Gość: Sandokan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 00:27 Dziennikarz nie lubi jak szef klubu ma węża w kieszenie, bo nie popije i nie poje na "krzywy ryj". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spl Re: Labirynt: akcja "Wąż" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 10:06 Żałosny komentarz... Odpowiedz Link Zgłoś
tani.net.pl Re: Labirynt: akcja "Wąż" 17.07.04, 10:42 ciekawe kogo znasz lepiej dziennikarza czy właściciela? bo niby skad wiesz o wężu w kieszeni i krzywym ryju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Labirynt: akcja "Wąż" IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.04, 22:32 popieram. zmasowana akcja kolesi to proba wprowadzenia w extaze zdrowego rozsadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Labirynt: akcja "Wąż" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 12:04 Pani Krężlewicz pewnie nie lubi dyskotek, a szczegolnie takich w ktorych sie mozna swietnie bawic, coż lokatorzy smolnej pewnie tez sami tam bywaja, to nie dancing ale miasto żywych ludzi a że władze namieszaly to juz nie jest problem spoleczeństwa które ma prawo bawić się gdzie chce i jak chce .....w końcu to XXI wiek i podobno jestesmy w EU, a tu ciemnogród i korupcja - a klub co płynie i pewnie będzie dryfował dalej na większej wodzie albo na mniejszej ale popłynie WIĘC....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Manola Kaczki szczac prowadzac! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.04, 20:01 Sedno Labiryntu jest Jak u Minosa z pewnoscia gdzie indziej niz sadzi Ola i jej podobni. Nawet w kraju slabego prawa taaaka kpina z porzadku zdzrzyc sie nie moze. A co dopiero w demokracjach w ktore jestesmy zapatrzeni? Wybitny artysta probowal uruchomic w swojej wlasnej pracowni w Chicago wystylizowany piekny klub. Nie otworzyl, poniewaz sasiedzi powiedzieli NIE. Mimo to, ze Artysta przyjazni sie z burmistrzem miasta, ktory jego dziela podziwia i wiesza w swoich gabinetach nie moze mu pomoc. Bo jesli sie zmienia przeznaczenie obiektu to tradycyjnie nalezy spytac sasiadow o zgode. I to jest swiete. W komunie nikt o nic nie pytal, więc Ola i jemu podobni wychodzac z przekazem "pozornie logicznym" bo odwolujacym sie do: nowoczesnosci, UE, trendow swiatowych itd. manipuluje w nadziei, ze homo PRLicus sie na to nabierze. Moze stac sie jednak gorzej i nabierze sie na to nasz SZERYF, ktory szuka tylko pretekstu aby nic nie robic. Kolejny artykul nic nie zmieni, wiec czas najwyzszy na nadanie sprawie rozglosu miedzynarodowego chocby w formie pozwu mieskzncow do Trybunalu Europejskiego. Wtedy bedzie sie o tym rozmawiac serio. A co znaczy SERIO?: 1. brak wyjscia awaryjnego w najwiekszej dyskotece w miescie to zaproszenie konkurencji do upieczenia zywcem 1000+ osob. Az dziw, ze po pozarach dyskotek w Niemczech, czy Norwegii ojcowie (pozal sie Boze) miasta nie uswiadomili sobie, ze za bezpieczenstwo ludzi odpowiadaja ONI!? Na inny lokal tych samych (ratuj Boze przed takimi) wlascicieli zamachu juz dokonano wiec jaka pewnosc ze nie bedzie proby powtorki na Smolnej? 2 O wszystkich innych pozwoleniach, ktorych brak: sanepidu czy nadzoru budowlanego nawet mi sie nie chce pisac. NIe wazne jest tez ze sprzedaje sie tam alkohol bez akcyzy co juz zostalo stwierdzone. Al z Chicago za to wlasnie musial skonczyc zycie w mamrze, w Warszawie to tytul do podworkowej chwaly. Pozal sie Boze Szeryfie z jeszcze bardziej pozalowania godnymi zastepcami, jesli nie potraficie, to - nieco parafrazujac Marszalka: wam kaczki szczac prowadzac a nie za zarzadzanie miastem sie brac. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Kaczki szczac prowadzac! 18.07.04, 20:35 Sanepid nie podlega pod Kaczora, za sprzedaz alkoholu bez koncesji nalezy sie grzywna i czasowy zakaz zgody na wydanie koncesji. A wiec Frenkle moga sie smiac. PS. Sanepid podlega wladzom wybranym w wyborach parlamentarnym. SLD-PSL. I tam zapewne tkwi klucz do bezkarnosci tych lobuzow. PS2. Mam na mysli i Frenkli i SLD-PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Manola Re: Kaczki szczac prowadzac! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.04, 22:27 W NY gdy nastal Guliani - idol naszego szeryfa - wyczyszczono wszsytko, nawet z graffiti nowojorskie metro. Czy wiesz o czym ja mowie? A Ty tu ze sanepid be, ze to nie Kaczor. Gdyby ten nasz szeryf mial jaja to by wojskowym skotem zakorkowal waskie gardlo labiryntu i wowczas by sie prawnicy zastanawiali co z tym fantem zrobic. Ale jemu kaczki szczac prowadzac Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Kaczki szczac prowadzac! 18.07.04, 22:46 Widze ze rzeczywistosc to dla ciebie zbyt bolesny temat by o nim rozmawiac. No to pogadaj sobie o szeryfach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Labirynt: akcja "Wąż" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 12:32 z jednej strony to ciekawe jak działa, a z drgiej to jeżeli działa ten klub i mimo wieku cały czas przychodzą tam ludzie to o czymś świadczy, a władze miasta coż zmieniają się częściej niż przepisy i ludzie którzy chcą się bawić i czyto z wężem czy bez węża A ZABAWA TRWA... i byle tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Labirynt: akcja "Wąż" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 12:42 Znaczy - popierasz lewizny? PS. I tak toczy się polski światek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Labirynt: akcja "Wąż" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 14:51 Lewy czy prawy gdzie tu jest prawda, gdzie wogóle jest prawda - nikt nie jest doskonały - najpierw trzeba zacząć od siebie a potem moralizowac innych,dla mnie niech działa i jak by nie bylo mam to w nosie, KTO ZRESZTĄ JEST PRAWY A KTO LEWY ZAWSZE I TAK WYGRA SILNIEJSZY I SPRYTNIEJSZY i byle DO PRZODU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Labirynt: akcja "Wąż" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 15:25 Smutna - w konsekwencjach dla wszystkich jest Twoja konstatacją:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pucerka_do_okien Rozwiązać to państwo IP: *.chello.pl 17.07.04, 15:01 Trzeba tą organizację państwową, jaka się wykształciła między Wisłą i Odrą, trzeba wszystko, z dniem 1 stycznia 2005 rozwiązać - i zacząć to wszystko tworzyć od nowa. BO państwo, które istnieje obecnie nie jest w stanie poradzić sobie nawet z handlarzem stanikami, nie mówiąc już o nurach rozkładających infrastrukturę na złom. Więc trudno liczyć, że, pożal się Boże, autorytet tego państwa będzie w stanie skutecznie przeciwstawić się drobnym cwaniaczkom-knajpiarzom, którzy mają paru ustosunkowanych znajomych i śmieją się w oczy funkcjonariuszom. A ci otwartym tekstem mówią, że jedyną kompetencją, jaką mają jest możliwość wydania półoficjalnej zgody na naskoczenie im każdemu, kto tylko ma na to ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Labirynt: akcja "Wąż" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:34 W Labiryncie jest organizowana nie tylko akcja "Wąż", ale również akcia "Van" - wielokrotnie widziałem, jak w środku nocy wjeżdża do Labiryntu duży biały samochód dostawczy. Jednej nocy potrafi przyjechać kilkakrotnie... A odnośnie wypowiedzi forumowiczów. Ja wiem, XXI wiek i tym podobne rzeczy. Ale tutaj mieszkają ludzie. I, z tego co pamiętam, mieszkali tu zanim pojawił się Labirynt. Często są to osoby starsze. Należy im się odrobinę spokoju. Choćby w nocy... Ciekawe, czy ci wszyscy imprezowicze chcieliby mieszkać przy czymś takim. No i - czy nie zmienią zdania za kilka lat, jak pozakładają rodziny, będą ganiać do pracy a w domu jeszcze będą dzieci. Wszystkiego najlepszego! A ja się nie mogę doczekać, kiedy ludzie zaczną domagać się odszkodować za spadek wartości mieszkań... Odpowiedz Link Zgłoś
kotulinek Re: Labirynt: akcja "Wąż" 18.07.04, 11:16 Zgadzam się z panem . Zresztą problem dla sąsiadów Labiryntu (kpiny z prawa to sprawa jeszcze poważniejsza ) nie polega na samym fakcie, że Labirynt istnieje, ale na tym, że imprezowicze, a przynajmniej ich część, zachowują się po chamsku, kiedy wychodzą na ulicę. I wcale nie trzeba być osobą starszą, żeby mieć prawo do odpoczynku w nocy! A czemu nikt nie wpadł jeszcze na pomysł, żeby tego węża po prostu przeciąć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Wąż czy ośmiornica? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.04, 22:37 A moze to nie waz tylko jedna macka osmiornicy? Moze stad dylemat ciac czy nie ciac bo jak ciac to moze i wlasne cialo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROR Labirynt: akcja "Wąż" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:15 świetna reklama klubu, byłem tam w sobote po tym artykule, sawet nie sądziłem że to prawda, a klub dziła mnóstwo ludzi, tylko pozazdrościć takiej frekwencji w innych miejscach, jakoś apropos hałasu nikomu nie przeszkadzają ścigacze szalejące ulicą ok. 24, chyba nie klubowicze nimi podjeżdżają??? głośno grająca muzyka na II piętrze raczej nie zrobi konkurencji temu klubowi, coż żyjemy w kraju gdzie wszystko wszystkim przeszkadza, a szcególnie przeszkadzają pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ByłamJa Re: Labirynt: akcja "Wąż" IP: *.undp.org.pl 19.07.04, 16:45 Gratuluje wyszukanych argumentow zaczerpnietych w maglu...Co ja gadam tam juz nie mam magla wiec skad wziel(a/e)s te mądrosci: o kraju w ktorym nie mozna robic co sie chce? Argumenty o zagrozeniach, przekretach, salmonelli w twoim (kto to wie?) jelicie dlugim, nic dla Ciebie nie znacza? Wazne jest to ze ktos robi kase i niezaleznie od tego jak ja robi wszyscy szaraczkowie powinni bic mu brawo, ze tkai sprytny? Ze tak nas wszystkich a wladze w szegolonosci ograc potrafi? Prponuje dla ozywienia intelektualnego Kubusia Puchatka. Tam jest kilka kwestii bardzo a'propos. Odpowiedz Link Zgłoś
jszania Frenklowie do rzadu 20.07.04, 13:20 wprawdzie nie bedzie uczciwiej, ale czy bedzie mniej uczciwie? napewno za to bedzie skuteczniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Oto jak dziala Warszawa IP: *.com / *.u.mcnet.pl 20.07.04, 14:26 Na oczach milionow ludzi (prasa, telewizja) Labirynt olewa prawo i ma w nosie zdanie miasta o ich jego dzialalnosci... Czyzby jakas duza lapowa dla kolegow z Ratusza? Odpowiedz Link Zgłoś