Gość: hiphop Re: Rusza kanar TVP IP: *.belzyce.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 14:08 Czasy komuny się skończyły gdyby ktoś niewiedział a SLD to KGB jeżeli mysli że ktoś będzie rewizje mi robił w domu to się myli mało jest złodziejstwa co oni chcą osiągnąć nakraść mało pałcimy za zakup tv itp. pozatym w aferze medialnej teżbyli winni a ich nie ukarano to tak na marginesie co by uświadomić że burdel jest i będzie tylko nie kosztem włażenia do domu i naruszania prywatności (tv czy antene możemy mieć do ozdoby i nikt nam tego nie zabroni)!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDR Re: Rusza kanar TVP IP: *.pcz.czest.pl 29.07.04, 14:09 "Podchodzenie" mieszkancow ulatwi zycie zlodziejom. Jesli jest to urzednik panstwowy to z jakiej przyczyny ma sie ukrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darp witaj komuno z SLD IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 14:11 Kretyni!!! Proponuję pójść jeszcze dalej: najpierw domyślnie wlepić każdemu karę - wszak statystycznie co drugi jest winny, bo tego cholernego abonementu nie płaci. A potem niech na tych niewinnych spoczywa obowiązek udowodnienia, że sa niewinni - a jak już udowodnią, zawsze mogą wystąpić do sądu o zwrot kary. Przy okazji papugom się będzie interes kręcił - grunt, to nakręcanie koniunktury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dotator Re: Rusza kanar TVP IP: *.artnet.com.pl 29.07.04, 14:13 Ludzie proszę zastanówcie się. Jeśli nie będziemy płacili abonamentu z ekranu znikną nam wspaniałe programy. Oto one: 1) Coroczny wspaniały koncert w Sopocie 2) Również badziewiaste wydarzenie w Opolu 3) Do końca mody na sukces zostało 3000 odcinków. A ja jestem ciekawy każdego odcinka 4) Klan 5) Wspaniałem mecze reprezentacji piłkarzy. Dostępne tylko w TVP1 6) Coś takiego jak sitcom chyba tytuł "Sąsiedzi" czy "Lokatorz" po Teelexpresie 7) W Kopydłowie też jest zajebi..... Więcej grzechów nie pamiętam Acha. Takie fajne filmy jak; Alternatywy lub Miś moga lecieć codziennie. Zarząd TVP do nich pasuje oni też są z minionej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emate Re: Rusza kanar TVP IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 14:45 Bez sensu niedosc ze place za cyfre na ktorej jest juz 1 i 2 i jeszce prawie all radia - to jeszcze musze dodatkowe pieniadze placic tym poj*** ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwik Oszustwo IP: *.nas12.jersey-city1.nj.us.da.qwest.net 29.07.04, 14:49 Toz to oszustwo. Jak mozna zerowac na ludzkiej dobroci i ladowac sie do mieszkania a pozniej za dobre serce i za szczerosc mieszkaniec ma sobie gardlo podciac placac kary. To tylko szerzy wiecej klamstwa, strachu i nienawisci. A ci kontrolerzy to oczywiscie chrzescijanie i jeszcze wzorowi katolicy. WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Rusza kanar TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:50 a mnie kanar może pocałować w 4 litery w mieszkaniu zameldowana jest moja babcia, pow 75 lat - abonamencik darmowy. Ludzie - szanujmy nasze babcie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb Podatek od telewizora IP: 5.1.* / 199.67.140.* 29.07.04, 14:50 A moze wprowadzic podatek od posiadania telewizora i radia. Kto TV nie posiada, załączy do PITu odpowiedni załącznik (TV-01, R-01) uzasadniający zwolnienie od płacenia. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dvd Re: Rusza kanar TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:56 Proszę o odpowiedź: a co jeżeli telewizor służy mi jedynie za monitor do kina domowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek wyłaczcie publiczną telewizję ja nie chce ogladac IP: *.nso.pl 29.07.04, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbud Re: Rusza kanar TVP IP: 212.160.138.* 29.07.04, 15:22 zdurnieli ci z SLD doreszty -to ja mam udowadniać ,że nie jestem wielbłądem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Rusza kanar TVP IP: *.kuleuven.ac.be 29.07.04, 15:23 czy ktos moze mi wytlumaczyc (najlepiej SLD) jak ja mam niby zaczac udowadniac ze nie mam telewizora? bo nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TUBYLEC Re: Rusza kanar TVP IP: *.twi.com 29.07.04, 15:38 skoro telewizja jest publiczna to dlaczego są w niej reklamy ?? i dlaczego w zwiazku z tym publiczna telewizja finansuje sie z dochodów z reklam ?? albo niech zrezygnują z reklam albo z abonamentu. nigdy nie płaciłem, płacić nie zamierzam, ot takie obywatelskie nieposłuszeńtwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiek2 Re: Kanarki ponad prawem 29.07.04, 15:53 ktoś poruszył ciekawą problematykę, co z radiami przenośnymi i minitelewizorami, radiami w telefonie i tymi co mają kartę telewizyjną w komputerze? Jak będę szła po ulicy słuchając z telefonu komórkowego radia,a tzw: listonoszokontroler mnie zauważy? to co ma prawo mnie złapać za rękę i poprosic o książeczkę opłat abonamentowych, czy kieruje wniosek do sądu? Wogóle to nie znam się na prawie ale wiem że to prowokacja takie bycie miłym i nie przedstawienie powodu swojego przyjścia. Policja na prowokację musi mieć zgodę prokuratora a kontolerzy to co już mają czy są jak Nico Ponad Prawem (którego w telewizji puszczają w każde święta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.p. Re: Rusza kanar TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:14 No dobrze a jak mam telewizor i nie mam anteny odbiorczej, a odbiornik sluzy mi tylko do ogladania fil,mow z komputera.. to co tez mam placic ?? Jesli tak to jest to kolejne beznadziejne prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE MINIE...;-) OGLADAJ SIE ZA SIEBIE KANARZE, BO KARA CIE TEZ IP: *.79.41.170.adsl.vbr.tiscali.dk 29.07.04, 16:21 Ciekaw jestem czy kolesie beda tacy odwazni, bo ja i kilku moich kumli juz czekamy na tych kanarow zeby ich skonfrontowac z rzeczywistoscia... Ale tak troszke pod wieczor jak "nikt" nie bedzie patrzyl...;-)) POZDROWIENIA DLA ODWAZNYCH KANAROW!!!!!!!! P.S. O ile wiem moich zwolennikow przybywa...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: OGLADAJ SIE ZA SIEBIE KANARZE, BO KARA CIE TE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.07.04, 16:34 a czy zapłacisz podatek VAT i dochodowy od zdobytej kasy??? Bo z USk to nie ma żartów. I na sierotki też coś przeznacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hy! Re: Rusza kanar TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:23 kanarTVP=>PKP=>klasyczny kanar=>Płać Kanarowi Połowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Govo Re: Rusza kanar TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:24 to nie są socjotechniki tylko kłamstwo (regulacja anteny?) może przy okazji zaczną sprawdzać legalność oprogramowania ? a złodzieje na ulicach mają ubaw w najlepsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqwind Re: Rusza kanar TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:24 Dzisiaj będę udawadniał,że nie posiadam telewizora,a jutro bedę musiał zdobyć zaświadczenie,że nie jestem wielbłądem.Przecież to w końcu rządzącym zależy na tym,by mnie indoktrynować,to rządzący próbują mi wbić od lat w łepetynę jedynie słuszny kierunek myślenia,a teraz jeszcze chcą,bym za to płacił.Powiem wprost:to mnie powinno się płacić,za stracony czas i zdrowie przy telewizorze.Program telewizyjny emitowany przez telewizję publiczną nie jest w moim guście(wiem,bo czasami załapuję się na oglądanie telewizji u mego teścia).Na szczęście mam rower,narty,samochód,grono przyjaciół,ciekawą pracę i komputer- w związku z tym nie rozumiem nachalności TVP,która rości sobie prawo do jakiejś części mego czasu. sqwind@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TB Re: Rusza kanar TVP IP: 195.94.201.* 29.07.04, 16:27 Nie mozliwe! To znaczy ze prawie co drugie placi?????? Moze w takim razie jakies male referendum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol UWAGA ZŁODZIEJE I PEDOFILE się podszywają IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.07.04, 16:32 pod jakichś kontrolerów. Ratunku policja bo mnie napadł i zabiłem sk... w obronie własnej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykanar Re: Rusza kanar TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:39 Nawet jak facet zamacha legitymacją to skąd pewność, że zaa chilę zamiast legitymacją nie zacznie machać gazrurką. Ludzie nie wpuszczajcie obcych do domów!!! A co do pomysłu SLD, że to ja mam udowodnić, że nie mam telewizora to proponuję załozyć, że każdy członek SLD to kretyn albo debil i niech każdy z nich sam udowodni, że tak nie jest. Bo faktycznie to złodziejska banda, która poraz kolejny kradnie pienądze z naszych kieszeni w imię dobra publicznego, a wszyscy doskonale wiedzą w czyich łapach jest TVP i Polskie Radio. Mam jeszcze lepszy pomysł. Powsadzać wszystkich z SLD i SDPL do więzienia za złodziejstwo i nich każdy sam udowodni, że nie kradł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski PYTANIE IP: *.siec / 213.17.244.* 29.07.04, 16:41 Kto jest zwolniony z opłat abonamentowych? Napiszcie, jak wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: PYTANIE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.07.04, 16:46 emeryci, renciści i inni kombatanci mają 50 % zniżki. Jak znam życie to zwolnieni całkowicie są posłowie i inne czuby bo muszą oglądać obrady na których powinni być obecni Zwykły naród nie musi nic wiedzieć bo i po co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur P. Re: Rusza kanar TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:58 A jak ci debile z sejmu beda sprawdzac, czy nie slucha sie radia z internetu. Zeby jeszcze te pieniadze szly na cokolwiek zwiazanego z ich przeznaczneniem. Ida na jeszcze wieksze rozepchanie tylkow wieprzy przy wladzy. A ja panstwowego radia (na ktore podobno ida skladki) nie slucham, bo mie sie zwyczajnie nie podoba. Dlaczego mam na nich lozyc pieniadze??? A telewizora nie posiadam, zeby nie ogladac niewyksztalconej holoty z sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościak pojeby tyle powiem i KOMUNA ! IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.04, 17:00 a ja nie chce TVP wole polsat i TVN maja lepsze tresci a poza tym Fakty w TVN sa bardziej obszerne a nie na temat pieprzonej polityki w kraju, poza tym nikt mnie sila nie zmusi do placenia bo ja mam w dupie TVP i caly ten burdel u nich, nie chce nie lubie i nie ogladam ich, ! Odpowiedz Link Zgłoś
tysonik radio w dlugopisie!!! 29.07.04, 17:15 A dzis widzialem w hipermarkecie na stoisku z artykulami papierniczymi dlugopis z radiem za 10 zeta. Ciekawe kto mnie zmusi do placenia abonamentu za radio w dlugopisie. A poza tym tylko ciezki debil zmusi mnie do ogladania tego badziewia w pyblicznej TV i jeszcze placenia za to. LUDZIE!!! Ja nie chce tego ogladac!!! Mam inne stacje. Czemu musze placic za cos czego nie chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Rusza kanar TVP IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 29.07.04, 17:25 nie będe płacił za oglądanie wiziru,apapu i innych gówien!.albo utrzymuja sie z reklam, albo z abonamentu,ale znając już dobrze ten chory kraj bedzie to i to. Odpowiedz Link Zgłoś