Dodaj do ulubionych

By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO

24.03.13, 08:50
1 marca na stanowisko dyrektora wojewódzkiego szpitala w Częstochowie marszałek z rozdania PO powołał p. Krzysztofa Kłosa... ileż to było obietnic że to znakomity menedżer, tylko potrzebuje czasu by wyprowadzić szpital na świetlane drogi III RP...
Okazało się że p. Kłos czasu potrzebował.. ale na odebranie ponad 20 000 pensji za miesiąc oglądania szpitala w Częstochowie, bo w momencie obejmowania stanowiska w Częstochowie miał już złożone papiery na konkurs o stanowisko dyrektora szpitala w Chrzanowie, gdzie obejmie stanowisko od 01.04.2013.... czyli PO-wski marszałek wsadził kolege do "poczekalni" kosztem ponad 20 000 PLN... Jest dobrze i kolegom (z PO) żyje się lepiej...

ps. ja 2 tygodnie temu obejmując dyżur stwierdziłem że nie mam na oddziale ani jednego koca by przykryć w środku zimy chore dziecko, za pieniądze przebełtane przez PO dla p. Kłosa można by było zakupić... 500 kocy
ps2. VIVA PO, bawicie się dobrze chu.ki? Takiego złodziejstwa i przewalania państwowej kasy to nawet PiS nie potrafił osiągnąć... PO jest zdolniejsza
ps.3 p. Kłosa informuję że posiadam dokumenty świadczące o tym że w momencie przyjęcia nominacji w Częstochowie kandydował już na dyrektora w Chrzanowie ....
Obserwuj wątek
    • ossey Re: klasyka 24.03.13, 08:58
      a oni dalej sie smieja ...bo pijar wystarczy aby wygrac wybory....ciemniakow i pozytecznych idiotow TVN i GW wystarczajaco ilosc juz wyprodukowali.
    • remez2 Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 09:02
      Pan marszałek zachował się logicznie, koleżeńsko i perspektywicznie. Przecież pan dyrektor mógł nie wygrać konkursu w Chrzanowie. A tak - wspomożona została rodzina kandydata a jednocześnie szpital przez c a ł y miesiąc korzystał z wiedzy i rad wybitnego menedżera. Więcej wiary w człowieka.
      • kzet69 Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 09:12
        Wiary? A co to jest?
        • remez2 Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 09:42
          kzet69 napisał:

> Wiary? A co to jest?
          To coś przeciwnego do "k.......a".
    • wiosnaludzikow Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 09:16
      Jak RP będzie uczetsniczyć we władzy to dyrektorem tego szpitala zostanie mamusią Ryfińskiego.
      • kzet69 Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 09:19
        Pierdzielisz, mnie się marzy dyrektor szpitala z konkursu i zadaniowym kontraktem, ale pewnie takich czasów nie dożyję...
    • obeznany44 Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 09:31
      cóż, zielona wyspa rozkłada się i cuchnie na maxaaaaaaaa
    • pakules Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 12:42
      Dottore jak zaraza z Biłgoraja wygra wybory to mendażerem zostaniesz Ty, taki mądry i wierny papciowy. Jakoś nie przeszkadzało Ci kiedyś to że Palikot wsadzał tych którzy wpłacali na jego kampanie wyborczą do lubelskiego ratusza. Takiego kolesiostwa i "k...estwa" jak w Ruchu Poparcia Pedofilii" to nie ma nigdzie indziej.
    • behemot17-13 Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 13:54
      jak się będziesz widział ze swoim Palich..m, spytaj, a właściwie przypatrz się jego facjacie. szczególnie zwróć uwagę, czy się ślini na widok dzieci.
      • kzet69 Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 14:02
        kosz ....
        • behemot17-13 Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 14:20
          doktorku, to nie tak działa. za wypowiedziami są wypowiedzi. kosz nie zmienia niczego. napisz mi, dlaczego tak często używasz - kosz?
          • pakules Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 14:40
            Może łazi na salę i za każdym razem jak trafi to tu sie chwali, ewentualnie wyciąga posiłki z owego kosza.
          • kzet69 Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 15:03
            Wręcz przeciwnie... kosza używam sporadycznie, wtedy, gdy ktoś pisze nie na temat i po chamsku...
            • behemot17-13 Re: By kolegom żyło się lepiej... dewiza PO 24.03.13, 15:52
              napisałem po chamsku, tu przyznaję rację. co do częstotliwości używania przez ciebie - kosz, nie zgadzam się, jesteśmy z jednego miasta, więc przyglądam się ze zdwojoną uwagą. nie napisałem na temat, tu znowu racja po twojej stronie, ale, tu już bez emocji - wypowiedź Palikota jest na dysku.
    • notozobaczymy Koce 24.03.13, 14:42
      > ps. ja 2 tygodnie temu obejmując dyżur stwierdziłem że nie mam na oddziale ani
      > jednego koca by przykryć w środku zimy chore dziecko

To znaczy, że ktoś na oddziale dał 4 litery w zakresie aprowizacji. Co powinno skończyć się odpowiednią reakcją. Oczywiście zawiadomiłeś ordynatora, wicedyrektora ds. zaopatrzenia czy co tam się tym zajmuje?
      • m.c.hrabia Re: Koce 24.03.13, 16:06
        notozobaczymy napisał:

>
        > To znaczy, że ktoś na oddziale dał 4 litery w zakresie aprowizacji. Co powinno
        > skończyć się odpowiednią reakcją. Oczywiście zawiadomiłeś ordynatora, wicedyrek
        > tora ds. zaopatrzenia czy co tam się tym zajmuje?

a skąd niby koce mają być jak 99% budżetu zjada pensja kazeta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka