Dodaj do ulubionych

Dość szopki w TVN!!!

25.01.13, 18:43
Pawłowicz porównała Grodzką do małpy!!!! A Rymanowski milczał i nie wyrzucił jej ze studia.... Dzień oszołomów z PiS, PO i TVN... smutny dzień dla Polski!
Obserwuj wątek
    • ex.mila Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 18:45
      Od dawna nie oglądam tej gó...anej stacji.
    • platfusy.do.paki To był syn Jodka Mordki 25.01.13, 18:48
      a nie Rymanowski.
      • kzet69 Re: To był syn Jodka Mordki 25.01.13, 19:42
        Oczywiście, mea culpa.
    • 1zzarda Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 18:59
      Mówisz o "Jałowej społecznie" ?
    • zoil44elwer Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 19:02
      Onegdaj powiedział M Giertych(ojciec Romana G)-Katolicy to nie małpy które zeszły z drzewa!
      To widać i słychać,taka ewolucja dopiero przed nimi!
      • 1zzarda Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 19:14
        twitter.com/aronsem/status/294865974887346176/photo/1
    • sclavus Zakładam jednak,, 25.01.13, 19:08
      że bardzo ci się spodobało, jak Niesiołowski nazwał Pawłowicz, skrzyżowaniem Nelly Rokity z Kononowiczem z Białegostoku...
      (mnie się spodobało!
      ;)
      • kzet69 Re: Zakładam jednak,, 25.01.13, 19:09
        Odpisałem, w Twoim wątku, warte jedno drugiego.... tylko TVN coraz mniej wart oglądania.
      • felinecaline Re: Zakładam jednak,, 25.01.13, 23:03
        To bylo calkiem celne porownanie i zauwaz, ze jednak Pan Niesiolowski pozostal w obrebie Homo sapiens - nieslusznie zreszta.
    • douglasmclloyd Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 19:12
      kzet69 napisał:

> Pawłowicz porównała Grodzką do małpy!!!!

A co jej małpa zrobiła?
      • wikr82 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:10
        douglasmclloyd napisał:

> kzet69 napisał:
        >
        > > Pawłowicz porównała Grodzką do małpy!!!!
        >
        > A co jej małpa zrobiła?
        >

A ja to zrozumiałm całkiem inaczej.
        Przeciez ona tak wrzeszczała jak by sama małpą była, a nie profesorką.
        • cymber.gaj Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 23:29
          wikr82 napisał:

> Przeciez ona tak wrzeszczała jak by sama małpą była, a nie profesorką.

Profesorką w Wyższej Szkole Administracji Publicznej w Ostrołęce, dodajmy.
    • veglie Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 19:17
      Przez przypadek oglądałem program Morozowskiego w Tusk Vision Network 24.Panienka, znaczy singielka Pawłowska sącząc jad zaliczyła gadzi orgazm.
    • zoil44elwer Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 19:39
      Posłanka o posłance-Stara małpa!Jaka stara,zaprotestowała pomówiona!
    • etta2 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:01
      Faktycznie, porównanie Grodzkiej do małpy jest niestosowne. Jednak twoje wymagania w stosunku do prywatnej stacji TV, co najmniej bezczelne. Kup sobie tę stację i wtedy będziesz mial prawo dyktowania warunków, programów, obsady dziennikarskiej i.t.d. Możesz sobie wymagać od telewizji publicznej (o ile płacisz abonament).
      • kzet69 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:09
        Ale mam prawo od prywatnej telewizji wymagać utrzymywania pewnego poziomu (zwłaszcza jeśli ta stacja uważa się za opiniotwórczą) a nie równania to tabloidalnego magla...
        • etta2 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:15
          A znasz się na tym? Potrafisz ocenić jakość programu TV? Jakie masz merytoryczne przygotowanie w tym kierunku? Czy aby nie przeceniasz swoich możliwości intelektualnych, bo o ile pamiętam jesteś jakimś doktorkiem.....a więc oceniasz jak każdy, przeciętny widz, nawet ten "kiepski"....
          • kzet69 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:18
            Alikujesz... :) Taka wypowiedź p. Pawłowicz powinna skutkować natychmiastowym wyproszeniem jej ze studia, do rozpoznania skrajnego chamstwa nie jest potrzebny doktorat z teorii mediów...
            • etta2 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:25
              A cóż to za twór "alikujesz"??????? To twoje dzieło słowotwórcze? Uważasz się za drugiego Miodka lub Bralczyka????? I na tym też się znasz??????? Hahahahahahaha......
          • l_zaraza_l Re: Dość szopki w TVN!!! 26.01.13, 10:39
            etta2 napisała:

> A znasz się na tym? Potrafisz ocenić jakość programu TV? Jakie masz merytoryczn
            > e przygotowanie w tym kierunku? Czy aby nie przeceniasz swoich możliwości intel
            > ektualnych, bo o ile pamiętam jesteś jakimś doktorkiem.....a więc oceniasz jak
            > każdy, przeciętny widz, nawet ten "kiepski"....

Dlaczego bronisz chamstwa? Dlaczego uważasz, że lżenie kogoś na antenie stacji telewizyjnej nie może budzić oburzenia jakiejś osoby, tylko dlatego że ta nie jest fachowcem od telewizji?
      • zoil44elwer Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:10
        Chcąc wypić dobre piwo nie muszę kupować złego browaru.Chcąc oglądać dobrą TiVi to,nie oglądam propagandowych kłamsTV(n)
      • douglasmclloyd Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:36
        etta2 napisała:

> Faktycznie, porównanie Grodzkiej do małpy jest niestosowne.

Właśnie, przecież małpy za głupie są, żeby sobie genitalia przeszczepiać.
      • l_zaraza_l Re: Dość szopki w TVN!!! 26.01.13, 10:37
        etta2 napisała:

> Faktycznie, porównanie Grodzkiej do małpy jest niestosowne. Jednak twoje wymaga
        > nia w stosunku do prywatnej stacji TV, co najmniej bezczelne. Kup sobie
        > tę stację i wtedy będziesz mial prawo dyktowania warunków, programów, obsady dz
        > iennikarskiej i.t.d. Możesz sobie wymagać od telewizji publicznej (o ile płacis
        > z abonament).

Właśnie ukarano Superstację (jak najbardziej prywatną TV) karą w wysokości 70 tys. zł. Oczywiście kara jest za nieposzanowanie przekonań religijnych.
        Jak widać można dyktować warunki prywatnej stacji.
    • rzewuski1 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:13
      A dlaczego miał wyrzucać o to chodzi, za parę lat politycy będą zdejmować spodnie i pokazywać sobie 4 litery albo nawet ......... i będzie się to nazywało debata polityczna.
      • cymber.gaj Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 23:41
        No niee - wyobraziłem sobie, jak Pani Profesor Pawłowicz... Ratunku!!!
    • losiu4 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:17
      nie wiem dlaczego fałszywego rzezańca do małpy porównał, ale moze faktycznie pan Anna do jakiego pawiana jest podobny?

Pozdrawiam

Losiu
      • kzet69 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:20
        Ty już nawet pantofelka ani ameby intelektualnie nie przeskoczysz, bez pozdrowień.
        • losiu4 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 21:31
          kzet69 napisał:

> Ty już nawet pantofelka ani ameby intelektualnie nie przeskoczysz

nie no jakieś podstawy powinny być. Obstawiam nie tyle podobieństwo fizyczne co podobieństwo w zachowaniu.

Pozdrawiam

Losiu
      • smutas13 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:26
        Zaczęła medialną karierę p. Pawłowicz. Ale na litość, czy oni - wszyscy PiSowcy - muszą prowadzić monolog, nie dając dojść do słowa współdyskutantowi?
        Po tym co ta pani wykrzyczała, nigdy bym nie przypuszczała, że jest profesorką.
        • losiu4 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 21:30
          smutas13 napisała:

> Zaczęła medialną karierę p. Pawłowicz. Ale na litość, czy oni - wszyscy PiSowcy
          > - muszą prowadzić monolog, nie dając dojść do słowa współdyskutantowi?

może się na kwiatuszka polnego zapatrzyła? Albo Biedronia czy inną Środę albo Szczukę?

pozdrawiam

losiu
      • veglie Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 20:41
        losiu4 napisał:

> nie wiem dlaczego fałszywego rzezańca do małpy porównał, ale moze faktycznie pa
        > n Anna do jakiego pawiana jest podobny?
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > Losiu

Ten Pawłowicz to ta Pawłowicz.Panienka z tego co wiem.Może wiesz coś więcej o czy my nie wiemy? Podziel się widzą i bądź łosiem.
        • losiu4 Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 21:28
          literówka, przepraszxam :)

pozdrawiam

losiu
      • szwampuch58 Re: wprost przeciwnie 25.01.13, 20:50
        wiecej,niech Polacy wiedza do czego Wolacy sa zdolni,wiecej takich "wolskich" niewiast!
    • wujaszek_joe polecam Polsat News 25.01.13, 20:21
      jest wyraźnie mądrzej
      Jedynie szkło kontaktowe czasem przyciągnie mnie do TVN24
      • douglasmclloyd Re: polecam Polsat News 25.01.13, 20:43
        wujaszek_joe napisał:

> jest wyraźnie mądrzej
        > Jedynie szkło kontaktowe czasem przyciągnie mnie do TVN24

Ja tam wcale polskiej telewizji nie oglądam. Większość programów, jak nie zmałpowana z Zachodu, to programy zachodnie, których nie da się oglądać, bo jakiś facet ciągle gada i nie słuchać co mówią.
        • 99venus Re: polecam Polsat News 25.01.13, 23:07
          douglasmmclloyd napisał:
          których nie da się oglądać, bo jakiś facet ciągle gada i nie słuchać co mówią.
          pisząc facet miałeś na mysli niejaka prof.Pawłowicz?
    • hordol kto to jest ta pani grodzka 25.01.13, 22:30
      daj zdjecie to zobaczymy
      • pakules Re: kto to jest ta pani grodzka 25.01.13, 22:35
        www.se.pl/multimedia/galeria/72793/do-twarzy-jej-z-papierosem/
        Ale oglądaj jak masz silne nerwy.....
        • hordol może to dziewczyna kazeta? 25.01.13, 23:11
          albo samego janusza p.?
    • felinecaline Re: Dość szopki w TVN!!! 25.01.13, 23:06
      Obojetne, czy nie potrafil - dajmy na to porazony bezczelnoscia Pawlowicz czy tez nie zechcial ten brak reakcji dyskwalifikuje Rymanowskiego jako dziennikarza.
    • bard333 masz racje... 25.01.13, 23:06
      z aparycji i pyłyci bardziej goryl...;)
    • sabababa Re: Dość szopki w TVN!!! 26.01.13, 00:57
      polaczkow kultura znow jest na pokaz dla swiata. heheheh lubie was, polaczki! tak dajecie mi sie posmiac!
    • silesiusmonachijski8 Dosc obrazania malp!!! 26.01.13, 01:04
      kzet69 napisał:

> Pawłowicz porównała Grodzką do małpy!!!! A Rymanowski milczał i nie wyrzucił je
      > j ze studia.... Dzień oszołomów z PiS, PO i TVN... smutny dzień dla Polski!
    • allspice Re: Dość szopki w TVN!!! 26.01.13, 10:40
      Mozna nie oglądać. Niech Ruch Palikota zainicjuje powstanie własnej TV...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka