Dodaj do ulubionych

Likwidacja CBA? Chyba tak. Mamy kryzys

01.02.13, 06:43
Pod warunkiem wszak zreformowania słuzb w sposób apolityczny w interesie przede wszystkim obywateli i Państwa Polskiego w drodze ponadpartyjnego porozumienia.

Nie wiem czy to jest mozliwe. Jesli nie zrobi tego ten sejm to powinien to zrobic nastepny.
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Likwidacja CBA? Chyba tak. Mamy kryzys 01.02.13, 08:24
      Niech apolitycznie zreformuje je historyk z Sochaczewa.
      • sawa.com Re: Likwidacja CBA? Chyba tak. Mamy kryzys 01.02.13, 08:37
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Niech apolitycznie zreformuje je historyk z Sochaczewa.

Znaczy kto?
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Likwidacja CBA? Chyba tak. Mamy kryzys 01.02.13, 08:42
          Rzucający jajami w prezydenta RP Mariusz Kamiński.
          • sawa.com Re: Likwidacja CBA? Chyba tak. Mamy kryzys 01.02.13, 08:55
            obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Rzucający jajami w prezydenta RP Mariusz Kamiński.

Te środki ekspresji politycznej sa przyjete w cywilizowanych demokracjach. To nie to co kamienie czy koktajle molotowa. Ciekawa jestem czy pamietając Kamińskiemu rzucanie jajkami pamietasz, że w Lidze Republikańskiej kumpelą Kamińskiego była takze Pitera.

Oczywiście to był błąd, ze człowiek tak wyrazisty politycznie jak Kamiński stał sie szefwem CBA
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Likwidacja CBA? Chyba tak. Mamy kryzys 01.02.13, 09:04
              Ależ oczywiście że są to przyjęte środki ekspresji, natomiast nie można w demokracji mówić że prezydent gdzieś poleci, bo to jest przemysł pogardy.
              Dokładnie pamiętam że była tam też Pitera i wielokrotnie pisałem że przez to Kamiński z Piterą są dwójką pajaców.
              I nie pisz mi tu o błędzie bo pan Kamiński to propaństwowiec zwłaszcza gdy rzuca jajami w prezydenta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka