Gość: Genie IP: *.traco.pl / 195.117.15.* 22.07.04, 00:58 ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Wyrazy szczerego wspolczucia dla ... IP: *.qc.sympatico.ca 22.07.04, 01:12 Pana B.Geremka z powodu smierci zony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moritz Re: Wyrazy szczerego wspolczucia dla ... IP: *.fkz.com.pl / 195.117.188.* 22.07.04, 07:14 Łączę się w bólu - niech się Pan trzyma Panie Bronisławie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Odrobina kultury... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 08:59 W tej chwili spis wiadomości krajowych na głównej stronie wygląda tak: Zdechł szczeniak wysłany pocztą (22-07-2004 06:00) » Zmarła Hanna Geremek (22-07-2004 00:48) » Czy między jedną a drugą linijkę nie dałoby się włożyć choć jednej krajowej wiadomości? Na przykład tej o podatkach z godziny 3:00, albo o Orlenie z godziny 2:00? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk kondolencje + PL pana potrzebuje, prof. Geremek IP: *.twcny.rr.com 22.07.04, 17:36 Prof. Geremek - bardzo mi przykro z powodu smierci zony...Wielu Polakow jest myslami z Panem. Polska Pana potrzebuje - zycze sily i wytrzymalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plakus Jagnieszka, Ty jestes chyba p...a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:40 Sluchaj, daj sobie siana ze swoimi spostrzezeniami i przestan pisac jakies staropanienskie opinie (bo tylko stara j...a panna moze miec takie chore porownania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiety Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 01:55 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.04, 02:14 wieczne odpoczywanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Elzbietko! IP: *.client.comcast.net 22.07.04, 04:26 To nie ten Bog, ta wiara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ten Bóg? Re: Elzbietko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 08:38 a jakie to ma znaczenie? Jakkolwiek Boga nazywasz, to jesli w Niego wierzysz, wierzysz w tego samego Boga - wszystkie monoteistyczne religie wierzą w tego samego Boga. Boga Izraela, Boga wszystkich wyznan chrześcijanskich. Muzułmanie tez wierzą w tego samego Boga, tylko nazywają go Allach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Elzbietko! IP: *.chello.pl 22.07.04, 19:18 ehh... gadac sie nie chce... nawet nie bylo go warto komentowac - facet pisze ze stanow (sadzac z ip) a polacy w ameryce nie grzesza inteligencją, nadrabiaja natomiast pietnowaniem zydowskich spiskow kondolencje i ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający A kto to ten Geremek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:24 A kto to ten Geremek? Czy to aktor był jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 08:35 Żona jest umierająca, a Pan Bronisław zawzięcie walczy o kolejną ciepłą posadkę w Parlamencie UE. Co za nikczemny TYP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosol Najgorsza smierc , to smierc w samotnosci . IP: *.sympatico.ca 22.07.04, 08:49 Nemo napisal : "Żona jest umierająca, a Pan Bronisław zawzięcie walczy o kolejną ciepłą posadkę w Parlamencie UE. Co za nikczemny TYP! " Na to wychodzi , maz na salonach Brukseli i Strasburga , a zona umiera w samotnosci , co za scierwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Najgorsza smierc , to smierc w samotnosci . IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 22.07.04, 08:57 a skad ty durniu wiesz ze w samotnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przestan bredzic Re: Najgorsza smierc , to smierc w samotnosci . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:12 Skad wiesz ze w samotnosci? i kto Ci dał prawo wyzywania kogokolwiek? to jak nazywasz pana. G., swiadczy o Tobie, nie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo zastanow sie Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:07 Wiesz nemo, byłam i jestem pacjentką tego samego oddziału szpitalnego, co Pani Hanna Geremek. Wczesniej jeszcze innego, miałam raka z przerzutami. W tym czasie zycie moich bliskich toczyło się - na szczeście! w miarę normalnie. Dzięki temu zdrowiejąc mam do czego wrócić, dzieci studiują, mąż pracuje, mamy z czego żyć. Wg Ciebie lepiej by było, gdyby wszyscy na te juz niemal 3 lata wstrzymali oddech, przestali żyć? Ja się cieszę sukcesami moich bliskich a oni mówią, że ich sukcesy są moimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moge zaswiadczyc Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:11 ...ze w czasie choroby zony prof. Geremek był z nią ciągle w szpitalu, bo go widywałam jako pacjentka tego samego szpitala. KOmentarze, jakoby ona umiera a on na salonach Europy... sa OBRZYDLIWE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.cable.wsm.wielun.pl 22.07.04, 15:29 a co ty o tym wiesz,byles z nimi?Ich ból i sposób,jak podchodzili do spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orad MOJE KONDOLENCJE IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 22.07.04, 08:48 (*)(*)(*)(*)(*)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orad MOJE KONDOLENCJE IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 22.07.04, 08:49 (*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlock Holmes Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.mofnet.gov.pl 22.07.04, 10:04 Pewnie sobie maz znalazl jakas kobiete na boku i zone wykonczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
stalowy_szczur1 Re: Zmarła Hanna Geremek 22.07.04, 11:07 Brawo Sherlocku! Czy do zadań pracowników Ministerstwa Finasów należy pisanie głupt w czasie pracy? Pzdr! Szyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.whitehydraulics.com 22.07.04, 23:20 Mam nadzieje, ze to tylko ta glupsza czesc polskeiej inteligencji produkuje tutaj swoje wywody. O potrzebie szacunku i dobrym smaku nie wspominam, bo nie ucze swini fruwac. Jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka RA niepisaliscie o mojeje babci IP: 62.233.183.* 22.07.04, 10:28 Moja babcia tez dobrym czlowiekiem byla.Jej maz zginal za kraj, a nie startowal do jakiegos europarlamentu. Wystarczylyby stosowne wyrazy wspolczucia w ramce, GW, a nie niews dnia. Brak slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atx Re: RA niepisaliscie o mojeje babci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.04, 18:32 Po pierwsze - w papierowej bylo w ramce, wiec jesli Cie nie stac na kupno Wyborczej, to sie nie wypowiadaj na ten temat Po drugie - wszystkie newsy na gazeta.pl maja takie same naglowki, nie ma zadnych ramek. Chyba nie jestes osoba zbyt spostrzegawcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bula Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.synapsis.waw.pl 22.07.04, 12:31 Przykro, że nawet w obliczu Śmmierci Człowieka - my Polacy, my Ludzie, my także śmiertelni - przejawiamy w komentrzach tyle nieludzkich emocji. Wyrazy współczucia dla Bliskich Pani Hanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:41 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atx [^] [^] [^] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.04, 18:27 Niech spoczywa w pokoju... Moje kondolencje, panie Bronislawie... Bardzo, bardzo mi przykro. [^] [^] [^] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potkan Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.one.pl / *.one.pl 22.07.04, 19:48 wyrazy współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta z Rawy Re: Zmarła Hanna Geremek-nowa zona potrzebna IP: 202.67.65.* 22.07.04, 19:59 Pan geremek jako wybitny euroentuzjasta i bardzo swiatly czlowiek,powinien moim zdaniem,pochowac zone jak najszybciej,ona lubila ruiny to gdzies gdzie pelno ruin,moze zlotko watykanskie cos zaproponuje,albo starowka w Elblagu tam ciagle mimmo ze od powrotu do macierzy minelo 60 lat. A jemu radze jak najszybciej szukac nowej zony,mloda,dziarska,obywatelka Filipin,ugotuje,upierze uprasuje,zawsze chetna do zabawy a podobno sa tak cnotliwe ze nie trzeba swiecy zapalac aby wsrod trzydziestolatek znalezc dziewice, o co w Polsce nawet w zakonach trudno.A co najwazniejsze one katoliczki wiec zlotko bedzie zadowolone,tak wybitny Polak bez zony to cos nie do pomyslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuk Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:15 Łączę szczery żal, Panie Profesorze... :_( Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Zmarła Hanna Geremek 22.07.04, 21:27 czytam niektóre posty i jestem sparaliżowany; myślę, że my - wbrew słowom hymnu - prędzej czy później zginiemy - BO JESTEŚMY WREDNI. proporcja postów wrednych do współczujących jest porażająca. że komuś ręka nie drży, gdy pisze takie niegodziwości w obliczu śmierci... wyrazy wspólczucia dla Profesora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 09:27 [']['][']['] kndolencja dla PROF. GEREMKA Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: pani zmarła 23.07.04, 12:06 było "czytam niektóre posty i jestem sparaliżowany; myślę, że my - wbrew słowom hymnu - prędzej czy później zginiemy - BO JESTEŚMY WREDNI. Proporcja postów wrednych do współczujących jest porażająca, że komuś ręka nie drży, gdy pisze takie niegodziwości w obliczu śmierci.. " Bardziej od prze-słodzenia cenię szczerość przekonań oraz ich jawność, niż ckliwe i nieszczere współczucie ogólnochrześcijańskie. - Odpowiedz Link Zgłoś