Dodaj do ulubionych

Ciągle mu spada

27.03.13, 12:31
poparcie a szykuje się na trzecia kadencję.
Musi mieć mocno wierzyć....w głupotę i krótką pamięć wyborców.

Marzec to już trzeci z rzędu miesiąc, w którym spada poparcie dla gabinetu Donalda Tuska - wynika z najnowszego sondażu CBOS. W największym stopniu pogorszyły się oceny premiera. Wzrosła liczba Polaków niezadowolonych z tego, że na czele rządu stoi Donald Tusk.

sondaz.wp.pl/
Haen spójrz na poparcie Palikotowców i SLD.
Obserwuj wątek
    • pis_da_deby Re: Ciągle mu spada 27.03.13, 12:56
      godz-0800 napisał:

>
      >
      > Marzec to już trzeci z rzędu miesiąc, w którym spada poparcie dla gabinetu Dona
      > lda Tuska - wynika z najnowszego sondażu CBOS.

Podane wykresy tego nie potwierdzaja

> sondaz.wp.pl/
      > Haen spójrz na poparcie Palikotowców i SLD.

Poparcie dla PO

Styczen 31, Luty 30, marzec 32% a bylo juz 28.
      Z ocena pracy premiera podobnie
      No ale te wahania miescze sie w granicach bledu pomiaru

>
    • tornson Re: Ciągle mu spada 27.03.13, 13:15
      godz-0800 napisał:

> sondaz.wp.pl/
      > Haen spójrz na poparcie Palikotowców i SLD.
      Tak się kończą alianse z neoliberałami. Kiedy się pokazywał z Ikonowiczem i nawoływał do tego by państwo wzięło się za budowanie fabryk, to poparcie skakało mu pod 20%, kiedy zaczął popierać antyspołeczne patologie (podwyższenie wieku emerytalnego), przyjmować do partii jakiś szemranych neoliberałów (Gibała) to poparcie poszło mu ostro w dół, do tego dochodzi ten kretyński wybryk z Nowicką.
    • wiosnaludzikow Re: Ciągle mu spada 27.03.13, 13:18
      Największym problemem dla Ruchu Palikota jest sam Janusz Palikot.
      • baabeczka Re: Ciągle mu spada 27.03.13, 13:23
        Ja to już się nie mogę doczekać, kiedy przyjdzie ktoś na miejsce Tuska. Obojetnie kto...najlepiej oczywiście pan prezes...od raazuu będzie lepiej..wszyscy będą szczęsliwi,noo...może niektórzy nie...
        • godz-0800 Re: Ciągle mu spada 27.03.13, 13:26
          baabeczka napisała:

> Ja to już się nie mogę doczekać, kiedy przyjdzie ktoś na miejsce Tuska. Obojetn
          > ie kto...najlepiej oczywiście pan prezes...od raazuu będzie lepiej..wszyscy będ
          > ą szczęsliwi,noo...może niektórzy nie...

Piszesz obojętnie kto przyjdzie a myślisz o prezesie.
      • godz-0800 Re: Ciągle mu spada 27.03.13, 13:23
        wiosnaludzikow napisał:

> Największym problemem dla Ruchu Palikota jest sam Janusz Palikot.

Pewnie chętnie by już zameldował Tuskowi.
        Panie prezesie...melduję wykonanie zadania zniszczenia SLD.
        A tu klapa.....
        • baabeczka Re: Ciągle mu spada 27.03.13, 13:42
          Głębokie mysli,nono
    • zapijaczony_ryj To co powiedzieć wobec 7 przegranych z rzędu NI? 27.03.13, 14:47
      godz-0800 napisał:

> poparcie a szykuje się na trzecia kadencję.
      > Musi mieć mocno wierzyć....w głupotę i krótką pamięć wyborców.
      W co tzreba wierzyć?
    • zbysio45 Re: Ciągle mu spada A Pan Donald jest bardzo 27.03.13, 19:22
      pewny ? Nie mozna rzadzic Polska bez poprcia wiekszosci narody i opowiadaniu bajek ze jest bardzo dobrze.
    • kzet69 Re: Ciągle mu spada 27.03.13, 20:53
      hOMO HOMINI I TYLE W TEMACIE, KIEDYS MYŚLAŁEMŻE ONI DZIAŁAJĄ NA ZLECENIE POLITYCZNE, TERAZ wiem (BO POZNAŁEM OSOBĘ PRACUJĄCĄ W TEJ KANTOWNI) ŻE PO PROSTU WYNIKI BIORĄ Z POWIETRZA...
      • kzet69 Re: Ciągle mu spada 27.03.13, 20:54
        sorry za capsa, zauważyłem po wysłaniu
      • godz-0800 Re: Ciągle mu spada 28.03.13, 07:00
        kzet69 napisał:

> hOMO HOMINI I TYLE W TEMACIE, KIEDYS MYŚLAŁEMŻE ONI DZIAŁAJĄ NA ZLECENIE POLITY
        > CZNE, TERAZ wiem (BO POZNAŁEM OSOBĘ PRACUJĄCĄ W TEJ KANTOWNI) ŻE PO PROSTU WYNI
        > KI BIORĄ Z POWIETRZA...

To masz inny sondaż.

67 proc. źle ocenia rząd. 25 proc. - dobrze. Aż 57 proc. nie jest zadowolonych, że na czele rządu stoi Donald Tusk; a tylko 33 proc. wyraża zadowolenie z tego powodu - wynika z najnowszego sondażu CBOS. To najgorsze oceny rządu PO-PSL uwzględniając obie kadencje od 2007 r.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,76842,11422675,CBOS__Rzad_najnizej_od_5_lat.html#ixzz2OoNAuWnp

Sondaż CBOS, 8-14 marca, 1015 osobowa reprezentatywna próba losowa dorosłych mieszkańców Polski.
        • wiosnaludzikow Re: Ciągle mu spada 28.03.13, 07:22
          godz-0800 napisał:

> To masz inny sondaż.
          > 67 proc. źle ocenia rząd. 25 proc. - dobrze. Aż 57 proc. nie jest zadowolonych,
          > że na czele rządu stoi Donald Tusk; a tylko 33 proc. wyraża zadowolenie z tego
          > powodu - wynika z najnowszego sondażu CBOS. To najgorsze oceny rządu PO-PSL uw
          > zględniając obie kadencje od 2007 r.
          >
          > Cały tekst: wyborcza.pl/1,76842,11422675,CBOS__Rzad_najnizej_od_5_lat.html#ixzz2OoNAuWnp
          >
          > Sondaż CBOS, 8-14 marca, 1015 osobowa reprezentatywna próba losowa dorosłych mi
          > eszkańców Polski.
          Chłopak jest słaby na ulicy, bardzo słaby ale na swoim podwórku najsilniejszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka