Dodaj do ulubionych

Świniowaty Miller

23.02.13, 07:49
Kto wie, czy na zdecydowany akces Olusia do robienia Europy Plus nie miała wpływu świnia podłożona Olusiowi przez Lesia w ostatnich dniach. Chodzi mi o zawiadomienie TVN o miejscu ich ostatniego spotkania, na ktorego dyskrecję Oluś mocno malegał.

Taka ta nasza polska polityka, że często takie głupoty o niej decydują. Dlatego trudno ją logicznie przewidywać.
Obserwuj wątek
    • godz-0800 Re: Świniowaty Miller 23.02.13, 07:52
      Ja myślę,że zrobił to wasz nowy nabytek.
      Gruby kauzyperda,którego będziesz musiał polubić.
      On lubi dużo gadać.
      • haen2010 Re: Świniowaty Miller 23.02.13, 08:29
        Gdyby cui bono się kierować, to Lesio jest numer jeden. Oluś by tego nie gadał, gdyby nie miał pewności.
        Ja opinii o ludziach łatwo nie zmieniam, nie jestem pretendentem do koryta. Palikota mogą drogo kosztować te przyjaźnie w polskim chlewiku. Mam nadzieję, że Wandzia wiele go ostatnio nauczyła. Bo przy wszystkich swoich zaletach, ma on wadę łatwowierności i zaufania do ludzi.
    • 1zzarda Re: Świniowaty Miller 23.02.13, 08:08
      Przy okazji ujawniła się frakcja pisplastyków w SLD.
      • godz-0800 Re: Świniowaty Miller 23.02.13, 08:10
        1zzarda napisał(a):

> Przy okazji ujawniła się frakcja pisplastyków w SLD.

Spacja kretynie.
        • haen2010 Re: Świniowaty Miller 23.02.13, 09:59
          Na pewno ujawniło się to, o czym niedawno pisałem. I z czego się nabijano. Ciąg Millera do rządu niewątpliwie spowodowany obiecankami Tuska. Zdaje się, przełozył to na lato, mówiąc o dużej rekonstrukcji rządu wtedy.

To ostatecznie podzieli SLD. Przypieczętuje też los tej partii.
          • godz-0800 Re: Świniowaty Miller 23.02.13, 10:14
            haen2010 napisał:

> Na pewno ujawniło się to, o czym niedawno pisałem. I z czego się nabijano. Ciąg
            > Millera do rządu niewątpliwie spowodowany obiecankami Tuska. Zdaje się, przeło
            > zył to na lato, mówiąc o dużej rekonstrukcji rządu wtedy.
            >
            > To ostatecznie podzieli SLD. Przypieczętuje też los tej partii.

Wszystko dlatego,że odrzucił współpracę z Palikotem?
            Nie brnij w kolejne niesprawdzone scenariusze.
            Czego już SLD nie przypisywano.
            Koalicje z PiS teraz z PO.
          • 1zzarda Re: Świniowaty Miller 23.02.13, 11:27
            No tak, ale teraz wejście do kolacji to dla Miller śmierć!
          • lackzadek Re: Świniowaty Miller 23.02.13, 11:37
            haen2010 napisał:
            Ciąg
            > Millera do rządu niewątpliwie spowodowany obiecankami Tuska. Zdaje się, przeło
            > zył to na lato, mówiąc o dużej rekonstrukcji rządu wtedy.
            >
            W sezonie ogórkowym najmnijeszy pierd rośnie do miana wielkiego wydarzenia.
            Wymiana ciecia w RM też.
    • remez2 Re: Świniowaty Haen2010 nie brzmi ładnie, prawda? 23.02.13, 10:17
    • godz-0800 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 10:26
      Miller dzisiaj potwierdził,że Rysio nie może mieć dwóch szefów i ciągle lawirować.
      • kzet69 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 10:31
        Czyli wymienił Kalisza na Kępińskiego... no normalnie transfer roku.... i kolejny dowód na to że Miller jest hamulcowym środowisk okołolewicowych...
        • godz-0800 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 10:39
          kzet69 napisał:

> Czyli wymienił Kalisza na Kępińskiego... no normalnie transfer roku.... i kolej
          > ny dowód na to że Miller jest hamulcowym środowisk okołolewicowych...

Nie, Kalisz nie może mieć nad sobą dwóch czy trzech szefów.
          Kalisz sam się wyklucza.
          Zna statut SLD,w końcu jest kauzyperdą
        • remez2 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 10:56
          kzet69 napisał:

> Czyli wymienił Kalisza na Kępińskiego... no normalnie transfer roku.... i kolej
          > ny dowód na to że Miller jest hamulcowym środowisk okołolewicowych...
          Wymiany to się stosuje w RP - A. Grodzka za W. Nowicką. Do SLD ludzie sami przychodzą i sami odchodzą, np. M. Siwiec.
          • haen2010 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 11:12
            Kto nie widzi, że polityka Millera utrzymywania tzw lewicy w stanie agonalnym jest osią umowy z Tuskiem - ten nie powinien zabierać sie za komentowanie polityki.
            • remez2 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 11:24
              haen2010 napisał:

> Kto nie widzi, że polityka Millera utrzymywania tzw lewicy w stanie agonalnym j
              > est osią umowy z Tuskiem - ten nie powinien zabierać sie za komentowanie polityki.
              Kto nie widzi, że RP jest wytworem Juliana Rebesa (za zgodą D. Tuska) ten jest po prostu niewidomy.
              • haen2010 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 11:37
                Remez, nie kompromituj się. Jesteś tak beznadziejny, jak Lesio i Grzesio. Kompletnie wyprany z myślenia na pięć minut do przodu.
                • remez2 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 11:41
                  haen2010 napisał:

> Remez, nie kompromituj się. Jesteś tak beznadziejny, jak Lesio i Grzesio. Kompl
                  > etnie wyprany z myślenia na pięć minut do przodu.
                  J. T. Stanisławski:
                  "Uczyła mnie mama, bym się nie bał chama,
                  Bo cham to jest cham i boi się sam!"

• wiosnaludzikow Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 11:37
        Owszem ma rację. Należy skończyć z tym zwyczajem Rycha ,zwyczajem siedzenia okrakiem na barykadzie.
        • haen2010 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 11:57
          Warto też uświadomić komuchów, że na jego "jowialnej" gębie stoją ostatnie sondaże SLD. Miller jako mąż stanu jest gdzieś pośrodku stawki. Zbyt wielu pamięta jego zeszmacenie się.
          • remez2 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 12:01
            Zbyt wielu pamięta jego zeszmacenie się.
            I kto to mówi?
          • wiosnaludzikow Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 12:17
            Owszem, świetnie prezentował się w białoczerwonej krawatce, obok Beger i Leppera :)
            • godz-0800 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 13:38
              wiosnaludzikow napisał:

> Owszem, świetnie prezentował się w białoczerwonej krawatce, obok Beger i Lepper
              > a :)

Kto Kalisz? Bo o nim tu rozmawiamy. A Ty wiosna musisz wszędzie wciskać ten sam kit co i haen?
              Nikt Ci nie karze lubić Millera. Ale haen opluł wszystkich z Rychem na czele.
              Ja pytałem haena czy już polubił oplutego przez niego "grubego kauzyperdę" jak go nazwał.
              • m.c.hrabia Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 13:43
                bo hjeniek jedno co potrafi to strzykać śliną ,na wszystko i wszystkich co nie jest po jego myśli,

a zobacz jak kwacha ostatnio pokochał , a nie tak dawno pod mur chciał go stawiać z wiezienia
                cia.
                to gościu jak i jego obecny patron bez żadnych zasad.
              • wiosnaludzikow Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 14:07
                No przyzaj, że Miller w białoczerwońym krawacie, siedząc między Leppere a Beger prezentował się wyjątkowo.
                • godz-0800 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 14:17
                  wiosnaludzikow napisał:

> No przyzaj, że Miller w białoczerwońym krawacie, siedząc między Leppere a Beger
                  > prezentował się wyjątkowo.

Miller jest dla mnie pragmatycznym politykiem. Palikot jest chuliganem politycznym,Kwaśniewski jest krętaczem,a Siwiec cynicznym graczem.
                  Wybieram Millera.
                  • haen2010 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 14:36
                    Każdy może obstawiać swoją chabetę. Ta zamyka stawkę.
                    • remez2 Re: Już lubisz grubego kauzyperdę 23.02.13, 14:45
                      haen2010 napisał:

> Każdy może obstawiać swoją chabetę. Ta zamyka stawkę.
                      pozdrowienia od J.T.Stanisławskiego.
    • etta2 Re: Świniowaty Miller 23.02.13, 17:32
      Jasne, wszyscy są świniowaci, że nie garną się do palikocich cyrków. Bo to przeca sens istnienia: trąbka, pompka i lewarek, a jutro...siEM zobaczy, byle do żłoba się dopchać. Najpierw do PE, potem w samorządach, a na końcu w parlamencie krajowym - takie plany ma Palikot. A wierzę, że dostanie wciry w kolejnych wyborach, bo lud nie jest aż tak ciemny i widzi wszystko, te wszystkie gierki i podchody.
      • haen2010 Oj, etta 23.02.13, 17:46
        Jesteś naprawdę platfusia blondynka. Jak walnie samochodem w mur, wychodzi, otrząsa się. Co jest, przecież trąbiłam?
        • etta2 Re: Oj, Heniu... 23.02.13, 17:59
          a ty jesteś typowym głąbem, który bezmyślnie służy swojemu panu - teraz Palikotowi. Bezmyślnie, bezrefleksyjnie i bezkrytycznie. Widzisz złodziejstwo "mafii kościelnej", ale nie widzisz pluskwy usiłującej się przyssać (Palikota) do kasy państwowej/unijnej za wszelką cenę.
          • haen2010 Re: Oj, Heniu... 23.02.13, 21:10
            Palikot na 99% do Brukseli nie wystartuje. Ta forsa to dla niego pryszcz. On montuje już wygraną do sejmu. Szanse są duże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka