Dodaj do ulubionych

Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyńskich

01.07.13, 14:55
I nie będę tu pisał obietnicach wyborczych, bo mozna coś nieopacznie obiecać i tego nie dotrzymać, mozna też celowo obiecać, wiedząc, ze się nie wykona,ale nie jest jeszcze bezczelne kłamstwo.
Kłamstwo bezczelne to takie chamskie kłamstwo o którym wiadomo, ze się prędzej, czy później wyda, to takie olewanie tych których się robi w konia.
I nie będę też wnikał w to dlaczego to robili, bo u ludzi nawiedzonych jest to nie do zbadania.
I Tak kłamstwo nr1 to bezapelacyjnie okłamanie Polaków w kwestii wieku pierwszej damy, zony polskiego prezydenta.
Na oficjalnej stronie Kancelarii prezydenta pani Maria Kaczyńska jawiła się jako 8 lat młodsza niz była w rzeczywistości.
Na pogrzebie okazało się, ze była 8 lat starsza niż podawano.
Czy naprawdę nikt o tym nie wiedział? Prezydent, jego brat, setki pracowników kancelarii też nie wiedziała?
Na pewno wszyscy wiedzieli, to dlaczego w tak chamski sposób okłamywali miliony Polaków?
I jeszcze jedno, po całej sprawie nikt nawet nie powiedział przepraszam i dlatego ja nie będę nigdy głosował na tak zakłamaną opcję!
Kłamstwo nr 2 to bilbord wyborczy Lecha Kaczyńskiego:
spieprzajdziadu.com/muzeum/images/a/aa/Rodzinka.jpg
a na nim napis Rodzina , Wierność, Przyszłość!
A w rzeczywistości córka prezydenta juz od dawna nie była z zięciem i dzieci miała z kim innym, co potem udowodniła pozbawiajac byłego męża ojcostwa!

Takiej rodzinie, wierności i przyszłosci to ja mówię NIE!
Obserwuj wątek
    • calun_torunski ale przyznasz ze plakat byl pieknie skomponowany ! 01.07.13, 15:01
      Kłamstwo nr 2 to bilbord wyborczy Lecha Kaczyńskiego:
      spieprzajdziadu.com/muzeum/images/a/aa/Rodzinka.jpg

pod Smuniewskim - rodzina
      pod Martusia - uczciwość
      pod Lechem - przyszlosc

nic tylko z powrotem te plakaty ponaklejać
      • z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j Re: ale przyznasz ze plakat byl pieknie skomponow 01.07.13, 15:04
        calun_torunski napisał:

> Kłamstwo nr 2 to bilbord wyborczy Lecha Kaczyńskiego:
        > spieprzajdziadu.com/muzeum/images/a/aa/Rodzinka.jpg
        >
        > pod Smuniewskim - rodzina
        > pod Martusia - uczciwość
        > pod Lechem - przyszlosc
        >
        > nic tylko z powrotem te plakaty ponaklejać
        >
        Przyznam, ze nawet nie zwróciłem na to uwagi, a to rzeczywiście ktoś niezłe jaja sobie zrobił.
      • zoil44elwer Re: ale przyznasz ze plakat byl pieknie skomponow 02.07.13, 01:42
        Oszukali ojca świętego(B16) udając zgodną,kochającą się 3 pokoleniową rodzinę prezydencką!
        • zapijaczony_ryj Re: ale przyznasz ze plakat byl pieknie skomponow 02.07.13, 08:02
          zoil44elwer napisał:

> Oszukali ojca świętego(B16) udając zgodną,kochającą się 3 pokoleniową rodzinę p
          > rezydencką!

Oszukali cały naród , a w tym swojego Rydzyka
    • samantha.1 Oszust RYJ!! 01.07.13, 15:03
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,145463648,145470734,Oszust_RYJ_.html
      • z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j Re: Oszust RYJ!! 01.07.13, 15:06

• samantha.1 Re: Oszust RYJ!! 01.07.13, 16:09
          Dawaj jakiegoś linka na potwierdzenie tego gdzie podawała się za młodszą oszuście, twoje bakałaki mnie nie interesują.Chcesz być wiarygodny to poprzyj to konkretnymi linkami!
          • zapijaczony_ryj Re: Oszust RYJ!! 01.07.13, 16:20
            samantha.1 napisała:

> Dawaj jakiegoś linka na potwierdzenie tego gdzie podawała się za młodszą oszuśc
            > ie, twoje bakałaki mnie nie interesują.Chcesz być wiarygodny to poprzyj to konk
            > retnymi linkami!

przeciez sama napisałaś, ze była 6 lat starsza, a link masz:tu stara wersja
            pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Maria_Kaczy%C5%84ska&oldid=1804400
            i jednak 8 lat
            a tu nowa po śmierci

pl.wikipedia.org/wiki/Maria_Kaczy%C5%84ska
            • 1normalnyczlo.w.i.e.k [...] 01.07.13, 21:29
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • adam111115 Re: I gdzie tu masz,esbecki kapusiu i oszuście,po 01.07.13, 21:35
                a ty co sie wpier.dalasz?
                • zapijaczony_ryj Re: I gdzie tu masz,esbecki kapusiu i oszuście,po 01.07.13, 22:02
                  adam111115 napisał:

> a ty co sie wpier.dalasz?

PiS kultura, nie dość, ze zakłamanie to na dodatek chamy
                  • 1normalnyczlo.w.i.e.k To ty ten wpis do Wikipedii dałeś,kapusiu esbecki! 01.07.13, 23:30
                    zapijaczony_ryj napisał: PiS kultura, nie dość, ze zakłamanie to na dodatek chamy

---> No gdzie tam jest podpis Kaczyńskich, mały kłamczuszku?
                    • zapijaczony_ryj Re: To ty ten wpis do Wikipedii dałeś,kapusiu esb 02.07.13, 08:06
                      1normalnyczlo.w.i.e.k napisał:

> zapijaczony_ryj napisał: PiS kultura, nie dość, ze zakłamanie to na dodatek ch
                      > amy
                      >
                      > ---> No gdzie tam jest podpis Kaczyńskich, mały kłamczuszku?
                      >

Nigdzie nie ma podpisu Kaczyńskich, ani na zakłamanej stronie kancelarii prezydenta, ani na liscie zaproszonych generałow na liście pasazerów fatalnej wycieczki do Smoleńska

Przerób sobie nicka na półgłówek, albo mało kumaty
                      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Przyznałeś się wreszcie,że obżydliwie skłamałeś... 02.07.13, 09:30
                        zapijaczony_ryj napisał: Nigdzie nie ma podpisu Kaczyńskich

---> ... chcąc opluć Kaczyńskich. Ta nienawiść zżarła ci mózg!
            • pispisia Re: Oszust RYJ!! 06.07.13, 19:55
              Też pamiętam , że mataczono przy wieku Marii Kaczyńskiej, tak samo jak mataczono przy Jadwidze Kaczyńskiej , że niby brała udział w Powstaniu Warszawskim, a tak naprawdę była w tym czasie w Kielecach, Jarek próbował na siłę naginać fakty
              • zapijaczony_ryj Re: Oszust RYJ!! 07.07.13, 07:04
                pispisia napisała:

> Też pamiętam , że mataczono przy wieku Marii Kaczyńskiej, tak samo jak mataczon
                > o przy Jadwidze Kaczyńskiej , że niby brała udział w Powstaniu Warszawskim, a t
                > ak naprawdę była w tym czasie w Kielecach, Jarek próbował na siłę naginać fa
                > kty

Tak naj nagina , ze był wtedy tam gdzie byli stoczniowcy- TO Oszust
      • zapijaczony_ryj Juz w 2006 roku na ten temat dyskutowano 02.07.13, 08:54
        www.pudelek.pl/artykul/200/ile_lat_ma_naprawde_kaczynska/
    • pis_da_deby Re: Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyń 01.07.13, 15:05
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

>
      > I Tak kłamstwo nr1 to bezapelacyjnie okłamanie Polaków w kwestii wieku pierwsze
      > j damy, zony polskiego prezydenta.
      >!
      > Kłamstwo nr 2 to bilbord wyborczy Lecha Kaczyńskiego:

Warto przypomniec o wyludzeniu przez Marte 3 mln. zl

Andrzej Halicki przypomina, że Marta Kaczyńska wprost i bez wahania opowiada, że w Smoleńsku był zamach. – Ja też mówię więc wprost: jeśli te słowa są według Jarosława Kaczyńskiego i Marty Kaczyńskiej prawdziwe, jeśli głęboko w to wierzą, to znaczy, że ich konsekwencją powinien być zwrot pieniędzy z tytułu ubezpieczenia. Ubezpieczenie nie obejmuje przecież zamachu – uważa poseł PO.

Portal natemat.pl przytacza fakt, że Marta Kaczyńska po katastrofie smoleńskiej, już we wrześniu 2010 roku, odebrała trzy miliony złotych z tytułu ubezpieczenia. I właśnie o tym gigantycznych pieniądzach mówi Halicki...

www.fakt.pl/Halicki-Niech-Kaczynska-odda-pieniadze-z-ubezpieczenia,artykuly,191209,1.html.

• samantha.1 Ale już nie wspominaszz o przeprosinach oszuście!! 01.07.13, 16:07
        www.fronda.pl/a/jak-posel-po-szejnfeld-przeprasza-marte-kaczynska-za-slowa-halickiego,24374.html
        • kim.dzong.kaczynski Po co przepraszał tą jawnogrzesznicę? 01.07.13, 16:26
          1. Kasę wzięła. Ubezpieczenie nie obejmowało zamachu. Bredzi że był to zamach.
          To jest dokładnie tak, jakbym był ofiarą wypadku komunikacyjnego, wziął odszkodowanie i chodził rozpowiadał jak fajnie ubezpieczalnie na kasę przekręciłem.
          2. Marta żyje w grzechu. Jako wycierająca sobie brzydki pysk wartościami chrześcijańskimi, w skrócie WC, dlaczego nie żyje zgodnie z tymi zasadami? Jest moralnym zerem.
          3. Co do mamusi krótkiego prezesa. Legenda głosiła że była ona sanitariuszką podczas Powstania Warszawskiego. Potem się okazało że widocznie była jakaś fili tego powstania w Starachowicach :-))
          4. Doktor socjalistycznego prawa pracy Lech Kaczyński, to nie wymaga komentowania.
          5. Tatuś pupilek komuny co dostał w czasach stalinizmu willę na Żoliborzu przy ul Lisa Kuli d.Pochyła.
          6. Obecna chałupa tow. Jarosława, ta przy Mickiewicza 49 dziwnym trafem należała do jego ciotki i jeszcze dziwniejszym nagle stała się jego :-) Cud!
          7. Pokaż mi szkołę w które zdawali maturę i jakim cudem razem skoro jeden z nich nie zdał? Oczywiście szkoła to DWLOT.
          8. Pokaż mi kościół w którym byli ochrzczeni i gdzie byli u komunii.
          Mogę tak godzinami...

Zacne było też tow. Jarosława: Nie ma możliwości żebym został premierem gdy mój brat zostanie prezydentem.
          • zapijaczony_ryj Re: Po co przepraszał tą jawnogrzesznicę? 01.07.13, 16:34
            kim.dzong.kaczynski napisał:

> 1. Kasę wzięła. Ubezpieczenie nie obejmowało zamachu. Bredzi że był to zamach.
            > To jest dokładnie tak, jakbym był ofiarą wypadku komunikacyjnego, wziął odszkod
            > owanie i chodził rozpowiadał jak fajnie ubezpieczalnie na kasę przekręciłem.
            > 2. Marta żyje w grzechu. Jako wycierająca sobie brzydki pysk wartościami chrześ
            > cijańskimi, w skrócie WC, dlaczego nie żyje zgodnie z tymi zasadami? Jest moral
            > nym zerem.
            > 3. Co do mamusi krótkiego prezesa. Legenda głosiła że była ona sanitariuszką po
            > dczas Powstania Warszawskiego. Potem się okazało że widocznie była jakaś fili t
            > ego powstania w Starachowicach :-))
            > 4. Doktor socjalistycznego prawa pracy Lech Kaczyński, to nie wymaga komentowan
            > ia.
            > 5. Tatuś pupilek komuny co dostał w czasach stalinizmu willę na Żoliborzu przy
            > ul Lisa Kuli d.Pochyła.
            > 6. Obecna chałupa tow. Jarosława, ta przy Mickiewicza 49 dziwnym trafem należał
            > a do jego ciotki i jeszcze dziwniejszym nagle stała się jego :-) Cud!
            > 7. Pokaż mi szkołę w które zdawali maturę i jakim cudem razem skoro jeden z nic
            > h nie zdał? Oczywiście szkoła to DWLOT.
            > 8. Pokaż mi kościół w którym byli ochrzczeni i gdzie byli u komunii.
            > Mogę tak godzinami...
            >
            > Zacne było też tow. Jarosława: Nie ma możliwości żebym został premierem gdy mój
            > brat zostanie prezydentem.
            >

Znaczy kłamstwo maja w genach i wyssali je z mlekiem matki!

PS nie mogli zdać matury z polskiego z taką znajomością polskiego i mnie tylko ciekawi jak ich matka polonistka innych nauczała skoro swe dzieci tak wychowała?
            Albo moze wyjatkowo tępi byli?
            • alistair-p Re: Po co przepraszał tą jawnogrzesznicę? 01.07.13, 17:52
              Ze znajomością języka polskiego to jest u nich troszke inaczej.Kaczynscy mieli służącą,niejaka p.Smoderek z Ossowa.Ponieważ ja znałem,moge powiedzieć że np.Jarosław mówi dokładnie jak ona.A jej wnuk jest teraz dyrektorem domu kultury w Zielonce.O kwalifikacjach do tej funkcji nie będę się wypowiadał.
              • zapijaczony_ryj Re: Po co przepraszał tą jawnogrzesznicę? 01.07.13, 19:40
                alistair-p napisał:

> Ze znajomością języka polskiego to jest u nich troszke inaczej.Kaczynscy mieli
                > służącą,niejaka p.Smoderek z Ossowa.Ponieważ ja znałem,moge powiedzieć że np.Ja
                > rosław mówi dokładnie jak ona.A jej wnuk jest teraz dyrektorem domu kultury w Z
                > ielonce.O kwalifikacjach do tej funkcji nie będę się wypowiadał.

Znaczy Kaczyński nie mówi po wolsku, tylko Ossowsku?
          • po.killer.00001 [...] 01.07.13, 21:17
        • zapijaczony_ryj Re: Ale już nie wspominaszz o przeprosinach oszuś 01.07.13, 17:10
          samantha.1 napisała:

> www.fronda.pl/a/jak-posel-po-szejnfeld-przeprasza-marte-kaczynska-za-slowa-halickiego,24374.html

pomyliłaś wątki
        • pis_da_deby Re: Ale już nie wspominaszz o przeprosinach oszuś 02.07.13, 08:28
          samantha.1 napisała:

> www.fronda.pl/a/jak-posel-po-szejnfeld-przeprasza-marte-kaczynska-za-slowa-halickiego,24374.html

To, ze Szejnfeld przeprasza nie znaczy, ze Halicki nie ma racji.
          Albo zamach albo ubezpieczenie. To chyba nawet dla ciebie powinno byc jasne.
          • zapijaczony_ryj Re: Ale już nie wspominaszz o przeprosinach oszuś 02.07.13, 08:43
            pis_da_deby napisał:

> samantha.1 napisała:
            >
            > > www.fronda.pl/a/jak-posel-po-szejnfeld-przeprasza-marte-kaczynska-za-slowa-halickiego,24374.html
            >
            > To, ze Szejnfeld przeprasza nie znaczy, ze Halicki nie ma racji.
            > Albo zamach albo ubezpieczenie. To chyba nawet dla ciebie powinno byc jasne.

Milisz sie to dla niektórych za trudne!
            • pis_da_deby Re: Ale już nie wspominaszz o przeprosinach oszuś 02.07.13, 09:00
              zapijaczony_ryj napisał:
              > > Albo zamach albo ubezpieczenie. To chyba nawet dla ciebie powinno byc jas
              > ne.
              >
              > Milisz sie to dla niektórych za trudne!

Faktycznie. Zapomnialem, ze to elektorat PiSu
    • corastara [...] 01.07.13, 17:18
    • samantha.1 Re: Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyń 01.07.13, 17:23
      Oszołomie przecież to twój idol Tusk mówił: "Nie każde oszustwo jest przestępstwem"
      Jak to ma się do Bąka i Amber Gold ,OLT expres,to co tu bredzisz????
      www.wykop.pl/link/1527951/tusk-nie-kazde-oszustwo-jest-przestepstwem/
      • alistair-p Re: Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyń 01.07.13, 17:55
        Wmawianie ludziom że Jarosław K to zbawca narodu ,a jego brat Lech pozostawił po sobie ogromną spusciznę nie jest przestepstwem,co najwyżej jest to żałosne.
        • zielonabudka14 Re: Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyń 01.07.13, 18:30
          Kłamstwa można mnożyć, ale pisowski elektorat głuchy, ślepy i bezrozumny. Przyjmuje wszystko "na wiarę" i nie dopuszcza do siebie cienia wątpliwości, że Kaczyński wielkim Polakiem jest. Śmiechu warte.
          Sam Kaczyński, jak się zapomni, to i prawdę czasem powie:
          " Pamiętajcie: jeżeli nie udzielicie ostrzeżenia tej władzy zaszkodzicie sami sobie. (...) Jeśli poprzecie Platformę Obywatelską pomożecie sobie i Polsce. Dziękuję bardzo" - tymi słowami były premier zakończył spotkanie z mieszkańcami Pisza.
      • pis_da_deby Re: Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyń 02.07.13, 08:39
        samantha.1 napisała:

> Oszołomie przecież to twój idol Tusk mówił: "Nie każde oszustwo jest przestęps
        > twem"

I ma racje.
        Marta to typowy przyklad oszusta.
        Oszukala meza robiac sobie dziecko na boku u innym
        Mimo to nie jest przestepca.
        • zapijaczony_ryj Re: Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyń 02.07.13, 09:41
          pis_da_deby napisał:

> samantha.1 napisała:
          >
          > > Oszołomie przecież to twój idol Tusk mówił: "Nie każde oszustwo jest prz
          > estęps
          > > twem"
          >
          > I ma racje.
          > Marta to typowy przyklad oszusta.
          > Oszukala meza robiac sobie dziecko na boku u innym
          > Mimo to nie jest przestepca.

Marta oszustwo ma w genach, to juz w czwartym pokoleniu
    • hordol pierdu pierdu a partia miłości tonie 01.07.13, 19:45
      i twoje żalosne wpisy jej juz nie pomogą
      • zapijaczony_ryj Re: pierdu pierdu a partia miłości tonie 01.07.13, 22:04
        hordol napisała:

> i twoje żalosne wpisy jej juz nie pomogą

Niby gdzie tonie skoro ma stabilna większość parlamentarna i nadal rządzi?
        Naczelny Idiota chciałby tak tonać, ale jego niedoczekanie !
        Za dwa lata znów będzie w opozycji
        • 1normalnyczlo.w.i.e.k Ty też masz stabilną większość na głowie:RówneRogi 01.07.13, 23:45
          zapijaczony_ryj napisał: Niby gdzie tonie skoro ma stabilna większość parlamentarna i nadal rządzi?

---> Przecież Tusk nigdy nie potrafił rządzić, więc i teraz nie rządzi a tylko dogadza Politycznym Oszustom. To nieudacznik i szkodnik.
          • zapijaczony_ryj Re: Ty też masz stabilną większość na głowie:Równ 02.07.13, 08:10

> zapijaczony_ryj napisał: Niby gdzie tonie skoro ma stabilna większość parlame
            > ntarna i nadal rządzi?
            >
            > ---> Przecież Tusk nigdy nie potrafił rządzić, więc i teraz nie rządzi a ty
            > lko dogadza Politycznym Oszustom. To nieudacznik i szkodnik.
            >
            taka właśnie jest dyskusja z głupkiem, ja fakty, a ty kłamstwa i insynuacje.
            Jak prowadzisz samochód, to jesteś jego kierowcą, czy nie?
            Prostszego porównania dla głupka twojego formatu nie mogłem znaleźć.
    • pit_444 Re: Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyń 01.07.13, 20:01
      Pytanie o znajomość języków, debata telewizyjna, Lech Kaczyński:
      "biegle angielski, zdarza mi się poprawiać tłumaczy".
      A w realu:
      www.youtube.com/watch?v=8M7VWu32BkU
    • po.killer.00001 [...] 01.07.13, 21:15
    • 1normalnyczlo.w.i.e.k [...] 01.07.13, 21:24
    • szwampuch58 Re: kazda sekta potrzebuje guru 01.07.13, 21:25
      kazdy guru "karmi" sekte bzdurami
      kazdy w sekcie jest otumaniony
      kazdy kto sie "obudzi" to smiertelny wrog
      kazdy kto nie "otumaniony" to wrog
      kazdy kto tego nie "kuma" to otumaniony obronca sekty
      • zielonabudka14 Re: kazda sekta potrzebuje guru 01.07.13, 21:29

Znalezione gdzieś w sieci ...

"Jak niszczyć państwo;
        1. Ponieważ 80% sukcesu człowieka zależy od jego nastawienia, to należy to nastawienie systematycznie niszczyć; a więc wmawiać codziennie człowiekowi, że jest głupi, że nic nie potrafi, że samodzielnie nie myśli, że go okradają itd.

2. Doktor Goebbels powiedział, ze kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą; a więc należy kłamać codziennie, od rana do wieczora. Kłamać o aferach (że nikt ich nie wykrył? Nieważne), o złodziejach (że nikt ich nie złapał? Nieważne), o politycznych morderstwach (że takich nie ma? He, he!! Nieważne!)

3. Należy szkalować demokratycznie wybrane władze; Prezydenta i Premiera, bo jak się zniszczy najwyższe władze, to Państwa nie ma... A więc należy szkalować Prezydenta i Premiera, najlepiej oskarżać o zdradę!! Że to nie ma sensu? Oczywiście, że nie ma ale należy to robić, bo prostszy obywatel zaczyna myśleć; Hm, w telewizji mówili, w gazecie napisali, a telewizja i gazety to są autorytety; prawda?

4. Należy głośno krzyczeć, że władza nic nie robi; a jak robi, to jeszcze głośniej krzyczeć, że robi, bo daje zarobić pociotkom!! Że robi za drogo! Należy pisać, że w USA robią taniej! Przecież nikt nie sprawdzi, prawda? Należy wrzeszczeć, że jest reżym!!!! Że w reżymie nikt nawet tego słowa głośno nie wymówi? He, he!! Nieważne!! Liczy się wrażenie!!

5. Oczywiście można to robić w państwie o słabej demokracji i prymitywnym społeczeństwie; w państwie totalitarnym takie coś skończyłoby się tego samego dnia wieczorem, a delikwent jeszcze by wiele ciekawych rzeczy naopowiadał w jakiejś piwnicy... w demokracji dojrzałej dojrzali obywatele takie coś śmiechem by zaje..., a i władza wsadziłaby do kicia takiego osobnika i nikt by go nie bronił. A w słabej demokracji i prymitywnym społeczeństwie? He, he! Kibole zrobią kipisz antyrządowy i rasistowski na stadionie, pójdą siedzieć i natychmiat najwięksi opozycjoniści idą ich bronić! Bronić ofiary "reżymu"!! Prawda?

6. Po co to robić? Jak to po co?? Zniszczone państwo oznacza władzę leżącą na ulicy!! Nie trzeba wygrywać demokratycznych wyborów! Wystarczy zniszczyć państwo i już!"
        • szwampuch58 Re: kazda sekta potrzebuje guru 01.07.13, 21:38
          100% prawdziwe ale na szczescie nas nie dotyczy bo:
          - guru za glupi
          -sekty czlonkowie jeszcze glupsi
          za dowody sluza wielokrotne wyborcze "kopy" w gurowy kuper,byle i w przyszlosci
          • zapijaczony_ryj Re: kazda sekta potrzebuje guru 04.07.13, 07:25
            szwampuch58 napisał:

> 100% prawdziwe ale na szczescie nas nie dotyczy bo:
            > - guru za glupi
            > -sekty czlonkowie jeszcze glupsi
            > za dowody sluza wielokrotne wyborcze "kopy" w gurowy kuper,byle i w przyszlos
            > ci

Spoko, najpierw badzie kop w Elblagu, a potem w Warszawie, w sam środek kaczego kupra!
            O przepraszam w Elbkągu w wilczy zad
        • erte2 Re: kazda sekta potrzebuje guru 01.07.13, 21:43
          zielonabudka14
          Niestety, to co przytoczyłaś to jest credo braci kaczyńskich.Nie do końca jedynie zgadzam sie z pointą. Bo moim zdaniem kaczyńscy nie chcieli władzy dla siebie. Oni chcieli ( a dzisiaj juz tylko chce ten pozostały) tej władzy po to aby przekazac ją z powrotem zleceniodawcy (lub, jak kto woli, przełożonemu).
          • zapijaczony_ryj Sugerujesz, ze Kaczyńscy mieli zwierzchika? 04.07.13, 13:37
            erte2 napisał:

> zielonabudka14
            > Niestety, to co przytoczyłaś to jest credo braci kaczyńskich.Nie do końca jedyn
            > ie zgadzam sie z pointą. Bo moim zdaniem kaczyńscy nie chcieli władzy dla siebi
            > e. Oni chcieli ( a dzisiaj juz tylko chce ten pozostały) tej władzy po to aby p
            > rzekazac ją z powrotem zleceniodawcy (lub, jak kto woli, przełożonemu).

Niech zgadnę?
            Mamusia?
        • 1normalnyczlo.w.i.e.k Tusk i Komorowski wiedzieli na kim się wzorować 01.07.13, 23:33
          zielonabudka14 napisała: Znalezione gdzieś w sieci ...

---> od pierwszych sekund po podwójnej przegranej w 2005 roku!
          • zapijaczony_ryj Re: Tusk i Komorowski wiedzieli na kim się wzorow 03.07.13, 20:54

> zielonabudka14 napisała: Znalezione gdzieś w sieci ...
            >
            > ---> od pierwszych sekund po podwójnej przegranej w 2005 roku!

To Tusk tez oszukuje z data urodzenia Żony?
        • zapijaczony_ryj Jarozbaw Zawsze Przegrany Goebelsa przerósł 03.07.13, 07:39
          zielonabudka14 napisała:
          > 6. Po co to robić? Jak to po co?? Zniszczone państwo oznacza władzę leżącą na u
          > licy!! Nie trzeba wygrywać demokratycznych wyborów! Wystarczy zniszczyć państwo
          > i już!"

A Hofman niemal mu dorównuje, no i jest jescze zaawansowany Błaszczak i..Jojo
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k PO wybrała sobie pastucha od bydła i bandytę z KBW 01.07.13, 21:31
        szwampuch58 napisał: kazda sekta potrzebuje guru

---> na swoich guru, czyli Bartoszewskiego i Baumana!
        • zapijaczony_ryj Re: PO wybrała sobie pastucha od bydła i bandytę 03.07.13, 20:02

> szwampuch58 napisał: kazda sekta potrzebuje guru
          >
          > ---> na swoich guru, czyli Bartoszewskiego i Baumana!
          >

Nie takiego jak PiS :bi.gazeta.pl/im/6/2632/z2632716Q.jpg
          • 1normalnyczlo.w.i.e.k Bo nie z pistoletem w garści,jak Bauman??? 03.07.13, 20:14
            zapijaczony_ryj napisał: Nie takiego jak PiS

---> Stalinowskiego bandytę Baumana bronić chcą agenci UB z wrocławskich uczelni ...
            My, rektorzy wyższych publicznych uczelni Wrocławia, stanowczo potępiamy ...

Oni po to tymi rektorami zostali, by bronić, gdy nadejdzie TEN czas, bandytów z NKWD/KBW/UB/SB!
            • zapijaczony_ryj Re: Bo nie z pistoletem w garści,jak Bauman??? 05.07.13, 08:11

> zapijaczony_ryj napisał: Nie takiego jak PiS
              >
              > ---> Stalinowskiego bandytę Baumana bronić chcą agenci UB z wrocławskich uc
              > zelni ...
              > My, rektorzy wy
              > ższych publicznych uczelni Wrocławia, stanowczo potępiamy ...

>
              > Oni po to tymi rektorami zostali, by bronić, gdy nadejdzie TEN czas, bandytów z
              > NKWD/KBW/UB/SB!
              >

Nie pomyliłes wątków?
              Co ma Bauman i NKWD do chamstwa Kaczyńskich?
              Gdybys napisał UB to gotów bym się przychylić, ze Jarkacza przy paczkach z marmoladOM chamstwa nauczyli, ale NKWD jarka pączkami nie pasło!
      • zapijaczony_ryj Re: kazda sekta potrzebuje guru 02.07.13, 17:33
        szwampuch58 napisał:

> kazdy guru "karmi" sekte bzdurami
        > kazdy w sekcie jest otumaniony
        > kazdy kto sie "obudzi" to smiertelny wrog
        > kazdy kto nie "otumaniony" to wrog
        > kazdy kto tego nie "kuma" to otumaniony obronca sekty

to jestem w stanie zrozumieć, ale kłamać w sprawie daty urodzenia pierwszej damy?
        Jak im PiS_dzielcom nie wstyd
    • adams96 to jest zwykłe chamstwo szanowny internauto 01.07.13, 21:36
      Pano nicku zapijaczonyryj powinien zostac HITNA roku poniewaz obraza zmarłych ktorzy juz nie moga sie bronic
      • porannakawa01 Re: to jest zwykłe chamstwo szanowny internauto 02.07.13, 01:05
        adams96 napisał:

> Pano nicku zapijaczonyryj powinien zostac HITNA roku poniewaz obraza zmarłyc
        > h ktorzy juz nie moga sie bronic

Bzdurzysz - o zmarłych albo prawdę, albo zmilczeć.
        Jeśli prawda ukazuje podłość, lenistwo i zdradę interesów Polski to nie powinieneś tego nazywać obrazą zmarłych.
        Po prostu podaj fakty świadczące o tym, że Kaczyński Lech nie był podły, nie był leniwy i że Lech Kaczyński nie zdradzał interesów Polski i NATO.
        Inaczej na pospolitego i bezmyślego durnia wychodzisz.
        • zapijaczony_ryj Re: to jest zwykłe chamstwo szanowny internauto 05.07.13, 18:09
          porannakawa01 napisała:

> adams96 napisał:
          >
          > > Pano nicku zapijaczonyryj powinien zostac HITNA roku poniewaz obraza zmar
          > łyc
          > > h ktorzy juz nie moga sie bronic
          >
          > Bzdurzysz - o zmarłych albo prawdę, albo zmilczeć.
          > Jeśli prawda ukazuje podłość, lenistwo i zdradę interesów Polski to nie powinie
          > neś tego nazywać obrazą zmarłych.
          > Po prostu podaj fakty świadczące o tym, że Kaczyński Lech nie był podły, nie by
          > ł leniwy i że Lech Kaczyński nie zdradzał interesów Polski i NATO.
          > Inaczej na pospolitego i bezmyślego durnia wychodzisz.

IO tyle, co tu dodac?
      • zapijaczony_ryj Re: to jest zwykłe chamstwo szanowny internauto 03.07.13, 16:01
        adams96 napisał:

> Pano nicku zapijaczonyryj powinien zostac HITNA roku poniewaz obraza zmarłyc
        > h ktorzy juz nie moga sie bronic

Chamstwem to było oszukiwanie mnie i całego narodu polskiego fałszywą data urodzin pierwszej damy.
        Ja pisze o faktach a nie insynuacjach, Zyje Urbański i wieku z tej zakłamanej PiS_bandy, niech przeproszę obywateli za te kłamstwa i napisza dlaczego się na nie godzili?
        Kumasz Adamś?
    • polska_tuska_na_sprzedaz Dlaczego Tusk zrezygnował z rozliczania redukcji e 01.07.13, 23:03
      Dlaczego Tusk zrezygnował z rozliczania redukcji emisji na rok 1990 a zgodził się w podskokach na rok 2005 ... ?!
      • szwampuch58 Re: dlugo tak o 1990 02.07.13, 00:10
        bedziesz pisdolil wazelinarzu ?
        • 1normalnyczlo.w.i.e.k Oszust,kłamca DonaldTusk nawet słowem nie wspomni 02.07.13, 00:24
          szwampuch58 napisał: dlugo tak o 1990 bedziesz pisdolil wazelinarzu ?

---> ... o tej dacie. A wiesz dlaczego? Bo ta data jest najważniejsza w tej całej układance i dlatego Tusk łże na różne tematy, ale rok 1990 omija szerokim łukiem!
          • szwampuch58 Re: taaaa,wiadomo.. 02.07.13, 00:29
            ..dwa wybuchy w lesie brzozowym o swicie w oparach helowej mgly, wstrzasnely rokiem 1990
            Spadaj na drzewo tam juz pawiany czekaja
            • zapijaczony_ryj A co z Peselem i dowodem osobistym, tez sfałszowa- 02.07.13, 09:12
              no?
              Przecież to jest zwyczajne przestępstwo. To kto był tym przestępcą, kto fałszował?
              Macierewicz czy Dorn jako ministrowie od tych spraw?
              Moze warto by to sprawdzić i ewentualnych przestępców osądzić, moze nie powinni być posłami.
              Ciekawe tez jak załatwili sprawę na Uniwersytecie Gdańskim, tez zmienili daty, czy zostawili ja jako 11 letnia studentkę.
              A moze tak samo jak Jojo zastraszył pracowników szkoły z której został relegowany za rozbój na kolegach , też zastraszyli pracowników uczelni i wszystko pozmieniali, a nim nakazali tzrymać język za zębami.

Moze czas na powołanie komisji sledczej aby wyjasnić te niegodziwości popełniane w IVRP
          • zapijaczony_ryj Re: Oszust,kłamca DonaldTusk nawet słowem nie wsp 03.07.13, 14:26

> szwampuch58 napisał: dlugo tak o 1990 bedziesz pisdolil wazelinarzu ?
            >
            > ---> ... o tej dacie. A wiesz dlaczego? Bo ta data jest najważniejsza w tej
            > całej układance i dlatego Tusk łże na różne tematy, ale rok 1990 omija szeroki
            > m łukiem!
            >

pomyliłeś watki, to watek o pani byłej prezydentowej co okłamała naród!
    • cookies9 Re: Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyń 02.07.13, 09:33
      Jest jch bez liku:-) łatwiej wymienić samą prawdę 'samego dobra',czyli JaroZbawa...
    • cos.podobnego co z kłamstwami Tuska o dziadku? 02.07.13, 09:42
      pokaż swój watek w którym byłeś oburzony na Tuska za kłamstwa! POkaż!
      • szwampuch58 Re: podlosc wolska nie zna granic 02.07.13, 10:48
        o dziadka zapytaj rajdowca-amatora,bylego pitbulla sekty Kaczynskich autora klasyki"Ciemny lud to kupi",hehehe
        • zapijaczony_ryj Re: podlosc wolska nie zna granic 03.07.13, 19:21
          szwampuch58 napisał:

> o dziadka zapytaj rajdowca-amatora,bylego pitbulla sekty Kaczynskich autora kla
          > syki"Ciemny lud to kupi",hehehe

uczciwego az do Bólu Qrwskiego co rezydencję rzadowa kupił od Lasów Państwowych za 5% wartości. Uczciwie, bez przetargu, po PiS__dacku
      • zapijaczony_ryj Re: co z kłamstwami Tuska o dziadku? 02.07.13, 13:33
        cos.podobnego napisał(a):

> pokaż swój watek w którym byłeś oburzony na Tuska za kłamstwa! POkaż!

Jakie kłamstwa. Dziadek Tuska to bohater narodowy! Został wcielony jak tysiace Kaszubów siłą do Wermachtu z którego ryzykując zycie zdezerterował i wcielił się do Wojska Polskiego.

" Z tym dziadkiem z wermachtu to lipa, ale ciemny lud to kupi:-Jacek Kurski.
        ps. a mój watek jest na faktach i pytam dlaczego kłamali, wiesz to napisz, nie wiesz to napisz o spuściźnię Kaczyńskiego Lecha...
    • aw2139 Re: Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyń 03.07.13, 08:33
      Ale bredzisz!
      • zapijaczony_ryj Re: Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyń 06.07.13, 08:03
        aw2139 napisał:

> Ale bredzisz!

Takie sa FAKTY, FAKTY i jescze raz FAKTY! Nie piszę o teraźniejszości, czy przyszłości , piszę o przeszłosci, która jest oparta na faktach w które mozna sprawdzić!
        Wiec nie PiS_dol!
    • wi_kr Zdrajca narodu pochowany na Wawelu 03.07.13, 15:56
      Skoro L.Kaczyński chcąc się przypodobać przywódcy innego kraju, popierając to co jest niekorzystne dla własnego kraju, staje się zdrajcą własnego narodu i za to w nagrodę dostaje zaszczytne miejsce na Wawelu. Skandal.

Forum na stronie SLD jak za komuny pod cenzurą!
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k [...] 03.07.13, 20:26
      • zapijaczonyryj Re: Zdrajca narodu pochowany na Wawelu 06.07.13, 14:03
        wi_kr napisał:

> Skoro L.Kaczyński chcąc się przypodobać przywódcy innego kraju, popierając to c
        > o jest niekorzystne dla własnego kraju, staje się zdrajcą własnego narodu i za
        > to w nagrodę dostaje zaszczytne miejsce na Wawelu. Skandal.
        >
        > Forum na stronie SLD jak za komuny pod cenzurą!

Z tym zdajca to przegiales
    • wariant_b Trudno mówić o kłamstwie 03.07.13, 20:24
      w przypadku paranoika. On właściwie, choć wie co jest prawdą, a co nie,
      jest w stanie wierzyć w swoją aktualną osobowość wraz z wszystkimi jej
      elementami, w tym z historią. Po prostu, my żyjemy w jednej rzeczywistości,
      a paranoik w innej, choć nie do końca wiadomo w której obecnie.
      • zapijaczony_ryj Re: Trudno mówić o kłamstwie 06.07.13, 19:19
        wariant_b napisał:

> w przypadku paranoika. On właściwie, choć wie co jest prawdą, a co nie,
        > jest w stanie wierzyć w swoją aktualną osobowość wraz z wszystkimi jej
        > elementami, w tym z historią. Po prostu, my żyjemy w jednej rzeczywistości,
        > a paranoik w innej, choć nie do końca wiadomo w której obecnie.

To wszyscy w kancelarii byli paranoikami, kilkaset osób?
        Nikt nie widział i nie wiedział jak fałszowali?
        Doód osobisty, Pesel, świadectwo urodzenia, prawo jazdy?
    • piotr7777 dość żałosne to przykłady 05.07.13, 16:57
      ...w tej samej kampanii córka Tuska mówiła, że pamięta jak ojciec wychodził o 5 rano do pracy, choć pamiętać tego nie mogła.
      Mam wrażenie, że antykaczystowskie paliwo wyczerpuje się.
      • zapijaczony_ryj Re: dość żałosne to przykłady 06.07.13, 20:10
        piotr7777 napisał:

> ...w tej samej kampanii córka Tuska mówiła, że pamięta jak ojciec wychodził o 5
        > rano do pracy, choć pamiętać tego nie mogła.
        > Mam wrażenie, że antykaczystowskie paliwo wyczerpuje się.

Kładziesz na tej samej szali wypowiedź córki Tuska w temacie o której ojciec wychodził do pracy i chamskie i bezczelne oszustwo pierwszej damy, zony urzędującego prezydenta, która za oficjalnej stronie Kancelarii Prezydent RP kłamie podajac nieprawdziwą datę swoich urodzin!!!
        Piotrze, czy ty wiesz co piszesz?
        Czy moze głupi jesteś?
        Pomijam juz kwestię czy córka Tuska kłamała , czy nie co ja pamiętam o której godzinie moi rodzice wychodzili do pracy.
        Nawet jesli kłamała to pryszcz przy oszustwie rodziny Kaczyńskich na bilbordzie!
    • cookies9 Re: Najbardziej bezczelne kłamstwa rodziny Kaczyń 06.07.13, 09:09
      Od kilku lat o kaczyńskim pisze się i mówi kłamczyński.
      Dzień bez kłamstwa ,to dzień stracony...Doskonale opisał ,to w Polityce Tym
      Dzięki kłamstwom,pustym obietnicom,chce dorwać się do władzy tylko dla zemsty...

' Pomniki brata w całej Polsce, no i wszystko to, co zapowiada Kaczyński, że zrobi, bo Polska bezpieczna to Polska bez Tuska" - pisze Tym. I wymienia: "Polskie będą banki, ochrona zdrowia, mieszkania, rodziny, dzieci, emeryci, szkoły i przedszkola dla każdego, a ziemia tylko dla polskich rolników. Pod wodzą Kaczyńskiego bezrobocie samo się skasuje, bo PiS ma pracę 'dla tych, co w Polsce, i dla tych, co poza Polską'. Jedynie Tusk zostanie bezrobotny i za granicą".

www.polityka.pl/spoleczenstwo/felietony/1547815,1,pies-czyli-kot.read

• zapijaczony_ryj Bezrobocie PiS rozwiąze zatrudniajac Polaków 07.07.13, 10:21
        cookies9 napisała:

> Od kilku lat o kaczyńskim pisze się i mówi kłamczyński.
        > Dzień bez kłamstwa ,to dzień stracony...Doskonale opisał ,to w Polityce Tym
        > Dzięki kłamstwom,pustym obietnicom,chce dorwać się do władzy tylko dla zemsty..
        > .
        >
        > ' Pomniki brata w całej Polsce, no i wszystko to, co zapowiada Kaczyński, że
        > zrobi, bo Polska bezpieczna to Polska bez Tuska" - pisze Tym. I wymienia: "Pol
        > skie będą banki, ochrona zdrowia, mieszkania, rodziny, dzieci, emeryci, szkoły
        > i przedszkola dla każdego, a ziemia tylko dla polskich rolników. Pod wodzą Kacz
        > yńskiego bezrobocie samo się skasuje, bo PiS ma pracę 'dla tych, co w Polsce, i
        > dla tych, co poza Polską'. Jedynie Tusk zostanie bezrobotny i za granicą".

>
        >
        > www.polityka.pl/spoleczenstwo/felietony/1547815,1,pies-czyli-kot.read
        >

Przy opiece nad prezesem, wszak on wymaga specjalnej troski.
    • zbysio45 To juz nie działa szanowny świnski ryju ? 06.07.13, 09:21
      dlatego wynajdywanie nastepnych kłamstw i pomowien tez nie bedzie działac na społeczenstwo i nadal beda spadac SONDAZE Z POPARCIEM dla PO oraz premiera Tuską.
      • zapijaczony_ryj Re: To juz nie działa szanowny świnski ryju ? 07.07.13, 10:22
        zbysio45 napisał:

> dlatego wynajdywanie nastepnych kłamstw i pomowien tez nie bedzie działac na
        > społeczenstwo i nadal beda spadac SONDAZE Z POPARCIEM dla PO oraz premiera Tus
        > ką.

A niby w którym miejscu skłamałem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka