Dodaj do ulubionych

nie mogę pojąć...

26.01.13, 23:44
z jakiego powodu rózne lemingi, MWzWM i inne palikociarze usiłują wszystkich przekonać że posłowie którzy zagłosowali przeciw homozwiązkom chadzają na pasku księży a nie po prostu z że zagłosowali w zgodzie z własnym sumieniem. A co jeszcze dziwniejsze: zarzucając jednym "chadzanie na pasku kleru" jakoś nie chcą dostrzegać, ze narazają posłów głosujących za homozwiązkami na podobny zarzut tylko w drugą stronę: mianowicie chadzają oni na pasku biedroniowatopodobnych i tak się ich boją, ze głosują tak jak tego rowerzysci chcą.

Pozdrawiam

Losiu
Obserwuj wątek
    • veglie Re: nie mogę pojąć... 26.01.13, 23:47
      Łosiu!Z takim uzwojeniem mózgu jesteś usprawiedliwiony.
    • piq to łatwe, łosiu,... 27.01.13, 02:16
      ...leming jest lemingiem i dlatego nie myśli.
    • szmul.bender Re: nie mogę pojąć... 27.01.13, 02:58
      myslę, że jest to głębsze niż chodzenieu na pasku księży, natomiast nie wierzę w gółosowanie w zgodzie z własnym sumieniem.
      posłowie kalkulują co im się opłaci i ci wykalkulowali że głosowanie przeciwko związkom jest dla nich opłacalne (opinia w ich okręgach wyborczych)
      nie wierzę także że ci co głoasowali na tak chca się przypodobac biedroniowi et consprtes - ja biedronia nie znoszę, homo mi nie przeszjkadzają, ale głosowałbym za.
      90% par które żyją nieformalnie są hetero.
    • hordol dyscypliny głosowania nie było 27.01.13, 04:08
      więc po co ten wrzask?
    • m.c.hrabia Re: nie mogę pojąć... 27.01.13, 06:02
      nic nadprzyrodzonego w tym nie ma
      byłbym mocno zaskoczony gdybyś pojął cokolwiek.
    • erte2 Re: nie mogę pojąć... 27.01.13, 08:15
      losiu4
      To że nie możesz czgoś pojąć to żadna nowina i nie musisz tego wszystkim ogłaszać mój ty "Łosiu o bardzo małym rozumku".
    • sclavus Re: nie mogę pojąć... 27.01.13, 10:21
      ... zbyt biedny umysłowo jesteś!!!
      PeeS - sumienie, po wejściu do budynku sejmu, to se posłowie powinni w doopy wsadzać - nie po to jest sejm, żeby w nim sumienia afiszować
      (wiadomo, po co ten krzyż tam wisi! - tym niemniej...)
      PeeS2 - twoja bieda umysłowa każe ci pisać o związkach partnerskich, jako o - wyłącznie - homozwiązkach????
      Skrajna to bieda musi być...
      • l_zaraza_l Re: nie mogę pojąć... 27.01.13, 12:47
        sclavus napisał:

> PeeS - sumienie, po wejściu do budynku sejmu, to se posłowie powinni w doopy ws
        > adzać - nie po to jest sejm, żeby w nim sumienia afiszować

Tak jest. I każdy który przedkłada swoje sumienie ponad dobro społeczne powinien wylatywać na zbity pysk.
    • 99venus Re: nie mogę pojąć... 27.01.13, 10:25
      skąd to zdziwienia?
    • godz-0800 Re: nie mogę pojąć... 27.01.13, 10:32
      losiu4 napisał:

> z jakiego powodu rózne lemingi, MWzWM i inne palikociarze usiłują wszystkich pr
      > zekonać że posłowie którzy zagłosowali przeciw homozwiązkom chadzają na pasku k
      > sięży a nie po prostu z że zagłosowali w zgodzie z własnym sumieniem. A co jesz
      > cze dziwniejsze: zarzucając jednym "chadzanie na pasku kleru" jakoś nie chcą do
      > strzegać, ze narazają posłów głosujących za homozwiązkami na podobny zarzut tyl
      > ko w drugą stronę: mianowicie chadzają oni na pasku biedroniowatopodobnych i ta
      > k się ich boją, ze głosują tak jak tego rowerzysci chcą.
      >
      > Pozdrawiam
      >
      > Losiu

Nigdy tego nie zrozumiesz losiu,bo na każdym kroku dajesz dowód na to,że jesteś zindoktrynowanym osobnikiem przez kk.
      Ty nie masz żadnych szans na samodzielne myślenie.
      Przypomnę ci czym jest indoktrynacja.

wpajanie jednostkom lub całemu społeczeństwu przekonań politycznych , społecznych i religijnych oraz wzorców zachowań , które są korzystne dla grupy rządzącej w celu przekonania ludzi do głoszonej ideologii i zniechęcenia ich do jakichkolwiek form buntu lub krytyki.
      • ossey Re: rozumiesz to co napisales ? 27.01.13, 10:35
        teraz odnies to Tuska i WSI24
    • calun_torunski sumienie to wymysl ksiezy 27.01.13, 10:33
      masz u mnie skrzynke piwa, jesli znajdziesz 2 poslow (sposrod glosujacych za odrzuceniem propozycji do procedowania)- ktorzy od malego nie byli poddawani ksiezowskiej indoktrynacji tylko cale swoje zycie ksztaltowali na podstawie dziel Kanta, Woltera, Monteskiusza lub Nietschze

"że posłowie którzy zagłosowali przeciw homozwiązkom chadzają na pasku księży a nie po prostu z że zagłosowali w zgodzie z własnym sumieniem"

sumienie to wymysl ksiezy, wiec oba czlony twojego zdania sa identyczne - czlowiek pozbawiony ksiezowskiej indoktrynacji posiada zdrowy rozsadek i busole moralna a nie sumienie
      • ossey Re: sumienie to wymysl ksiezy 27.01.13, 10:36
        ty oczywisce sumienia nie masz....podobnie jak ci z NKWD i SS
        • calun_torunski sumienie to wymysl ksiezy 27.01.13, 10:44
          > ty oczywisce sumienia nie masz....podobnie jak ci z NKWD i SS

chcesz powiedziec, ze funkcjonariusze NKWD i SS byli wychowani w otoczeniu wielbicieli Kanta, Monteskiusza, Woltera i Nietzsche ? szczerz watpie - raczej to dotyczylo ich ofiar

z pewnoscia funkcjonariusze NKWD i SS odebrali surowe wychowanie w koscielnej tradycji i indoktrynacji - gdzie wszelkie wzmianki o humanizmie i poszanowani u do innego czlowieka - innowiercy, kobiety, mieszkanca innego kraju byly zdecydowanie i szybko karcone
        • sclavus Re: sumienie to wymysl ksiezy 27.01.13, 10:56
          Ej, osiełku, osiełku...
          Jeśli nie wiesz, to z mocą wielką cie informuję, że są dwa - tak zwane - sumienia:
          - księże (kościelne)
          - potoczne (ale wyszłe z tego księżego)
          zdecyduj się, o którym ty pisałeś a którym napisał całun toruński...
    • behemot17-13 Re: nie mogę pojąć... 27.01.13, 10:52
      "że zagłosowali w zgodzie z własnym sumieniem."
      rozumiem - zagłosowali zgodnie ze swoimi poglądami, ale żeby w tym temacie głosować zgodnie ze swoim sumieniem, niezrozumiałe.
    • wariant_b Zauważyliśmy... 27.01.13, 10:57

• wiosnaludzikow Re: nie mogę pojąć... 27.01.13, 12:18
      losiu4 napisał:

> z jakiego powodu rózne lemingi, MWzWM i inne palikociarze usiłują wszystkich pr
      > zekonać że posłowie którzy zagłosowali przeciw homozwiązkom chadzają na pasku k
      > sięży a nie po prostu z że zagłosowali w zgodzie z własnym sumieniem.

No właśnie Losiu. Tu nie chodzi i głosowanie zgodnie z własnym sumieniem w kwestii geyów itp ale głosowanie w kwestii innych niż ten co głosuje. Tak więc tu chodzi o głosowanie ńie w zgodzie z własnym sumieniem ale w zgodzie z ogólnymi, fundamentalnymi zasadami rozwiniętych demokracji.
    • niezdeprawowany6 Re: nie mogę pojąć... 27.01.13, 12:25
      i zobacz losiu, wyłożyli ci wszystko to, co im owi z PR dali...

... a że to bezmózgowie powskie ? a to niby co >?? oni mają "waaadzeee"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka