Dodaj do ulubionych

Paradowską spacyfikowali :)

06.02.13, 22:56
Paradowska zaczęła się doszukiwać II dna. Co się komu opłaca, co nie. Dlaczego Miller, dlaczego Tusk.

I odezwał się czytelnik
www.polityka.pl/forum/1153729,spor-o-odwolanie-nowickiej-o-co-gra-janusz-palikot.thread
I po wierszówce, bo napisał rozsądniej od dziennikarki. Zresztą o dziennikarzach też.
Obserwuj wątek
    • losiu4 Re: Paradowską spacyfikowali :) 06.02.13, 23:03
      przecież ta sklerotyczna babunia nie bardzo panuje nad tym co pisze... nie ma się co nad nią znęcać

pozdrawiam

losiu
    • wiosnaludzikow Re: Paradowska lewacki demagog 07.02.13, 07:53
      Wywiad z Januszem Palikotem, teraz.
      Paradowska twierdzi, że Janusz Palikot skorzystał na krzywdzie Zyty Gilowskiej , którą Tusk usunął z władzy PO w Lublinie a po Niej został Palikot.
      Jeżeli tak pani Janino, jeżeli rozmawiamy na takim magla poziomie, analizując tak idiotycznie zjawiska w polityce to ....to ma rację Prezes, że Komorowski i PO skorzystali na śmierci prezydenta Lecha Kaczyńskiego.
      • godz-0800 Re: Paradowska lewacki demagog 07.02.13, 07:57
        wiosnaludzikow napisał:

> Wywiad z Januszem Palikotem, teraz.
        > Paradowska twierdzi, że Janusz Palikot skorzystał na krzywdzie Zyty Gilo
        > wskiej , którą Tusk usunął z władzy PO w Lublinie a po Niej został Palikot.
        > Jeżeli tak pani Janino, jeżeli rozmawiamy na takim magla poziomie, analizując t
        > ak idiotycznie zjawiska w polityce to ....to ma rację Prezes, że Komorowski i P
        > O skorzystali na śmierci prezydenta Lecha Kaczyńskiego.

Nie jest moją wyrocznią? ale nie mam do niej zastrzeżeń po rozmowie z Millerem i do tej pory z Palikotem (rozmowa trwa).
        Bardziej rzetelna od MO.

• godz-0800 Re: Paradowska lewacki demagog 07.02.13, 08:01
          Sorry,trzepnął mi się pytajnik w niewłaściwym miejscu.Powinna być kropka.

Nie jest moją wyrocznią?
        • wiosnaludzikow Re: Paradowska lewacki demagog 07.02.13, 08:17
          > Bardziej rzetelna od MO.
          Sąsiad Kazimierz to ludzki człwiek i porządniejszy od innego sąsiada Walentego ....bo bije swoją żonę z otwartej ręki a nie z pięści jak Walenty swoją.
          Kazimierz jest bardziej dobry niż Walenty.
          :)
          • godz-0800 Re: Paradowska lewacki demagog 07.02.13, 08:23
            wiosnaludzikow napisał:

> > Bardziej rzetelna od MO.
            > Sąsiad Kazimierz to ludzki człwiek i porządniejszy od innego sąsiada Walentego
            > ....bo bije swoją żonę z otwartej ręki a nie z pięści jak Walenty swoją.
            > Kazimierz jest bardziej dobry niż Walenty.
            > :)

Nie za bardzo rozumiem po co posługujesz się tym przykładem.
            Przecież napisałem tylko,że jest w swoim dziennikarstwie bardziej rzetelna od MO.
            To moja subiektywna ocena.
    • haen2010 Takie testy 07.02.13, 08:39
      Jakie robi naszym "elitom" Palikot są naprawdę fantastyczne. Całe ich qrestwo wypływa jak oliwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka