Dodaj do ulubionych

naukowiec z PISu poseł Szczerski

06.05.13, 22:02
trochę wierzy w zamach. A Kublik elegancko go rozjeżdża.
wyborcza.pl/1,75478,13859542,Posel_PiS_Krzysztof_Szczerski__Nie_wierze__ze_byl.html
Niewiele się zmieniło od czasów PRLu skoro takie śliskie durnie zostają naukowcami i politykami.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: naukowiec z PISu poseł Szczerski 06.05.13, 22:37
      taaaaaaaaaa pisdzielski "naukowiec"

żenada.
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k I to jest najczęstszy"merytoryczny"wasz argument:) 06.05.13, 22:41
        m.c.hrabia napisał: taaaaaaaaaa pisdzielski "naukowiec" żenada.

---> Innych, nigdy od was nie słyszałem ...
        • wujaszek_joe Re: I to jest najczęstszy"merytoryczny"wasz argum 06.05.13, 23:20
          fajnie się pienisz normals:)
          Naukowiec Szczerski nic nie wie o katastrofie, którą rzekomo bada.
          • 1normalnyczlo.w.i.e.k Na razie,to ty dowiodłeś,że nic nie wiesz na ten 06.05.13, 23:31
            wujaszek_joe napisał: Naukowiec Szczerski nic nie wie o katastrofie, którą rzekomo bada.

---> ... temat.
            Nie mam powodu do pienienia się ... bo jesteście (wszyscy tu razem) zbyt cienkimi Bolkami, na mnie w sprawie smoleńskiej. Ja mam wiedzę a wy tylko propagandę :)
            • wujaszek_joe Re: Na razie,to ty dowiodłeś,że nic nie wiesz na 07.05.13, 07:35
              masz wiedzę o lataniu po lesie?
              • 1normalnyczlo.w.i.e.k Oczywiście,że o tym także. 07.05.13, 09:01
                wujaszek_joe napisał: masz wiedzę o lataniu po lesie?

---> Podstawą wszelkiej wiedzy - a czego wam właśnie najbardziej brakuje - jest umiejętność logicznego myślenia.
                Bo widzisz. Dla mnie nie jest wiarygodnym dowodem sam fakt "wbicia w drzewo kawałka blachy z samolotu", ale więcej mi mówią inne fakty z tym związane, czyli m.in. to, że przelot takiego "potwora", z trzema silnikami odrzutowymi (do tego podobno sprawnymi!!!) PRZEZ TO DRZEWO nie spowodował nawet utraty drobnych liści i gałązek na tym drzewie i na innych drzewach przez które podobno ten samolot przeleciał.
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Oczywiście,że o tym także. 07.05.13, 09:04
                  A jakie ty chcesz ruska kanalio liście na drzewach w Rosji na początku kwietnia?
    • 1normalnyczlo.w.i.e.k [...] 06.05.13, 22:39
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • wujaszek_joe Re: Jako ŚliskiDureń,nie możesz inaczej oceniać f 06.05.13, 23:17
        przeczytaj ten wywiad. Naukowiec ani nie mysli, ani samodzielnie. PRL jak żywy!
        co do sekty to nie udawaj ze wierzysz w takie bzdury, że leciał sobie nasz dzielny Prezydent po zamglonym lesie, a tu nagle ZAMACH :)
        • 1normalnyczlo.w.i.e.k [...] 06.05.13, 23:23
          • m.c.hrabia Re: To ty przeczytaj!Bo nie potrafisz nawet jedne 06.05.13, 23:28
            Który z nich badał katastrofy lotnicze?

- Proszę mnie nie odpytywać... Nie wiem.

Zasiada pan w prezydium zespołu i nie zna pan kompetencji ekspertów?

- Znają się na konstrukcjach samolotów.

A konkretnie których z nich?

- Nie pamiętam.

buhahahaha.................
            • 1normalnyczlo.w.i.e.k Niedorzeczne pytania,nie mające związku ze sprawą! 06.05.13, 23:48
              m.c.hrabia napisał: Znają się na konstrukcjach samolotów.
              A konkretnie których z nich?

---> Przecież to "eksperci" od Millera pokazali, że tylko po łebkach znają się nie tylko na konstrukcjach samolotów, ale także nie mają wiedzy na temat wytrzymałości materiałów, zagadnień z dziedziny fizyki, chemii, matematyki a głównie z logiki ... Ich wypowiedzi są na poziomie dziecka z podstawówki a właściwie dziecka z piaskownicy, sypiącego w oczy piaskiem, bo widzi, że nie ma argumentów.
              Nie trzeba być konstruktorem samolotów, by znać się na wytrzymałości materiałów i wiedzieć, jak jest budowany i zbudowany, samolot! A co, może ten pilot szybowca, Paweł Artymowicz i you-know-who'yeszcze,, zna się na lataniu, albo na katastrofach???!!! :)))
              • wujaszek_joe Re: Niedorzeczne pytania,nie mające związku ze sp 07.05.13, 07:36
                bo ty tak twierdzisz i już!
                :)
                • 1normalnyczlo.w.i.e.k Błąd! Insynuujesz! 07.05.13, 09:06
                  wujaszek_joe napisał: bo ty tak twierdzisz i już!

---> Nie "i już", ale dlatego że ZNAM dokładnie wiele jego (ich) wypowiedzi, zawierających nie tylko bzdury, ale i kłamstwa.
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Błąd! Insynuujesz! 07.05.13, 09:11
                    Ja z kolei znam wiele twoich wypowiedzi zawierających nie tylko bzdury ale i kłamstwa.
                    • 1borgia Re: Błąd! Insynuujesz! 07.05.13, 09:13
                      .
                      borgia
                    • 1normalnyczlo.w.i.e.k Różnimy sie tym, że ty nie potrafisz takowych ... 07.05.13, 09:23
                      obraza.uczuc.religijnych napisał: Ja z kolei znam wiele twoich wypowiedzi zawierających nie tylko bzdury ale i kłamstwa.

---> ... moich wypowiedzi przytoczyć i wykazać ...
                      • obraza.uczuc.religijnych Re: Różnimy sie tym, że ty nie potrafisz takowych 07.05.13, 09:24
                        Ależ robiłem to wielokrotnie i nie było to trudne bo ty nie potrafisz nie kłamać.
                        • 1normalnyczlo.w.i.e.k Skoro "wielokrotnie",to skąd te problemy ... 07.05.13, 09:43
                          obraza.uczuc.religijnych napisał: Ależ robiłem to wielokrotnie i nie było to trudne

---> ... byś znalazł choć jeden konkretny przykład i zacytował? :)
                          Z kolei ja całe artykuły napisałem na temat kłamstw takiego Krzysztofa Parulskiego, Lecha Majewskiego, Macieja Laska, Edmunda Klicha, Pawła Artymowicza i you-know-who'yeszcze ... Znajdziesz to na nE.net, ale także na forum "Katastrofa w Smoleńsku".
                          • obraza.uczuc.religijnych Re: Skoro "wielokrotnie",to skąd te problemy ... 07.05.13, 09:45
                            Ależ nie ma z tym żadnych problemów. Właśnie po raz kolejny skłamałeś.
                            I co z tego że coś tam napisałeś skoro to były właśnie brednie wraz z kłamstwami?
    • porannakawa01 Re: naukowiec z PISu poseł Szczerski 06.05.13, 22:40
      O Jezuuuuuuuuuuuuu - ależ dureń.
      Ciekawam czy prywatnie też tak myśli.
      Bowiem te jego wypowiedzi świadczą o tym, że w wielkim strachu i rozterce żyje podkładając się jak świnia rzeźnikowi z takimi osądami i twierdzeniami ośmieszającymi jego Alma Mater.
      Może po prostu strach przed Kaczyńskim jest większy strach przed uznaniem za durnia po takich wypowiedziach?
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Nie jesteś w stanie wskazać,które wypowiedzi ... 06.05.13, 22:50
        porannakawa01 napisała: Bowiem te jego wypowiedzi świadczą o tym, że ...

---> To jest takie wasze, typowo bolszewickie, zaklinanie rzeczywistości - jak najdalej od faktów i dowodów!
        Nawet nie jesteście w stanie zdecydować się, czy tam były materiały wybuchowe czy nie, bo najpierw, w 2010 roku, św. Anodina objawiała, że nie było ... a więc: Zamacha NIET!!! A w następnych latach dowiedziała się, że materiały wybuchowe jednak tam były, ale z czasów wojny ... a więc: Zamacha NIET!!! :)))
        Podobnie:
        W Tupolewie - jak wylatywał z Warszawy - to nie było śladów materiałów wybuchowych a ... Ale jak już się rozbił, to po latach, pojawiły się, gdyż "OCZYWIŚCIE" wcześniej latali polscy żołnierze do Afganistanu!!! :)))
        • wujaszek_joe Re: Nie jesteś w stanie wskazać,które wypowiedzi 06.05.13, 23:18
          na drugiego tupolewa też był ZAMACH.
          • 1normalnyczlo.w.i.e.k Skoro tak uważasz,to robisz z siebie glupka! 06.05.13, 23:28
            wujaszek_joe napisał: na drugiego tupolewa też był ZAMACH.

---> Szczerski tego nie sugerował nawet!!! Ale wy, komuszki, uwielbiacie wkładać w czyjeś usta to czego ten ktoś nigdy nie powiedział ... - tego was uczy wasza stara ubecka szkoła propagandy!
            Dokładnie z takim samym zakłamaniem mamy do czynienia w waszych bolszewickich mediach, takich jak TVN, Polsat, TVP, TOK FM, PR ...
            • wujaszek_joe nie unoś się :) 07.05.13, 07:38
              na drugim tupolewie też znaleziono trotyl, czyli na niego też się zamachnięto.
              • 1normalnyczlo.w.i.e.k Znowu próbujesz manipulować czyimiś wypowiedziami 07.05.13, 09:20
                wujaszek_joe napisał: na drugim tupolewie też znaleziono trotyl, czyli na niego też się zamachnięto.

---> Powtórzę: Nikt, nigdy - ze strony przeciwnej do "waszej" (no chyba że kret lub prowokator) - nie powiedział: "Bo znaleziono ślady materiałów wybuchowych, to na pewno był zamach!" Każdy normalnie myślący człowiek mówi w takiej sytuacji, że jest wysokie prawdopodobieństwo zamachu i NIGDY na tym etapie nie wskazuje konkretnych sprawców. To właśnie tylko i wyłącznie "wy" tak twierdzicie, by ośmieszyć prawdopodobne, a niewygodne dla "was" tezy, już na samym początku, gdy dopiero się kształtują. Zachowujecie się jak baby bazarowe lub malutkie dzieci, które krzykiem chcą zagłuszyć to, co ma do powiedzenia druga strona ... i to jeszcze, gdy praktycznie nie zaczęła jeszcze mówić! Do tego "wy" natychmiast wkładacie im w usta słowa, których nie powiedzieli!
                Przypomnę, że postawienie jakiejś tezy jest dopiero POCZĄTKIEM procesu wykazywania swoich racji - a nie końcem!!!
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Znowu próbujesz manipulować czyimiś wypowiedz 07.05.13, 09:27
                  W przypadku zespołu Macierewicza postawienie tezy jest zarówno początkiem jak i końcem procesu wykazywania swoich racji.
                • wujaszek_joe Re: Znowu próbujesz manipulować czyimiś wypowiedz 07.05.13, 09:31
                  nikt, nigdy.
                  No może poza prezesem który wskazuje zbrodniarzy w rządzie a ofiary katastrofy nazywa zdradzonymi o świcie.
                  Szczególnie umiarkowany jest poseł Macierewicz wyzywający rząd od zaprzańców.
                  • 1normalnyczlo.w.i.e.k Głównie, to winni ukrywają,fałszują,niszczą dowody 07.05.13, 10:12
                    wujaszek_joe napisał: No może poza prezesem który wskazuje zbrodniarzy w rządzie

---> ... zastraszają świadków, zmuszają do zmiany zeznań ...
                    Skoro "polski" rząd na to się zgodził od początku, to tym samym się przyznał do współudziału! Trudno udawać w takiej sytuacji ślepego, głuchego i nie wskazywać w kierunku, który rozum i logika podpowiada ...

> a ofiary katastrofy nazywa zdradzonymi o świcie

---> To fakt.
                    "Dzisiaj KAT (Komorowski Arabski Tusk) pokaże swoją kolejną nową/starą twarz. Będzie to twarz tych, którzy już nie raz zdradzili, tak jak m.in. Radosław Sikorski, Antoni Mężydło, pokaże także twarz tych, którzy dzisiaj, bez odrobiny wstydu, ujawnią swoje prawdziwe oblicza - jak m.in. Joanna Kluzik Rostkowska ...
                    Nie jest tak, jak powiedział do świętujących peowców Bronisław Komorowski, że:
                    "Te 10 lat to szmat czasu"...
                    Patrząc na Komorowskiego, Tuska, Bartoszewskiego, Palikota, Niesiołowskiego, Sikorskiego, Mężydłę, Grupińskiego, Nowaka, Halickiego, Kluzik - Rostkowską, Arłukowicza ... Wajdę, Wołka, Kutza ... mogę powiedzieć, że:
                    Te 10 lat, to Czas Szmat!"
                    Zbudzeni o świcie.

> Szczególnie umiarkowany jest poseł Macierewicz wyzywający rząd od zaprzańców.

---> Nigdy nie widziałem posła Macierewicza "wyzywającego ..." - w przeciwieństwie do bolszewików pokroju "posła" Grupińskiego, Niesiołowskiego, Pawła Olszewskiego ...
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Głównie, to winni ukrywają,fałszują,niszczą d 07.05.13, 10:19
                      Fałszują to "eksperci" zespołu Macierewicza (np. Nowaczyk fałszuje badania małym chemikiem garsonki kuzynki Stana Zagrodzkiego) i kłamie na ich temat, zastrasza świadków to Macierewicz (np. ostrzegł Wosztyla publicznie sugerując że przydałaby się mu ochrona-w domyśle ostrzegał żeby Wosztyl nie zszedł z musiowej ścieżki kłamstwa o komendzie zejścia na 50 metrów. Poza tym Macierewicz ukrywa dowody w postaci zdjęć helikoptera zabierającego tuż po katastrofie kokpit tupolewa.
                      Reszta tych twoich kłamstw ruska kanalio nie jest warta splunięcia.
    • volupte Re: naukowiec z PISu poseł Szczerski 06.05.13, 22:42
      Perfidny cynik lub.....idiota.
      • m.c.hrabia Re: naukowiec z PISu poseł Szczerski 06.05.13, 22:46
        to drugie.
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Oszustów i kłamców takich jak J.Miller,M.Lasek... 06.05.13, 22:53
        volupte napisał: Perfidny cynik lub.....idiota.

---> ... P.Lipiec, T.Hypki, P.Artymowicz ... nikt nie przebije - no chyba że kolejny graś/nowak Sekty Pancernej Brzozy
        • m.c.hrabia Re: Oszustów i kłamców takich jak J.Miller,M.Lase 06.05.13, 22:56
          utopisz się ,tyle piany wytwarzasz że
          zatrudnij się jako strażak.
          • 1normalnyczlo.w.i.e.k Tak się spieniłeś,że już własnej nie rozpoznajesz 06.05.13, 23:05
            m.c.hrabia napisał: utopisz się ,tyle piany wytwarzasz

---> Was, komuchów, bolszewików ..., bardzo łatwo rozpoznać i rozgryźć ... po biciu piany właśnie!
            Ot choćby taki oszust, Maciej Lasek! Wystąpił ostatnio w mediach wiele razy a nie potrafił niczego konkretnego przedstawić - sama woda,woda ...
            • m.c.hrabia Re: Tak się spieniłeś,że już własnej nie rozpozna 06.05.13, 23:09
              nie martw się normalsku ,świat i tak nie wierzy w te wodę Laska ,świat wierzy w objawienia Macierewicza ,ale co tam świat najważniejsze że ty wierzysz.
              buhahahahaha

i tak trzymaj , tylko nie załam się jak Rogalski :-)))))))
      • erte2 Re: naukowiec z PISu poseł Szczerski 07.05.13, 01:04
        volupte napisał:

Perfidny cynik lub.....idiota.
        Trudno powiedzieć. Na pewno część z tzw. wyznawców religii smoleńskiej to rzeczywiście cynicy zdający sobie w pełni sprawę z bzdur "zamaszystych" i świetnie wiedzących że nie było żadnego zamachu, żadnych wybuchów i w ogóle nic z tych rzeczy, że była to po prostu katastrofa. Ale też zdają sobie sprawę że jest wystarczająca ilość idiotów wierzących w zamach i że na nich można zbudować wierny i oddany elektorat, że teoria zamachu znakomicie buduje mit Lecha Kaczyńskiego i z marnego nieudacznika robi męża stanu i bohatera narodowego. Tak właśnie robi macierewicz do spółki z hofmanami, błaszczakami i paroma innymi.
        Drugą grupę stanowią rzeczywiści idioci typu górski, pięta czy kwintesencja pisowskiego zidiocenia - szczypińska, bezmyślnie i bezkrytycznie wierzący w zamach jak w prawdę objawioną. Te bezmózgie istoty sa niereformowalne i nienaprawialne.
        Natomiast przyznaję że zagadką dla mnie jest sam jarosław kaczyński. Bo z jednej strony jego chorobliwa miłość do brata być może wyłącza mu zdolność logicznego myśłenia i każe wierzyć w spisek, zamach i zbrodnię. Ale z drugiej strony, znając jego cynizm, fałszywość i przemożną chęć zdobycia władzy można domniemywać że dla tego nadrzędnego celu jest gotowy wykorzysytać nawet śmierć brata po to aby tę ukochaną, wyśnioną i wymarzoną władzę zdobyć.
    • dr.krisk Na miejscu faceta po tym wywiadzie.... 06.05.13, 23:11
      .. popełniłbym harakiri. Ale u Wolaków jest inaczej, jak PrezesPan im na głowy sika, to zapewniają z uśmiechem, że to deszczyk pada.....
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Ależ ty jesteś na swoim miejscu!!! 06.05.13, 23:19
        dr.krisk napisał: Na miejscu faceta po tym wywiadzie...... popełniłbym harakiri.

---> I gdybyś miał choć odrobinę honoru, to po tych swoich słowach, popelniłbyś harakiri! Przecież wy, komuszki, nie potraficie jednego merytorycznego zdania sklecić i dlatego tylko się tak zapluwacie!
        • dr.krisk Mam do ciebie prośbę :) 06.05.13, 23:29
          Nie wpisuj się tak obok mnie, albowiem nieco się tobą brzydzę.
          Trochę dalej, proszę.
          • m.c.hrabia Re: Mam do ciebie prośbę :) 06.05.13, 23:39
            no przecież musi się jakiegoś okrętu czepić , no nie ? :-)
            • dr.krisk Ja go nawet rozumiem.... 06.05.13, 23:44
              .. ale dlaczego akurat mnie? Ja trochę brzydliwy jestem. a tu zaraz obok taki jegomość się kokosi.
          • 1normalnyczlo.w.i.e.k [...] 06.05.13, 23:54
    • mike.recz Trochę mi ciężko uwierzyć, że poseł Szczerski 07.05.13, 00:16
      puścił to po autoryzacji.

• wujaszek_joe Re: Trochę mi ciężko uwierzyć, że poseł Szczerski 07.05.13, 07:40
        dziwne że w ogóle zgodził się na wywiad z niezależną gazetą.
        najczęściej ci demokraci brylują w swoich własnych "gazetach polskich"
    • woda_woda Najciekawsze jest to, 07.05.13, 07:45
      jak władze uczelni reagują na posiadanie w swoich zespołach takich ludzi - kompromitujących owe uczelnie.
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k No właśnie!Jak uczelnie mogą tolerować obecność 07.05.13, 09:33
        woda_woda napisała: jak władze uczelni reagują na posiadanie w swoich zespołach takich ludzi - kompromitujących owe uczelnie.

---> ... u siebie takich ludzi, jak: Andrzej Zoll, Tomasz Nałęcz, Roman Kuźniar, Ireneusz Krzemiński, Kazimierz Kik, Jan Hartman, Radosław Markowski, Agata Bielik-Robson ...!!!
        • woda_woda Prosiłam: nie podpisuj się pode mną, 07.05.13, 09:35
          1normalnyczlo.w.i.e.k napisał:

bo się brzydzę. Nie rozumiesz?
        • obraza.uczuc.religijnych Re: No właśnie!Jak uczelnie mogą tolerować obecno 07.05.13, 09:41
          Na takiej samej zasadzie na jakiej amerykańskie uczelnie tolerują różnych Nowaczyków i Biniendów.
        • calun_torunski czy ktoras ze wskazanych przez ciebie osob 07.05.13, 16:08
          wypowiada sie na tematy techniczne zwiazane z katastrofa ????

kazda z tych osob zajmuje sie wylacznie swoja dziedzina - natomiast piseksperci okazuja sie rozciagliwi jak wyroby Unimilu

politolog i historyk - tworza prezydium zespolu, spec od sieci komputerowych - bada aerodynamike, spec od statyki struktur plecionych - dynamiczne zderzenia nieznanej struktury skrzydla z nieznana struktura brzozy

tylko ruskie moga sie cieszyc z takiego rozwoju sytuacji

• wariant_b Re: Najciekawsze jest to, 07.05.13, 11:42
        woda_woda napisała:
        > jak władze uczelni reagują na posiadanie w swoich zespołach takich ludzi
        > - kompromitujących owe uczelnie.

Tak jak uczelnie PRL-owskie na uczonych tłumaczących linię Partii.
        Może dureń, może nawiedzony, może płatna k..., ale jak będzie
        dyskusja o budżecie Uczelni - przyda się.
        Byle tylko nie miał za dużego kontaktu ze studentami, bo go skompromitują.
    • kotek.filemon Re: naukowiec z PISu poseł Szczerski 07.05.13, 16:00
      wujaszek_joe napisał:

> trochę wierzy w zamach.

Nie można być trochę w ciąży. Albo dany pacjent ma zdiagnozowany zespół Macierewicza albo nie. Tu widać, że nawet jeśli nie ma, to powinien mieć.
      • m.c.hrabia Re: naukowiec z PISu poseł Szczerski 07.05.13, 16:07
        a wy narzekacie na brak innowacyjności w Polsce, a kto ma być, "naukowiec" Szczerski,
        czy "naukowiec", oblatywacz puszek po zimnym lechu ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka