Dodaj do ulubionych

Zmarła Hanna Geremek

IP: *.traco.pl / 195.117.15.* 22.07.04, 00:58
['] ['] [']
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Wyrazy szczerego wspolczucia dla ... IP: *.qc.sympatico.ca 22.07.04, 01:12
      Pana B.Geremka z powodu smierci zony.
      • Gość: Moritz Re: Wyrazy szczerego wspolczucia dla ... IP: *.fkz.com.pl / 195.117.188.* 22.07.04, 07:14
        Łączę się w bólu - niech się Pan trzyma Panie Bronisławie.
        • Gość: Jagnieszka Odrobina kultury... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 08:59
          W tej chwili spis wiadomości krajowych na głównej stronie wygląda tak:

Zdechł szczeniak wysłany pocztą (22-07-2004 06:00) »
          Zmarła Hanna Geremek (22-07-2004 00:48) »

Czy między jedną a drugą linijkę nie dałoby się włożyć choć jednej krajowej
          wiadomości? Na przykład tej o podatkach z godziny 3:00, albo o Orlenie z
          godziny 2:00?
          • Gość: mk kondolencje + PL pana potrzebuje, prof. Geremek IP: *.twcny.rr.com 22.07.04, 17:36
            Prof. Geremek - bardzo mi przykro z powodu smierci zony...Wielu Polakow jest
            myslami z Panem. Polska Pana potrzebuje - zycze sily i wytrzymalosci.
          • Gość: Plakus Jagnieszka, Ty jestes chyba p...a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:40
            Sluchaj, daj sobie siana ze swoimi spostrzezeniami i przestan pisac jakies
            staropanienskie opinie (bo tylko stara j...a panna moze miec takie chore
            porownania).
    • Gość: Swiety Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 01:55

[*]
      • yossarian18 Re: Zmarła Hanna Geremek 22.07.04, 01:58

[*]
        • Gość: elka Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.04, 02:14
          wieczne odpoczywanie...
          • Gość: wp Elzbietko! IP: *.client.comcast.net 22.07.04, 04:26
            To nie ten Bog, ta wiara.
            • Gość: nie ten Bóg? Re: Elzbietko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 08:38
              a jakie to ma znaczenie? Jakkolwiek Boga nazywasz, to jesli w Niego wierzysz,
              wierzysz w tego samego Boga - wszystkie monoteistyczne religie wierzą w tego
              samego Boga. Boga Izraela, Boga wszystkich wyznan chrześcijanskich. Muzułmanie
              tez wierzą w tego samego Boga, tylko nazywają go Allach.
              • Gość: j. Re: Elzbietko! IP: *.chello.pl 22.07.04, 19:18
                ehh... gadac sie nie chce...
                nawet nie bylo go warto komentowac - facet pisze ze stanow (sadzac z ip) a polacy w ameryce nie grzesza inteligencją, nadrabiaja natomiast pietnowaniem zydowskich spiskow

kondolencje i ode mnie...
    • Gość: Pytający A kto to ten Geremek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:24
      A kto to ten Geremek? Czy to aktor był jakiś?
    • Gość: nemo Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 08:35
      Żona jest umierająca, a Pan Bronisław zawzięcie walczy o kolejną ciepłą posadkę
      w Parlamencie UE. Co za nikczemny TYP!
      • Gość: Rosol Najgorsza smierc , to smierc w samotnosci . IP: *.sympatico.ca 22.07.04, 08:49
        Nemo napisal :

"Żona jest umierająca, a Pan Bronisław zawzięcie walczy o kolejną ciepłą
        posadkę
        w Parlamencie UE. Co za nikczemny TYP! "

Na to wychodzi , maz na salonach Brukseli i Strasburga , a zona umiera w
        samotnosci , co za scierwo !!!
        • Gość: zyta Re: Najgorsza smierc , to smierc w samotnosci . IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 22.07.04, 08:57
          a skad ty durniu wiesz ze w samotnosci.
        • Gość: przestan bredzic Re: Najgorsza smierc , to smierc w samotnosci . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:12
          Skad wiesz ze w samotnosci? i kto Ci dał prawo wyzywania kogokolwiek? to jak
          nazywasz pana. G., swiadczy o Tobie, nie o nim.
      • Gość: nemo zastanow sie Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:07
        Wiesz nemo, byłam i jestem pacjentką tego samego oddziału szpitalnego, co Pani
        Hanna Geremek. Wczesniej jeszcze innego, miałam raka z przerzutami. W tym
        czasie zycie moich bliskich toczyło się - na szczeście! w miarę normalnie.
        Dzięki temu zdrowiejąc mam do czego wrócić, dzieci studiują, mąż pracuje, mamy
        z czego żyć. Wg Ciebie lepiej by było, gdyby wszyscy na te juz niemal 3 lata
        wstrzymali oddech, przestali żyć? Ja się cieszę sukcesami moich bliskich a oni
        mówią, że ich sukcesy są moimi.
        • Gość: moge zaswiadczyc Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:11
          ...ze w czasie choroby zony prof. Geremek był z nią ciągle w szpitalu, bo go
          widywałam jako pacjentka tego samego szpitala. KOmentarze, jakoby ona umiera a
          on na salonach Europy... sa OBRZYDLIWE.
      • Gość: erka Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.cable.wsm.wielun.pl 22.07.04, 15:29

a co ty o tym wiesz,byles z nimi?Ich ból i sposób,jak podchodzili
        do spraw.
    • Gość: orad MOJE KONDOLENCJE IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 22.07.04, 08:48
      (*)(*)(*)(*)(*)]
    • Gość: orad MOJE KONDOLENCJE IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 22.07.04, 08:49
      (*)(*)(*)(*)(*)
    • Gość: Sherlock Holmes Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.mofnet.gov.pl 22.07.04, 10:04
      Pewnie sobie maz znalazl jakas kobiete na boku i zone wykonczyl...
      • stalowy_szczur1 Re: Zmarła Hanna Geremek 22.07.04, 11:07
        Brawo Sherlocku! Czy do zadań pracowników Ministerstwa Finasów należy pisanie
        głupt w czasie pracy?
        Pzdr!
        Szyba
      • Gość: Jasiek Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.whitehydraulics.com 22.07.04, 23:20
        Mam nadzieje, ze to tylko ta glupsza czesc polskeiej inteligencji produkuje
        tutaj swoje wywody. O potrzebie szacunku i dobrym smaku nie wspominam, bo nie
        ucze swini fruwac.

Jasiek
    • tees1 ['] ['] ['] 22.07.04, 10:23
      ['] ['] [']
    • Gość: inka RA niepisaliscie o mojeje babci IP: 62.233.183.* 22.07.04, 10:28
      Moja babcia tez dobrym czlowiekiem byla.Jej maz zginal za kraj, a nie startowal
      do jakiegos europarlamentu.
      Wystarczylyby stosowne wyrazy wspolczucia w ramce, GW, a nie niews dnia.
      Brak slow.
      • Gość: Atx Re: RA niepisaliscie o mojeje babci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.04, 18:32
        Po pierwsze - w papierowej bylo w ramce, wiec jesli Cie nie stac na kupno
        Wyborczej, to sie nie wypowiadaj na ten temat
        Po drugie - wszystkie newsy na gazeta.pl maja takie same naglowki, nie ma
        zadnych ramek. Chyba nie jestes osoba zbyt spostrzegawcza...
    • Gość: Bula Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.synapsis.waw.pl 22.07.04, 12:31
      Przykro, że nawet w obliczu Śmmierci Człowieka - my Polacy, my Ludzie, my także
      śmiertelni - przejawiamy w komentrzach tyle nieludzkich emocji. Wyrazy
      współczucia dla Bliskich Pani Hanny.
    • Gość: xmen Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:41
      [*]
    • Gość: Atx [^] [^] [^] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.04, 18:27
      Niech spoczywa w pokoju...
      Moje kondolencje, panie Bronislawie... Bardzo, bardzo mi przykro.

[^] [^] [^]
    • Gość: potkan Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.one.pl / *.one.pl 22.07.04, 19:48
      wyrazy współczucia...
    • Gość: Ziuta z Rawy Re: Zmarła Hanna Geremek-nowa zona potrzebna IP: 202.67.65.* 22.07.04, 19:59
      Pan geremek jako wybitny euroentuzjasta i bardzo swiatly czlowiek,powinien moim
      zdaniem,pochowac zone jak najszybciej,ona lubila ruiny to gdzies gdzie pelno
      ruin,moze zlotko watykanskie cos zaproponuje,albo starowka w Elblagu tam ciagle
      mimmo ze od powrotu do macierzy minelo 60 lat. A jemu radze jak najszybciej
      szukac nowej zony,mloda,dziarska,obywatelka Filipin,ugotuje,upierze
      uprasuje,zawsze chetna do zabawy a podobno sa tak cnotliwe ze nie trzeba swiecy
      zapalac aby wsrod trzydziestolatek znalezc dziewice, o co w Polsce nawet w
      zakonach trudno.A co najwazniejsze one katoliczki wiec zlotko bedzie
      zadowolone,tak wybitny Polak bez zony to cos nie do pomyslenia.
    • Gość: wuk Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:15
      Łączę szczery żal, Panie Profesorze... :_(
      • bokaj Re: Zmarła Hanna Geremek 22.07.04, 21:27
        czytam niektóre posty i jestem sparaliżowany; myślę, że my - wbrew słowom hymnu - prędzej czy później zginiemy - BO JESTEŚMY WREDNI. proporcja postów wrednych do współczujących jest porażająca. że komuś ręka nie drży, gdy pisze takie niegodziwości w obliczu śmierci...

wyrazy wspólczucia dla Profesora.
    • Gość: Ivan Re: Zmarła Hanna Geremek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 09:27
      [']['][']['] kndolencja dla PROF. GEREMKA
      • rolotomasi Re: pani zmarła 23.07.04, 12:06
        było "czytam niektóre posty i jestem sparaliżowany; myślę, że my - wbrew słowom
        hymnu - prędzej czy później zginiemy - BO JESTEŚMY WREDNI. Proporcja postów
        wrednych do współczujących jest porażająca, że komuś ręka nie drży, gdy pisze
        takie niegodziwości w obliczu śmierci.. "

Bardziej od prze-słodzenia cenię szczerość przekonań oraz ich jawność, niż
        ckliwe i nieszczere współczucie ogólnochrześcijańskie.
        -
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka