Dodaj do ulubionych

Rusza kanar TVP

• Gość: hiphop Re: Rusza kanar TVP IP: *.belzyce.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 14:08
      Czasy komuny się skończyły gdyby ktoś niewiedział a SLD to KGB jeżeli mysli że
      ktoś będzie rewizje mi robił w domu to się myli mało jest złodziejstwa co oni
      chcą osiągnąć nakraść mało pałcimy za zakup tv itp. pozatym w aferze medialnej
      teżbyli winni a ich nie ukarano to tak na marginesie co by uświadomić że burdel
      jest i będzie tylko nie kosztem włażenia do domu i naruszania prywatności (tv
      czy antene możemy mieć do ozdoby i nikt nam tego nie zabroni)!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: DDR Re: Rusza kanar TVP IP: *.pcz.czest.pl 29.07.04, 14:09
      "Podchodzenie" mieszkancow ulatwi zycie zlodziejom. Jesli jest to urzednik
      panstwowy to z jakiej przyczyny ma sie ukrywac.
    • Gość: darp witaj komuno z SLD IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 14:11
      Kretyni!!! Proponuję pójść jeszcze dalej: najpierw domyślnie wlepić każdemu
      karę - wszak statystycznie co drugi jest winny, bo tego cholernego abonementu
      nie płaci. A potem niech na tych niewinnych spoczywa obowiązek udowodnienia, że
      sa niewinni - a jak już udowodnią, zawsze mogą wystąpić do sądu o zwrot kary.
      Przy okazji papugom się będzie interes kręcił - grunt, to nakręcanie
      koniunktury :)
    • Gość: Dotator Re: Rusza kanar TVP IP: *.artnet.com.pl 29.07.04, 14:13
      Ludzie proszę zastanówcie się. Jeśli nie będziemy płacili abonamentu z ekranu
      znikną nam wspaniałe programy. Oto one:
      1) Coroczny wspaniały koncert w Sopocie
      2) Również badziewiaste wydarzenie w Opolu
      3) Do końca mody na sukces zostało 3000 odcinków. A ja jestem ciekawy każdego
      odcinka
      4) Klan
      5) Wspaniałem mecze reprezentacji piłkarzy. Dostępne tylko w TVP1
      6) Coś takiego jak sitcom chyba tytuł "Sąsiedzi" czy "Lokatorz" po Teelexpresie
      7) W Kopydłowie też jest zajebi.....
      Więcej grzechów nie pamiętam

Acha. Takie fajne filmy jak; Alternatywy lub Miś moga lecieć codziennie. Zarząd
      TVP do nich pasuje oni też są z minionej epoki.

• Gość: emate Re: Rusza kanar TVP IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 14:45
      Bez sensu niedosc ze place za cyfre na ktorej jest juz 1 i 2 i jeszce prawie
      all radia - to jeszcze musze dodatkowe pieniadze placic tym poj*** !
    • Gość: ludwik Oszustwo IP: *.nas12.jersey-city1.nj.us.da.qwest.net 29.07.04, 14:49
      Toz to oszustwo. Jak mozna zerowac na ludzkiej dobroci i ladowac sie do
      mieszkania a pozniej za dobre serce i za szczerosc mieszkaniec ma sobie gardlo
      podciac placac kary. To tylko szerzy wiecej klamstwa, strachu i nienawisci. A
      ci kontrolerzy to oczywiscie chrzescijanie i jeszcze wzorowi katolicy. WSTYD
    • Gość: witek Re: Rusza kanar TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:50
      a mnie kanar może pocałować w 4 litery
      w mieszkaniu zameldowana jest moja babcia,
      pow 75 lat - abonamencik darmowy.
      Ludzie - szanujmy nasze babcie!!!!!!!!!!!!
    • Gość: rgb Podatek od telewizora IP: 5.1.* / 199.67.140.* 29.07.04, 14:50
      A moze wprowadzic podatek od posiadania telewizora i radia. Kto TV nie posiada,
      załączy do PITu odpowiedni załącznik (TV-01, R-01) uzasadniający zwolnienie od
      płacenia. I tyle.
    • Gość: dvd Re: Rusza kanar TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:56
      Proszę o odpowiedź: a co jeżeli telewizor służy mi jedynie za monitor do kina
      domowego?
    • Gość: sławek wyłaczcie publiczną telewizję ja nie chce ogladac IP: *.nso.pl 29.07.04, 15:06
    • Gość: zbud Re: Rusza kanar TVP IP: 212.160.138.* 29.07.04, 15:22
      zdurnieli ci z SLD doreszty -to ja mam udowadniać ,że nie jestem
      wielbłądem?
    • Gość: aga Re: Rusza kanar TVP IP: *.kuleuven.ac.be 29.07.04, 15:23
      czy ktos moze mi wytlumaczyc (najlepiej SLD) jak ja mam niby zaczac udowadniac
      ze nie mam telewizora? bo nie mam...
    • Gość: TUBYLEC Re: Rusza kanar TVP IP: *.twi.com 29.07.04, 15:38
      skoro telewizja jest publiczna to dlaczego są w niej reklamy ?? i dlaczego w
      zwiazku z tym publiczna telewizja finansuje sie z dochodów z reklam ?? albo
      niech zrezygnują z reklam albo z abonamentu. nigdy nie płaciłem, płacić nie
      zamierzam, ot takie obywatelskie nieposłuszeńtwo.

• ptysiek2 Re: Kanarki ponad prawem 29.07.04, 15:53
        ktoś poruszył ciekawą problematykę, co z radiami przenośnymi i minitelewizorami,
        radiami w telefonie i tymi co mają kartę telewizyjną w komputerze?
        Jak będę szła po ulicy słuchając z telefonu komórkowego radia,a tzw:
        listonoszokontroler mnie zauważy? to co ma prawo mnie złapać za rękę i poprosic
        o książeczkę opłat abonamentowych, czy kieruje wniosek do sądu?
        Wogóle to nie znam się na prawie ale wiem że to prowokacja takie bycie miłym i
        nie przedstawienie powodu swojego przyjścia. Policja na prowokację musi mieć
        zgodę prokuratora a kontolerzy to co już mają czy są jak Nico Ponad Prawem
        (którego w telewizji puszczają w każde święta).
    • Gość: m.p. Re: Rusza kanar TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:14
      No dobrze a jak mam telewizor i nie mam anteny odbiorczej, a odbiornik sluzy mi tylko do ogladania fil,mow z komputera.. to co tez mam placic ?? Jesli tak to jest to kolejne beznadziejne prawo
    • Gość: NIE MINIE...;-) OGLADAJ SIE ZA SIEBIE KANARZE, BO KARA CIE TEZ IP: *.79.41.170.adsl.vbr.tiscali.dk 29.07.04, 16:21
      Ciekaw jestem czy kolesie beda tacy odwazni, bo ja i kilku moich kumli juz czekamy na tych
      kanarow zeby ich skonfrontowac z rzeczywistoscia... Ale tak troszke pod wieczor jak "nikt" nie
      bedzie patrzyl...;-))
      POZDROWIENIA DLA ODWAZNYCH KANAROW!!!!!!!!
      P.S. O ile wiem moich zwolennikow przybywa...;-))
      • Gość: robol Re: OGLADAJ SIE ZA SIEBIE KANARZE, BO KARA CIE TE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.07.04, 16:34
        a czy zapłacisz podatek VAT i dochodowy od zdobytej kasy???
        Bo z USk to nie ma żartów. I na sierotki też coś przeznacz
    • Gość: hy! Re: Rusza kanar TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:23
      kanarTVP=>PKP=>klasyczny kanar=>Płać Kanarowi Połowe
    • Gość: Govo Re: Rusza kanar TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:24
      to nie są socjotechniki tylko kłamstwo (regulacja anteny?) może przy okazji
      zaczną sprawdzać legalność oprogramowania ?

a złodzieje na ulicach mają ubaw w najlepsze....
    • Gość: sqwind Re: Rusza kanar TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:24
      Dzisiaj będę udawadniał,że nie posiadam telewizora,a jutro bedę musiał zdobyć
      zaświadczenie,że nie jestem wielbłądem.Przecież to w końcu rządzącym zależy na
      tym,by mnie indoktrynować,to rządzący próbują mi wbić od lat w łepetynę jedynie
      słuszny kierunek myślenia,a teraz jeszcze chcą,bym za to płacił.Powiem
      wprost:to mnie powinno się płacić,za stracony czas i zdrowie przy
      telewizorze.Program telewizyjny emitowany przez telewizję publiczną nie jest w
      moim guście(wiem,bo czasami załapuję się na oglądanie telewizji u mego
      teścia).Na szczęście mam rower,narty,samochód,grono przyjaciół,ciekawą pracę i
      komputer- w związku z tym nie rozumiem nachalności TVP,która rości sobie prawo
      do jakiejś części mego czasu.
      sqwind@wp.pl
    • Gość: TB Re: Rusza kanar TVP IP: 195.94.201.* 29.07.04, 16:27
      Nie mozliwe! To znaczy ze prawie co drugie placi?????? Moze w takim razie
      jakies male referendum?
      • Gość: robol UWAGA ZŁODZIEJE I PEDOFILE się podszywają IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.07.04, 16:32
        pod jakichś kontrolerów. Ratunku policja bo mnie napadł i zabiłem sk... w
        obronie własnej!!!
    • Gość: Antykanar Re: Rusza kanar TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:39
      Nawet jak facet zamacha legitymacją to skąd pewność, że zaa chilę zamiast
      legitymacją nie zacznie machać gazrurką. Ludzie nie wpuszczajcie obcych do
      domów!!!
      A co do pomysłu SLD, że to ja mam udowodnić, że nie mam telewizora to proponuję
      załozyć, że każdy członek SLD to kretyn albo debil i niech każdy z nich sam
      udowodni, że tak nie jest.
      Bo faktycznie to złodziejska banda, która poraz kolejny kradnie pienądze z
      naszych kieszeni w imię dobra publicznego, a wszyscy doskonale wiedzą w czyich
      łapach jest TVP i Polskie Radio.
      Mam jeszcze lepszy pomysł. Powsadzać wszystkich z SLD i SDPL do więzienia za
      złodziejstwo i nich każdy sam udowodni, że nie kradł.
    • Gość: ciekawski PYTANIE IP: *.siec / 213.17.244.* 29.07.04, 16:41
      Kto jest zwolniony z opłat abonamentowych? Napiszcie, jak wiecie.
      • Gość: robol Re: PYTANIE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.07.04, 16:46
        emeryci, renciści i inni kombatanci mają 50 % zniżki. Jak znam życie to
        zwolnieni całkowicie są posłowie i inne czuby bo muszą oglądać obrady na
        których powinni być obecni
        Zwykły naród nie musi nic wiedzieć bo i po co
    • Gość: Artur P. Re: Rusza kanar TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:58
      A jak ci debile z sejmu beda sprawdzac, czy nie slucha sie radia z internetu.
      Zeby jeszcze te pieniadze szly na cokolwiek zwiazanego z ich przeznaczneniem.

Ida na jeszcze wieksze rozepchanie tylkow wieprzy przy wladzy.

A ja panstwowego radia (na ktore podobno ida skladki) nie slucham, bo mie sie
      zwyczajnie nie podoba. Dlaczego mam na nich lozyc pieniadze???

A telewizora nie posiadam, zeby nie ogladac niewyksztalconej holoty z sejmu.
    • Gość: gościak pojeby tyle powiem i KOMUNA ! IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.04, 17:00
      a ja nie chce TVP wole polsat i TVN maja lepsze tresci a poza tym Fakty w TVN
      sa bardziej obszerne a nie na temat pieprzonej polityki w kraju, poza tym nikt
      mnie sila nie zmusi do placenia bo ja mam w dupie TVP i caly ten burdel u nich,
      nie chce nie lubie i nie ogladam ich, !
    • tysonik radio w dlugopisie!!! 29.07.04, 17:15
      A dzis widzialem w hipermarkecie na stoisku z artykulami papierniczymi dlugopis z radiem za 10 zeta.
      Ciekawe kto mnie zmusi do placenia abonamentu za radio w dlugopisie.

A poza tym tylko ciezki debil zmusi mnie do ogladania tego badziewia w pyblicznej TV i jeszcze
      placenia za to. LUDZIE!!! Ja nie chce tego ogladac!!! Mam inne stacje. Czemu musze placic za cos czego
      nie chce!!!
    • Gość: robert Re: Rusza kanar TVP IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 29.07.04, 17:25
      nie będe płacił za oglądanie wiziru,apapu i innych gówien!.albo utrzymuja sie z
      reklam, albo z abonamentu,ale znając już dobrze ten chory kraj bedzie to i to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka