykrywką organizacji
powszechnie znanej jako Kościół Katolicki, nawołuje do "obrony dzieci
nienarodzonych" i "niepoczętych".

Największa hipokryzja XX i XXI wieku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alf Przygotowują się do dorocznego zlotu w Częstochowi IP: *.wp.mil.pl 07.07.04, 14:26
      e - Zlot bandytów już w ten weekend na Jasnej Górze.
      • Gość: Box Re: Przygotowują się do dorocznego zlotu w Często IP: *.crowley.pl 07.07.04, 14:28
        Oj, lekarstw nie podali w porę?
      • Gość: Diabel sabat czarownic w meskim wydaniu IP: *.amcominc.net / *.rancor.birch.net 07.07.04, 15:30
    • yossarian18 Re: WZMAGA SIĘ TERROR CZARNYCH OBROŃCÓW ŻYCIA W P 07.07.04, 14:28
      Zna ktoś adres albo numer telefonu do jakieś dobrego psychiatry(ale nie
      psychologa)? Bo tem panu(i) by się bardzo mocno przydał.
      • Gość: jac Re: WZMAGA SIĘ TERROR CZARNYCH OBROŃCÓW ŻYCIA W P IP: 213.17.204.* 07.07.04, 14:35
        yossarian18 odpuść.
        Toż wiesz, że jak gówno ruszysz, to smierdzi.
        Takich oszołomów i prowokatorów należy IGNOROWAĆ.
        Tylko prłna ignorancja, powstrzyma ich zapędy, a próba jakiejkolwiek dyskusji,
        tylko ich rajcuje,
        • yossarian.18 Re: WZMAGA SIĘ TERROR CZARNYCH OBROŃCÓW ŻYCIA W P 07.07.04, 15:21
          Gość portalu: jac napisał(a):

> yossarian18 odpuść.

Nie mogę, kiedy widzę jak ukrzywdza się tych najszlachetniejszych ludzi jakimi
          są cudowni księża!

> Toż wiesz, że jak gówno ruszysz, to smierdzi.

Ale co robić? przecież nie można tolerować tego lewactwa!

> Takich oszołomów i prowokatorów należy IGNOROWAĆ.

Staram się, ale mnie ponosi czasem, kiedy ukrzywdza się bohaterów jakimi są
          katoliccy księża.

> Tylko prłna ignorancja, powstrzyma ich zapędy, a próba jakiejkolwiek
          dyskusji,
          > tylko ich rajcuje,

No wiem, ale taki jakiś jestem dzisiaj ubogacony - słuchałem przedpołudniem
          Najwspanialszego Radia Maryja...
          • Gość: jac Re: WZMAGA SIĘ TERROR CZARNYCH OBROŃCÓW ŻYCIA W P IP: 213.17.204.* 07.07.04, 15:30
            yossarian.18
            A TY SOBIE JAJA ROBISZ, KIEPSKO SIE CZUJESZ, CZY PRACUJESZ DLA JAKIŚ WROGÓW
            KOŚCIOŁA.
            Twój ostatni tekst był ŻAŁOSNY.

Więcej nie tykam, bo zaczyna śmierdzieć
          • yossarian18 Re: WZMAGA SIĘ TERROR CZARNYCH OBROŃCÓW ŻYCIA W P 07.07.04, 15:33
            Urban ci zapłacił, że się podszywasz pod moją skromną osobę?
            • Gość: jac Re: WZMAGA SIĘ TERROR CZARNYCH OBROŃCÓW ŻYCIA W P IP: 213.17.204.* 07.07.04, 15:51
              No właśnie coś mi totalnie nie pasowało. Teraz widzę tą kropkę. Jak to się
              nazywa?? Podszywanie??? niezdrowa konkurencja???
              Temu z kropką, to chba rzeczywiście jakiś URBAN, albo inny gad płaci
          • Gość: Bamak [...] IP: *.sympatico.ca 10.07.04, 03:21
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Sentencius Terror Gangu Pustych Lbow IP: *.introweb.nl 07.07.04, 15:42
      Gość portalu: <<Zabite Dziecko>> napisał(a):
      Bezkarna banda "czarnych obrońców życia" masowo gwałci i morduje DZIECI
      POCZĘTE I NARODZONE - teoretycznie pełnoprawnych obywateli Polski.

Jedyny teoretycznie pelnoprawny ratunek jaki ci pozostal to przeszczep plata
      czolowego mozgu, usunietego podczas lobotomii.
      • Gość: S Re: Terror Gangu Pustych Lbow IP: *.blaster.pl / *.blaster.pl 07.07.04, 16:09
        Twój mózg na skutek zbyt obcisłej koloratki już dawno przestał pracować z
        niedotlenienia.Jedyne wyjście w tej sytuacji to amputacja.
        • Gość: Sentencius cyrulik serwilski IP: *.introweb.nl 07.07.04, 16:18
          Gość portalu: S napisał(a):
          Twój mózg na skutek zbyt obcisłej koloratki już dawno przestał pracować z
          niedotlenienia.Jedyne wyjście w tej sytuacji to amputacja.

W kwestii niedotlenienia.Radze niezwlocznie zmienic sobie slipki na
          luzniejsze,bedzie to zbawienne dla cyrkulacji krwi w narzadach sluzacych ci do
          myslenia.W glowie od dawna juz i tak nic nie masz,zostala po znajomosci
          wyprozniona przy okazji comiesiecznego wypompowywania pobliskiego szamba.
    • Gość: Katarzyna A dlaczego by nie pojsc za przykladem USA? IP: *.sympatico.ca 08.07.04, 00:53
      Oskarzyc KK jako ORGANIZACJE z powodztwa cywilnego ZBIOROWEGO! Dobry prawnik
      rozstrzygnie to na korzysc poszkodowanych nawet w Brukselce jesli do tego go czarni zmusza.
      Wielkie odszkodowania, ktore KK w USA placi do dzis, powaznie nadszarpnely jego wplywy.
      W Kanadzie KK ma rowniez zasadzone wielomilionowe odszkodowania na rzecz Indian, nad
      ktorymi sie znecali seksualnie w tzw. "szkolach katolickich".

Polskie czarne kierdy tez moga byc latwo przywolane do porzadku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka