porannakawa01 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.02.13, 16:32 zdroj333 napisał: > rel="nofollow">www.itvl.pl/news/binienda-na-politechnice-o-katastrofie-smolenskiej Daj spokój - to jest niepoważna egzotyka. Zabawa w dorosłych za nasze, znowu nasze miliony złotych. I to przez facetów, którzy powinni już dawno być osądzeni i skazani. Za Macierewicza ciągle płacimy te jego zasądzone kary a facio nadal świruje i ma zwolenników. Jak widzisz to towarzycho wzajemnej adoracji ma się dobrze. Bo my ich utrzymujemy a oni jak agent Tomuś - z tej walizki kasy biorą ile im tylko potrzeba, bez rozliczania i bez odpowiedzialności za ichnie przekręty. Tuskie, kaczyniaki, miilery - oni wszyscy to jedna banda co to dorwała się do kasy i jeden drugiego kryje, usprtawiedliwia i osłania. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.02.13, 16:34 porannakawa01 napisała: > Bo my ich utrzymujemy a oni jak agent Tomuś - z tej walizki kasy biorą ile im t > ylko potrzeba, bez rozliczania i bez odpowiedzialności za ichnie przekręty. > Tuskie, kaczyniaki, miilery - oni wszyscy to jedna banda co to dorwała się do k > asy i jeden drugiego kryje, usprtawiedliwia i osłania. Innym sposobem to co sie dzieje nie da sie wytłumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć... 07.02.13, 16:43 Płomienny, żarliwy manifest, oddanej bez reszty rewolucji, towarzyszki cekaemistki. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Ale o co chodzi ?... 03.01.14, 14:21 Oprócz tego , że nie wzięłaś lekarstw... porannakawa01 napisała: > W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. > Nienawidzę jej i tępiłam i będę tępić z całej mojej siły. -- www.kki.pl/piojar/polemiki/jedwabne/getto_warsz2.html Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Ale o co chodzi ?... 03.01.14, 14:59 Między innymi o ciebie i tobie podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Ale o co chodzi ?... 06.01.14, 15:13 az43 napisał: > Między innymi o ciebie i tobie podobnych. A konkretnie o co ?... -- Nawrócenie Lisa wsieci.rp.pl/artykul/891373,1075352-Czekajac-na-nawrocenie-red--Lisa.html Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Ale o co chodzi ?... 05.01.14, 20:16 chasyd_z_czerskiej napisał: > Oprócz tego , że nie wzięłaś lekarstw... > > porannakawa01 napisała: > > > W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. > > Nienawidzę jej i tępiłam i będę tępić z całej mojej siły. > > > -- > www.kki.pl/piojar/polemiki/jedwabne/getto_warsz2.html ChWWWD Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow I do dzisiaj Twoi lekarze są bezsilni :( 04.01.14, 13:53 porannakawa01 napisała: > W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. > Nienawidzę jej i tępiłam i będę tępić z całej mojej siły. > Przeczuwałam, że Kaczyńscy to uosobienie zła i dewianci więc od oficjalnego i p > ublicznego .... > Szkoda jednak tych pozostałych uczestników kaczyńskiej wycieczki. Nienawidzieć ...to Twoja główna cecha osobowościowa na tym forum. Po prostu hejter. Trzeba być też niezłym odpadem moralnym aby napisać to co Ty napisałaś : " szkoda jednak tych pozostałych uczestników kaczyńskiej wycieczki" Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct2 Ależ od 25 lat żyjemy w raju !!! 04.01.14, 14:07 Za komuny ocet był na kartki, nie było Internetu a telefony komórkowe mielei tylko siepacze z ORMO i MHD !!! Precz z komuną !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ależ od 25 lat żyjemy w raju !!! 04.01.14, 14:11 all.correct2 napisał(a): > Za komuny ocet był na kartki, nie było Internetu a telefony komórkowe mielei ty > lko siepacze z ORMO i MHD !!! Precz z komuną !!! Piłeś ewidentnie ale. Ie jeździsz a więc pochwalam :) ...No chyba , że piszesz z IPoda jadąc ulicą. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Ależ od 25 lat żyjemy w raju !!! 04.01.14, 16:52 wiosnaludzikow napisał: > all.correct2 napisał(a): > > > Za komuny ocet był na kartki, nie było Internetu a telefony komórkowe mie > lei ty > > lko siepacze z ORMO i MHD !!! Precz z komuną !!! > Piłeś ewidentnie ale. Ie jeździsz a więc pochwalam :) ...No chyba , że piszesz > z IPoda jadąc ulicą. Jest cudownie. Jestem oczarowany. Tak nas wspaniale urządził Bolek z Watykanem i Amerykńcami. Chwała im za to ! Alelluja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykano krótko i na temat 04.01.14, 16:56 chjuj wam w dupę styropianowe złodzieje. a temu małemu gnomowi, który zabił 96 osób na wawelski grób. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: krótko i na temat 06.01.14, 18:30 hamerykano napisał: > chjuj wam w dupę styropianowe złodzieje. > a temu małemu gnomowi, który zabił 96 osób > na wawelski grób. Jak nie tak, skoro tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: krótko i na temat 09.01.14, 14:47 hamerykano napisał: > chjuj wam w dupę styropianowe złodzieje. > a temu małemu gnomowi, który zabił 96 osób > na wawelski grób. 100 % poparcia ! Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw jestę niebezpieczna CBA się klania 04.01.14, 17:00 Powinnaś być izolowana- jesteś niebezpieczna.Mam nadzieje, że CBA się tobą interesuje kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: jestę niebezpieczna CBA się klania 05.01.14, 21:22 CBA ?Jestę ? O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
olejpis Zamiast kopac kawe, sprobujcie zrozumiec ja 04.01.14, 17:00 dzicz polska tylko jak na wsi, Kargul placz, bo ja placze! Zadnego indywidualizmu, praw jednostki, zadnego zrozumienia , ze moze to otoczenie tez nie jest bez winy. polaczki popisali sie tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct2 Re: Zamiast kopac kawe, sprobujcie zrozumiec ja 06.01.14, 19:45 olejpis napisała: > dzicz polska tylko jak na wsi, Kargul placz, bo ja placze! Zadnego indywidualiz > mu, praw jednostki, zadnego zrozumienia , ze moze to otoczenie tez nie jest b > ez winy. polaczki popisali sie tutaj! Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 04.01.14, 17:04 porannakawa01 napisała: > Pozostałym - Lechem Kaczyńskim zajęła się Matka Boska Częstochowska chroniąc Po > lskę swym płaszczem od nieszczęść co ją za Kaczyńskich pognębić miały. > Stała się wola Boska która uchroniła Polskę przed dalszym niszczeniem mojej Pol > ski przez Kaczyńskich. > Szkoda jednak tych pozostałych uczestników kaczyńskiej wycieczki. Taką, wyśmienitą kawę uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Ależ od 25 lat żyjemy w raju !!! 05.01.14, 19:29 lackzadek napisał: > porannakawa01 napisała: > Pozostałym - Lechem Kaczyńskim zajęła się Matka > Boska Częstochowska chroniąc Po > > lskę swym płaszczem od nieszczęść co ją za Kaczyńskich pognębić miały. > > Stała się wola Boska która uchroniła Polskę przed dalszym niszczeniem moj > ej Pol > > ski przez Kaczyńskich. > > Szkoda jednak tych pozostałych uczestników kaczyńskiej wycieczki. > > Taką, wyśmienitą kawę uwielbiam! Eeeeeeeeeeeeeeeeep ... , eeeeeeeeeeeeeeep. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Taka Polska to już historia 06.01.14, 07:03 porannakawa01 napisała: Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz > W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. > Nienawidzę jej i tępiłam i będę tępić z całej mojej siły. > Przeczuwałam, że Kaczyńscy to uosobienie zła i dewianci /.../ Tyle, że oni już od 7 lat nie rządzą, więc piszesz o historii. Ale jak widzę ty nadal żyjesz historią... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Ależ od 25 lat żyjemy w raju !! 06.01.14, 08:52 Solidaruchy nie mając argumentów na obronę tego 25.-letniego syfu próbują wmówić młodym ludziom, że za PRL to nic nie było. Nic się nie budował, nic się nie tworzyło a naet ocet był na kartki. Za to teraz to jest git, super i w pytę. A ChIWD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Pani autorce tego wątku proponuje wyjazd z naszeg 06.01.14, 14:54 kraju a gdzie to jej osobista sprawa a nie wiekszosci obywateli Polski.Moze sraszyc rzadami Pana Kaczynskiego i podobno koscioła katolickiego swoje nieletnie dzieci lub ludzi jej podobnych ,ktorych w Polsce jest bardzo mało. Szanowna Pani propagandzistko o nicku potrannkawa01 zapomniała Pani ze straszenie bez efektow przez 8 lat rzadami PIS oraz nieprawdziwa wizją koscioła katolickiego nie przyniosło zadnych znaczacych efektow - bo Polacy przekonali sie ze kłamstwa jakie Pani podaje to sa tylko zwykłymi KŁAMSTWAMI KTORE SIE NIE POTWIERDZIŁY W TEJ KAMPANI NIENAWISCI . Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Ależ od 25 lat żyjemy w raju !! 06.01.14, 15:54 adams96 napisał: > kraju a gdzie Raju, powtarzam w raju. Nie kraju. W raju ! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nie wszystkich 25.01.14, 09:01 porannakawa01 napisała: > Szkoda jednak tych pozostałych uczestników kaczyńskiej wycieczki. Gosiewskiego mnie nie szkoda: www.google.pl/search?q=zapytanie+poselskie+nr+2496&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=3W7jUqrOBMajhgfJxYHAAg Błasika też: forum.gazeta.pl/forum/w,1157,147625236,147625236,Blasik_bezposrednim_sprawca_katastrofy_smolenskiej.html żałuję też , ze na pokładzie nie było Jarozbawa, JoJa, Sasina,Błaszczaka , Hofmana i Ku...kiego Odpowiedz Link Zgłoś