Dodaj do ulubionych

Relatywizm

07.01.13, 17:44
Nie istnieje absolutna prawda wypowiedzi . Kazda "prawda wypowiedzi" musi uwzledniac sytuacje w ktorej zostala wypowiedziana czyli prawda zalezy od pogladow politycznych, zalozen lub przyjetych zasad kulturowych.

Ta zasada jest o tyle wazna ze zaczyna sie proces prania mozgow w tv dotyczcy wreczania lapowki....i mozemy sie dowiedziec ze owszem lapowka jest zlem ale w pewnych okolicznosciach...
kradziez tez jest zlem ale gdy jestem glodny....
morderstwo tez jest zlem ale w imie sprawiedliwosci spolecznej....

Przyjmujac tez zalozenia, mozna krasc, brac lapowki, oszukiwac....i zawsze mozna to usprawiedliwc okreslona "wyzsza potrzeba".

Mamy powrot do postkomunistycznego i lewackiego prania mozgu m.in w wydaniu WSI24 i Lisa...i tak tworzy sie NOWEGO CZLOWIEKA....ktorego nazywamy BURACZANYM LEMINGIEM.
Lenin wiecznie zywy...
Obserwuj wątek
    • mariner4 Co Ty możesz wiedziec o praniu mózgu, 07.01.13, 17:51
      Jak go nie masz? Układ wegetatywny mózgu nie zastępuje.
      M.
      • grande.toscano Ty wiesz wszystko. Z doświadczenia 07.01.13, 17:53
        Mając mózg wyprany do białego...
        • mariner4 Niestety nie wiem wszystkiego 07.01.13, 19:35
          Gdybym wiedział wszystko, to wiedziałbym też jak was wytłuc PiSowcy.
          M.
          • camille_pissarro Chciałem niesmialo zauważyć , że do tłuczenia 07.01.13, 20:41
            mózg jest bezużyteczny, tym się charakteryzujecie POwscy hunwejbini :))
    • grande.toscano Ważne by złodziej, łapówkarz, morderca i gwałcicie 07.01.13, 17:52
      l był NASZ, wtedy wszystko wolno...
      • boblebowsky Re: Ważne by złodziej, łapówkarz, morderca i gwał 07.01.13, 17:57
        grande.toscano napisał:

> l był NASZ, wtedy wszystko wolno...

Dokładnie tak to u was jest.
        • grande.toscano A u was inaczej? 07.01.13, 18:00
          Wystarczy poczytać GW - krynicę zakłamania i hipokryzji. Każde zło jesteście w stanie zracjonalizować i usprawiedliwić w imię mądrości etapu...
          • boblebowsky Re: A u was inaczej? 07.01.13, 18:56
            grande.toscano napisał:

> Wystarczy poczytać GW - krynicę zakłamania i hipokryzji. Każde zło jesteście w
            > stanie zracjonalizować i usprawiedliwić w imię mądrości etapu...

Stara pisowska szkoła, przypisać innym swoje najgorsze cechy.
      • sclavus Re: Ważne by złodziej, łapówkarz, morderca i gwał 07.01.13, 20:38
        Mój ty piccolo!
        Przez dwa lata, Kaczyński z Ziobrem, gwałcili porządek prawny IIIRP, pretendując do jakiejś (wirtualnej, jak najbardziej) IVRP...
        PeeS - wskaż choć jeden sukces RP, który byłby dziełem aktorów IVRP...
        • grande.toscano Re: Ważne by złodziej, łapówkarz, morderca i gwał 07.01.13, 22:25
          Mój ty servusie,

Tak gwałcili, że matoł z przybocznymi przez 5 lat NIC nie znaleźli tylko mózgi takim jak ty servusom piorą i piorą. Ale taka dola servusów - w dupę brać.
          • sclavus Re: Ważne by złodziej, łapówkarz, morderca i gwał 08.01.13, 00:18
            Właśnie czas nadszedł!
            To jest ten pierwszy kop w doopę... taki ekstra - teraz żadne pianie już nie pomoże!
            Będzie bolało!!!!
    • niezdeprawowany6 Re: Relatywizm 07.01.13, 18:00

... ten buraczany Leming... byłby całkiem śmieszny, gdyby nie był rzeczywistością, tworem polityki platformy miłości.

--------------
      Cytat: "kecawa: coraz częściej lemingi milczą i zaczynają coś kojarzyć - ostatnio przemykają ze spuszczonymi głowy zaciskają zęby, że zrobiono z nich idiotów"

m.c.hrabia napisał: bo jako leming się gubię.
      • grande.toscano Buraczanemu lemingowi i jego organowi -GW 07.01.13, 18:04
        zupełnie nie przeszkadzają "dowcipne reklamy" z wykorzystaniem największego zbrodniarza w historii. Ciekawe jaki rwetes zacząłby się u buraczanego leminga i w jego organie - GW, gdyby bohaterem "dowcipnej reklamy" był Hitler i hasło, dajmy na to, "ostateczne rozwiązanie problemów z komunikacją"? Ogłuchlibyśmy od wycia potępienia...
        • ossey Re: Buraczanemu lemingowi i jego organowi -GW 07.01.13, 18:09
          Hitler "wylamal" sie z lewackiej poprawnosci politycznej...mordowal nie tych kogo nalezalo.
    • behemot17-13 Re: Relatywizm 07.01.13, 18:54
      wywód trafny, aczkolwiek rykoszetem trafiający w twoich idoli, Ziobrę, Kamińskiego i Jarusia. jak to się mówi, ukręciłeś bata na swoich.
      • ossey Re: Relatywizm 07.01.13, 19:02
        postaraj wyrwac sie z zasciankowego myslenia ?
        • behemot17-13 Re: Relatywizm 07.01.13, 19:16
          i znowu rykoszetem trafiłeś w siebie. znak zapytania świadczy o niepotrzebnych emocjach, wykrzyknik jak najbardziej.
    • sclavus mój ty osiele.... 07.01.13, 20:32
      jestem pewien, że nawiązujesz do wypowiedzi sędziego Tuleyi...
      Jak zwykle, PiSim swędem, próbujesz odwrócić kota ogonem... tymczasem, to nie tak...
      A jeśli nie tak, to jak?
      Otóż...
      Według mnie (a urodziłem się przed nastaniem PRLu), porównanie do metod stalinowsko-ubeckich, tego co wyprawiało CBA, nie jest niczym zdrożnym bowiem metody stosowane wtedy, nie polegały wyłącznie na wyrywaniu paznokci, łamaniu kości czy wybijaniu zębów - pozbawianie snu, było jedną z metod powszechnie stosowanych... jako tortura psychiczna... Gdybyś nie wiedział: przesłuchiwano prawie dobę... zmieniali się ubecy... każdy nowy zaczynał od początku... od tych samych pytań... - trwało to - circa - dwie godziny, pół godziny w celi i abarotna... Gestapowcy też tak robili...
      A jeśli komuś metody gestapo i stalinowsko-ubeckie, wyłącznie z wyrywaniem paznokci, łamaniem kości czy wybijaniem zębów się kojarzą, to jakby wszystko(!) wyłącznie z doopą mu się kojarzyło...
      Wszystko ci się z doopą kojarzy, osiele???
      PeeS - przypominam sobie twój wątek, gdzie nader idiotycznie, próbowałeś dowieść, że zbrojeniówka może rozkręcić gospodarkę .... tu, nader idiotycznie, próbujesz cóś podobnego!!
      • ossey Re: mój ty osiele.... 07.01.13, 20:50
        cos tam tobie w lepetynie zaswitalo....ale to szczyt twoich mozliwosci i watpie abys zrozumial ten watek....wiec...zajmuj sie dalej pluciem na KK... to jest twoj poziomie.
    • podmiot_faktu Ossey pier..lisz jak potłuczony ... 07.01.13, 20:37
      Jak się ma twój tekst do metod stosowanych przez twoich kaczystowskich pupili ?
      Nie ośmieszaj się.
      • ossey Re: Ossey pier..lisz jak potłuczony ... 07.01.13, 20:44
        no wlasnie jak ?....mozg paruje...a ty dalej nie kapujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka