IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:07
Jolu, kolacja wystygła, wino ciepłe, szampan odbąbelkował - zrobił się bełt.
Założyłem zielony garnitur i beret z antenką na głowę, żebyś mnie rozpoznała.
(No bo po czym poznać Scana w lecie - po jego berecie!!!)
MGŁA????
Nieutulony, niezeskanowany, Scan.
Obserwuj wątek
    • Gość: jolka Re: Scanie ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:42
      Gość portalu: scan napisał(a):

> Jolu, kolacja wystygła, wino ciepłe, szampan odbąbelkował - zrobił się bełt.
      > Założyłem zielony garnitur i beret z antenką na głowę, żebyś mnie rozpoznała.
      > (No bo po czym poznać Scana w lecie - po jego berecie!!!)
      > MGŁA????
      > Nieutulony, niezeskanowany, Scan.

Mgła była taka mówię Ci ...., mimo to pojechałam na lotnisko. Po drodze złapałam
      gumę a nie umiem sama zmienić koła pomógł mi jakiś poczciwy człowiek. No a potem
      okazało się, że jednak nie wystatują.
      Wróciłam i siedzę o suchym pysku, przepraszam Cię za ten brak romantyzmu ale ten
      wiatr prosto w szprychy.
      Pogaś świece i nie pij już dziś nic więcej, bo na odległośc czuję, że jestes pod
      wpływem .. Czyżbyś otworzył koniak Hennesy''a beze mnie ? O niewierny !

Pozdrawiam zawiedziona.
      • Gość: scan Re: Jolu ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:56
        Masz na sumieniu mój żołądek, bom skąpym będąc z natury zjadłem i wypiłem
        wszystko na noc!!!! Puchu marny!!!
        Jutro nowe danie, zapraszam do wątku Informacje - Barek Kara-Mustafa.
        Koniak został - ileż można, Jolu.
        Pozdrawiam, przejedzony.
        Scan

Gość portalu: jolka napisał(a):

> Gość portalu: scan napisał(a):
        >
        > > Jolu, kolacja wystygła, wino ciepłe, szampan odbąbelkował - zrobił się beł
        > t.
        > > Założyłem zielony garnitur i beret z antenką na głowę, żebyś mnie rozpozna
        > ła.
        > > (No bo po czym poznać Scana w lecie - po jego berecie!!!)
        > > MGŁA????
        > > Nieutulony, niezeskanowany, Scan.
        >
        > Mgła była taka mówię Ci ...., mimo to pojechałam na lotnisko. Po drodze złapała
        > m
        > gumę a nie umiem sama zmienić koła pomógł mi jakiś poczciwy człowiek. No a pote
        > m
        > okazało się, że jednak nie wystatują.
        > Wróciłam i siedzę o suchym pysku, przepraszam Cię za ten brak romantyzmu ale te
        > n
        > wiatr prosto w szprychy.
        > Pogaś świece i nie pij już dziś nic więcej, bo na odległośc czuję, że jestes po
        > d
        > wpływem .. Czyżbyś otworzył koniak Hennesy''''a beze mnie ? O niewierny !
        >
        > Pozdrawiam zawiedziona.

• Gość: Scan Re: JOLKA!!!! IP: *.home.net.pl 24.08.01, 20:27
      Jolu, gdzie Cie szukać?!!!!
      Scan
      • Gość: Hiacynt Re: JOLKA!!!! IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 21:10
        Gość portalu: Scan napisał(a):

> Jolu, gdzie Cie szukać?!!!!
        > Scan

Scan, co ta Jola w sobie ma?????

Ja też otworzyłem nowy wątek, dla niej stworzony "Dziennikarze wyborczej zginęli.
        Wszyscy? Tak. ", gdzie chciałem naszą nocną rozmowę z nią skończyć. Ty z
        szampanem, a ja ją ciężkimi rozmowami może odstraszam. Pojawia się kiedy jej
        najmniej się spodziewasz. Cierpliwości.
        Pozdrawiam Ciebie i Jolę
        • Gość: Scan Re: JOLKA!!!! IP: *.home.net.pl 25.08.01, 01:55
          Juz wiem. To było przeczucie.
          Pozdrawiam Was oboje.
          Scan

Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: Scan napisał(a):
          >
          > > Jolu, gdzie Cie szukać?!!!!
          > > Scan
          >
          > Scan, co ta Jola w sobie ma?????
          >
          > Ja też otworzyłem nowy wątek, dla niej stworzony "Dziennikarze wyborczej zginęl
          > i.
          > Wszyscy? Tak. ", gdzie chciałem naszą nocną rozmowę z nią skończyć. Ty z
          > szampanem, a ja ją ciężkimi rozmowami może odstraszam. Pojawia się kiedy jej
          > najmniej się spodziewasz. Cierpliwości.
          > Pozdrawiam Ciebie i Jolę

• Gość: Hiacynt do Joli IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 22:55
            Droga Jolu, czy możesz zajrzeć do tematu:

Dziennikarze wyborczej zginęli. Wszyscy? Tak.
            Scan poszukuje Ciebie z butelką szampana w garści.
            Czytałaś dzisiaj swojego ulubionego chuligana - o Rakowskim, jutro odpowiem.
            Czy się spotkamy??
            • Gość: Scan Re: do Joli IP: *.home.net.pl 25.08.01, 23:26
              Tez Cię szukam, Jolu. A jesteś przecież ( od. 22.47)
              • Gość: Dudus Re: do Joli z prosba ! ! Tajemnicza i pozadana odezwij sie ! IP: 213.98.114.* 25.08.01, 23:47
                Jolu odezwij sie do tych Panow.Oni sa zrozpaczeni! Tyle krzyku narobili.To
                zaczyna byc intrygujace.Kim jest Jola? Juz cale forum sie nad tym zastanawia.
                Oczekujemy na rozwiazanie zagadki.-
    • Gość: jolka Re: Witajcie misiaczki ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 23:43
      Hiacynt !
      Udzieliłam ci wstępnego wywiadu rzeki cz.I. O Rakowskim poczytam.
      Scan !
      Zawsze szukaj mnie w sieci nigdzie indziej. Bardzo się czuje dowartościowana
      że otworzyłes i kontynuujesz wątek o moim nicku. (hurra!).
      Sądziłam, że już zrezygnowałeś. :)
      Ładowałam akumulatory i choć miałam dynamo nie mogłam Ci odpowiedzieć bo nie
      miałam klawiatury. ( nie wzięłam tabletek na pamięć :))
      Pozdrawiam.
      • Gość: Dudus Re: Az mi ulzylo -Uf Jola sie odnalazla-Misiaczki szczesliwe IP: 213.98.114.* 25.08.01, 23:52
        j/w
      • Gość: Hiacynt Re: Witajcie misiaczki ! IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 23:52

> Hiacynt !
        > Udzieliłam ci wstępnego wywiadu rzeki cz.I. O Rakowskim poczytam.
        > Scan !
        > Zawsze szukaj mnie w sieci nigdzie indziej. Bardzo się czuje dowartościowana
        > że otworzyłes i kontynuujesz wątek o moim nicku. (hurra!).
        > Sądziłam, że już zrezygnowałeś. :)
        > Ładowałam akumulatory i choć miałam dynamo nie mogłam Ci odpowiedzieć bo nie
        > miałam klawiatury. ( nie wzięłam tabletek na pamięć :))
        > Pozdrawiam.
        Czyli dzisiaj - w wątku wstępny wykład - nie rozpraszajmy się, bo podobnie jak
        ostatnio się pogubimy.
        Widziałaś jaka jesteś popularna. Alicja i wszystkie amazonki wysiadają. :-))
      • Gość: scan Re: Witaj Jolu IP: *.home.net.pl 26.08.01, 00:21
        Jolu!
        To ja tylko "dobry wieczór" chciałem Ci powiedzieć. W związku z tym, że na
        intelektualne potyczki sie wybierasz. Gdzie ja, w bereciku... -:)))
        Obiecałem Ci grecką kolację, niewierna, ( albo niegłodna).
        Część 2-ga chińskiego porzekadla - klawiaturę noś i .......
        Pozdrawiam

> Hiacynt !
        > Udzieliłam ci wstępnego wywiadu rzeki cz.I. O Rakowskim poczytam.
        > Scan !
        > Zawsze szukaj mnie w sieci nigdzie indziej. Bardzo się czuje dowartościowana
        > że otworzyłes i kontynuujesz wątek o moim nicku. (hurra!).
        > Sądziłam, że już zrezygnowałeś. :)
        > Ładowałam akumulatory i choć miałam dynamo nie mogłam Ci odpowiedzieć bo nie
        > miałam klawiatury. ( nie wzięłam tabletek na pamięć :))
        > Pozdrawiam.

• Gość: jolka Re: Witaj Wojtku zeskanowany ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:34
          Gość portalu: scan napisał(a):

> Jolu!
          > To ja tylko "dobry wieczór" chciałem Ci powiedzieć. W związku z tym, że na
          > intelektualne potyczki sie wybierasz. Gdzie ja, w bereciku... -:)))
          > Obiecałem Ci grecką kolację, niewierna, ( albo niegłodna).
          > Część 2-ga chińskiego porzekadla - klawiaturę noś i .......

Misiaczku !
          A może to już dzień dobry. A z tym berecikiem, to już poprzednio chciałam cię
          zapytać czy ty aby się nie wybierasz na bal maskowy ? :)
          Sorry ale ja mam w swoim horoskopie (dzień urodzenia) - że pomagam ludziom i w
          związku z tym ciągle się zatracam w jakichś bijatykach słownych, w których
          póżniej na końcu to już za bardzo nie pamiętam o co tak naprawdę chodziło (per
          analogia do wątku o samobronnych beretach - świniobiciu :)i zastanawiam się czy
          było warto.
          Pozdrawiam, bo już posmutniałam że Cię nie ma.
          >

• Gość: Scan Re: Witaj Jolu z obrazka IP: *.home.net.pl 26.08.01, 00:46
            Wreszcie jesteś. Wiesz jakie piękne, nocne sierpniowe niebo. Spadły już 4
            gwiazdy.... ( pomiędzy szukaniem Ciebie). Piękna noc, w lesie koło Zgorzelca.
            Podrawiam weselszy
            Scan
            • Gość: jolka Re: Wojtku ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:55

> Wreszcie jesteś. Wiesz jakie piękne, nocne sierpniowe niebo. Spadły już 4
              > gwiazdy.... ( pomiędzy szukaniem Ciebie). Piękna noc, w lesie koło Zgorzelca.
              > Podrawiam weselszy

Wyjrzałam faktycznie niebo cudowne ale u mnie bezgwiezdne ? Wojtku nie obraż się
              ale czy jesteś pewny, że to są gwiazdy ? Nie jesteś pod wpływem, no bo jak las,
              ognisko i bez% ? I te nocne Polaków rozmowy hm.
              Pozdrawiam Cię - idę na wojenkę z Hiacyntem jeśli nie wywiesi białej chusteczki.

• Gość: Scan Re: Jolu !! IP: *.home.net.pl 26.08.01, 01:00
                Wygraj wojnę i wróć. Gwiazdy na pewno. Żadnego wpływu, chyba że fluidy jakoweś..
                Powodzenia
                Wojtek
                • Gość: jolka Re: Scanie ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 01:07

> Wygraj wojnę i wróć. Gwiazdy na pewno. Żadnego wpływu, chyba że fluidy jakoweś.
                  > .
                  Na razie Wojtku.
                  Pozdr.
                  • Gość: Scan Re: Jolu! IP: *.home.net.pl 26.08.01, 01:38
                    Wygrałaś? Bo na froncie cisza.
                    W.
                    • Gość: Hiacynt dp Scana IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 01:40

> Wygrałaś? Bo na froncie cisza.
                      > W.
                      Scanie, u mnie na froncie jej nie ma. Chce mnie snem zmorzyć, to jest
                      interenetowa chuliganka. Za taką się podaje. Od 20 minut cisza w eterze. Może ona
                      na kilku portalach ma wielbicieli??? pzdr.
                      • Gość: Scan Re: do Hiacynta IP: *.home.net.pl 26.08.01, 01:54
                        Hiacyncie - już była. Rozproszony ogień nękający. Cwana bestia.
                        Pzdr
                        Scan
    • Gość: jolka Re: Dudusiu ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 23:57
      Misiaczku !
      Witam Cię także.
      Z tą jolką to jest tak jak z nekrologiem, jest w nim że ktoś zmarł a nikt nie
      wiedział że takowy żył. :)
      Sorry za ten czarny humor.
      Pozdrawiam.
    • Gość: jolka Re: Wojtusiu misiaczku ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 02:07
      Już jezdem ( i jestem). Wytłumacze się, najpierw składałam do kupy literki,
      póżniej mnie wyrzuciło pod hasłem "nieznany błąd systemu" , nastepnie scandisk
      no i jestem. Myślałam że zginął post do Hiacynta ( już mi sie tak zdarzyło
      chyba 3 razy w tym 2 do H ?). Ten wierszyk o dzianiu się czy o armatach, nie
      zdążyłąm przepisać ale fajny czyjego to autorstwa ? Czyżby Szanownego Pana-
      Scana?
      Chwilkę odpocznę przed następną rundą z Hiacyntem.
      Pozdr.
      • Gość: Scan Re: Nike pluszowa! IP: *.home.net.pl 26.08.01, 02:14
        Jeszcze walczysz - wygraj. Wiersz Barańczaka Staśka. Czekam na wieści z frontu.
        W.
        • Gość: jolka Re: Misiu ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 02:18
          Zebyś Ty wiedział jak ja lubię zwyciężać.
          Ale czy mi się uda ?
          Zobaczymy. Nie jesteś cokolwiek spiący. Jak tam gwiazdki marzycielu ?
          Pozdrawiam.
          • Gość: Scan Re: Victorio Forumowa IP: *.home.net.pl 26.08.01, 02:31
            Uda się. Na pewno. Spać nie mogę. Rano idę na prawdziwe polowanie. Zaproszę na
            dziczyznę z Chateau St Emillion czerwonym,r.''85 Gwiazdy miedzy postami coraz
            jaśniejsze.
            • Gość: jolka Re: Victorio Forumowa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 02:47

> Uda się. Na pewno. Spać nie mogę. Rano idę na prawdziwe polowanie. Zaproszę na
              > dziczyznę z Chateau St Emillion czerwonym,r.''''85 Gwiazdy miedzy postami coraz
              > jaśniejsze.
              Drogi Leśniczy !
              Sądzisz, że już czas na zmianę nicka. Victoria - dzięki za podpowiedż.Donoszę Ci
              (oj miałam tego nigdy nie robić), że walka trwa mnie wspomógł Stoik. Przed
              polowaniem kogo bedziesz głaskał po kolanie ? hm hm
              Pozdrawiam

• Gość: Hiacynt do Victorii Forumowej IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 02:52

>
                > > Uda się. Na pewno. Spać nie mogę. Rano idę na prawdziwe polowanie. Zaprosz
                > ę na
                > > dziczyznę z Chateau St Emillion czerwonym,r.''''''''85 Gwiazdy miedzy postami
                > coraz
                > > jaśniejsze.
                > Drogi Leśniczy !
                > Sądzisz, że już czas na zmianę nicka. Victoria - dzięki za podpowiedż.Donoszę C
                > i
                > (oj miałam tego nigdy nie robić), że walka trwa mnie wspomógł Stoik. Przed
                > polowaniem kogo bedziesz głaskał po kolanie ? hm hm
                > Pozdrawiam
                >
                Jolka, ale Ty masz styl!!! To było z przeogromnym podziwem. Czy Ty jesteś Ty?? :-)
                • Gość: jolka Re: do największego przegranego Forumowicza - czyli Hiacynta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 03:06
                  Gość portalu: Hiacynt napisał :
                  > >
                  > Jolka, ale Ty masz styl!!! To było z przeogromnym podziwem. Czy Ty jesteś Ty??
                  > :-)

Jacku ! Hiacyncie !
                  Ale oberwałeś dobrze, że Stoik też nie może spać w nocy. Nie rozumiem czy chodzi
                  Ci o styl czy może o KLASĘ, :))). Piękna ta noc sobotnia, ja niezwyciężona !
                  Nike ? Czy Victoria ?
                  Czy zaśniesz dzisiaj ?
                  Pozdr.

Pozdrawiam.

• Gość: Hicynt Re: do największego przegranego Forumowicza - czyli Hiacynta IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 03:21

> Jacku ! Hiacyncie !
                    > Ale oberwałeś dobrze, że Stoik też nie może spać w nocy.

Jolu, czy Twój przecinek nie powinien powędrować w lewo???
                    Jeżeli powędruje, to i tak nie rozumiem.
                    Szykuj się - zrób się na bóstwo, może kilka razy się zagapię. I czytaj - dużo
                    czytaj.
                    I bądż uchwytna, nie dla moich celnych argumentów, ale nie krąż tak po różnych
                    zakamarkach. Tylko Twoje imię ciągle słychać - Jolkaaaa. :-)
              • Gość: Scan Re: Victorio Forumowa IP: *.home.net.pl 26.08.01, 02:56
                Szwagra. Bo ma dwie fuzje.
                U Was byłem, Stoika popieram. Ale się nie włączę, bo twierdzę, żeby głos zabrać
                trzeba się przygotować. Na to czasu potrzeba. Perfekcjonizm.
                Zwyciężaj!
                Pozdrowiona
                W.
                • Gość: jolka Re: Wojtku! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 03:19

> Szwagra. Bo ma dwie fuzje.
                  > U Was byłem, Stoika popieram. Ale się nie włączę, bo twierdzę, żeby głos zabrać
                  > trzeba się przygotować. Na to czasu potrzeba. Perfekcjonizm.
                  > Zwyciężaj!

Dzięki Ci za poparcie, chyba się włączyłeś widziałam twój post. Znowu wyszłam na
                  zbyt zapalczywą dyskutankę nie przygotowaną do dyskusji ? Jesli nie zaprzeczysz
                  to nie wiem co zrobię :)
                  Powiem Ci w zaufaniu, że chyba zwyciężyłam bo Hiacynt wytoczył działo
                  największego kalibru (Barańczak ?) i stwierdził, że ja mogę robić tylko
                  kanapki. :)). Och ja Victoria :)
                  Pozdr.

• Gość: Hiacynt do Joli IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 03:22

>
                    > > Szwagra. Bo ma dwie fuzje.
                    > > U Was byłem, Stoika popieram. Ale się nie włączę, bo twierdzę, żeby głos z
                    > abrać
                    > > trzeba się przygotować. Na to czasu potrzeba. Perfekcjonizm.
                    > > Zwyciężaj!
                    >
                    > Dzięki Ci za poparcie, chyba się włączyłeś widziałam twój post. Znowu wyszłam n
                    > a
                    > zbyt zapalczywą dyskutankę nie przygotowaną do dyskusji ? Jesli nie zaprzeczysz
                    >
                    > to nie wiem co zrobię :)
                    > Powiem Ci w zaufaniu, że chyba zwyciężyłam bo Hiacynt wytoczył działo
                    > największego kalibru (Barańczak ?) i stwierdził, że ja mogę robić tylko
                    > kanapki. :)). Och ja Victoria :)
                    > Pozdr.

Jolu, Barańczak to nie moje działo. A co zagrzmiało?? pzdr

• Gość: Scan Re: Victorio Nikejska! IP: *.home.net.pl 26.08.01, 03:26

>
                    > > Szwagra. Bo ma dwie fuzje.
                    > > U Was byłem, Stoika popieram. Ale się nie włączę, bo twierdzę, żeby głos z
                    > abrać
                    > > trzeba się przygotować. Na to czasu potrzeba. Perfekcjonizm.
                    > > Zwyciężaj!
                    >
                    > Dzięki Ci za poparcie, chyba się włączyłeś widziałam twój post. Znowu wyszłam n
                    > a
                    > zbyt zapalczywą dyskutankę nie przygotowaną do dyskusji ? Jesli nie zaprzeczysz
                    >
                    > to nie wiem co zrobię :)
                    > Powiem Ci w zaufaniu, że chyba zwyciężyłam bo Hiacynt wytoczył działo
                    > największego kalibru (Barańczak ?) i stwierdził, że ja mogę robić tylko
                    > kanapki. :)). Och ja Victoria :)
                    > Pozdr.
                    Zapalczywą nie jesteś, ale wytzymałą. Też sposób - a w wojnie o to chodzi. O
                    zwycięstwo.
                    A żeby Cię z tej euforii wyprowadzić, to zgadzam się z Hiacyntem, że kanapki ktoś
                    musi robić. Tylko czy Ty? Prędzej ja, bo myślę, że łatwiej mi przyjdzie-:)))
                    Wojski gra, ambony czekają, dziki buchtują. Jeszcze jeden post Twój - i uciekam.
                    Bo rzeczą mężczyzny jest zapewnić kobiecie jedzenie, nieprawdaż Victorio???
                    Pozdrawiam serdecznie,
                    Wojtek

• Gość: jola Re: Do Scana ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 03:36
      Dzięki za miły wieczór a właściwie pół nocy.

Przyjemnych snów.
      • Gość: Scan Re: Do Joli! IP: *.home.net.pl 26.08.01, 03:38
        Tobie też.
        Enter
        Dobranoc
        Enter
        Scan
        Enter
        Gość portalu: jola napisał(a):

> Dzięki za miły wieczór a właściwie pół nocy.
        >
        > Przyjemnych snów.

• Gość: Dudus Re: Do Joli! IP: 213.98.114.* 27.08.01, 19:05
          Ha,ha,ha.!Bardzo mi sie podoba Wasze Towarzystwo Wzajemnej Adoracji.Ale na
          winach to sie nie znacie.Kiedy c.d. Waszego ciupciania na Forum ? Pozdrawiam
          • Gość: Scan Re: Do Dudka IP: *.home.net.pl 27.08.01, 19:46
            Dudek - czubek jesteś. Po tanich winach.
            Założ sobie wątek o bełcie i bzykaniu w rowie. Masz doświadczenie.
    • Gość: jolka Re: Do Dudusia i nie tylko ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 20:49
      Oj nieładnie tytuł wątku jest bardzo dokładnie zaadresowany, a ty Dudek co
      podglądacz ? A co do c ... to nie lepiej pornosa pooglądać prowokatorze ty
      jeden albo do agencji Ci proponuję.:)
      Strasznie niecierpliwy jesteś.:)
      Chociaż może lepiej faktycznie pożartować na temat spraw męsko-damskich niż na
      inne (stricte polityczne).
      Sprawdzałam regulamin faktycznie nie ma nic o zakazie molestowania ( dot.
      Hiacynta); wiadomo dlaczego- regulamin opracowywali panowie.
      Scan !
      O te wina to się nie martw bo ja od kiedy mam prawo jazdy to jestem
      zdeklarowaną abstynentką. Nie chciałam Cię deprymować ale od razu wiedziałam.
      ze coś nie tak.
      Pozdrowienia dla obu misiaczków.
      • Gość: Scan Re: Do Victorii IP: *.home.net.pl 27.08.01, 20:58
        Jolu, fajnie że jesteś, witam stanowczo.
        Profanów olewam i olewczo traktuję. Zazdrość, ślina i inne atrybuty wieku
        chłopięcego.
        Wreszcie w domu.(najlepiej)
        Szwagier strzelił 3 dzikie kaczki. Ja nie jestem facetem, mało nie postrzeliłem
        szwagra.
        I nie ma co jeść.
        Czekam utęskniony,pozdrawiając
        Scan

• Gość: jolka Re: Od Victorii TYLKO do Vojtka - dudus nie zaglądaj do srodka ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 21:13

> Jolu, fajnie że jesteś, witam stanowczo.
          > Profanów olewam i olewczo traktuję. Zazdrość, ślina i inne atrybuty wieku
          > chłopięcego.
          > Wreszcie w domu.(najlepiej)
          > Szwagier strzelił 3 dzikie kaczki. Ja nie jestem facetem, mało nie postrzeliłe
          > szwagra.
          > I nie ma co jeść.
          > Czekam utęskniony,pozdrawiając
          > Scan
          >
          O widzę że bardzo zmężniałeś po tym polowaniu od razu taki stanowczy ton
          przywitania. No i dowcip ci się wyostrzył profana od razu do rowu wysłałeś.
          To szwagier Ci nie dał choc jednej kaczuszki ? Oj ta rodzina !
          A co do braku żywności to znowu mnie czarujesz, przecież w gminie miałeś
          mielonego i jakiś alkohol ? Co to jest bo pierwszy raz słyszałam taką nazwę ? :)
          Harem twój widzę ogromny ... Miriam Ci wybaczam, bo jesli odchodzi to dla mnie
          nie stanowi zagrożenia, ale te inne.
          Uważaj bo ja mam Dudusia pod ręką (do dyspozycji). Dudek a miałes nie zaglądać a
          pfe.
          Także pozdrawiam.
          • Gość: Scan Re: Do Victorii TYLKO od Vojtka - dudus nie zaglądaj do srodka ! IP: *.home.net.pl 27.08.01, 21:44
            Victorio wiedeńska!
            Dudek, mając swój czubek i tak zajrzy.I zaślini się biedaczek. Podobno pampersy
            na uściech pąkowie produkują. Zalecam Dudusiowi.
            Raportuję:
            Rodzina skąpa, kaczki nie dali. A ni są już na dorobku. Szwagier chciał mi za
            naboje policzyć, do benzyny się dołożyć, mimo, że 4 budwajzery mu
            postawiłem,żeby mnie ze sobą zabrał.
            W gminie to swego mielonego jadłem (wieprzowina). Wódka była, a owszem. Ale
            kiedy, Jolu, ja z Tobą smak wódki posmakuję? Do kaczki dzikiej!
            Pejsachówka - śliwowica, Jolu, ino że mocna 70 volt. I koszerna musi być.
            Harem? (Duduś nie zaglądaj choć tutaj - nie dla dzieci!). Wyszeptam cicho -
            chciałbym. Ale Jolu, Ty. I tylko Ty. Monogamistą jestem.
            A Ty tak daleko....
            Pozdrawiam stęskniony.
            Scan

• Gość: Dudus Re: Do Jolki IP: 213.98.114.* 27.08.01, 22:17
              Szanowna i wesolutka Jolu. Bylo wesolo a skonczylo sie na normalnym
              chamstwie.Jako bylego szczeciniaka,zaciekawil mnie post z tym adresem.I do
              tego z tajemnicza pelna werwy kobieta ,Objawila sie tesknie wyczekiwana -i
              ok.jezeli to publiczne forum to trzeba sie liczyc z kims takim jak ja.Poczytaj
              co jeden z Twoich orlow napisal -dobre co?.Nie ublizylem nikomu,.Dla
              wyjasnienia dodam:Dudus nie mieszka w Polsce,W swoim czasie dudus ukonczyl
              jedna ze szczecinskich uczelni,od wielu lat Dudus zawodowo zajmuje sie winem i
              wszystkim co sie wkolo wina obraca.Jestem zawiedziony,spodziewalem sie innych
              lotow.Niziutko lataja Twoi znajomi .PS. Marniutkie macie poczucie humoru.Ale
              jak to sie kiedys mowilo w Polsce:cos o slomie i butach i salonach. Pozdrawiam
              • Gość: jolka Re: Do Dudusia zaintrygowana wielce IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 22:38
                Gość portalu: Dudus napisał(a):

> Szanowna i wesolutka Jolu. Bylo wesolo a skonczylo sie na normalnym
                > chamstwie.Jako bylego szczeciniaka,zaciekawil mnie post z tym adresem.I do
                > tego z tajemnicza pelna werwy kobieta ,Objawila sie tesknie wyczekiwana -i
                > ok.jezeli to publiczne forum to trzeba sie liczyc z kims takim jak ja.Poczytaj
                > co jeden z Twoich orlow napisal -dobre co?.Nie ublizylem nikomu,.Dla
                > wyjasnienia dodam:Dudus nie mieszka w Polsce,W swoim czasie dudus ukonczyl
                > jedna ze szczecinskich uczelni,od wielu lat Dudus zawodowo zajmuje sie winem i
                > wszystkim co sie wkolo wina obraca.Jestem zawiedziony,spodziewalem sie innych
                > lotow.Niziutko lataja Twoi znajomi .PS. Marniutkie macie poczucie humoru.Ale
                > jak to sie kiedys mowilo w Polsce:cos o slomie i butach i salonach. Pozdrawiam

Nie jest tak żle, chłopcy sa weseli i bardzo cierpliwi a Ty od razu takie nie
                salonowe c... publicznie. Moi obrońcy potraktowali to jako swoiste molestowanie
                (jak z tym jest w twoim kraju - miejscu pobytu). A ponadto są zaborczy z uwagi na
                niedobór Pań na tym Forum. W końcu tyle starań a tu nagle jakiś goguś oj dudus
                się pojawia.
                A z tym chlebem to też nie miałeś racji.
                Co druga osoba (Panowie) na tym formum mówią ze znają Szczecin i kończyli tu
                studia i wiedzą jak dojść z placu Rodła na plażę.
                Pozdrawiam.
                Pozdrawiam.

• Gość: Dudus Re: Do Joli.Jako zakonczenie zenujacej dyskusji IP: 213.98.114.* 27.08.01, 23:56

> Gość portalu: Dudus napisał(a):
                  >
                  > > Szanowna i wesolutka Jolu. Bylo wesolo a skonczylo sie na normalnym
                  > > chamstwie.Jako bylego szczeciniaka,zaciekawil mnie post z tym adresem.I do
                  >
                  > > tego z tajemnicza pelna werwy kobieta ,Objawila sie tesknie wyczekiwana
                  > -i
                  > > ok.jezeli to publiczne forum to trzeba sie liczyc z kims takim jak ja.Pocz
                  > ytaj
                  > > co jeden z Twoich orlow napisal -dobre co?.Nie ublizylem nikomu,.Dla
                  > > wyjasnienia dodam:Dudus nie mieszka w Polsce,W swoim czasie dudus ukonczy
                  > l
                  > > jedna ze szczecinskich uczelni,od wielu lat Dudus zawodowo zajmuje sie win
                  > em i
                  > > wszystkim co sie wkolo wina obraca.Jestem zawiedziony,spodziewalem sie inn
                  > ych
                  > > lotow.Niziutko lataja Twoi znajomi .PS. Marniutkie macie poczucie humoru.A
                  > le
                  > > jak to sie kiedys mowilo w Polsce:cos o slomie i butach i salonach. Pozdra
                  > wiam
                  >
                  > Nie jest tak żle, chłopcy sa weseli i bardzo cierpliwi a Ty od razu takie nie
                  > salonowe c... publicznie. Moi obrońcy potraktowali to jako swoiste molestowanie
                  >
                  > (jak z tym jest w twoim kraju - miejscu pobytu). A ponadto są zaborczy z uwagi
                  > na
                  > niedobór Pań na tym Forum. W końcu tyle starań a tu nagle jakiś goguś oj dudus
                  > się pojawia.
                  > A z tym chlebem to też nie miałeś racji.
                  > Co druga osoba (Panowie) na tym formum mówią ze znają Szczecin i kończyli tu
                  > studia i wiedzą jak dojść z placu Rodła na plażę.
                  > Pozdrawiam.
                  > Pozdrawiam.
                  >
                  >

Nie ma czym byc zaintrygowana.Malo mnie obchodzi kto co mowi na tym foru.Jeszcze
                  raz powtarzam:nie jestem intruzem,nie mam zamiaru nieproszony w niczym
                  przeszkadzac.Powtarzam czytaj co ten orzel wypisuje.Kiedys mieszkalem na
                  St.Kostki.Na plaze jezdzilem tramw.nr 1 na Glebokie,byla jeszcze plaza na
                  Regalicy,Na dabskim tez bylo ok.Duzo juz nie pamietam.Bawcie sie dobrze bez
                  intruzow.Mam nadzieje ,ze znajdzie sie ktos kto Twoim orlom przytnie
                  skrzydla.Mimo wszystko marniutkich masz adoratorow.A co do molestowania to cos z
                  wami nie tak.Popularne slowko u was czy trzeba czy tez nie.jeszcze raz
                  przepraszam,ze smialem naruszyc nitykalnosc elity intelektualnej III RP.
                  • Gość: Scan Re: Do Dudusia.Jako zakonczenie zenujacej dyskusji IP: *.home.net.pl 28.08.01, 00:00
                    Żegnaj orle. Wysokich lotów.
                    Czasem zrób bla, bla do orlicy.
                    Wróbel
              • Gość: Scan Re: W obronie kobiety ( i swojej też) IP: *.home.net.pl 27.08.01, 22:38
                --------------------------------------------------------------------------------
                To są Twoje salony Dudusiu? Raczej obora. Z tanim winem, bo na Chateau Pauillac
                nie stać.
                Nam wesoło bez intruzów jest.
                Bez over.
                Scan

Duduś napisał:
                Ha,ha,ha.!Bardzo mi sie podoba Wasze Towarzystwo Wzajemnej Adoracji.Ale na
                winach to sie nie znacie.Kiedy c.d. Waszego ciupciania na Forum ? Pozdrawiam

> Szanowna i wesolutka Jolu. Bylo wesolo a skonczylo sie na normalnym
                > chamstwie.Jako bylego szczeciniaka,zaciekawil mnie post z tym adresem.I do
                > tego z tajemnicza pelna werwy kobieta ,Objawila sie tesknie wyczekiwana -i
                > ok.jezeli to publiczne forum to trzeba sie liczyc z kims takim jak ja.Poczytaj
                > co jeden z Twoich orlow napisal -dobre co?.Nie ublizylem nikomu,.Dla
                > wyjasnienia dodam:Dudus nie mieszka w Polsce,W swoim czasie dudus ukonczyl
                > jedna ze szczecinskich uczelni,od wielu lat Dudus zawodowo zajmuje sie winem i
                > wszystkim co sie wkolo wina obraca.Jestem zawiedziony,spodziewalem sie innych
                > lotow.Niziutko lataja Twoi znajomi .PS. Marniutkie macie poczucie humoru.Ale
                > jak to sie kiedys mowilo w Polsce:cos o slomie i butach i salonach. Pozdrawiam

• Gość: Stoik Jolu i Scanie - na pomoc IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 27.08.01, 23:09
                  Pomóżcie myślącemu inaczej -:(((
                  Zajrzałem tu, bo wiedziałem, że Was tu na schadzce zastanę. A ten Scan to ma
                  powodzenie, że ho,ho - tylko pozazdrościć.
                  Zazgrzytałem w zgodnym chórze pogromców politycznej poprawności. Tam w jednym
                  stają rzędzie Skrzypek, Hiacynt i #. Ale ja się nie dam, dopóki nie dobiją. Jak
                  możecie to ratujcie. Jolu, moje ramię dalej do Twojej dyspozycji, nawet gdybyś
                  mnie uznała za wariata albo (co nie daj Boże) kretyna. Całość na Informacjach
                  Dnia - Słownik Politycznej Poprawności.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: jolka Re: Jolu i Scanie - na pomoc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:12
                    Gość portalu: Stoik napisał(a):

> Pomóżcie myślącemu inaczej -:(((
                    > Zajrzałem tu, bo wiedziałem, że Was tu na schadzce zastanę. A ten Scan to ma
                    > powodzenie, że ho,ho - tylko pozazdrościć.
                    > Zazgrzytałem w zgodnym chórze pogromców politycznej poprawności. Tam w jednym
                    > stają rzędzie Skrzypek, Hiacynt i #. Ale ja się nie dam, dopóki nie dobiją. Jak
                    >
                    > możecie to ratujcie. Jolu, moje ramię dalej do Twojej dyspozycji, nawet gdybyś
                    > mnie uznała za wariata albo (co nie daj Boże) kretyna. Całość na Informacjach
                    > Dnia - Słownik Politycznej Poprawności.
                    > Pozdrawiam

• Gość: Stoik Re: Jolu i Scanie - na pomoc IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 27.08.01, 23:23
                      Jolu, ja wiem, że milczenie jest złotem, ale jednak Twoja odpowiedź nie do
                      końca mnie usatysfakcjonowała. Gdyby tak chociaż jedno słowo...
                      • Gość: jolka Re: Do Stoika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:51

> Jolu, ja wiem, że milczenie jest złotem, ale jednak Twoja odpowiedź nie do
                        > końca mnie usatysfakcjonowała. Gdyby tak chociaż jedno słowo...

Stoiku ! Sorry ale ktoś czy coś wcina moje posty.
                        Znowu odtwarzam. Wsparłam się mocniej na twoim ramieniu i pobiegłam do zalecanego
                        wątku. Coś tam wrzuciłam improwizując niemiłosiernie (nie byłą to wielka I).
                        Nie przeczytałam tego słownika poprawnosci politycznej chociaż mam wydrukowany.
                        Ktoś mi podkrada czas i to notorycznie i nachalnie.
                        Pozdrawiam. Słów Ci u mnie dostatek.

• Gość: Scan Re: Stoiku- na pomoc IP: *.home.net.pl 27.08.01, 23:51
                        Witaj, Stoiku. Podnieś wątek, bom już ślepy od komputera.
                        Scan
            • Gość: jolka Re: Do Vojtka w sekrecie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 22:59

> Victorio wiedeńska!
              > Dudek, mając swój czubek i tak zajrzy.I zaślini się biedaczek. Podobno pampersy
              > na uściech pąkowie produkują. Zalecam Dudusiowi.
              > Raportuję:
              > Rodzina skąpa, kaczki nie dali. A ni są już na dorobku. Szwagier chciał mi za
              > naboje policzyć, do benzyny się dołożyć, mimo, że 4 budwajzery mu
              > postawiłem,żeby mnie ze sobą zabrał.
              > W gminie to swego mielonego jadłem (wieprzowina). Wódka była, a owszem. Ale
              > kiedy, Jolu, ja z Tobą smak wódki posmakuję? Do kaczki dzikiej!
              > Pejsachówka - śliwowica, Jolu, ino że mocna 70 volt. I koszerna musi być.
              > Harem? (Duduś nie zaglądaj choć tutaj - nie dla dzieci!). Wyszeptam cicho -
              > chciałbym. Ale Jolu, Ty. I tylko Ty. Monogamistą jestem.
              > A Ty tak daleko....
              > Pozdrawiam stęskniony.
              > Scan

Takam wielce wzruszona,że aż mi wcięło post do Ciebie Wojtku. Musze odtwarzac.
              Szwagier nie taki zły skoro chciała się dołożyc do benzyny.Wódka wirtualna jest
              bezprocentowa to możemy wspólnie skosztować tylko nie wino bo dudus jest kiperem
              i bedzie cię kontrował. Ta śliwowica to bardzo intrygująca czy ją się rozrabia i
              z czym ?. Pamięc mi chyba wróciła, bo sobie przypomniałam iż pewnej nocy mię
              opowiadałeś, że masz zapotrzebowanie na harem. Typowy męzczyzna wszystko powie by
              dojść do celu.
              Choćm daleko ale serduszkiem i myślą razem z Tobą.
              Za kim tak tęsknisz misiaczku.
              Pozdrawiam.

• Gość: Scan Re: Do Vojtka w sekrecie IP: *.home.net.pl 27.08.01, 23:42
                Jolu! czytaj uważnie dziecinko!
                Szwagier zły, bo to ode mnie chciał ściepę na benzynę. A beze mnie też by
                pojechał. A czysty Aryjczyk
                Wino kosztować będę sam, nie będę odpowiadał za uszczerbki zdrowia Twego, bo po
                postach Dudusia już tylko "Wino tanie" mi zostało.
                Śliwowicy pejsachówki się nie rozrabia, pije ją się w stanie pierwotnym.Znakomite.
                Z tym haremem to tylko marzenia jednak, możliwości marne... (finansowe oczywiście)
                Więc jednak Ty, wybranko! Tęsknoto moja.
                Bądź pozdrowiona.
                Scan
                >
                > Takam wielce wzruszona,że aż mi wcięło post do Ciebie Wojtku. Musze odtwarzac.
                > Szwagier nie taki zły skoro chciała się dołożyc do benzyny.Wódka wirtualna jest
                >
                > bezprocentowa to możemy wspólnie skosztować tylko nie wino bo dudus jest kipere
                > m
                > i bedzie cię kontrował. Ta śliwowica to bardzo intrygująca czy ją się rozrabia
                > i
                > z czym ?. Pamięc mi chyba wróciła, bo sobie przypomniałam iż pewnej nocy mię
                > opowiadałeś, że masz zapotrzebowanie na harem. Typowy męzczyzna wszystko powie
                > by
                > dojść do celu.
                > Choćm daleko ale serduszkiem i myślą razem z Tobą.
                > Za kim tak tęsknisz misiaczku.
                > Pozdrawiam.
                >

• Gość: jolka Re: Do Vojtka w wielkim sekrecie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:13

> Jolu! czytaj uważnie dziecinko!
                  > Szwagier zły, bo to ode mnie chciał ściepę na benzynę. A beze mnie też by
                  > pojechał. A czysty Aryjczyk
                  > Wino kosztować będę sam, nie będę odpowiadał za uszczerbki zdrowia Twego, bo po
                  > postach Dudusia już tylko "Wino tanie" mi zostało.
                  > Śliwowicy pejsachówki się nie rozrabia, pije ją się w stanie pierwotnym.Znakomi
                  > te.
                  > Z tym haremem to tylko marzenia jednak, możliwości marne... (finansowe oczywiśc
                  > ie)
                  > Więc jednak Ty, wybranko! Tęsknoto moja.

Wojtusiu mój Ty wybranku piszże uważnie. Ja się domyśliłam co chciałeś napisać
                  ale to nie to samo co napisałeś. No tak wszyscy to mamy (te ograniczenia
                  finansowe) ale może po 23 IX już bedzie według potrzeb. Ale spławiłeś mi jednego
                  adoratora no no. Ze tak walczysz o wyłączność, żeby nie rzec o monopol. :)
                  Powiem Ci tylko w zaufaniu że dobrze wybrałeś (trafiłeś). A włączyłeś się do
                  dysputy o poprawności politycznej ?
                  Coś chyba zmęczony jesteś - wyjechałeś na dwa dni a teraz po powrocie tydzień się
                  będziesz aklimatyzował. Czy zezwalasz mi na korespondencję z Dudusiem czy
                  zakazujesz? Widzisz jakam uległa?
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: Scan Re: Joli w wielkim sekrecie IP: *.home.net.pl 28.08.01, 00:40
                    Jolu, ja Ci na wszystko zezwalam. Nie mógłbym inaczej.
                    Istotnie zmęczony jestem. Zazwyczaj wybieram nowe drogi powrotu ze Zgorzelca.
                    Bo nie lubię powielać tego samego.
                    Dzis pojechalem przez Lubin, Ostrów - Kalisz - Łodż - do Wwy. Korki fatalne,
                    wypadek potęzny po drodze.
                    Idę spać, Muzo moja.
                    W.
                    PS
                    A może zalogujesz się w GW??? Nieśmiało namawiam..
                    • Gość: jolka Re: Wojtusiowi na uszko IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:50

> Jolu, ja Ci na wszystko zezwalam. Nie mógłbym inaczej.
                      > Istotnie zmęczony jestem. Zazwyczaj wybieram nowe drogi powrotu ze Zgorzelca.
                      > Bo nie lubię powielać tego samego.
                      > Dzis pojechalem przez Lubin, Ostrów - Kalisz - Łodż - do Wwy. Korki fatalne,
                      > wypadek potęzny po drodze.
                      > Idę spać, Muzo moja.
                      Dobranoc spij spokojnie. Co do logowania to zobacze.
                      Poxdrawiam.
                      > W.
                      > PS
                      > A może zalogujesz się w GW??? Nieśmiało namawiam..

• Gość: jolka Re: Dudusiu wróć ja chcę mieć więcej adoratorów IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:03
      Ale zwolnik tempo, nie przyspieszaj za bardzo.
      Pozdrawiam
      • Gość: Stoik Re: Dudusiu wróć ja chcę mieć więcej adoratorów IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 28.08.01, 01:37
        Jolu, dziękuję za wszystko (włącznie z tym co Ci wcięło). Dudusiowi ciupcianie
        rzeczywiście należy wybaczyć, bo był to u niego tylko męski odpowiednik
        niemowlęcego gaworzenia. Ale zazdrośnik scan nie wytrzymał. Z drugiej strony,
        nerwowa reakcja Dudusia sugeruje, że może jednak nie być orzeł. Ale może się
        jeszcze pokaże na nieboskłonie. Co do adoratorów to się nie martw, tych Ci na
        pewno nie zabraknie.
        Śpij spokojnie
        Nocny sto(l)ik
        któremu się we właściwych okolicznościach też wszystko kojarzy z ..., tak jak
        teu Jasiowi.
        • Gość: jolka Re: Stoiku dzięki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 01:44
          Starałam się jak mogłam ale chyba nie wyszło.
          Twoje wywody mnie zainteresowały.
          Pozdrawiam miłych snów.
          Piesek przewietrzony dobrze ?
        • Gość: Scan Re: STOIKU!!! (Groźnie) IP: *.home.net.pl 28.08.01, 01:45
          Stoiku - ja zazdrośnie czuwam. A czy poniższe to aby sie mieści w "Słowniku PP "?
          Pozdrawiam
          Scan

> Dudusiowi ciupcianie
          > rzeczywiście należy wybaczyć, bo był to u niego tylko męski odpowiednik
          > niemowlęcego gaworzenia. Ale zazdrośnik scan nie wytrzymał. >
          • Gość: Stoik Re: STOIKU!!! (Groźnie) IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 28.08.01, 02:26

> Stoiku - ja zazdrośnie czuwam. A czy poniższe to aby sie mieści w "Słowniku PP
            > "?
            > Pozdrawiam
            > Scan
            >
            > Gość portalu: Stoik napisał(a):
            >
            > > Dudusiowi ciupcianie
            > > rzeczywiście należy wybaczyć, bo był to u niego tylko męski odpowiednik
            > > niemowlęcego gaworzenia. Ale zazdrośnik scan nie wytrzymał. >

Całkowicie niepoprawne i absolutnie szczere!
            Zazdrośnik Stoik
            Czuj, czuj, czuwaj!
    • Gość: Marek Re: JOLKA!!!! IP: *.vf.shawcable.net 28.08.01, 00:44
      Jestescie wszyscy wspaniali, brawo byle tak dalej, pozdrawiam wszystkich.....
      • Gość: jolka Re: Marku !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:51
        Gość portalu: Marek napisał(a):

> Jestescie wszyscy wspaniali, brawo byle tak dalej, pozdrawiam wszystkich.....

Ty też, ty też.
        Pozdrowionka.
    • Gość: KYSO Re: JOLKA!!!! IP: 217.67.197.* 28.08.01, 14:44
      Jolu kocham cie nad zycie ODPISZ
      • Gość: Stoik Re: JOLKA!!!! IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 29.08.01, 01:44
        Jolu, tęsknimy za Tobą. Gdzie jesteś?
        • Gość: Scan Re: JOLKA!!!! IP: *.home.net.pl 29.08.01, 21:47
          Jolu, z jakimś tam A.. flirtujesz, oczy spuszczasz, minki stroisz...
          A ja?
          Gdzie jesteś?
          Scan
          • Gość: jolka Re: Scanie ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:08

> Jolu, z jakimś tam A.. flirtujesz, oczy spuszczasz, minki stroisz...
            > A ja?
            > Gdzie jesteś?

Witam Cię Wojtku !
            Próbuję terapii na Adamie uzależnionym negatywnie od /na temat Mariana.
            Ale o Tobie cały czas myślałam. Byłam na informacjach i czytałam co niektórzy
            Panowie na mój temat plotkowali (ale pewnie jeszcze nie wszystko przeczytałam).
            Jeden dzień nieobecności i proszę co się dzieje.
            Pozdrawiam.

• Gość: Scan Re: Jolu ! IP: *.home.net.pl 29.08.01, 22:17
              Witam Cię, plotami się nie przejmuj, ja już za Żyda i homoseksualistę robiłem.
              Do Ciebie mnie ciągnie - więc temu drugiemu to przeczy. Że Żydem nie jestem, to
              juz gorzej wirtualnie udowodnić.
              Ale bądź czujna i od razu w michę przywal.
              Adam niereformowalny, tak jak Maryjan.Szkoda Twego czasu, chyba że poflirtować
              z onym chcesz.
              A psy dwa mam. Tylko jeden inteligenty.
              Pozdrawiam.
              Scan
              • Gość: jolka Re: Wojtku ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:33

> Witam Cię, plotami się nie przejmuj, ja już za Żyda i homoseksualistę robiłem.

No, no podobno w kazdej plotce trochę prawdy jest.Ja jestem dziewczyna tak Ci
                mówię na wszelki wypadek :), żebyś się nie łudził gdyby ta plotka to część
                prawdy:). Od razu mnie rozbroiłes.

> Do Ciebie mnie ciągnie - więc temu drugiemu to przeczy. Że Żydem nie jestem, to
                > juz gorzej wirtualnie udowodnić.

A dopiero teraz doczytałam. No to wszystko w porządku. Ale ulga. Człowiek o
                narodowości żydowskiej to też ziemianin. Nie ma problema.

> Ale bądź czujna i od razu w michę przywal.

Przywalę już sobie zapisałam komu trzeba i będę szukać następnych chętnych.

> Adam niereformowalny, tak jak Maryjan.Szkoda Twego czasu, chyba że poflirtować
                > z onym chcesz.

Nie ja tylko chciałam żeby zmienił temat, bo ten fantyzm może zmienić się w
                obsesje. Szkoda gościa. To się chyba nazywa natręctwo jakoś tak.

> A psy dwa mam. Tylko jeden inteligentny.

Rozumiem ten nieinteligentny to pewnie suczka. Jakiej rasy ?
                Pozdrawiam.

• Gość: Scan Re: Jolu ! IP: *.home.net.pl 29.08.01, 22:40
                  Jolu!
                  Nie ma bingo. Głupi on - owczarek niemiecki (jak to Niemcy). Ona mądra -
                  owczarka kaukaska (jak to górale).
                  I tak jesteś mi winna jeden post.
                  Uniżony.
                  • Gość: jolka Re: Wojtusiu Scanie ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 23:03

> Nie ma bingo. Głupi on - owczarek niemiecki (jak to Niemcy). Ona mądra -
                    > owczarka kaukaska (jak to górale).
                    > I tak jesteś mi winna jeden post.
                    > Uniżony.

No tak i mam problem czy ten owczarek niemiecki jeszcze się nie upodobnił do
                    swego Pana ? Czy ? (niedomówienie).
                    Nie objadają Cię pieski za bardzo?
                    Pozdrawiam remisowo.

• Gość: jolka Re: Do Stoika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:05

> Jolu, tęsknimy za Tobą. Gdzie jesteś?

Nie było mnie w sieci - bo zrobiłam sobie przerwę na reality show.
          Trochę czytałam o poprawności.
          Mówiłeś, że pies jest inteligentny. A to dla mnie weryfikacja hipotezy, że psy
          upodobniają się do właścicieli (czy na odwrót).
          Też tęskniłam szczególnie za ...
          Pozdrawiam.
          Mówiłeś, że pies jest inteligentny

• Gość: Scan Re: Do Joli IP: *.home.net.pl 29.08.01, 22:08
            Jolu, też mam psa, a nawet dwa. Pozrozmawiajmy chwilkę... -:(((
            Zagniewana?
            Scan
            • Gość: jolka Re: Do Scana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:18

> Jolu, też mam psa, a nawet dwa. Pozrozmawiajmy chwilkę... -:(((
              > Zagniewana?

Wojtek !
              Ty to jesteś "pies" a może piesek na ....:) Przepraszam za to porównanie w
              zasadzie to nie lubię jak się przyrównuje ludzi do zwierząt. Zagniewana to nie,
              ale adrenalina troche skoczyła. Tylko Ty wiesz, że kobietom trzeba zawsze
              przytakiwać i chyba żle na tym nie wychodzisz.:)
              A propo porozmawiajmy : "Mów do mnie jeszcze":)
              Pozdrawiam.

• Gość: Scan Re: Do Joli IP: *.home.net.pl 29.08.01, 22:23
                Tak, przytakuję Ci, jak widzisz i pokornym jest wobec Ciebie. Co nie zmienia
                faktu że dzisiaj 2:1 dla mnie - jesteś mi winna jeden post. Wyrównaj, proszę,
                chyba że chcesz dopuścić do mej przewagi.
                Scan
                • Gość: jolka Re: Do Wojtusia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:52

> Tak, przytakuję Ci, jak widzisz i pokornym jest wobec Ciebie. Co nie zmienia
                  > faktu że dzisiaj 2:1 dla mnie - jesteś mi winna jeden post. Wyrównaj, proszę,
                  > chyba że chcesz dopuścić do mej przewagi.

Nie do tego (przewagi)nie dopuszczę. Widzę, że mięm (mi) się rewanżujesz za mą
                  uległość tym samym. No a ale jak będzie 2:2 sytuacja patowa i co wtedy ?
                  A wiesz, ze nic tak nie wzrusza jak trzęsienie ziemii ?
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: Scan Re: Do Joli IP: *.home.net.pl 29.08.01, 23:29
                    Dałem Ci fory i wyrównałaś. W naszym wątku żadnych trzęsień siemi nie będzie.
                    Stanowczo i kategorycznie oświadczam.
                    Na wzruszenia - inne sposoby są.
                    Psy puszczają z torbami. Ale za to jaka wdzięczność. Szczególnie tej "małej",
                    bo rok ma.
                    Z charakteru to do kota mi bliżej.
                    Over
                    Scan
                    • Gość: jolka Re: Do Scanika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 23:49

> Dałem Ci fory i wyrównałaś. W naszym wątku żadnych trzęsień siemi nie będzie.
                      > Stanowczo i kategorycznie oświadczam.
                      > Na wzruszenia - inne sposoby są.
                      > Psy puszczają z torbami. Ale za to jaka wdzięczność. Szczególnie tej "małej",
                      > bo rok ma.
                      > Z charakteru to do kota mi bliżej.
                      > Scan

Kotku !
                      Znowu zmężniałeś bo jesteś i stanowczy i kategoryczny i jeszcze się oświadczasz.
                      To maleństwo milusińskie jest napewno, bardzo chciałabym je poznać.
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: Scan Re: Do Joleczki IP: *.home.net.pl 29.08.01, 23:55
                        Takim mnie lubisz, droga moja... Chociaż, jak pisałem polowanie nie wyszło i na
                        ofermę wyszedłem. No to jak to wreszcie z kobiecą konsekwencją jest?
                        Czule pozdrawiam
                        W.
                        • Gość: jolka Re: Od Joleczki do Scanika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 00:07

> Takim mnie lubisz, droga moja... Chociaż, jak pisałem polowanie nie wyszło i na
                          > ofermę wyszedłem. No to jak to wreszcie z kobiecą konsekwencją jest?
                          > Czule pozdrawiam

Jesteś po prostu człowiekiem z krwi i kości, masz plusy i minusy. Zabraniam Ci
                          nazywać się ofermą. Serce nie sługa zwłaszcza w wirtualnej rzeczywistości.
                          Pozdrawiam.

• Gość: Scan Re: Do Joleczki do Scanika IP: *.home.net.pl 30.08.01, 00:14
                            Jolu - do wątku "Maniuś odżył" wzywana jesteś.
                            O sercach i ofermach póżniej - jak w michę dasz Jorkubowi.
                            Z tarczą wracaj, Victorio!
                          • Gość: Stoik Dla Joleczki od Stoika-zazdrośnika IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 30.08.01, 01:21
                            Raz pewna Jola z miasta Szczecina
                            Mówiła, że to nie jest jej wina
                            Że od samego rana
                            Puszcza oczko do Scana
                            A z innymi to się ciągle ścina

To troszeczkę żartobliwie, bo wiem, że się obaj (plus kilku innych) w Twoim
                            serduszku zmieścimy. Skąd wiem - nie pytaj, bo nie wiem.

Co do poprawności, to będę tam walczył jak lew, bo dużo tam zwierzyny łownej,
                            zwłaszcza w (c)hasz(cz)ach.

Co do pieska, to jego pan się do niego inteligencją nie umywa. On dostaje
                            wszystko co chce, a ja tylko czasami.
                            • Gość: jolka Re: Dla Joleczki od Stoika-zazdrośnika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:43

> Raz pewna Jola z miasta Szczecina
                              > Mówiła, że to nie jest jej wina
                              > Że od samego rana
                              > Puszcza oczko do Scana
                              > A z innymi to się ciągle ścina

O dzieki Ci Stoiku, ramię Ci nie zdrętwiało. Ale piękny utwór (nie tylko ze
                              względu na adresatkę). Nawet nie wiesz jaką mi sprawiłeś przyjemność wydrukuje i
                              zachowam to limeryk tak ?

>
                              > To troszeczkę żartobliwie, bo wiem, że się obaj (plus kilku innych) w Twoim
                              > serduszku zmieścimy. Skąd wiem - nie pytaj, bo nie wiem.

O Stoiku widzę, jesteś znawcą nie tylko poprawności i nie tylko politycznej ale
                              także kobiet. Moje serce wirtualne faktycznie bardzo rozciągliwe. No i wiesz, że
                              nic nie wiesz. Tak sobie właśnie ciebie wyobrażałam.

> Co do poprawności, to będę tam walczył jak lew, bo dużo tam zwierzyny łownej,
                              > zwłaszcza w (c)hasz(cz)ach.

No widziałam, że ostro sobie poczynasz zwłaszcza z Misiem z Wrocławia.

> Co do pieska, to jego pan się do niego inteligencją nie umywa. On dostaje
                              > wszystko co chce, a ja tylko czasami.

Bierz z niego przykład. Nie bądż taki skromny ze mna możesz być szczery.

Pozdrawiam. Ponownie serdecznie dziękuję za miłą niespodziankę.
                              • Gość: stoik Re: Dla Joleczki od Stoika-zazdrośnika IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 30.08.01, 01:53
                                Ach Jolu, gdybym wiedział, że mi odpowiesz na dole, to bym się nie skarżył na
                                górze. Ale za to masz dwa limeryki zamiast jednego.
                                • Gość: Scan Re: DO Joli i Stoika IP: *.home.net.pl 30.08.01, 02:07
                                  Przekładaniec świąteczny?
                              • Gość: marek Re: Dla Joleczki od Stoika-zazdrośnika IP: *.vf.shawcable.net 30.08.01, 05:10
                                Jolka, przedziesz znakomicie, sciskam Marek
                                • Gość: jolka Re: Marku - tylko dla twoich oczu (Dwaj Panowie S - nie patrzcie) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 21:44
                                  Gość portalu: marek napisał(a):

> Jolka, przedziesz znakomicie, sciskam Marek

Witam Cię Marku ponownie!
                                  Fajnie, że wpadasz ale dlaczego zawsze podczas naszej nieobecności.Zapraszam Cię.
                                  Swoją drogą jak ten Scan dom zamyka ?
                                  Mam do Ciebie pytanie : Jak odbierasz tych dwóch Panów S., czy oni nie traktują
                                  mnie przypadkiem instrumentalnie, tzn czy nie wykorzystująmnie wirtualnie ? (och
                                  te rymy częstochowskie).
                                  Czekam na odwrotną odpowiedz bo nie wiem co zrobić czy im zaserwować jeszcze
                                  kilka cichych dni czy już ich obrazić? No nie wiem co począc Marek pomożesz ?
                                  Pozdrawiam cokolwiek niepewna
                                  Prząśniczka - sorry za komplementy i HB.

• Gość: Stoik Jolu - wybacz IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 31.08.01, 23:54
                                    Zachowałem się jak jakiś prymitywny podglądacz. Od razu przeczytałem to, czego
                                    miałem nie czytać. I jakie to było ciekawe!
                                    Właściwie to już jestem prawie obrażony. Ja Ci limeryk za limerykiem, a Ty ...
                                    Ale jak napiszesz to, co dla mnie masz, to mi na pewno przejdzie i będziesz
                                    mnie mogła obrażać od początku. Tylko nie za mocno, bo ja bez Ciebie już sobie
                                    życia nie wyobrażam. Na początek wirtualnego.
                                    Oddany Stoik
                                    • Gość: jolka Re: Stoiku - przebaczam Ci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 01:18

> Zachowałem się jak jakiś prymitywny podglądacz. Od razu przeczytałem to, czego
                                      > miałem nie czytać. I jakie to było ciekawe!
                                      > Właściwie to już jestem prawie obrażony. Ja Ci limeryk za limerykiem, a Ty ...
                                      > Ale jak napiszesz to, co dla mnie masz, to mi na pewno przejdzie i będziesz
                                      > mnie mogła obrażać od początku. Tylko nie za mocno, bo ja bez Ciebie już sobie
                                      > życia nie wyobrażam. Na początek wirtualnego.

Drugi Pan S. obrażalski no nie to nie do pomyślenia.Przez poprzednią godzinę
                                      obskakiwałam Wojtka, żeby go udobruchać a tu powtórka z rozrywki.
                                      Stoiku ja czekam na (p)odpowiedż Marka ale on gdzieś wsiąkł, dopiero wtedy
                                      podejmę działania. Stoiku może ty za mocno stoisz nogami na ziemi ? w sieci ? cos
                                      tu chyba nie pasuje ?, dlatego wyobrażnia szwankuje a żyć trzeba nadal wirtualnie
                                      też.Jak ktoś z forumiarzy powiedział :Nikt nie umrze(V) przed śmiercią (V).

Cieszę się że żyjesz (jesteś).
                                      Pozdrawiam

> Oddany Stoik

• Gość: Scan Re: Stoiku - wybacz mi - Scan IP: *.home.net.pl 01.09.01, 01:27
                                        Wasza Cesarska Mość,
                                        Stoik czekał, nie doczekał. Wiem to ze swoich źródeł.
                                        A Ty, niewierna, w jakimś arabskim towarzystwie przebywałaś.
                                        Ciężko będzie Stoika udobruchać. Tylko poezją. Zdradzę Ci ( w sekrecie), że
                                        lubi Pawlikowską.
                                        Jednakowoż podnóżek
                                        W.
                                        • Gość: Stoik Lubię MJP IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 01:36
                                          Usta Twoje - ocean różowy
                                          ...ale o tym nie może być mowy!
                                          Niepocieszony
                                        • Gość: jolka Re: Wojtku Scanie ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 01:46

> Wasza Cesarska Mość,
                                          > Stoik czekał, nie doczekał. Wiem to ze swoich źródeł.
                                          > A Ty, niewierna, w jakimś arabskim towarzystwie przebywałaś.
                                          > Ciężko będzie Stoika udobruchać. Tylko poezją. Zdradzę Ci ( w sekrecie), że
                                          > lubi Pawlikowską.
                                          > Jednakowoż podnóżek

Cesarzu!
                                          Stoik został na audiencji przyjęty
                                          i wyszedł wniebowzięty
                                          Wychodząc bił się nogami o pięty
                                          Bo miał but nie domknięty
                                          Pawlikowska a któż to taki,
                                          czy to ta rywalka co ma majaki.

Qrcze nic nie mam ani Jasnorzewskiej ani Pawlikowskiej, co tu zrobić tak ładnie
                                          się zapowiadało.

Uniżenie pozdrawiam podnóżka, rzekła raz elektryczna poduszka.

• Gość: Scan Re: Generalsimussie poezji! IP: *.home.net.pl 01.09.01, 02:00
                                            Joleczko, Pani

Rąk brak do oklasków, a stopami jeszcze nie potrafię. Zabieram się do pilnego
                                            treningu, bo za dzień, dwa wyjdzie to w postów Twych scanningu.
                                            Pawlikowska jest na papierze, Jasnorzewska w sieci. Adresu nie podam, bo "ona
                                            przy księżycu jak misa cynowa". A to Twoją poezję ustyma tymy chcemy wraz ze
                                            Stoikiem z Ciebie spijać....
                                            Rozkaż, Pani, a wszystko zrobię (oprócz pewnych rzeczy)
                                            Murzyn Twój
                                            W.
                                            • Gość: Stoik Lekkom przerażon IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 02:05

> Joleczko, Pani
                                              > Murzyn Twój
                                              > W.

Czyś Ty czasem nie Othello? Pamiętaj, Joli nie dam (udusić). Ale gdybyś chciał,
                                              to możemy zanucić:
                                              Jeżeli kochać to nie indywidualnie
                                              Jeżeli kochać to tylko we dwóch...
                                              • Gość: Scan Re: Lekkom przerażon - a ja rozweselon IP: *.home.net.pl 01.09.01, 02:10

Starszy mój panie
                                                Jak Joli kochanie
                                                To tylko we dwóch

>
                                                > > Joleczko, Pani
                                                > > Murzyn Twój
                                                > > W.
                                                >
                                                > Czyś Ty czasem nie Othello? Pamiętaj, Joli nie dam (udusić). Ale gdybyś chciał,
                                                >
                                                > to możemy zanucić:
                                                > Jeżeli kochać to nie indywidualnie
                                                > Jeżeli kochać to tylko we dwóch...

• Gość: jolka Re: A ja zadowolona i podochocona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:27

>
                                                  > Starszy mój panie
                                                  > Jak Joli kochanie
                                                  > To tylko we dwóch

Nie zgadzam się (nie) poetycznie dobrze że się opamiętałam w porę.
                                                  A póżniej mówią sama chciała.
                                                  Pozdrawiam obu ochotników.

• Gość: Stoik Re: A ja zadowolona i podochocona IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 02:41
                                                    Jolu, to tylko po to, by "żądz moc móc wzmóc".
                                                    No a trójkąt jest już faktem - takich wiernych już więcej nie masz
                                                    Oddany poddany
                                                  • Gość: jolka Re: A ja zadowolona i podochocona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:58

> Jolu, to tylko po to, by "żądz moc móc wzmóc".

Teraz ja nie załapałam i prawie załkałam.

> No a trójkąt jest już faktem - takich wiernych już więcej nie masz
                                                    > Oddany poddany

Ten trójkąt to faktem jest ale tylko prasowym (medialnym) a więc i odwracalnym.
                                                    Znajdą się następni wierni niewierni. Nie bądż spokojny..

Władczyni nieposkromionych dwóch Panów S.

• Gość: jolka Re: Nie bój nic Stoiku IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:15
                                                Stoik napisał :
                                                > Czyś Ty czasem nie Othello? Pamiętaj, Joli nie dam (udusić). Ale gdybyś chciał,
                                                > to możemy zanucić:
                                                > Jeżeli kochać to nie indywidualnie
                                                > Jeżeli kochać to tylko we dwóch...

Uduszenie wirtualne toć to niewykonalne
                                                Stoiku to propozycja trójkąta czy może linii łamanej? Takie piosenki nucić
                                                zamiast kołysanek ? :)
                                                Pozdrawiam

• Gość: jolka Re: Od Generalsimussini rymowanek! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:10

> Joleczko, Pani
                                              > Rąk brak do oklasków, a stopami jeszcze nie potrafię. Zabieram się do pilnego
                                              > treningu, bo za dzień, dwa wyjdzie to w postów Twych scanningu.
                                              > Pawlikowska jest na papierze, Jasnorzewska w sieci. Adresu nie podam, bo "ona
                                              > przy księżycu jak misa cynowa". A to Twoją poezję ustyma tymy chcemy wraz ze
                                              > Stoikiem z Ciebie spijać....
                                              > Rozkaż, Pani, a wszystko zrobię (oprócz pewnych rzeczy)
                                              > Murzyn Twój

Staram się jak mogę ale nie zawsze mam pod stopami podłogę.
                                              Spijać możecie tylko nie w nadmiarze bo inaczej się na was obrażę.
                                              Rozkazuję abyś zrobił te pewne rzeczy, których nie chcesz robic.
                                              Pozdrawiam z kompleksem (wyższości).
                                              • Gość: Scan Re: Do Przewag nad Przewagami! IP: *.home.net.pl 01.09.01, 02:15
                                                Mam odejść? :-((
                                                Malutki Wojtuś

> Rozkazuję abyś zrobił te pewne rzeczy, których nie chcesz robic.
                                                > Pozdrawiam z kompleksem (wyższości).

• Gość: jolka Re: Zostań i bądz ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:30

> Mam odejść? :-((
                                                  > Malutki Wojtuś

Przerobić na szaro Scana
                                                  Jaka to trudna rzecz do wykonania.:)

Zostań tak tylko pytałam.
                                                  Malutka Joluś.

• Gość: stoik Re: Od Generalsimussini rymowanek! IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 02:28
                                                Dwóch jest facetów z kompleksem Joli
                                                Jeden to Scan, a drugi Stoik
                                                Boi się Stoik i boi się Scan
                                                Że Jola szatański ma plan
                                                Że Jola któregoś z nich woli
                                                • Gość: jolka Re: Do Generalsimussa rymowanek! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:38
                                                  Gość portalu: stoik napisał(a):

> Dwóch jest facetów z kompleksem Joli
                                                  > Jeden to Scan, a drugi Stoik
                                                  > Boi się Stoik i boi się Scan
                                                  > Że Jola szatański ma plan
                                                  > Że Jola któregoś z nich woli

Jola jak każda kobieta
                                                  Bardzo jest czułą na nietakt
                                                  Gdy dwóch się wokół niej kręci
                                                  Myśli jak następnych zachęcić
                                                  Zadnemu nie odmówi
                                                  żądanej przysługi
                                                  I będzie wniebowzięta
                                                  Gdy przyjdą do niej obaj na święta.

• Gość: Stoik Oj nieładnie IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 02:46
                                                    Jola to kobieta kompleksowa
                                                    I każda inna się przy niej chowa
                                                    Przyjdźcie Panowie
                                                    Woła, na zdrowie
                                                    Tak kompleksowa jest Jola owa!
                                                  • Gość: jolka Re: Oj ładnie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 03:05

> Jola to kobieta kompleksowa
                                                    > I każda inna się przy niej chowa
                                                    > Przyjdźcie Panowie
                                                    > Woła, na zdrowie
                                                    > Tak kompleksowa jest Jola owa!

Stoiku drogi patrz pod swoje nogi
                                                    Zebyś nie upadł idąc do jolki niebogi
                                                    gdy się na twarz przewrócisz
                                                    już jolce wiersza Pawlikowskiej nie zanucisz
                                                    Zmienników twoich tchnienia
                                                    ocalą ją od zapomnienia.

• Gość: Scan Re: Scan IP: *.home.net.pl 01.09.01, 02:40
                                                  Ja się tam nie boje
                                                  Bo Jolę toczę boje
                                                  Stoika majątek wyzyskam
                                                  A Joleczkę mą odzyskam
                                                  • Gość: Stoik Dobranoc - samokrytyka stoika IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 03:03
                                                    Patrzcie - już trzecia
                                                    Jak ten czas zleciał
                                                    Niech więc sobie nic nie roi
                                                    I do łóżka idzie stoik

Żegnam, kochani!
                                                  • Gość: Scan Re: Dobranoc Stoikowi IP: *.home.net.pl 01.09.01, 03:29
                                                    Czołem Stoiku,
                                                    Sprawa wzywa.
                                                    Pozdrawiam
                                                    Scan

> Patrzcie - już trzecia
                                                    > Jak ten czas zleciał
                                                    > Niech więc sobie nic nie roi
                                                    > I do łóżka idzie stoik
                                                    >
                                                    > Żegnam, kochani!

• Gość: jolka Re: Scan IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 03:11

> Ja się tam nie boje
                                                    > Bo Jolę toczę boje
                                                    > Stoika majątek wyzyskam
                                                    > A Joleczkę mą odzyskam

O Scanie drogi
                                                    wróciłes do swej niebogi
                                                    Waleczna jolka
                                                    to niezła fasolka
                                                    choć dobrze w nocy nie widzi
                                                    lecz rzadko się wstydzi
                                                    mąjątki weżmie oba
                                                    żeby mieć dojście do żłoba.

• Gość: Dudus Re: Scan przegrywa sromotnie-Stoik lepszy w kazdym poscie ! ! ! ! IP: 213.98.114.* 01.09.01, 03:16
                                                    Ucz sie scan,Stoik bez wysilku dowala ci jak chce.Taktownie nie powiedzial co
                                                    sadzi o tobie.Ja nie mam takich hamulcow .W porownaniu z nim to jestes zwykly
                                                    prowincjonalny cwok.Jak moze Jola ,ktora ma jakies tam ambicje zadawac sie z
                                                    takim tepakiem pozostanie zagadka. Stoikowi nawet nie ma czego
                                                    gratulowac.Pokazac swoja przewage nad zakim zerem to dla niego male piwko.
                                                  • Gość: Stoik Nic z tego IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 03:24
                                                    Między nas wbić chce klina
                                                    Duduś, lecz zrzednie mu mina
                                                    Bo takich jak my nie ma wiele
                                                    My jesteśmy przyjaciele
                                                    Dudusiu, nalej se gina (trochę niegramatycznie, ale na mój rachunek)
                                                  • Gość: jolka Re: Nici z tego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 03:28

> Między nas wbić chce klina
                                                    > Duduś, lecz zrzednie mu mina
                                                    > Bo takich jak my nie ma wiele
                                                    > My jesteśmy przyjaciele
                                                    > Dudusiu, nalej se gina (trochę niegramatycznie, ale na mój rachunek)

Trzej przyjaciele z boiska.
                                                    Choć mocna bez wody jest whiska (y).
                                                    Witaj Dudus !
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: Scan Re: Scan przegrywa sromotnie-Stoik lepszy w kazdym poscie ! ! ! ! IP: *.home.net.pl 01.09.01, 03:25
                                                    Zgadza się Duduś, tym bradziej, że znam Stoika od dawna...
                                                    Piwo też z nim piłem. Tak bywa.
                                                    Niemniej pozdrawiam, Zazdrośniku
                                                    Jak wina w Twej piwniczce?
                                                  • Gość: Dudus Re: Scan przegrywa sromotnie-Stoik lepszy w kazdym poscie ! ! ! ! IP: 213.98.114.* 01.09.01, 03:38

> Zgadza się Duduś, tym bradziej, że znam Stoika od dawna...
                                                    > Piwo też z nim piłem. Tak bywa.
                                                    > Niemniej pozdrawiam, Zazdrośniku
                                                    > Jak wina w Twej piwniczce?

Ja zazdrosny a o kogo lub o co !Masz w tej durnej makowce porypane buraku. Cos
                                                    nie tak zrozumiales od poczatku,ale dziwic sie nie mozna jezeli najwyzsza forma
                                                    znajomosci jest wspolne picie piwa.(dla ciebie) Ech intelektual-kulinar jak
                                                    mawiaja niektore nacje
                                                  • Gość: Scan Re: Do Dudka (Jolu - Stoiku- nie zaglądać) IP: *.home.net.pl 01.09.01, 04:36
                                                    Dudku - czubku, w twej konwencji:

Kibic siedzi z dala
                                                    I się nie wpierdala

Polecam Ci, abyś wypił nasze zdrowie butelką Chateau Margeaux-Margeaux (byle
                                                    nie z gwinta, może być musztardówka). Na mój koszt. Płacę kartą.
                                                  • Gość: jolka Re: Scan przygrywa samotnie-Stoik lepszy w każdym poscie ! ! ! ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 03:36

> Ucz sie scan,Stoik bez wysilku dowala ci jak chce.Taktownie nie powiedzial co
                                                    > sadzi o tobie.Ja nie mam takich hamulcow .W porownaniu z nim to jestes zwykly
                                                    > prowincjonalny cwok.Jak moze Jola ,ktora ma jakies tam ambicje zadawac sie z
                                                    > takim tepakiem pozostanie zagadka. Stoikowi nawet nie ma czego
                                                    > gratulowac.Pokazac swoja przewage nad zakim zerem to dla niego male piwko.

Powiem Ci Dudusiu w zaufaniu,
                                                    Że nie wyróżniam żadnego z Panów
                                                    jolka nie ma zadnych ambicji
                                                    a jedynie życ bez prohibicji
                                                    Scan nie jest wg mnie tepakiem
                                                    ale bardzo fajnym chłopakiem
                                                    Stoik choć w rymach fruwa
                                                    też wcale życia nie zatruwa.

Duduś a niełądnie chcesz nam zepsuć zabawę. Pozwól, że bedziemy sie sami
                                                    wzajemnie oceniać. Mścisz się, że Ci Scan dał po piórach. Uważasz, że narzucisz
                                                    mi swoje poglądy ? A nie i już.
                                                    Napisz choć jeden limeryk o naszej trójce (ale nie truj) no już.
                                                    Zbyt łatwo się poddajesz Kochanie !
                                                    Pozdrawiam wszystkich trzech Panów.
                                                  • Gość: Dudus Re: Scan przygrywa samotnie-Stoik lepszy w każdym poscie ! ! ! ! IP: 213.98.114.* 01.09.01, 04:00

> Gość portalu: Dudus napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Ucz sie scan,Stoik bez wysilku dowala ci jak chce.Taktownie nie powiedzial
                                                    > co
                                                    > > sadzi o tobie.Ja nie mam takich hamulcow .W porownaniu z nim to jestes zw
                                                    > ykly
                                                    > > prowincjonalny cwok.Jak moze Jola ,ktora ma jakies tam ambicje zadawac sie
                                                    > z
                                                    > > takim tepakiem pozostanie zagadka. Stoikowi nawet nie ma czego
                                                    > > gratulowac.Pokazac swoja przewage nad zakim zerem to dla niego male piwko
                                                    > .
                                                    >
                                                    > Powiem Ci Dudusiu w zaufaniu,
                                                    > Że nie wyróżniam żadnego z Panów
                                                    > jolka nie ma zadnych ambicji
                                                    > a jedynie życ bez prohibicji
                                                    > Scan nie jest wg mnie tepakiem
                                                    > ale bardzo fajnym chłopakiem
                                                    > Stoik choć w rymach fruwa
                                                    > też wcale życia nie zatruwa.
                                                    >
                                                    > Duduś a niełądnie chcesz nam zepsuć zabawę. Pozwól, że bedziemy sie sami
                                                    > wzajemnie oceniać. Mścisz się, że Ci Scan dał po piórach. Uważasz, że narzucisz
                                                    >
                                                    > mi swoje poglądy ? A nie i już.
                                                    > Napisz choć jeden limeryk o naszej trójce (ale nie truj) no już.
                                                    > Zbyt łatwo się poddajesz Kochanie !
                                                    > Pozdrawiam wszystkich trzech Panów.

Do teraz Pani Jolu nie mam pojecia po jakich piorach ktos mial mi dac i za co?
                                                    Uprzejmie zawiadamiam,ze nie mam zamiaru psuc nikomu zabawy.Tej nocy przypadkiem
                                                    zauwazylem duza ilosc postow na Pani imie,wierz mi o natchnieniu poetow,ze nie
                                                    interesuje mnie to wszystko.Oczywiscie zauwazylem to co potwierdzilo moje
                                                    przypuszczenia-straszny kolek z tego Scana.On mnie zaatakowal w chamski
                                                    sposob,juz nie bede wracal do poczatku.W kazdym razie liczba postow swiadczy o
                                                    tym,ze mozna nawet tak jak ja -zartem ozywic nieco towarzystwo adoracji.PS
                                                    nigdy bam sie nie odwazyl na napisanie jakiegos limeryku w obecnosci Mistrza
                                                    (Stoik)i Pani tez nie radze-dotychczasowe proby pokazuja raczej marne zdolnosci
                                                    jakimi moze sie pani pochwalic w tym kierunku.Te moje dwa posty nie oznaczaja
                                                    checi kontynuacji.Pozdrawiam
                                                  • Gość: Scan Re: Do Joleczki - od Scanika IP: *.home.net.pl 01.09.01, 04:18
                                                    Dzięki.
                                                    A duduś niech zmyka.
                                                    Dudku!
                                                    Masz ochotę, po raz który
                                                    Ale nie wiesz z jakiej dziury
                                                    Piwniczka ci wysycha
                                                    Bo brak wytrycha

( U nas na bazarze, u Ruskich, toto się kupuje za 1,50PL przy kursie 1$ = 4,25
                                                    PLN)

Dobranoc, Królowo
                                                    Scan
                                                    PS. A i oberwało się i Tobie od Podczaszego Dudusia....

Stoik górą, ale to Dudusiowa zazdrość widać...
                                                    Ckni się faciowi do kobiety, nawet wirtualnej....

> Gość portalu: jolka napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: Dudus napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Ucz sie scan,Stoik bez wysilku dowala ci jak chce.Taktownie nie powie
                                                    > dzial
                                                    > > co
                                                    > > > sadzi o tobie.Ja nie mam takich hamulcow .W porownaniu z nim to jest
                                                    > es zw
                                                    > > ykly
                                                    > > > prowincjonalny cwok.Jak moze Jola ,ktora ma jakies tam ambicje zadawa
                                                    > c sie
                                                    > > z
                                                    > > > takim tepakiem pozostanie zagadka. Stoikowi nawet nie ma czego
                                                    > > > gratulowac.Pokazac swoja przewage nad zakim zerem to dla niego male
                                                    > piwko
                                                    > > .
                                                    > >
                                                    > > Powiem Ci Dudusiu w zaufaniu,
                                                    > > Że nie wyróżniam żadnego z Panów
                                                    > > jolka nie ma zadnych ambicji
                                                    > > a jedynie życ bez prohibicji
                                                    > > Scan nie jest wg mnie tepakiem
                                                    > > ale bardzo fajnym chłopakiem
                                                    > > Stoik choć w rymach fruwa
                                                    > > też wcale życia nie zatruwa.
                                                    > >
                                                    > > Duduś a niełądnie chcesz nam zepsuć zabawę. Pozwól, że bedziemy sie sami
                                                    > > wzajemnie oceniać. Mścisz się, że Ci Scan dał po piórach. Uważasz, że narz
                                                    > ucisz
                                                    > >
                                                    > > mi swoje poglądy ? A nie i już.
                                                    > > Napisz choć jeden limeryk o naszej trójce (ale nie truj) no już.
                                                    > > Zbyt łatwo się poddajesz Kochanie !
                                                    > > Pozdrawiam wszystkich trzech Panów.
                                                    >
                                                    > Do teraz Pani Jolu nie mam pojecia po jakich piorach ktos mial mi dac i za co?
                                                    >
                                                    > Uprzejmie zawiadamiam,ze nie mam zamiaru psuc nikomu zabawy.Tej nocy przypadkie
                                                    > m
                                                    > zauwazylem duza ilosc postow na Pani imie,wierz mi o natchnieniu poetow,ze nie
                                                    > interesuje mnie to wszystko.Oczywiscie zauwazylem to co potwierdzilo moje
                                                    > przypuszczenia-straszny kolek z tego Scana.On mnie zaatakowal w chamski
                                                    > sposob,juz nie bede wracal do poczatku.W kazdym razie liczba postow swiadczy o
                                                    > tym,ze mozna nawet tak jak ja -zartem ozywic nieco towarzystwo adoracji.PS
                                                    > nigdy bam sie nie odwazyl na napisanie jakiegos limeryku w obecnosci Mistrza
                                                    > (Stoik)i Pani tez nie radze-dotychczasowe proby pokazuja raczej marne zdolnosci
                                                    >
                                                    > jakimi moze sie pani pochwalic w tym kierunku.Te moje dwa posty nie oznaczaja
                                                    > checi kontynuacji.Pozdrawiam

• Gość: jolka Re: Od Joleczki - do Scanika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 04:34

> Dzięki.
                                                    > A duduś niech zmyka.
                                                    > Dudku!
                                                    > Masz ochotę, po raz który
                                                    > Ale nie wiesz z jakiej dziury
                                                    > Piwniczka ci wysycha
                                                    > Bo brak wytrycha
                                                    > ( U nas na bazarze, u Ruskich, toto się kupuje za 1,50PL przy kursie 1$ = 4,25
                                                    > PLN)

Bardzo ładnie ale ja już nie rymuję.

> Dobranoc, Królowo
                                                    Dobrej nocy Królu mój

> PS. A i oberwało się i Tobie od Podczaszego Dudusia....

Wiesz że ja nawykłam jest na tego typu gest. Facet po prostu jest obrażalski i
                                                    nie umie zachować pozorów. Ani dyplomata ani dżentelmen.

> Stoik górą, ale to Dudusiowa zazdrość widać...
                                                    > Ckni się faciowi do kobiety, nawet wirtualnej....

Za szybko rezygnuje nie wróże mu sukcesów.
                                                    Ja już udaję się w objęcia Morfeusza no ale ten podnóżek niebywały.
                                                    Cześć po raz enty.

• Gość: Scan Re: Do Joleczki - od Scanika IP: *.home.net.pl 01.09.01, 04:42
                                                    Szefowo!
                                                    Odpowiedziane, załatwione, wykonane. Spać.
                                                    Dobranoc.
                                                  • Gość: jolka Re: Do Joleczki - od Scanika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 04:48

> Szefowo!
                                                    > Odpowiedziane, załatwione, wykonane. Spać.
                                                    > Dobranoc.

Tak jest takim Cie lubię.
                                                    Spię.

• Gość: Scan Re: Do Joleczki - od Scanika IP: *.home.net.pl 01.09.01, 04:52
                                                    Odmaszerowuję!
                                                  • Gość: jolka Re: Od Joleczki - do Scanika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 04:59

> Odmaszerowuję!

Wypocznij i już mnie nie zaczepiaj.
                                                    Cześć

• Gość: Scan Re: Dd Joleczki - Od Scanika IP: *.home.net.pl 01.09.01, 05:03
                                                    Wiadomo. Ostatnie słowo do Victorii.
                                                    Już się zmyłem.
                                                  • Gość: jolka Re: Od Joleczki - do Scanika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 05:08

> Wiadomo. Ostatnie słowo do Victorii.
                                                    > Już się zmyłem.

Viva Polonia. Ty nie zaśniesz taki jesteś rozgorączkowany tym zwycięstwem nad
                                                    Panem D., któren zamilkł.
                                                    A wiesz co to jest sen.
                                                    Sen ma na celu skracanie życia po to aby je wydłużyć.
                                                    Victorze spać.
                                                  • Gość: Scan Re: Spać należy!!!! IP: *.home.net.pl 01.09.01, 05:16
                                                    Pan D. (nie koja-żyć) z d... furda ....
                                                    TY MASZ SPAĆ!!! DOSYĆ!
                                                    Bo ochrrrrniarzy zainstaluję..
                                                    Faktem, że jak się nie prześpi swojej pory snu, to spać nie można.
                                                    TY MASZ SPAC!!!
                                                    Patrol
                                                    P.S. Zainstaluj sobie ICQ - dużo wygodniej.
                                                    SPAĆ!!!
                                                    WALKA JUTRO!!!
                                                  • Gość: jolka Re: Spać należy!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 05:28

> Pan D. (nie koja-żyć) z d... furda ....

Biedak ! Całą noc podglądał, czekał na momenty - a tu nic. I jeszcze ta pyskówka
                                                    nad ranem. Hello Mr D macham do pana rączką :))

> TY MASZ SPAĆ!!! DOSYĆ!
                                                    > Bo ochrrrrniarzy zainstaluję..
                                                    > Faktem, że jak się nie prześpi swojej pory snu, to spać nie można.
                                                    > TY MASZ SPAC!!!
                                                    > Patrol

I vice versa.Ja czekam bo D napewno sie jeszce odezwie. Nie dasz sobie sam rady.

> P.S. Zainstaluj sobie ICQ - dużo wygodniej.
                                                    Pomyślę.
                                                    > SPAĆ!!!
                                                    > WALKA JUTRO!!!
                                                    Kiedy nie moge Cie zostawić na podziobanie przez Dudusia.

Na rara
                                                  • Gość: Scan Re: Spać należy!!!! Po raz N-ty IP: *.home.net.pl 01.09.01, 05:40
                                                    Słuchaj mała
                                                    Będziesz w kącie stała
                                                    Dudek męska sprawa
                                                    To dla mnie wyprawa
                                                    ---------------
                                                    Miło, jak obok drugie serce gra. Dudek już, jak to mówią na mieście - "zwałka"
                                                    A tak czy inaczej to męska sprawa jest. Kobiety na finał przychodzą.
                                                    Więc wniosek niewielki
                                                    Joli trza bąbelki

Janie - "Veuve Clicot" dla Pani,
                                                    Zgasić światło.
                                                    Powiedzieć dobranoc.
                                                    U mnie ranek, słońce wychodzi, ale zimno, aż telepie
                                                    Idę sweter założyć.
                                                    Dudek - czekam, wrogu!
                                                    Kobietę do snu układam,
                                                    Kołysankę spiewając...
                                                    W,
                                                    Meldować wykonanie zadania spania!
                                                  • Gość: jolka Re: Obowiązek to święty spać należy!!!! Po raz En-ty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 05:53

> Słuchaj mała
                                                    > Będziesz w kącie stała
                                                    > Dudek męska sprawa
                                                    > To dla mnie wyprawa
                                                    > ---------------

Ale się rozlimeryczyłeś. Nie można Cię zatrzymać. Gdyby nie ja ? To Dudka nie
                                                    załatwiłbyś raz dwa. Ale dziwny ten internet nie ? aż dziw bierze.

> Miło, jak obok drugie serce gra. Dudek już, jak to mówią na mieście - "zwałka"

Tralala tralala. Mr D przegranym jest i nie ma siły odejśc od kompa.Szlalalala.

> A tak czy inaczej to męska sprawa jest. Kobiety na finał przychodzą.
                                                    > Więc wniosek niewielki
                                                    > Joli trza bąbelki
                                                    > Janie - "Veuve Clicot" dla Pani,

Po bąbelkach tym bardziej nie zasnę.

> Zgasić światło.
                                                    > Powiedzieć dobranoc.

Swiało świeci a na dworze deszcz sobie leci i zimno też jest.

> U mnie ranek, słońce wychodzi, ale zimno, aż telepie
                                                    > Idę sweter założyć.
                                                    > Dudek - czekam, wrogu!
                                                    > Kobietę do snu układam,
                                                    > Kołysankę spiewając...
                                                    > Meldować wykonanie zadania spania!

Jużem ułożona i prawie zasypiam. D. czeka aż mnie nie bedzie i wtedy Ci się
                                                    dorwie do gardła. Czemu on na Ciebie taki zły ?
                                                    Ale dzis bedą trudne dni.
                                                  • Gość: Scan Re: Obowiązek to święty - Po raz En-ty IP: *.home.net.pl 01.09.01, 06:03
                                                    Imperatorzyco!
                                                    To ja Cie na uczucie wezmę, boś kobietą przecież:
                                                    Został mi jeden papieros.
                                                    Czy mam w tej chwili jechać na CePeeN i kupić następną paczkę!
                                                    A jak papieros to i coś do niego !
                                                    Czy ty chcesz, żebym miał płuca wyplute jak Waryński?
                                                    A przyjedziesz do Szliselburga kwiatek położyć?
                                                    Ja mogę - bom stary harcerz! ( ha, ha, brat był zawsze wyżej i mi podpisywał
                                                    wszelkie kwity harcerskie)
                                                    A twoja cera? A twoje zdrowie?
                                                    Ja wiem, że nie możesz spać i auta pilnować, wyglądając przez okno, musisz.
                                                    Ja popilnuję!
                                                    Wojciech
                                                  • Gość: jolka Re: Nie badż zawziety obowiązek to święty - Po raz En-ty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 06:14

> Imperatorzyco!
                                                    > To ja Cie na uczucie wezmę, boś kobietą przecież:
                                                    > Został mi jeden papieros.
                                                    > Czy mam w tej chwili jechać na CePeeN i kupić następną paczkę!
                                                    > A jak papieros to i coś do niego !

Nie, a piłeś coś jak ujrzałes Mr D ? A to już jestem w domu. No tak z takim nie
                                                    można na trzeżwo pogadać.Przecież kupowałeś papieroski i to już dzisiaj nie
                                                    wczoraj i rozkaz w tym względzie wydałam. No co ?

> Czy ty chcesz, żebym miał płuca wyplute jak Waryński?
                                                    > A przyjedziesz do Szliselburga kwiatek położyć?

Rozkazałam Wam żołnierzu ograniczać palenie. A wy co olewacie to?

> Ja mogę - bom stary harcerz! ( ha, ha, brat był zawsze wyżej i mi podpisywał
                                                    > wszelkie kwity harcerskie)

Zuh z Ciebie nie harcerz. Harcerz dziewczynie nie skłamie ..

Jakie miałeś sprawności harcerskie ?

> A twoja cera? A twoje zdrowie?
                                                    > Ja wiem, że nie możesz spać i auta pilnować, wyglądając przez okno, musisz.
                                                    > Ja popilnuję!

Cera, zdrowie, autko - to są słowa klucze.
                                                    Nigdy się tego nie nauczę. Autko garażuje i dobrze się czuje.

Pośpie chyba trochę.

• Gość: Scan Re: Nie badż zawzięta - a będziesz świeta IP: *.home.net.pl 01.09.01, 06:23
                                                    Jolu droga,
                                                    W tym wątku doszliśmy do zgody,
                                                    Teraz tu śpimy dla dobra urody.
                                                    Grzecznie wycofuję się, tyłem,tyłem, cały czas kapeluszem z piórem podłogę
                                                    zamiatając,
                                                    Zamiotłem,
                                                    Wyszedłem,
                                                    Drzwi lekko zamknąłem,
                                                    I zniknąłem (brr, ale gramatycznie)
                                                    Cisza.............
                                                    Tylko słychać lekki, kobiecy oddech.
                                                  • Gość: jolka Re: Nie badż zawzięty - a będziesz świety IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 06:33

> Jolu droga,
                                                    > W tym wątku doszliśmy do zgody,
                                                    > Teraz tu śpimy dla dobra urody.
                                                    > Grzecznie wycofuję się, tyłem,tyłem, cały czas kapeluszem z piórem podłogę
                                                    > zamiatając,
                                                    > Zamiotłem,
                                                    > Wyszedłem,
                                                    > Drzwi lekko zamknąłem,
                                                    > I zniknąłem (brr, ale gramatycznie)
                                                    > Cisza.............
                                                    > Tylko słychać lekki, kobiecy oddech.

I chichot pod nosem i zastanawianie się nad ciosem.

Przedostatni raz dobranoc po raz wtóry.

• Gość: Scan Re: Nie badż zawzięta - już jesteś świeta IP: *.home.net.pl 01.09.01, 06:38
                                                    Te ciosy - to na jutrzejsze nosy.
                                                    I chichot pod nosem nad kobiecym losem (niewyspanym)
                                                    Dobranoc? Dobry dzień?
                                                    Może lepiej do usłyszenia?
                                                    Zyczę powodzenia
                                                    W.

• Gość: jolka Re: Nie badż zawzięty - już jesteś świety IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 06:40

> Te ciosy - to na jutrzejsze nosy.
                                                    > I chichot pod nosem nad kobiecym losem (niewyspanym)
                                                    > Dobranoc? Dobry dzień?
                                                    > Może lepiej do usłyszenia?
                                                    > Zyczę powodzenia
                                                    > W.

Wszystkiego dobrego poranku słonecznego.
                                                    >

• Gość: Scan Re: badź zawzięta - jesteś świeta IP: *.home.net.pl 02.09.01, 00:59
                                                    Victorio, rannym świtem wyjeżdzam poza wieś moją, a randka z Tobą o bezsenność
                                                    i palpitacje serca mnie przyprawiła.
                                                    Więc o spotkanie jutro proszę - i proszę to zapisać w kajecie.
                                                    Zawsze uniżenie, smutnie i deszczowo,
                                                    Scan
                                                    PS.
                                                    A i kompania gdzieś się zagubiła :-(
                                                  • Gość: jolka Re: Do Scana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 22:40

> Victorio, rannym świtem wyjeżdzam poza wieś moją, a randka z Tobą o bezsenność
                                                    > i palpitacje serca mnie przyprawiła.
                                                    > Więc o spotkanie jutro proszę - i proszę to zapisać w kajecie.

Prezesie Fan klubu!
                                                    Emigrowałam z ramion twych nad ranem .. co to za piosenka mnie się uczepiła.
                                                    Kajecik mi ukradli i nie wiem co to był za termin ale jestem.
                                                    Deszczowo okrutnie.
                                                    Witam i o zdrowie pytam.
                                                    Pozdrawiam

> Zawsze uniżenie, smutnie i deszczowo,
                                                    > Scan
                                                    > PS.
                                                    > A i kompania gdzieś się zagubiła :-(

• Gość: Scan Re: Do Jolki IP: *.home.net.pl 03.09.01, 23:17
                                                    Witam stereo. Żołdak w brudnych buciorach i niewypranych onucach na przepustkę
                                                    wypuszczony.
                                                    Jak statystyka z Twego fan-clubu? Podliczona?
                                                    Stoik też dzis z kwitami przyszedł.
                                                    Wyprostowany już.
                                                    Scan
                                                  • Gość: jolka Re: Do Scana ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 23:21

> Witam stereo. Żołdak w brudnych buciorach i niewypranych onucach na przepustkę
                                                    > wypuszczony.
                                                    > Jak statystyka z Twego fan-clubu? Podliczona?
                                                    > Stoik też dzis z kwitami przyszedł.
                                                    > Wyprostowany już.

W trakcie działań więc sie nie trudzę na razie. Stoik nie musiał - nie miałam
                                                    żadnych wątpliwości.
                                                    Jak tam Prezesura przebiega ?
                                                    Coś ucichło ?
                                                    Pozdrawiam.

• Gość: Scan Re: Do Joli! IP: *.home.net.pl 03.09.01, 23:26
                                                    Prezesura - meteor. Wierni się liczą.
                                                    Myślałas o ICQ?
                                                    Mimo wszystko to na cywilnym kanale nadaje.
                                                    Z całkowitym i absolutnym szacunkiem dla Twoich dzisiejszych dokonań.
                                                    Scan
                                                  • Gość: Hiacynt Re: Do Joli i Scana IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 23:52
                                                    Dobry wieczór i dobranoc.
                                                    Wam to dobrze.

Bardzo miło Jolu Ciebie wspominam i nasze rozmowy.
                                                    Do tamtych wątków nie zaglądałem, bo po cóż.
                                                    Scana często na ścieżkach forumowych spotykam,
                                                    a on chyba Ciebie całą zawłaszczył - ze Stoikiem.
                                                    Chytrusy.

Jeszcze raz dobranoc i serdecznie pozdrawiam

• Gość: Scan Re: Jo do Imperatorowej IP: *.home.net.pl 06.09.01, 04:18
                                                    Jolu,
                                                    A w tym wątku weselej :-)
                                                    W.
                                                  • Gość: jo Re: Od Imperatorowej do Wo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 04:26

> Jolu,
                                                    > A w tym wątku weselej :-)

Ale mnie rozśmieszyłeś. :)Jak niewiele trzeba.:) Czytałeś ten post od naszego
                                                    forumowego kwiatka. Chyba wypada nam mu odpowiedzieć.
                                                  • Gość: Scan Re: Do Imperatorowej od Wo IP: *.home.net.pl 06.09.01, 04:29
                                                    Ty mu odpowiedz - bardzo proszę. Ja nie - bo mi nie odpowiedział polemicznie w
                                                    jednym z wątków. Przestrzega się etykiety - tu na dworze Imperatorowej!
                                                    Sc.

Gość portalu: jo napisał(a):

>
                                                    > > Jolu,
                                                    > > A w tym wątku weselej :-)
                                                    >
                                                    > Ale mnie rozśmieszyłeś. :)Jak niewiele trzeba.:) Czytałeś ten post od naszego
                                                    > forumowego kwiatka. Chyba wypada nam mu odpowiedzieć.

• Gość: jo Re: Od Imperatorowej do Wo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 04:32

Czy ty mnie przypadkiem nie wykorzystujesz ?
                                                    No ale trudno odpowiem w swoim imieniu.
                                                    J.
                                                  • Gość: Scan Re: Od Imperatorowej do Wo IP: *.home.net.pl 06.09.01, 04:38
                                                    A jakże śmiałbym śmieć Cię wykorzystywać. Ja - poDnóżek.
                                                    Odpowiadając - pamiętaj o dumie i wyniosłości należnej rodom panującym.
                                                    Ponóżek
                                                    Sc.

>
                                                    > Czy ty mnie przypadkiem nie wykorzystujesz ?
                                                    > No ale trudno odpowiem w swoim imieniu.
                                                    > J.

• Gość: Scan Re: Do Imperatorowej od Wo IP: *.home.net.pl 06.09.01, 04:46
                                                    Post do H. zgrabnie przeskoczyłem.
                                                    Rozkazy?
                                                    S.
                                                  • Gość: jo Re: Od Imperatorowej do Wo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 05:00

> Post do H. zgrabnie przeskoczyłem.
                                                    > Rozkazy?

Bardzoś zmęczon dziś ? Może ja Cię dziś ułożę do snu.?
                                                    Rozkazuję Ci mi rozkazywać.J

• Gość: jo Re: Od Imperatorowej do Wo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 04:57

> A jakże śmiałbym śmieć Cię wykorzystywać. Ja - poDnóżek.
                                                    > Odpowiadając - pamiętaj o dumie i wyniosłości należnej rodom panującym.

Udało Ci się spóżnić z radami już odpowiedziałam, ale bez dumy i wyniosłości
                                                    charakterystycznej dla mojego rodu.
                                                    A wobec Ciebie cóż ja mogę twoja służebnica wykazać tylko uległość i pokorę
                                                    Władco ... ... ... ..... (niepotrzebne skreślić - potrzebne wpisać).J.

• Gość: Scan Re: Do Imperatorowej suplika pokorna IP: *.home.net.pl 06.09.01, 05:01
                                                    To jak tak względem tej uległości i pokory....
                                                    Projekt na dziś rano na 8.00 ma być gotowy - a ja jeszcze w lesie głębokim.
                                                    Można te awanse moje na 23.00 przełożyć?
                                                    Bo inaczej w łeb dostane...
                                                    Sc.

>
                                                    > > A jakże śmiałbym śmieć Cię wykorzystywać. Ja - poDnóżek.
                                                    > > Odpowiadając - pamiętaj o dumie i wyniosłości należnej rodom panującym.
                                                    >
                                                    > Udało Ci się spóżnić z radami już odpowiedziałam, ale bez dumy i wyniosłości
                                                    > charakterystycznej dla mojego rodu.
                                                    > A wobec Ciebie cóż ja mogę twoja służebnica wykazać tylko uległość i pokorę
                                                    > Władco ... ... ... ..... (niepotrzebne skreślić - potrzebne wpisać).J.
                                                    >

• Gość: jo Re: Od Imperatorowej zgoda pokorna będzie po dodatk. wyjaśnien IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 05:08

> To jak tak względem tej uległości i pokory....
                                                    > Projekt na dziś rano na 8.00 ma być gotowy - a ja jeszcze w lesie głębokim.
                                                    > Można te awanse moje na 23.00 przełożyć?
                                                    > Bo inaczej w łeb dostane...

Jak się dowiem jaki to projekt to rozważę. J.

• Gość: Scan Re: Od Imperatorowej zgoda pokorna będzie po dodatk. wyjaśnien IP: *.home.net.pl 06.09.01, 05:15
                                                    DTP - dla studia graficznego do naświetlania pod wydruk.
                                                    Bzdet gwałtowny o 11 w nocy wyskoczył drobna sprawa ale dość up... i takie tam
                                                    dalej, co to przy Damach nie wypada, kurna.
                                                  • Gość: jo Re: Od Imperatorowej jest zgoda IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 05:18

> DTP - dla studia graficznego do naświetlania pod wydruk.
                                                    > Bzdet gwałtowny o 11 w nocy wyskoczył drobna sprawa ale dość up... i takie tam
                                                    > dalej, co to przy Damach nie wypada, kurna.

Dobrze. Sorry, że przedłużam ale mogłeś mnie nie zaczepiać. Masz teraz za swoje.
                                                    No cóż zgadzam się z bólem wirtualnego seduszka.
                                                    Miłej pracy Wojtku !

• Gość: Scan Re: Od Imperatorowej jest zgoda IP: *.home.net.pl 06.09.01, 05:26
                                                    Dziecko, ja Cie zaczepiałem ok północy, ale jak Ty odzew o 3.30 dajesz - i tak
                                                    krotko byliśmy na randce.
                                                    CZy ty pamietasz skąd się znamy:
                                                    dalem do Admina watek, zeby jakiegos oszołoma wulgarnego przymknąc
                                                    Tobie tez jakos naurągano i się podczepiłaś
                                                    I tak to już jest...

Niemniej dobranoc - instrukcja postępowania zamykania seansu spirytystycznego
                                                    zgodnie z wątkiem obocznym
                                                    Uniżony w uniżoności
                                                    W.

>
                                                    > > DTP - dla studia graficznego do naświetlania pod wydruk.
                                                    > > Bzdet gwałtowny o 11 w nocy wyskoczył drobna sprawa ale dość up... i takie
                                                    > tam
                                                    > > dalej, co to przy Damach nie wypada, kurna.
                                                    >
                                                    > Dobrze. Sorry, że przedłużam ale mogłeś mnie nie zaczepiać. Masz teraz za swoje
                                                    > .
                                                    > No cóż zgadzam się z bólem wirtualnego seduszka.
                                                    > Miłej pracy Wojtku !
                                                    >
                                                    >

• Gość: jo Re: Wojtku IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 05:32

> Dziecko, ja Cie zaczepiałem ok północy, ale jak Ty odzew o 3.30 dajesz - i tak
                                                    > krotko byliśmy na randce.
                                                    > CZy ty pamietasz skąd się znamy:
                                                    > dalem do Admina watek, zeby jakiegos oszołoma wulgarnego przymknąc
                                                    > Tobie tez jakos naurągano i się podczepiłaś
                                                    > I tak to już jest...
                                                    > Niemniej dobranoc - instrukcja postępowania zamykania seansu spirytystycznego
                                                    > zgodnie z wątkiem obocznym
                                                    > Uniżony w uniżoności

Czy ty musisz mi zaraz wypominać cały życiorys forumowy.Czy chodzi Ci oto że
                                                    jeszcze nie podziękowałam za tamtą szlachetną obronę. Teraz dziękuję i to bardzo
                                                    słodko i niewinnie.
                                                    Twoja służebnica zamykająca wątek. J.
                                                  • Gość: Scan Re: Efekt Jojo IP: *.home.net.pl 09.09.01, 19:36
                                                    Pan Bóg strzela....
                                                  • Gość: jo Re: Efekt Jojo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 19:43

> Pan Bóg strzela....

A ja kule noszę.
                                                    Cześć

• Gość: jolka Re: Tylko dla oczu Hiacynta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 04:44
                                                    Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Dobry wieczór i dobranoc.

Dzień dobry dobry wieczór .

> Wam to dobrze.

Przyłącz sie do naszej kompanii. Ale wiesz wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

> Bardzo miło Jolu Ciebie wspominam i nasze rozmowy.

Jesteś jednak facetem na poziomie Hiacyncie. Ale czyż to nie za krótka pamięć
                                                    nasze rozmowy były burzliwe jak wody wodospadu, lubisz tak ? (czy mogą być wody
                                                    woodospadu i akwen wodny ?)

> Do tamtych wątków nie zaglądałem, bo po cóż.

No comments. Ale się nie gniewasz kwiatuszku :).To dobrze bo ja bardzo nie lubię
                                                    mieć wrogów.

> Scana często na ścieżkach forumowych spotykam,
                                                    > a on chyba Ciebie całą zawłaszczył - ze Stoikiem.
                                                    > Chytrusy.

Bardzo bym chciała, żeby tak było jak piszesz. Ale ja nie mogę sie do nich
                                                    dopchać tak są oblegani przez urocze niewiasty.:) To cwaniaki.:) Kuda mi do nich
                                                    (tych niewiast)kopciuszkowi z prowincji.Zresztą ja lubię chodzić własnymi
                                                    drogami.

> Jeszcze raz dobranoc i serdecznie pozdrawiam

Dziękuję za pozdrowienia.
                                                    Z wyrazami przyjażni jolka.Do zobaczyska wkrótce.
                                                    Smutnyś czy mi się zdaje .:)

• Gość: jolka Re: KYSO ! -- Scan nie zaglądaj do tego postu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:01
        Gość portalu: KYSO napisał(a):

> Jolu kocham cie nad zycie ODPISZ

Znowu żartujesz ?
        Jesli Ci chodzi o miłość (bliżniego) i życie wirtualne to z wzajemnością.
        Ty jesteś chłopak czy dziewczyna ?:)
        Pytam tak na wszelki wypadek.
        Pisz do mnie na Berdyczów.
        Pozdrawiam.

• Gość: jolka Re: Do Scanika ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 00:33
      Muszę na chwile dłuzszą wyjść na wojenkę poza wawe. Długo będziesz Misiaczku !
      Czujna jestem i Jerbowi odpowiedziałam przed twoim donosem.
      Narara.
      • Gość: Scan Re: Do Joleczki ! IP: *.home.net.pl 30.08.01, 00:51
        Będę czekał niecierpliwie wieczność całą (ale bez przesady!!!)
        Przypominam o zabraniu tarczy!!!
        Serdeczności
        W.
        • Gość: jolka Re: Do Wojteczka ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:33

> Będę czekał niecierpliwie wieczność całą (ale bez przesady!!!)
          > Przypominam o zabraniu tarczy!!!
          > Serdeczności

Te nagłówki tak zmieniam, żebyś nie musiał szukac. Nie wiesz dlaczego niektóre
          posty pojawiają sie na górze a niektóre jednak na dole ? hm
          Oj oj wieczność bedziesz mial po to aby wypocząć, powinienes czekać bez zadnych
          ograniczeń. Tarczy zapomniałam oczywiście. Trzeba mi było przed faktem
          przypomniec.
          Pozdrawiam.
          Jestes czy Cie nie ma ?
          • Gość: Scan Re: Do Joleczki! IP: *.home.net.pl 30.08.01, 01:39
            Wiernym jak pies!(ten mądrzejszy)
            Zdasz relację?
            W.
            • Gość: Stoik Dla Joli od góry IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 30.08.01, 01:50
              Próżno dziś stoik próbował swawolić
              Nie przystoi to przy naszej Joli
              Czy z góry czy z dołu
              Ze Scanem pospołu
              Jolu, tak nie można, mnie to boli
              • Gość: Scan Re: Do Stoika IP: *.home.net.pl 30.08.01, 01:54
                Stoiku, dziewczynę mi zabierasz, u mnie z limerykami nietęgo -:(((
                Scan
                PS. Po namyśle - jednak oglądać Twą walkę z # to będzie przyjemność.
              • Gość: jolka Re: Dla Joli od góry IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 02:01

> Próżno dziś stoik próbował swawolić
                > Nie przystoi to przy naszej Joli
                > Czy z góry czy z dołu
                > Ze Scanem pospołu
                > Jolu, tak nie można, mnie to boli

Rany Stoiku, czy Ty mnie zbytnio nie rozpieszczasz ?
                Ponowne podziekowania zasyłam.
                Wzruszonam niezmiernie jak po trzęsieniu ziemii. (oj już to mówiłam Wojtusiowi
                dziś).
                A dlaczego dziś takie sensacje raz góra raz dół, skąd ta huśtawka ?
                Stoiku jesli napiszesz jeszcze jeden limeryk to wpadnę w euforię i dzis nie zasnę.
                Pozdrawiam wdzięczna.

• Gość: Stoik Re: Dla Joli od góry IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 30.08.01, 02:08
                  Jolu, ta góra i dół to nie żadne świństwa, to samo tak wyszło. To przez to, że
                  jak napisałem do Ciebie na dole wątku, to się przerzuciłaś na górę (żeby
                  Scanowi było wygodniej), więc biegałem jak ten pies z góry na dół i z powrotem.
                  Trochę się boję zaczynać z następnym limerykiem, bo jednak powinnaś się
                  wysypiać.

Pierwsze dobranoc (bardzo słodkie)
                  • Gość: jolka Re: Dla Stika z góry IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 02:24

> Jolu, ta góra i dół to nie żadne świństwa, to samo tak wyszło. To przez to, że
                    > jak napisałem do Ciebie na dole wątku, to się przerzuciłaś na górę (żeby
                    > Scanowi było wygodniej), więc biegałem jak ten pies z góry na dół i z powrotem.
                    > Trochę się boję zaczynać z następnym limerykiem, bo jednak powinnaś się
                    > wysypiać.

Chcesz mnie zdekoncentrować a ja mam jeszcze dzis kilka potyczek (oczywiście
                    słownych). A jak myślisz nie zauważyłam twoich śliskich myśli czy udałam, że nie
                    zauważam ?? :)
                    Nie ja myślę że te dwa limeryki to naprawde za dużo jak dla mnie. Przeciez sobie
                    nie zasłużyłam... jeszcze.:)
                    > Pierwsze dobranoc (bardzo słodkie)
                    A następne jakie mniej czy bardziej słodkawe ?
                    Pozdrawiam.

• Gość: jolka Re: Do Wojteczka ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:56

> Wiernym jak pies!(ten mądrzejszy)
              > Zdasz relację?

Bo ześ do tego psa mądrzejszego podobny i to bardzo.
              Juz po, było mordobicie wróciłam rozanielona a tu Jurek znowu mi dał w twarz.
              Co za dzień, gdyby nie limeryk od Stoika to by były same minusy.
              Wojtuś a napiszesz tez dla mnie limeryk ?
              Pozdrawiam.

• Gość: Scan Re: Do Jolusi ! IP: *.home.net.pl 30.08.01, 02:04
                Widziałem, tylko dlaczego ten Jurek za tobą chodzi, co?
                My, jak dobre, stare małżeństwo, powinniśmy Stoika godnie przyjąć. Więc pędź
                czynić honory Pani Domu, ja do piwniczki (nad limerykiem myśleć)
                Rewerencje czyniąc,
                W.

>
                > > Wiernym jak pies!(ten mądrzejszy)
                > > Zdasz relację?
                >
                > Bo ześ do tego psa mądrzejszego podobny i to bardzo.
                > Juz po, było mordobicie wróciłam rozanielona a tu Jurek znowu mi dał w twarz.
                > Co za dzień, gdyby nie limeryk od Stoika to by były same minusy.
                > Wojtuś a napiszesz tez dla mnie limeryk ?
                > Pozdrawiam.
                >
                >

• Gość: Scan Re: Do Jolusi ! IP: *.home.net.pl 30.08.01, 02:11
                  Z wymyślaniem limeryków gorzej, z przepisywaniem lepiej. Ale doceń chęci:
                  "Niewiasta każda do Saby podobna,
                  Lub do Debory;
                  Stopa jej mocna, i ręka mniej drobna-
                  Umysł nie chory."
                  Cyprian za W.
                  • Gość: Stoik Drugie dobranoc (z limerykiem) IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 30.08.01, 02:16
                    Zamiast się skarżyć na swą ciężką dolę
                    O wszystko winiąc naszą śliczną Jolę
                    Zrób dobrą minę
                    Zaproś dziewczynę
                    Działaj szybciutko, bo Cię zjedzą mole
                    • Gość: Scan Re: Trzecie dobranoc (bez Stoika? -:((( ) IP: *.home.net.pl 30.08.01, 02:24
                      Przechodniów tłum, ożałobionych czarno
                      (W barwie stoików)
                      Ale wydąża każdy, że aż parno
                      Wśród omijań i krzyków.
                  • Gość: jolka Re: Od Jolusi do Wojtuńka! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 02:45

> Z wymyślaniem limeryków gorzej, z przepisywaniem lepiej. Ale doceń chęci:
                    > "Niewiasta każda do Saby podobna,
                    > Lub do Debory;
                    > Stopa jej mocna, i ręka mniej drobna-
                    > Umysł nie chory."
                    > Cyprian za W.

No nie super Wojtusiu; może ci uwierzę że mnie naprawde trochę lubisz :).
                    Bardzo doceniam o tej porze takie poświęcenie. Ale po co chodziłeś do piwnicy ?
                    tego nie rozumiem.
                    Pozdrawiam,

• Gość: Scan Re: Od Wojtuńka do Jolusi ! IP: *.home.net.pl 30.08.01, 02:50
                      Po natchnienie Jolu!!! (Facetowi powiedziałbym - na kielicha)
                      A ja Ci już wierszyk (nie swój) na dobranoc wysłałem.
                      W.
                    • Gość: Scan Re: Wojciech Joli nie doczekał... IP: *.home.net.pl 30.08.01, 03:18
                      Nie wrócę więcej (wieczorem - TAK)

"Nie wrócę więcej! Niech mnie Bóg odrzuci
                      Daleko w gwiazdy! Gdyż mnie świat ten smucił
                      Niewybaczalnie"... "Tak, lecz tu rozkwita
                      Miłość, jak storczyk ustronny... Nie wrócisz?"

Wirtualnie.
                      Prawdziwie - Dobranoc. Dzięki za długi wieczór.
                      W.
                • Gość: jolka Re: Do Wojtunia ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 02:15

> Widziałem, tylko dlaczego ten Jurek za tobą chodzi, co?
                  > My, jak dobre, stare małżeństwo, powinniśmy Stoika godnie przyjąć. Więc pędź
                  > czynić honory Pani Domu, ja do piwniczki (nad limerykiem myśleć)
                  > Rewerencje czyniąc,
                  >
                  Nabiegałam się góra - dół i już się pogubiłam, gdzie mam te honory domu pełnić.
                  Na wszelki wypadek pozdrawiam obu Panów i czym chata bogata.
                  Pozdrawiam.
                  Ja też już wiem, że nic nie wiem.

• Gość: Scan Re: Do Joleczki! IP: *.home.net.pl 30.08.01, 02:19
                    Więc zabawa na pierwszym piętrze niech trwa!
                    Jolu - białe tango!
                    Masz dylemat...
                    W.
                  • Gość: Stoik Ostatnie dobranoc z pieskiem IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 30.08.01, 02:21
                    Przez tą bieganinę zapomniałem o piesku. Więc na nas czas.
                    Na # zarzuciłem wędkę - robak dosyć łatwy do zauważenia (wątek Antypolacy)
                    Całuski do poduszki
                    • Gość: Scan Re: Ostatnie dobranoc do znużonej Joli IP: *.home.net.pl 30.08.01, 02:47
                      „Więc to mi smutno, i tak coraz gorzej
                      Aż od-człowiecza się pierś, i byt,
                      I nie wiem, czy już w akord się ułoży
                      I nie wiem, czy już kiedy będę syt!...”
                      Dobrej nocy
                      W.
      • Gość: Scan Re: Do Joli ! IP: *.home.net.pl 31.08.01, 21:24
        Obrażony jestem. Wczoraj na randkę nie przyszłaś. -:(
        A na Informacjach Cię widzę!
        Scan
        • Gość: jolka Re: Do Wojtka ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 22:01

> Obrażony jestem. Wczoraj na randkę nie przyszłaś. -:(
          > A na Informacjach Cię widzę!

Oj obrażalski cóż mam zrobić, żeby Cię udobruchać ? :) i SSSSSSSSSSSSSSSSSSS
          Wczoraj mnie nie było na dłużej na Forum, wpadłam tylko na krótką wojenkę z dwoma
          napastnikami osobistymi. A potem ćwiczyłam siłę woli (wejść czy nie wejść) no i
          zwyciężyłam samą siebie :) nie weszłam. Znowu Victoria.
          A co do randki to pewnie pomyliłeś mnie z inną dziewczyną, nie byliśmy " po
          słowie" pisz sobie w notesiku obok dat (terminów) także imiona :).

Wierszyk ułożyłam z rymami częstochowskimi za te wszystkie przedwczorajsze,
          prosze o wyrozumiałość (poeta ale głowa..)

Gdy spotkałam na Forum Scana
          Poczułam się cokolwiek zdeprymowana
          Dowcipna riposta, słowo jak strzała
          zostać jego wrogiem bym się bała.
          Tworzy sensowne :) wątki np. ten dla jolki.

Lojalnie Cię uprzedzam, że dla Sto(l)ika też coś zrymowałam.
          A tak w ogóle to serdecznie witam i pozdrawiam.
          • Gość: Scan Re: Do Joleńki ! IP: *.home.net.pl 31.08.01, 22:15
            Miło Cię widzieć. Pocóż ten trening siły woli. Nie lepiej gdzie indziej wiktorie
            święcić, Victorio?
            A dlaczego nie randka? Może wyjaśnisz bliżej? Nawet jeśli wirtualna?
            No to jak nazwać - referat kolektywny? Niech będzie, byle byś była...
            Dzięki za limeryk, ale po (nie)moich wierszykach dla Ciebie jest dopiero 1:4 dla
            Ciebie. (Chociaż Twój jeden za moje dwa - więc 1:2)
            Czekam dalszych.
            Stoik też na adorację pewnie przyjdzie.
            Pozdrawiam (choć to tak banalne już słowo...)
            W.
            PS. Dyskretny nie jestem, a z ciekawości płonęłem. Wszystko wiem, płocha istoto.

>
            > > Obrażony jestem. Wczoraj na randkę nie przyszłaś. -:(
            > > A na Informacjach Cię widzę!
            >
            > Oj obrażalski cóż mam zrobić, żeby Cię udobruchać ? :) i SSSSSSSSSSSSSSSSSSS
            > Wczoraj mnie nie było na dłużej na Forum, wpadłam tylko na krótką wojenkę z dwo
            > ma
            > napastnikami osobistymi. A potem ćwiczyłam siłę woli (wejść czy nie wejść) no i
            >
            > zwyciężyłam samą siebie :) nie weszłam. Znowu Victoria.
            > A co do randki to pewnie pomyliłeś mnie z inną dziewczyną, nie byliśmy " po
            > słowie" pisz sobie w notesiku obok dat (terminów) także imiona :).
            >
            > Wierszyk ułożyłam z rymami częstochowskimi za te wszystkie przedwczorajsze,
            > prosze o wyrozumiałość (poeta ale głowa..)
            >
            > Gdy spotkałam na Forum Scana
            > Poczułam się cokolwiek zdeprymowana
            > Dowcipna riposta, słowo jak strzała
            > zostać jego wrogiem bym się bała.
            > Tworzy sensowne :) wątki np. ten dla jolki.
            >
            > Lojalnie Cię uprzedzam, że dla Sto(l)ika też coś zrymowałam.
            > A tak w ogóle to serdecznie witam i pozdrawiam.

• Gość: jolka Re: Do Wojteńka - Joleńka ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 22:40

> Miło Cię widzieć. Po cóż ten trening siły woli. Nie lepiej gdzie indziej wiktori
              > e święcić, Victorio?
              > A dlaczego nie randka? Może wyjaśnisz bliżej? Nawet jeśli wirtualna?
              > No to jak nazwać - referat kolektywny? Niech będzie, byle byś była...
              > Dzięki za limeryk, ale po (nie)moich wierszykach dla Ciebie jest dopiero 1:4 dl
              > a Ciebie. (Chociaż Twój jeden za moje dwa - więc 1:2)
              > Czekam dalszych.
              > Stoik też na adorację pewnie przyjdzie.
              > Pozdrawiam (choć to tak banalne już słowo...)
              > PS. Dyskretny nie jestem, a z ciekawości płonęłem. Wszystko wiem, płocha
              istoto

Znowu drobne nieporozumienie a w zasadzie niuans, nie odżegnuję się od randki
              (sieciowej) z Tobą. Podkreślam tylko, że nie ustalaliśmy terminu (Ty ze mną ja z
              Tobą - poniatno ?) A ćwiczenie woli zawsze jest przydatne żeby stać się
              nonkonformistką a może konformistką. Oj z tymi wierszykami to ja nie za bardzo
              gramotna jestem ale będę miała na uwadze twoją otwartość na mą poezję. Muzo ty
              moja (?):).
              Jesteś pierwszym męzczyzną który publicznie przyznaje się do niedyskrecji i do
              tego, że wszystko wie. Poczułam sie trochę bezpieczniej (pewniej). Nie lubię
              ignorantów i dyletantów.
              Niebanalnie pozdrawiam.
              • Gość: Scan Re: Do Joleczka od Wojteczka ! IP: *.home.net.pl 31.08.01, 22:52
                Jolu, przecz z wymówkami, skoro przyszłaś. Ale jeszcze jedna - skoro mnie już tak
                przyzwyczaiłaś (jak pies Pawłowa wiernym Ci jest) to inie dziw się, że pustka i
                rozpacz mną zawładnęła wczoraj....
                Ja teraz po fajki muszę wyskoczyć do najbliższego CePeeNu - więc zniknę na 20 min.
                - a potem, ha, oddam się marzeniom w aucie.
                A Ty twórz, MUZO moja...
                Niebanałem na niebanalność
                W.
                P.S. Czas odliczaj Jolu, choć szczęśliwi....?

W.

> Znowu drobne nieporozumienie a w zasadzie niuans, nie odżegnuję się od randki
                > (sieciowej) z Tobą. Podkreślam tylko, że nie ustalaliśmy terminu (Ty ze mną ja
                > z
                > Tobą - poniatno ?) A ćwiczenie woli zawsze jest przydatne żeby stać się
                > nonkonformistką a może konformistką. Oj z tymi wierszykami to ja nie za bardzo
                > gramotna jestem ale będę miała na uwadze twoją otwartość na mą poezję. Muzo ty
                > moja (?):).
                > Jesteś pierwszym męzczyzną który publicznie przyznaje się do niedyskrecji i do
                > tego, że wszystko wie. Poczułam sie trochę bezpieczniej (pewniej). Nie lubię
                > ignorantów i dyletantów.
                > Niebanalnie pozdrawiam.

• Gość: Scan Re: Królowo Jolanto I IP: *.home.net.pl 31.08.01, 23:30
                  Królowo!
                  Melduje się żołnierz
                  Królowej Madagaskaru
                  Rozkazy jakoweś?
                  • Gość: jolka Re: Królu Wojciechu Najpierwszy I IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 23:45

> Królowo!
                    > Melduje się żołnierz
                    > Królowej Madagaskaru
                    > Rozkazy jakoweś?

Spocznijcie żołnierzu. Rozkazy ; mniej palić (po co się przyznawałeś, że po
                    cygaretki skaczesz.:)).
                    Co do wierności o której wspomniałeś w poprzednim poście to ja jak ta wierna
                    Penelopa siedzę i czekam i czytam te wątki forumowe z otwartą buzią.
                    Coś stworzyłam ale nie tylko dla Ciebie, musisz sie więcej (jeszcze więcej)starać
                    o moje względy.
                    Pozdrawiam trywialnie.
                    • Gość: Scan Re: Królu Wojciechu Najpierwszy I IP: *.home.net.pl 31.08.01, 23:54
                      Wasza WysokoForumowa, wirtualna Mość
                      Płonę, kończ, adrenalinę moją oszczędź! Co to?!!!
                      Nie spocznę, cały baczność!
                      Królowo, dbaj o podnóżek!
                      Wirtualnie trywializując,
                      Rab Twój, o łaskę proszący
                      Nawet bez imienia

>
                      > > Królowo!
                      > > Melduje się żołnierz
                      > > Królowej Madagaskaru
                      > > Rozkazy jakoweś?
                      >
                      > Spocznijcie żołnierzu. Rozkazy ; mniej palić (po co się przyznawałeś, że po
                      > cygaretki skaczesz.:)).
                      > Co do wierności o której wspomniałeś w poprzednim poście to ja jak ta wierna
                      > Penelopa siedzę i czekam i czytam te wątki forumowe z otwartą buzią.
                      > Coś stworzyłam ale nie tylko dla Ciebie, musisz sie więcej (jeszcze więcej)star
                      > ać
                      > o moje względy.
                      > Pozdrawiam trywialnie.

• Gość: jolka Re: Królu Wojciechu Najpierwszy I IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:21

> Wasza WysokoForumowa, wirtualna Mość
                        > Płonę, kończ, adrenalinę moją oszczędź! Co to?!!!
                        > Nie spocznę, cały baczność!
                        > Królowo, dbaj o podnóżek!
                        > Wirtualnie trywializując,
                        > Rab Twój, o łaskę proszący

Dobra niewolniku ! Teraz już spocznijcie ! Apel przeze mnie stworzony Ciebie nie
                        dotyczy gdyż masz w sobie duzo słodyczy. Qrcze te rymy częstochowskie.
                        Pozdrawiam łaskawie głaszcząc po rękawie.
                        W tej sytucji i tak nic nie zmienia brak Twego Wojtku imienia.

• Gość: Scan Re: CesarzowoI IP: *.home.net.pl 01.09.01, 00:29
                          Po pierwsze:
                          Papierosa z gęby wyciągnąłem, schowałem w rękawie,
                          Etykieta zabrania tak z Damą rozmawiać.
                          Po drugie:
                          Obezwładniony jestem jak Samson przez Dalilę
                          Tylko mnie nie dobijaj.
                          Po trzecie:
                          Mamy remis w wierszach, ale jak to w tenisie - zaraz moja przewaga. (Szeptem
                          podpowiadam - i tak wygrasz to starcie, bo walczysz zażarcie)
                          Podnóżkuję
                          S vel W.

>
                          > > Wasza WysokoForumowa, wirtualna Mość
                          > > Płonę, kończ, adrenalinę moją oszczędź! Co to?!!!
                          > > Nie spocznę, cały baczność!
                          > > Królowo, dbaj o podnóżek!
                          > > Wirtualnie trywializując,
                          > > Rab Twój, o łaskę proszący
                          >
                          > Dobra niewolniku ! Teraz już spocznijcie ! Apel przeze mnie stworzony Ciebie ni
                          > e
                          > dotyczy gdyż masz w sobie duzo słodyczy. Qrcze te rymy częstochowskie.
                          > Pozdrawiam łaskawie głaszcząc po rękawie.
                          > W tej sytucji i tak nic nie zmienia brak Twego Wojtku imienia.
                          >

• Gość: jolka Re: Cesarzu I IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:49

> Po pierwsze:
                            > Papierosa z gęby wyciągnąłem, schowałem w rękawie,
                            > Etykieta zabrania tak z Damą rozmawiać.
                            > Po drugie:
                            > Obezwładniony jestem jak Samson przez Dalilę
                            > Tylko mnie nie dobijaj.
                            > Po trzecie:
                            > Mamy remis w wierszach, ale jak to w tenisie - zaraz moja przewaga. (Szeptem
                            > podpowiadam - i tak wygrasz to starcie, bo walczysz zażarcie)
                            > Podnóżkuję
                            > S vel W.

Co do etykiety już dawnom zauważyła żeś szarmanckim męzczyzną jest.
                            Dobrze, że się nie poparzyłam majstrując przy rękawie.
                            Daruję Ci życie a jak trzebaby to rzucę białą chusteczkę (oj ale mam tylko w
                            kratkę) jak Danuśka. Kto mi bedzie hołdy składał jak Ciebie zabraknie.:)
                            Kochany Scanie co jadłeś dziś na śniadanie. Znowu pat.
                            Pozdrawiam zgodna tak jak Ty.
                            • Gość: RabScan Re: do Cesarzowej I IP: *.home.net.pl 01.09.01, 00:54
                              Pani moja,
                              Stoik o audiencję sie dobija.
                              A ja pędzę zjeść śniadanie, po czym raportuję.
                              Służka najmniejszy
                              • Gość: Stoik Prośba o audiencję IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 01:11
                                Niechaj mnie tutaj nikt nie wini
                                Za jeden Twój uśmiech, choć mini
                                Ja duszę bym dał
                                (I w nocy Cię grzał)
                                Bo tyś to jest moja bogini
                                • Gość: Stoik Jużem spokojny IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 01:33
                                  Skoro mi już przebaczyłaś, jestem już całkiem szczęśliwy. Mimo nazwy stoję
                                  rzadko (nawet na ziemi), częściej siedzę (ale wyroki niedługie). Ale przyznaję
                                  się bez bicia, że Twego postu nie zrozumiałem. Nie przejmuj się, może zrozumiem
                                  następny.
                                  Twój poddany Stoik
                                  • Gość: jolka Re: Jużam i ja zrelaksowana dostałąm wytyczne od scana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 01:56

> Skoro mi już przebaczyłaś, jestem już całkiem szczęśliwy. Mimo nazwy stoję
                                    > rzadko (nawet na ziemi), częściej siedzę (ale wyroki niedługie). Ale przyznaję
                                    > się bez bicia, że Twego postu nie zrozumiałem. Nie przejmuj się, może zrozumiem
                                    > następny.
                                    > Twój poddany Stoik

Nie rozumiesz i nie chcesz tłumaczeń
                                    ale czy bez tego może dojść do przebaczeń
                                    Zrozumieć kobietę ? Toz to niemożliwe.
                                    Będę pisać mniej, żeby ci było łatwiej.
                                    Pozdrawiam zadowolona.

• Gość: jolka Re: Audiencja udzielona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 01:38

> Niechaj mnie tutaj nikt nie wini
                                  > Za jeden Twój uśmiech, choć mini
                                  > Ja duszę bym dał
                                  > (I w nocy Cię grzał)
                                  > Bo tyś to jest moja bogini

Zaniemówiłam.

Uśmiechów maxi cały lik przesyłam Tobie w mig
                                  Duszę wezmę też, chyba że zrejterujesz
                                  Co do grzania to mam retoryczne pytania
                                  czy przypadkiem żona Cię nie przyskrzyni gdy piszesz do bogini (mnie).

Ale mi się cokolwiek zrobiło gorąco. Dlatego dla ostudzenia ta żona.:))
                                  Pozdrawiam.

• Gość: Stoik Re: Audiencja udzielona IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 01:45
                                    Żona już śpi
                                    Więc smutno mi
                                    By się poczuć w niebie
                                    Potrzeba mi Ciebie
                                    • Gość: jolka Re: Żona uśpiona - może być zrobiona w balona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:03

> Żona już śpi
                                      > Więc smutno mi
                                      > By się poczuć w niebie
                                      > Potrzeba mi Ciebie

Zamknij dobrze drzwi
                                      Dyskrecji trzeba mi
                                      kilka niebiańskich ze mną chwil
                                      a jutro będziesz żałował krotochwil

Szklanka czystej zimnej wody plus lód.

Pozdrawiam

• Gość: jolka Re: Od Cesarzowej do Cesarza. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 01:30
                                Gość portalu: RabScan napisał(a):

> Pani moja,
                                > Stoik o audiencję sie dobija.
                                > A ja pędzę zjeść śniadanie, po czym raportuję.
                                > Służka najmniejszy

Scanie skąd u Ciebie tyle kompleksów dzisiaj ?
                                Stoika przyjmę oczywiście jesli tak każesz Panie.
                                Pozdrawiam.

• Gość: Scan Re: Imperatorowo! IP: *.home.net.pl 01.09.01, 01:41
                                  Pani, czyż kompleksem można nazwać empatię?
                                  Kurki smażone na maśle byli. DO tego chleb z omastą Jadźka dała. I kwartę wody.
                                  I o suchym pysku każą siedzieć. Niesprawiedliwe to Jemperatorstwo.
                                  Jeszcze serce ( ale już nie sługa)
                                  Wojciech od Janów

> Gość portalu: RabScan napisał(a):
                                  >
                                  > > Pani moja,
                                  > > Stoik o audiencję sie dobija.
                                  > > A ja pędzę zjeść śniadanie, po czym raportuję.
                                  > > Służka najmniejszy
                                  >
                                  > Scanie skąd u Ciebie tyle kompleksów dzisiaj ?
                                  > Stoika przyjmę oczywiście jesli tak każesz Panie.
                                  > Pozdrawiam.
                                  >

• Gość: jolka Re: Imperatorowa do Imperatora ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:22

> Pani, czyż kompleksem można nazwać empatię?
                                    > Kurki smażone na maśle byli. DO tego chleb z omastą Jadźka dała. I kwartę wody.
                                    > I o suchym pysku każą siedzieć. Niesprawiedliwe to Jemperatorstwo.
                                    > Jeszcze serce ( ale już nie sługa)
                                    > Wojciech od Janów

Tak trudno Panaż zrozumieć Panie Wojciechu, choć staram się to robić bez
                                    pospiechu. Wojtuś Ty sie znowu nieracjonalnie odżywiasz nie dość że masło w
                                    kurkach to jeszcze na chlebie omasta a może jeszcze zjadłeś dużo ciasta?
                                    Ja sobie z sercem poradzę, bardzo szybko je rozsadzę.
                                    POzdrowienia dla Janowej i Janowego.

• Gość: Scan Re: Imperator do Imperatorowej ! IP: *.home.net.pl 01.09.01, 02:32
                                      Odpowiadam szybko,
                                      Moja droga Rybko
                                      Kurki na margarynie były
                                      W żołądku utkwiły
                                      Ciasto smaczne
                                      Nieudaczne

Poetyczny niewolnik

>
                                      > > Pani, czyż kompleksem można nazwać empatię?
                                      > > Kurki smażone na maśle byli. DO tego chleb z omastą Jadźka dała. I kwartę
                                      > wody.
                                      > > I o suchym pysku każą siedzieć. Niesprawiedliwe to Jemperatorstwo.
                                      > > Jeszcze serce ( ale już nie sługa)
                                      > > Wojciech od Janów
                                      >
                                      > Tak trudno Panaż zrozumieć Panie Wojciechu, choć staram się to robić bez
                                      > pospiechu. Wojtuś Ty sie znowu nieracjonalnie odżywiasz nie dość że masło w
                                      > kurkach to jeszcze na chlebie omasta a może jeszcze zjadłeś dużo ciasta?
                                      > Ja sobie z sercem poradzę, bardzo szybko je rozsadzę.
                                      > POzdrowienia dla Janowej i Janowego.
                                      >
                                      >
                                      >

• Gość: jolka Re: W sprawie diety IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:48

> Odpowiadam szybko,
                                        > Moja droga Rybko
                                        > Kurki na margarynie były
                                        > W żołądku utkwiły
                                        > Ciasto smaczne
                                        > Nieudaczne

Stosując nadal niewłaściwe diety
                                        możesz czuć za szybko podniety
                                        Na niestrawne grzyby
                                        nie ma lekarstwa na chybił
                                        Ciasto niesmaczne
                                        powinno wylądowac w dziurze kloacznej.

Wojtuś a popij gorącą herbatką z cytrynką.

> Gość portalu: jolka napisał(a):
                                        >
                                        > > Gość portalu: Scan napisał(a):
                                        > >
                                        > > > Pani, czyż kompleksem można nazwać empatię?
                                        > > > Kurki smażone na maśle byli. DO tego chleb z omastą Jadźka dała. I kw
                                        > artę
                                        > > wody.
                                        > > > I o suchym pysku każą siedzieć. Niesprawiedliwe to Jemperatorstwo.
                                        > > > Jeszcze serce ( ale już nie sługa)
                                        > > > Wojciech od Janów
                                        > >
                                        > > Tak trudno Panaż zrozumieć Panie Wojciechu, choć staram się to robić bez
                                        > > pospiechu. Wojtuś Ty sie znowu nieracjonalnie odżywiasz nie dość że masło
                                        > w
                                        > > kurkach to jeszcze na chlebie omasta a może jeszcze zjadłeś dużo ciasta?
                                        > > Ja sobie z sercem poradzę, bardzo szybko je rozsadzę.
                                        > > POzdrowienia dla Janowej i Janowego.
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        >

• Gość: Scan Re: DO pani magister od diety IP: *.home.net.pl 01.09.01, 02:55
                                          Powaliłaś mnie absolutnie. Poddany się poddaje. Victoria!!!
                                          Stoiku, broń honoru faceciego rodu. Ja muszę pomyśleć!
                                          Scan
    • Gość: jolka Re: Do poetycko (i nie tylko) nastawionych Panów IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 03:25
      Ponieważ wywaliło mnie z sieci wróciłam aby powiedzieć jednokrotne Miłej Nocy.
      Nigdy nie wychodzę po angielsku chyba, że mnie wyrzucą.

Dziekuję twórcom za poezję.
      Pozdrawiam obu Panów i trzy pieski też.
      • Gość: Scan Re: DO Joli (Polki) IP: *.home.net.pl 30.08.01, 03:32
        Jak powiedział pewien.. (nie mój idol, uchowaj Boże) mężczyznę poznać po tym
        jak kończy. Tak więc mnie przypadnie honor zamknięcia domu.
        Pozdrawiam poetycko,Jolu
        (Przypadek - przekładałem drukarki w sieci)
        W.
    • Gość: Scan Re: JOLKA!!!! IP: *.home.net.pl 31.08.01, 00:11
      Jolu, palce same się składają, aby wpisać w puste pole forumowe ten znak
      tajemny, a luby: JOLU!!!!
      Jestem!!!
      Scan
    • Gość: Stoik Re: JOLKA!!!! IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 31.08.01, 01:16
      Jolu, wczoraj pisałaś, że sobie jeszcze na pewne rzeczy nie zasłużyłaś. To
      nieprawda! Zobacz co się wyrabia na tym forum bez Ciebie. Same okropne tytuły,
      przerabiane po raz tysięczny przez miejscowych i zagranicznych oszołomów. Całe
      szczęście, że raz na kiedyś lądujesz na samym wierzchołku forum. Jak ty to
      robisz? Czy jesteś himalaistką?
      Czekamy na Ciebie!
      • Gość: jolka Re: Do zasłużonego Stoika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 22:11

> Jolu, wczoraj pisałaś, że sobie jeszcze na pewne rzeczy nie zasłużyłaś. To
        > nieprawda! Zobacz co się wyrabia na tym forum bez Ciebie. Same okropne tytuły,
        > przerabiane po raz tysięczny przez miejscowych i zagranicznych oszołomów. Całe
        > szczęście, że raz na kiedyś lądujesz na samym wierzchołku forum. Jak ty to
        > robisz? Czy jesteś himalaistką?
        > Czekamy na Ciebie!

Cześć Stoiku !
        Jak to miło wiedzieć, że ktoś czeka.
        Te wierzchołki to takie ślisko-mgliste tematy są (oj co ja tak perliście mówię,
        musze chyba mniej czytać tegoż).
        Z pamiętnika :
        "Kto raz się wspiął na szczyty i czołem sięgnął gór
        Ten zawsze tęsknić będzie do niezdobytych gór."

Wierszydło dla Cię ;

Choć nicków na Forum bez liku
        Niewielu tu można spotkac stoików
        Ten jeden oryginalny i zadowolon wielce
        gotów (p)oddać nie tylko ramię lecz także (wirtualne) serce
        Każdej spotkanej w sieci dziewczynie
        może i mnie nie ominie?
        Pozdrawiam
    • Gość: jolka Re: Apel do wszelkich F IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 00:05
      Pod pojeciem f - w nin.poście rozumie się : fanów, frustratów i pozostałych
      forumiarzy, którzy zawitają do tegoż wątku.

Porterowi poświęcam
      Moje Credo (może naiwne ale moje)

Tkwiąc wciąż w tej cyberprzestrzeni
      Mam nadzieję, że świat na lepsze się zmieni
      Apel więc wnoszę do forumiarzy
      Aby nie bili ciągle jolki po twarzy
      To boli - nie boksujcie yoli
      ona też może .... - brak mi rymującego słowa, chodzi mi o synonim uderzyć
      słowem (wyrazem) albo niech tak zostanie

Pozdrawiam, z pokorą przyjmę każdą krytyczną uwagę (dot.powyższych treści ale
      nie mnie - na to nie liczcie).
      • Gość: Stoik Re: Apel do wszelkich F IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 00:19
        Jolu, dopiero teraz odkryłem, jaki śliczny dla mnie napisałaś wierszyk.
        Serdeczne dzięki, chociaż nie wszystko się w nim zgadza. Ja niezwykle starannie
        wybieram partnerki (nawet wirtualne) i później już ich nie opuszczam (Jolu,
        jeszcze nie uciekaj!)
        Co do rymu, to mam, ale się wstydzę. Powiem tylko, że zaczyna się od przy...
        • Gość: Scan Re: Do Stoika IP: *.home.net.pl 01.09.01, 00:23
          Zadziwiająca zbieżnośc myśli. To samo chciałem.
          Ukłony
          S.
        • Gość: jolka Re: Apel do wszelkich F - do Stoika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 01:26

> Jolu, dopiero teraz odkryłem, jaki śliczny dla mnie napisałaś wierszyk.
          > Serdeczne dzięki, chociaż nie wszystko się w nim zgadza. Ja niezwykle starannie
          > wybieram partnerki (nawet wirtualne) i później już ich nie opuszczam (Jolu,
          > jeszcze nie uciekaj!)
          > Co do rymu, to mam, ale się wstydzę. Powiem tylko, że zaczyna się od przy...

To moje pierwsze w życiu wierszyki ale chyba przedostatnie. Sorry za
          niezgodności, ale ja wiedziałam, że się czegoś dowiem przy okazji. Mówisz
          staranna selekcja no,no, fiu, fiu ! Ten rym to przybiadoli czy może właściwszy
          wyraz pzrybiadolić ? Rozpatrywałam te ewentualność ale zrezygnowałam na rzecz
          trzykropka. Pozbądż sie fałszywego wstydu i rzeknij bom ja niedomyślna.
          Pozdrawiam nie opuszczona.
          • Gość: Stoik Podpowiedź IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 01:41
            Ponieważ trudno mi się pozbyć fałszywego wstydu przy kobiecie, więc podpowiem
            ci zagadką:
            Piotr po francusku (fonetycznie) losu
            • Gość: jolka Re: Nie wiem mimo podpowiedzi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 02:42

> Ponieważ trudno mi się pozbyć fałszywego wstydu przy kobiecie, więc podpowiem
              > ci zagadką:
              > Piotr po francusku (fonetycznie) losu

Bardzom zmęczona nie mogę tego rebusu rozwiązać.
              Pieknie proszę o napisanie tego wyrazu.

I pozdrawiam też.

• Gość: Stoik Re: Nie wiem mimo podpowiedzi IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 01.09.01, 02:54
                Chociaż unikam wirtualnie, nie dajesz mi wyboru - pierdolę.
                Mocno zawstydzony...
    • Gość: Scan Re: JOLKEŃKO, STOIKU IP: *.home.net.pl 01.09.01, 02:34
      Jakie tempo, nie nadążam. A jeszcze ktoś mi się na ICQ przyplątał ( Hanna
      niejaka, ha!)
      Poczekajcie, błagam
      Wasz kolega nienadążający
    • Gość: Scan Re: JOLKA!!!! IP: *.home.net.pl 03.09.01, 20:54
      No over?
    • Gość: marek Re: JOLKA!!!! IP: *.vf.shawcable.net 06.09.01, 21:37
      Jolka, Na litosc Boska jak przedzies?, jest to kompletny sen wariata, co jest
      grane?. (Bylem w Osaka pare dni) Czy te posty sa ciekawe? czy tylko niektore?.
      Pozdrawiam, senny i skuty marek
      • Gość: jolka Re: Mareczku !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 22:28
        Gość portalu: marek napisał(a):

> Jolka, Na litosc Boska jak przedzies?, jest to kompletny sen wariata, co jest
        > grane?. (Bylem w Osaka pare dni) Czy te posty sa ciekawe? czy tylko niektore?.
        > Pozdrawiam, senny i skuty marek

Marku ! Staram się jak mogę, ale bez Ciebie nie bardzo wychodzi. O co chodzi
        Mareczku z tymi snami ? Śnił Ci się Freud i nie wiesz co to znaczy - ja też mam
        ten dylemat.Ocena należy do ciebie, leniuchu mogę ci tylko podpowiedzieć ze to
        jest zabawa w flirt w obecności przyzwoitki. Co tam słychać w Osace?
        Pozdrawiam twoja wierna pzrąśniczka.

• Gość: D Re: JOLKA!!!! IP: 216.41.50.* 08.09.01, 02:42
      JAK JOLKA,CO ZA JOLKA,KOMU JOLKA STOI?\
      PANNA JOLKA FEST KOBITA
      jOLKI SIE NIE BOI...

CZY TO TA Z BELWEDERU???????
      • Gość: jolka Re: JOLKA!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 20:29
        Gość portalu: D napisał(a):

> JAK JOLKA,CO ZA JOLKA,KOMU JOLKA STOI?\
        > PANNA JOLKA FEST KOBITA
        > jOLKI SIE NIE BOI...

Jam Ci to. Dziękuję serdecznie za zainteresowanie moją skromną osobą.A kolega D
        skąd z Nie może ?

> CZY TO TA Z BELWEDERU???????

Niejednemu psu burek. Jam jeszcze nie Prezydentowa.
        Pozdrawiam.
    • Gość: mrk Re: JOLKA!!!! IP: 10.128.130.* / *.acn.pl 08.09.01, 21:51
      Leszek Miller to gnida, ktora trzeba bylo zgniesc w momencie, kiedy rozwijala
      sie, czyli na poczatku lat 90`ych. jezeli ktos wierzy w program mieszkaniowy
      Leszka, to niech zobaczy, gdzie mieszka Leszek:
      http://republika.pl/przekret_sld/index2.htm
      Pytania i sugestie:
      mrk@obywatel.pl
      • Gość: jolka Re: MRK ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 20:30
        Gość portalu: mrk napisał(a):

> Leszek Miller to gnida, ktora trzeba bylo zgniesc w momencie, kiedy rozwijala
        > sie, czyli na poczatku lat 90`ych. jezeli ktos wierzy w program mieszkaniowy
        > Leszka, to niech zobaczy, gdzie mieszka Leszek:
        > http://republika.pl/przekret_sld/index2.htm
        > Pytania i sugestie:
        > mrk@obywatel.pl

Dziekuję za informacje. Zgadzam się z Tobą w 100%. Bardzo obfity materiał.
        Pozdrawiam pzryjażnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka