Dodaj do ulubionych

Do Warszawy na 19 maja Polki i Polacy

03.05.13, 16:54
wpolityce.pl/depesze/52770-pamietaj-19-maja-w-warszawie-manifestacja-w-obronie-tv-trwam-presja-ma-sens
Oczywiście , że manifestacja ma sens. Obecność na ulicach Warszawy tych 200- 300 tysięcy ludzi uzmysłowi rządowi i wspierających go lemingom, że wolność słowa to fundament chrześcijaństwa które jest de facto matką i ojcem demokracji.
kecaw
Obserwuj wątek
    • dzapallo Re: Do Warszawy na 19 maja Polki i Polacy 03.05.13, 16:58
      pzyjdzie "troche" wiecej niz na "orzel moze"
      m3.naszdziennik.pl/z/450,253,8ad251d5c7268b2add745bca9232fd2738f841c1.jpg
    • calendarium A kto Rydzykowi zabrania mówić ? 03.05.13, 17:06
      Niech mówi oby mądrze, a za miejsce TV Trwam na platformie cyfrowej musi zapłacić, tak jak wszyscy i żadna manifestacja nie pomoże.
      Zapomniałeś że to nie PRL i gospodarka scentralizowana a Polska kapitalistyczna i gospodarka rynkowa. Daj to ponoć był chiński uczony.
      • 2kecaw Re: A kto - TY ? 03.05.13, 17:20
        Niech tylko ,,łaskawie" ,,dadzą " a o kasę się nie martw Ty się zapewne do tego nie dołożysz choć możesz.
        • fiu-bzdziu2010 Re: A kto - TY ? 03.05.13, 17:22
          czy ojciec "łaskawie" przedstawi wszystkie wymagane dokumenty???
          czy już gotów???
          • 2kecaw Re: A kto - TY ? 03.05.13, 17:26
            Niestety sekowanie TV Trwam jest ewidentne. Wszystkie wymagane prawem dokumenty zostały przedstawione. Twoje tezy jako żywo przypominają mi lemingów bajkę z samochodem Ojca Dyrektora. Są tacy co po dzień dzisiejszy powtarzają owe bzdury tak jak ty owe ,,dokumenty"

pozdrawiam kecaw
            • fiu-bzdziu2010 Re: A kto - TY ? 03.05.13, 17:29
              jakie bzdury???? to już wiadomo, czy to była darowizna, czy pożyczka?????
            • pit_444 Re: A kto - TY ? 03.05.13, 18:03
              Wszystkie wymagane prawem dokumenty zostały przedstawione.

Tak? To dlaczego wchodząc do KRSu i szukając sprawozdań finansowych fundacji Lux Veritatis w Monitorze Polskim B dostajesz komunikat BRAK DANYCH?
              • kecawa Re: A kto - TY ? 03.05.13, 19:58
                Mój drogi- wszystko przewidziane prawem dostarczono
                • sclavus Re: A kto - TY ? 03.05.13, 19:59
                  ... i utajniono!!!!
                  To skąd wiesz, że dostarczono????
                  • kecawa Re: A kto z powodów formalnych nie rozpatrywano 03.05.13, 20:05
                    Wszystkie wymagane prawem dokumenty dostarczono . Gdyby było coś nie tak to z powodów formalnych nie rozpatrywano by nawet tego

ponial czy masz inne informacje!!!
                    • yoma Re: A kto z powodów formalnych nie rozpatrywano 03.05.13, 20:07
                      Zaciąłeś się?
                    • sclavus Może wiesz również 03.05.13, 20:10
                      dlaczego KRRiT nie mogła pokazać tych papierów Rydzyka z wniosku????
                      • lumpior Towarzystwo. 03.05.13, 20:12
                        www.google.pl/search?q=moherowe+berety&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sv2DUfW2I6qA4gTe4YDICw&ved=0CDYQsAQ&biw=800&bih=509
                        • kecawa Re: Towarzystwo- za chwilę i Ciebie to spotka 03.05.13, 20:17
                          za dwadzieścia trzydzieści lat i Ty taki będziesz a może i będzie z tobą znacznie gorzej

ps
                          miarą kultury i cywilizacji jest stosunek do starych ludzi
                          • lumpior Re: Towarzystwo- za chwilę i Ciebie to spotka 03.05.13, 20:38
                            Ci ludzie zostali zmanipulowani,opętani i oszukani przez Rydzyka,to jest ich tragedia i wstyd dla społeczeństwa.Rydzyk to rak demokracji i wiary.
                            • kecawa Re: Towarzystwo- za chwilę i Ciebie to spotka 03.05.13, 20:49
                              Jaka Twoja recepta ?
                              1. Obóz koncentracyjny ?
                              2.Eutanazja ?
                              3. Twoje rządy i Twojego reżimu bo Ty wiesz lepiej co chce inny człowiek ?

pozdrawiam kecaw
                              • lumpior Re: Towarzystwo- za chwilę i Ciebie to spotka 03.05.13, 20:58
                                kecawa napisał:

> Jaka Twoja recepta ?
                                > 1. Obóz koncentracyjny ?
                                > 2.Eutanazja ?
                                > 3. Twoje rządy i Twojego reżimu bo Ty wiesz lepiej co chce inny człowiek ?
                                >
                                >
                                > pozdrawiam kecaw
                                Dla ciebie psychologa a nawet psychiatrę.
                                • lumpior A może coś o takiej postawie? 03.05.13, 21:02
                                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13847182,_Burzy_papiestwo____podwaza_prymat_Piotrowy___Tradycjonalisci.html#BoxSlotII3img
                      • kecawa Re: Może wiesz również 03.05.13, 20:21
                        Powtarzam nie TV Trwam lecz fundacja wystąpiła w konkursie i spełniła wszystkie zapisy formalne. Powtarzam spełniła WSZYSTKIE zapisy formalne. Oczywiście nie spełnia zapisu nieformalnego by chwalić reżim na wizji i fonii

ps
                        z Twojej wypowiedzi wnoszę, że tylko powtarzasz zasłyszane informacje- podobnie było na tutejszym forum z bajkami o samochodach Ojca Dyrektora .Pomyśl, że wówczas robiono ciebie w bambuko więc i teraz mogli Cię zrobić identycznie.....
                        • pit_444 Re: Może wiesz również 03.05.13, 20:48
                          Fundacja łamie prawo nie publikując swoich sprawozdań finansowych. Od lat. Mam nadzieję, że KRRiTV nie da koncesji recydywistom.
                          • kecawa Re: Może wiesz również 03.05.13, 20:50
                            Lamie prawo ? A gdzie wyrok sądu RP , że lamie w jakimkolwiek zakresie prawo ?

ps
                            • pit_444 Re: Może wiesz również 03.05.13, 21:07
                              Bardzo dobre pytanie.
                              Ja też się pytam, gdzie wyrok sądu?
        • calendarium Mylisz się kecaw 03.05.13, 20:06
          2kecaw napisał:
          > Niech tylko ,,łaskawie" ,,dadzą " a o kasę się nie martw Ty się zapewne do tego
          > nie dołożysz choć możesz.

Tu nikt nie daje. Rydzyk może jedynie miejsce na platformie cyfrowej wykupić.
          Rozmowa z KRRiT był krótka i treściwa :

"... to Ojciec Dyrektor chce kupić miejsce dla TV Trwam na platformie cyfrowej ?
          Ojciec Dyr:" .... przecież po to tu jestem z jedną poprawką, nie kupić a dostać,
          bo katolikom w Polsce to się należy za darmo..."

Cóż dyskusja długo nie trwała, bo to nie jest czas komunistycznego rozdawnictwa.

Teraz co do mnie, bo minie trąciłeś.
          Z mojego podatku i w jego ramach, które płacę co miesiąc 57 PLN potrącane jest na Konkordat, choć jestem ateistą, więc nie pie... że mnie to nie powinno obchodzić.
          • kecawa Re: Mylisz się calendarium 03.05.13, 20:15
            Wniosek fundacji spełniał wszystkie wymogi formalne. Jedynie wydumane a nie opublikowane przez reżim kryteria zostały ponoć nie spełnione.Na wielokrotne pytania o kryteria przyznawania miejsca brak że strony komisji odpowiedzi .Podkreślam nikt nie podał kryteriów branych pod uwagę przy rozpatrywaniu wniosku. Wniosek został dopuszczony pod ocenę ale uznano, że inne wnioski są wartościowsze!! Uznaniowość i tylko polityczna uznaniowość decyduje.

pozdrawiam kecaw -czy ty naprawdę myślisz że odmowa ma charakter merytoryczny a nie polityczny? W związku z grą polityczną podjętą przez reżim jest w formie odpowiedzi zorganizowana demonstracja jak sądzę będzie 100- 200 tysięcy uczestników. Przyjdzie bowiem Warszawa
            • calendarium To nie o to chodzi. 03.05.13, 21:33
              Trzeba po prostu wykupić koncesję. Jestem pewien, że KRRiT tylko na to czeka.
              Idzie do kasy, płaci, dowód wpłaty trzeba dołączyć do dokumentacji i jestem pewien, że koncesję dostanie. Przecież nikt się nie podłoży i nie da mu za darmo. Nikt też za niego nie zapłaci. Platforma cyfrowa to nic takiego. Żadna rewelacja. Babcie będą miały dziesięć razy gorzej niż z analogówką. TV Trwam w analogu ma zasięg ogólnokrajowy, nie wiem jak będzie w cyfrze.
              • kecawa Re: To nie o to chodzi. 03.05.13, 21:47
                Bajki prawisz..........
                najsampierw trzeba dostać zgodę na wykupienie koncesji na nadawanie na multipleksie

pozdrawiam kecaw
                • calendarium Re: To nie o to chodzi. 03.05.13, 21:51
                  Najpierw, to trzeba się wykazać, że ma się za co kupić.
                  Od tego się zaczyna jakakolwiek rozmowa.
                  A potem sfinalizować zakup.
                  Jak się niefiskalną kasę niewyjaśnionego pochodzenia trzyma w skarpetach,
                  to potem są takie tego efekty.
                  Cpito?
      • 2kecaw Re: A kto Rydzykowi zabrania mówić ? 03.05.13, 17:29
        Czy wierzysz w to co napisałeś , że nie chciano zapłacić ? Wszak ludzie Twojego pokroju prawią o bogactwach Kościoła więc nie bój się o to że ktoś nie zapłaci. Boisz się , że statystyczny Polak będzie miał na cyfrze alternatywę w stosunku do reżimowego przekazu?
        pozdrawiam kecaw
        • etta2 Re: A kto Rydzykowi zabrania mówić ? 03.05.13, 18:12
          A co ty rozumiesz przez określenie "reżimowy przekaz"???????????
          IDIOTO!!!!!! Żyjemy w wolnym kraju, nie mamy żadnego reżimu, wbij to sobie do pisdaczego łba!!!!!!!!!! Na wieki!!!!!!!
          Bronisz interesów złodzieja i chochsztaplera, który dorabia się majątku kosztem ubogich wyłudzając ich oszczędności. WSTYD!!!!!! Chyba jesteś bardziej rozgarnięty niż babcie zanoszące swoje renciny temu złodziejowi "w obronie głosu polskiego katolicyzmu".
          Niech złodziej zapłaci za korzystanie z multipleksu i przestanie wyć, że "on nie może, bo go nie stać". Jak nie stać, to poszoł won!
          • kecawa etta 2 slowo reżim o ,,mądara,, oznacza 03.05.13, 19:36
            do mądrej ale czyżby inaczej etty ?

O mądra mądrością leminga. Jak to jest że gdy tylko usłyszysz PiS , Bóg, Maryja to głupiejesz

Reżim w znaczeniu, które nie jest nacechowane pejoratywnie, zaś uznane jest przez współczesną politologię, termin reżim oznacza ściśle określony i unormowany tryb postępowania ograniczający swobodę jego uczestników. Tak rozumiany reżim jawi się de facto jako każdy typ ładu społecznego oraz politycznego.

dotarło ? lemigu ?
            • yoma Re: etta 2 slowo reżim o ,,mądara,, oznacza 03.05.13, 20:08
              Istotnie, doskonale pasuje do twojego guru.
        • sclavus Nie rżnij debila do kwadratu! 03.05.13, 19:58
          Tak się tu wypowiadasz, jakby moher wszelakiego autoramentu nie miał dzisiaj dostępu do tej ukochanej tvtrvam....
          Tymczasem - ma!
          I na satelicie, i na kablu...
          ... zatem, rwanie szat o dostęp na cyfrowej naziemnej, wygląda śmiesznie :D:D:D
          Jedyby (alternatywny) powód, to albo o.d.d. Rydzyk chce tego multilplexa za darmo... :D:D:D
          ... albo chce wyjść na pierwszego męczennika Rzeczypospolitej, po odrzuceniu jego wniosku :>:>:>
          • kecawa debil do kwadratu 03.05.13, 20:03
            Do cyfrówki dostęp się należy bo chce tego 30 % populacji czyli katolicy.

chcesz to sobie oglądaj ten syf na TVN,TVN, TVP, 24 ile chcesz lecz pozwól też oglądać innym co innego na cyfrówce.

• sclavus Widzę, że rżniesz tego głupa do sześcianu... 03.05.13, 20:08
              ... wskocz na chwilę do wujka Google'a i poproś, żeby ci pokazał, jaka jest oglądalność tvtrwam, ale ... te twoje 30%, to sobie, już natychmiast, w doope wepchaj... bez strachu - nic ci się bowiem nie stanie... takie to te 30% wielkie...
              :D:D:D:D:D:D
              • kecawa Re: Widzę, że rżniesz tego głupa i się boisz 03.05.13, 20:26
                Jeśli jest taka oglądalność TV Trwam to czego lub kogo się boisz. Ojciec Dyrektor i jego fundacja zbankrutują .

pozdrawiam kecaw i przyjdź na demonstrację a wówczas zobaczysz tych co oglądają
            • yoma Re: debil do kwadratu 03.05.13, 20:08
              A se oglądajcie, kto wam broni?
              • kecawa Re: debil do kwadratu 03.05.13, 20:28
                Reżim obecnie sprawujący władzę nie dopuszcza nas do cyfrówki .

Fundacja spełniła wymagania formalne l
                • sclavus ... nie polubiłeś tego posta :D:D:D 03.05.13, 22:10
                  forum.gazeta.pl/forum/w,28,144261656,144264520,Nie_rznij_debila_do_kwadratu_.html
        • calendarium Re: A kto Rydzykowi zabrania mówić ? 03.05.13, 20:14
          Ludzie twojego pokroju kecaw muszą zrozumieć że nie ma niech dadzą.
          Trzeba po prostu kupić i tyle. Pójdź i kup tak samochód i powiedz sprzedawcy niech da, a o resztę niech się nie martwi. Ciekawe czy ci sprzeda ? Spróbuj.
          • calendarium Re: A kto Rydzykowi zabrania mówić ? 03.05.13, 20:18
            Rydzyk wisi firmie za wiertła i wiercenia ( geotermia),
            wisi kasę za nadajnik na Uralu,
            wisi kasę firmie telefonii komórkowej,
            wisi kasę stoczniową i chce jeszcze naciągnąć Państwo na platformę cyfrową.

Ja takiego człowieka można nazwać ?

• kecawa Re: A kto Rydzykowi zabrania mówić ? 03.05.13, 20:34
              1- klamiesz
              2- klamiesz
              3-klamiesz
              4- klamiesz

Pomyśl gdyby cokolwiek bylo z tego prawdą to GW no by non stop o tym piało a prokurator siedział by mu na karku

pozdrawiam kecaw - ladnie to tak klamać klamczyszku
              • calendarium Re: A kto Rydzykowi zabrania mówić ? 03.05.13, 21:37
                Kasę stoczniową zostawmy, bo każdy wie o co chodzi ( oczywiście poza tobą )
                Natomiast o reszcie poczytaj w necie. Czy tak to trudno zrobić ?
                • kecawa Re: A kto Rydzykowi zabrania mówić ? 03.05.13, 21:45
                  Kasa stoczniowa- gdyby choć pięć groszy było nielegalnie uzyskane i wydatkowane to czterech lub 8 prokuratorów w tej minucie oskarżało by o to

a co Ty i Tobie podobni mogą uczynić g......o co mogą przedstawić g....o

serdecznie pozdrawiam kecaw
                  • calendarium Re: A kto Rydzykowi zabrania mówić ? 03.05.13, 22:34
                    kecawa napisał:
                    > a co Ty i Tobie podobni mogą uczynić g......o co mogą przedstawić g....o

Gdyby wszyscy byli do mnie podobni, mieliby wyższe wykształcenie, ukończone dwa fakultety i właściwy stosunek możliwości intelektualnych do mniemania o sobie, to po pierwsze.
                    Po drugie, jeśli nawołujesz ludzi do marszu w imię jakiejś idei, to musisz mieć całkowitą pewność, że czynisz dobrze i nie szkodząc innym.
                    Po trzecie, bardzo brzydko się wyrażasz.
          • kecawa Re: A kto Rydzykowi zabrania mówić- TY ? 03.05.13, 20:31
            Nie zauważyłem żeby TVN czy POLSAT czy ich klony kupili cokolwiek na platformie cyfrowej!!! Mial miejsce tzw konkurs w trakcie którego bez podania powodów odrzucono TV TRWAM. Teraz w czerwcu ponownie jest konkurs i by łatwiej było reżimowi podjąć decyzję organizujemy demonstrację i ciebie też tam zapraszam
            • calendarium A niech Rydzyk mówi ile chce, ma do tego prawo 03.05.13, 21:48
              Koncesję za miejsce na platformie cyfrowej nie musieli opłacić ? Jesteś w błędzie.
    • kzet69 Re: Do Warszawy na 19 maja Polki i Polacy 03.05.13, 18:22
      "że wolność słowa to fundament chrześcijaństwa które jest de facto matką i ojcem demokracji. "

Wacuś nie pij tyle bo bzdurzysz okrutnie. Przede wszystkim w KrK nigdy nie było wolności słowa, po drugie jak feudalna zamordystyczna struktura może być źródłem demokracji?
      • kecawa Re: Do Warszawy na 19 maja Polki i Polacy 03.05.13, 19:40
        Właśnie ta struktura wygenerowała wolność która poprzez monarchię parlamentarną prze -ewaluowała w kierunku demokracji .
        • yoma Re: Do Warszawy na 19 maja Polki i Polacy 03.05.13, 20:10
          Wacuś, to jest piękne. Mogę do sygnaturki?
    • sclavus Ja penderolę!!! 03.05.13, 19:47
      Jakeś ty to paranoicznie wymyślił???
      wolność słowa fundamentem chrześcijaństwa... hihihihihihihihi
      chrzerścijaństwo i ojcem, i matką ... demokracji... hihihihihihihihihihihihihihihihi
      ... że szaleju-eś się nażarł - to zgoda, ale czym-eś to popił?????
      • kecawa Re: Ja penderolę!!! Wolno Ci 03.05.13, 19:52
        Wolność jest kwintesencją demokracji. Chrystus dal nam wolność tak do końca...... chrześcijanie stworzyli demokrację. Inne religie nie byly w stanie tego uczynić.

o mądry wierzysz w samorództwo demokracji ?
        • sclavus Re: Ja penderolę!!! Wolno Ci 03.05.13, 20:03
          Jesteś głupszy niż wszelkie pisie i katolickie ustalenia przewidują...
          Nie wart jesteś żadnej polemiki!
          • kecawa Re: Ja penderolę!!! Wolno Ci 03.05.13, 20:07
            Wulgarność jest typową cechą kogoś kto cierpi na brak argumentów
            • sclavus Re: Ja penderolę!!! Wolno Ci 03.05.13, 20:13
              tylko w przypadku, kiedy się ma do czynienia z wackiem (cóś w rodzaju wiejskiego przygłupa)
              a tu - przyjmij memento:
              (zidiocenie nie jest groźne... szczególnie anonimowe...)
              • kecawa Re: Ja penderolę!!! Wolno Ci 03.05.13, 20:23
                Raz jeszcze - wolno Ci łamać zasady bo demokracja jako dzieło chrześcijan pozwala Ci zachować wolną wolę.Wolę którą dal nam Pan i Pan ją szanuje

pozdrawiam kecaw
                • sclavus Re: Ja penderolę!!! Wolno Ci 03.05.13, 22:07
                  ... tylko kaftana ci brakuje....
                  (kaftana bezpieczeństwa, oczywiście!)
    • szwampuch58 Re: Do Warszawy na 19 maja Polki i Polacy 03.05.13, 19:53
      Wacek te tysiace wyimaginowane to juz nie ruszaja,pora zaczac milionami operowac w klamstwach,twoich
      • kecawa Re: Do Warszawy na 19 maja Polki i Polacy 03.05.13, 19:56
        Przyjdź zobacz sam oceń a potem lemigizuj.........
        • szwampuch58 Re: Do Warszawy na 19 maja Polki i Polacy 03.05.13, 20:32
          Wacek,przykro mi, wymieracie jak dinozaury z roku na rok :
          satkurier.pl/news/74704/ogladalnosc-tv-trwam-maleje-z-roku-na-rok.html
          Tylko osczedz mi brednie o przesladowaniach,ukladach i innych takich spiskowych bredni.
    • titerlitury To zaiste wyczyn 03.05.13, 22:11
      napisać jeden post, a w nim tyle kłamstw
      • fiu-bzdziu2010 Re: To zaiste wyczyn 03.05.13, 22:41
        dobra szkoła łojca dyrektora
    • alistair-p Wolnosc słowa a finansowe matactwa 03.05.13, 22:54
      Jak bedzie wszystko OK to ten zwany ojcem osobnik z Torunia dostanie koncesję.Oczywiscie jak nie będzie zwykłego u niego mataczenia z finansami,ale to chyba nie jest mozliwe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka