neouser 22.10.13, 10:33 Kto zaatakował Najsztuba? Kto zniszczył mu jego własność? Co średniowieczna ciemnoto, prawda w oczy kole i poglądy się nie podobają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus Re: Kto oblał twarz - link 22.10.13, 15:28 Co to jest za link qrva!?? ... wpenderalają się jakieś reklamy i nie chcą się zamknąć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Jak to kto? Bojówki PiS 22.10.13, 10:43 Wypuścili dżina z butelki, to mają. Ale kto mieczem.... M. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz A jaki to był kwas? 22.10.13, 10:51 neouser napisał: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego?> A jaki to kwas ? Bo ja nie znam kwasu o nazwie "Niezidentyfikowany". Mógłbyś więc uściślic? Odpowiedz Link Zgłoś
neouser Re: A jaki to był kwas? 22.10.13, 11:13 Weź matole sobie książkę o podstawach chemii i przeczytaj co to są kwasy. PS. W klinice stwierdzili, że była to substancja o charakterze kwasom a nie obojętnym lub zasadowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki a jakie to ma znaczenie? 22.10.13, 11:27 Masz coś do napisania na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A jaki to był kwas? 22.10.13, 11:39 remik.bz napisał: > neouser napisał: > Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego?> > > A jaki to kwas ? Bo ja nie znam kwasu o nazwie "Niezidentyfikowany". Moczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: A jaki to był kwas? Moczowy ? 22.10.13, 12:01 hummer napisał: >> Moczowy. Jesli rzeczywiście ta substancja miała coś wspólnego z kwasem moczowym to Kubus może spać spokojnie. Kwas moczowy mamy "na codzień" we krwi i zyjemy. Sam kwas moczowy to "kryształki" a napastnik oblał a nie obsypał Kubusia. Jesli agresor oblał Kubusia czymś moczowym to była to pewnie płynna mieszanina różnych substancji ( w tym kwasu moczowego) wydzielana przez człowieka w normalnych procesach fizjologicznych nazywana moczem. W tej sytuacji zagrożenie zdrowia Kubusia było mniej więcej takie jak zagrożenie zdrowia dziecka , które posikało się w majtki. > Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A jaki to był kwas? Moczowy ? 22.10.13, 14:17 Kwas solny mamy w żołądku.Oblać cie? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A jaki to był kwas? Moczowy ? 22.10.13, 14:23 x2468 napisał: > Kwas solny mamy w żołądku.Oblać cie? Aby komuś zrobić krzywdę stosuje się ługi. Oblanie kwasem, wymyślono na potrzeby mediów. Nawet do stężonego solnego śmiało możesz wsadzić łapę, potem umyć ją mydłem i po problemie. Nie rób tego ze stężonym roztworem ługu sodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 10:56 Patriota prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
neouser Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 11:24 Prawdziwy patriota po katechezie. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 11:30 Oj dajcie mu spokój. Może po fakcie poszedł się wyspowiadać i żałuje za grzechy. Przecież to wystarczy, żeby sprawy dalej nie ciągnąć. Miejmy nadzieję, że ten frustrat Wojewódzki, który sprowokował do czynu samodzielnie myślącego patriotę, nie będzie się włóczył z tym po sądach. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 11:30 no widzisz a hitler nie miał katechezy a ty pewnie po politologi to bliżej ci jemu Odpowiedz Link Zgłoś
neouser Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 11:36 Za to hołdował zasadzie "Gott mit uns" i został namaszczony przez papieża - sredniowiecznego matoła. Rozgrzeszony doprowadził do wymordowania milionów ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 11:45 dlatego wystrzegać się trzeba żydowskich oszołomów :) Odpowiedz Link Zgłoś
neouser Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 12:04 Wszystkich oszołomów, nie tylko żydowskich. Oszołomstwo nie ma barwy narodowej czy religijnej. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 14:34 G wiesz.Hitler pochodził z bardzo katolickiej rodziny.,był prymusem w temacie katechizmu.Jednym z kilkunastu najlepszych w Austrii.Dlatego w nagrodę jego konfirmacja odbyła się nie w Brunau lecz w Salzburskiej katedrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 18:27 tak tak tak jak Tusk który wziął sakrament ślubny w kościele za kase Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com To chyba Zorro... 22.10.13, 11:53 Ten brunatny niezidentyfikowany plyn to pewnie gnojówka. Karma wraca jak mowia buddysci. Wojewódzki bezkarnie od lat rzuca gnojem w mediach w przestrzeni publicznej... (pamietacie psie kupy?) wiec znalazł sie jakis Zorro, który postanowił wyrównać rachunki. Gnojówka zreszta nie jest żrąca,. Stare przyslowie mowi: kto sieje wiatr ten zbiera burzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 11:57 Sawo, jak rozumiem Twoim postem dajesz przyzwolenie, aby jutro ktoś Ciebie oblał? Bo przecież Ty sama wielokrotnie obrzucałaś, no może nie gnojówką, ale pulpą śmierdzącą insynuacji i manipulacji najrozmaitszych. Tak ma to działać? Ktoś słowem to go śmierdzącą substancją w twarz? Wspaniale, Sawo, wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 12:11 ploniekocica napisała: > Sawo, jak rozumiem Twoim postem dajesz przyzwolenie, aby jutro ktoś Ciebie obla > ł? Bo przecież Ty sama wielokrotnie obrzucałaś, no może nie gnojówką, ale pulpą > śmierdzącą insynuacji i manipulacji najrozmaitszych. Tak ma to działać? Ktoś s > łowem to go śmierdzącą substancją w twarz? Wspaniale, Sawo, wspaniale! Są granice, ktorych przekraczać nie można. Wojewódzki z przekraczania takich granic zrobił sobie źródło i to niezłe dochodów. Wśród dziennikarzy jest niewatpliwie super hieną. Jesli płyn nie jest żracy i nie stanowił zagrożenia dla zycia (a wyglada, że nie, bo Wojewódzki nie został w szpitalu) to taka demonstracja w stosunku do osoby publicznej ma tę samą kwalifikację jak obrzucenie jajkami czy pomidorami. Jest to wyraz publicznej dezaprobaty. Co do mnie, to uważam się za osobę umiarkowaną. W moich dyskusjach staram sie nie obrażać osób z którymi sie nie zgadzam. Miałabys trudności ze znalezieniem kompromitujących mnie postów. Choć moze sie zdarzyły... ale na pewno usprawiedliwia je kontekst. Nigdy sama z siebie nie waliłam inwektywami. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 12:15 sawa.com napisała: > Są granice, ktorych przekraczać nie można. Wojewódzki z przekraczania takich gr > anic zrobił sobie źródło i to niezłe dochodów. Wśród dziennikarzy jest niewatpl > iwie super hieną. Jesli płyn nie jest żracy i nie stanowił zagrożenia dla zycia > (a wyglada, że nie, bo Wojewódzki nie został w szpitalu) to taka demonstracja > w stosunku do osoby publicznej ma tę samą kwalifikację jak obrzucenie jajkami > czy pomidorami. Jest to wyraz publicznej dezaprobaty. Ciekawe, czy sąd uzna podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 12:16 Jak rozumiem sprawą zasadniczą jest honorarium? Ponieważ Tobie nie płacą, lub płacą mniej znacznie niż Wojewódzkiemu to Tobie wolno? Sprawą zasadniczą nie jest to, co mówi Wojewódzki i ile mu za to płacą, sprawą zasadniczą jest to, że przemocy fizycznej i naruszania cielesności NIC nie powinno usprawiedliwiać Oraz nikt, szczególnie ktoś taki jak Ty, przedstawiający się jako osoba kulturalna i wrażliwa. Nieważne jaka jesteś, kogoś możesz wkurzyć i ten ktoś właśnie dostał od Ciebie pozwolenia na oblanie Cię czymkolwiek bądź. Niech to będzie dla Ciebie - umiarkowanej i łagodnej - gorąca czekolada z sokiem malinowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 12:25 To niewiarygodne, że osoby uważające się za zwolenników Prawa i Sprawiedliwości, takie jak remik, czy sawa, mają lekceważący stosunek do kwestii naruszania czyjejś nietykalności cielesnej i osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 12:36 mietowe_loczki napisała: > To niewiarygodne, że osoby uważające się za zwolenników Prawa i Spraw > iedliwości, takie jak remik, czy sawa, mają lekceważący stosunek do kwestii > naruszania czyjejś nietykalności cielesnej i osobistej. Jak się okazuje nie tylko zwolennicy Prawa i Sprawiedliwości tak mają, niektórzy lewicowcy podobnie. I to mnie dziwi jeszcze chyba bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 13:51 mietowe_loczki napisała: > To niewiarygodne, że osoby uważające się za zwolenników Prawa i Spraw > iedliwości, takie jak remik, czy sawa, mają lekceważący stosunek do kwestii > naruszania czyjejś nietykalności cielesnej i osobistej. Jako wywołany do tablicy oswiadczam. Nie mam lekceważącego stosunku do naruszenia czyjejś nietykalności cielesnej czy osobistej. O wymiarze kary za taki czyn ( o ile podlega karze) decyduje sąd nie ja. Mam natomiast lekceważacy stosunek do człowieka , który ewidentnie i za kasiorę psuje polskie życie kulturalne , za nic ma ludzkie uczucia , drwi z kogo chce przy aplauzie gawiedzi a jest kreowany na herosa a w przypadku chamskiego wybryku (polania moczem) uważany jest za męczennika. I jeszcze się dziwi ,ż e ludzie nie nadstawiają drugiego policzka. A tak nawiasem staropolskie przysłowie mówi "jak Kuba (!) Bogu tak Bóg Kubie" . Mówiąc szczerze , najbardziej dziwi mnie to ,ze do takiego incycdentu doszło tak późno. Kuba od dawna prowokował "Boga" (to przenośnia - wyjaśniam na wszelki wypadek) . Tak to jest Panie Kubusiu, gdzy się lekceważy przysłowia (element tradycji przecież). Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 13:56 Z Twojej wypowiedzi wynika, że popierasz jednak, mimo że niby nie popierasz, naruszanie cielesności Kuby Wojewódzkiego. Bo skoro nie popierasz to po co ten przydługi wywód kończący się stwierdzeniem :jak Kuba Bogu...". Wojewódzki kogoś oblewał czymś fizycznie? Osobiście uważam, że PiS psuje życie nie tylko polityczne w Polsce, ale przez klawiaturę ani myśl by mi nie przeszło jakiekolwiek usprawiedliwienie dla naruszenia nietykalności któregokolwiek pisowca. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 14:13 ploniekocica napisała: > Z Twojej wypowiedzi wynika, że popierasz jednak, mimo że niby nie popierasz, na > ruszanie cielesności Kuby Wojewódzkiego. Bo skoro nie popierasz to po co ten pr > zydługi wywód kończący się stwierdzeniem :jak Kuba Bogu...". Wojewódzki kogoś o > blewał czymś fizycznie? Nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi. Jesli ktoś działa tak jak Kubus , to musi się liczyć z takimi incydentami. Infantylizmem jest liczenie na potulność tych wydrwionych i oplutych. Nie popieram tych opisanych czynów , ale wiem , że "są" i głupotą by było udawać ,że ich "nie ma". Jeśli zostawisz otwarty samochód w miejscu publicznym a w nim portfel na siedzeniu, to jest olbrzymia szansa , że ktoś ukradnie portfel a moze i samochód. Chociaż kradzież do przestępstwo i potepiamy to. Mówiąc wprost-jeśli prowokujesz (porfel), jeśli nie tylko prowokujesz ale i plujesz na kogoś to bardzo prawdopodobne jest ,że też będziesz nie tylko okradziona ale i opluta. Nie rób drugiemu co tobie nie miło- znasz to? Kubus chyba nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 14:16 A kogo opluwa Wojewódzki, bo nie jestem na bieżąco? Taki np. Macierewicz opluwa inteligencję wszystkich powyżej IQ 85, co oznacza, że jak jutro go czymś obleją to Ty to zrozumiesz i powiesz jak Macierewicz Bogu tak Bóg Macierewiczowi? Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 16:41 > Nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi. Jesli ktoś działa tak jak Kubus , to musi się > liczyć z takimi incydentami. To bardzo niebezpieczna droga, remiku. A kto ma decydować, czy to tylko działanie "takie, jak Kubuś" może być powodem do bezkarnego oblewania Kubusia? A jeśli ktoś uzna, że działanie "takie, jak remik.bz" zasługuje na taką reakcję? Ciekawe co wtedy, plując gnojówką czy inną niezidentyfikowana substancją, będziesz mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Remikowe blebleble 22.10.13, 14:01 remik.bz napisał: > Jako wywołany do tablicy oswiadczam. Nie mam lekceważącego stosunku do naruszen > ia czyjejś nietykalności cielesnej czy osobistej. O wymiarze kary za taki czyn > ( o ile podlega karze) decyduje sąd nie ja. Przecież jak sąd uzna że taki czyn miał miejsce to ty wyśmiejesz taki wyrok, tak jak to robiłeś w przypadku wielu innych wyroków, które tobie nie pasowały, więc nie wycieraj sobie swojej zakłamanej buzi sądem bo nikt tobie w takie intencje nie uwierzy. Mam natomiast lekceważacy stosunek > do człowieka , który ewidentnie i za kasiorę psuje polskie życie kulturalne Podaj kilka przykładów tego psucia. , z > a nic ma ludzkie uczucia Podaj jakieś przykłady , drwi z kogo chce przy aplauzie gawiedzi To straszne. Jak remik drwi z np. lemingów to remik może, bo remik może drwić z kogo chce. Jak Wojewódzki drwi z kogo chce to wg remika jest to blee fuuj. a jest kreow > any na herosa Kłamiesz tak jak kłamiesz wtedy gdy twierdzisz że Sawicka była/jest kreowana na świętą. a w przypadku chamskiego wybryku (polania moczem) uważany jest za > męczennika. I jeszcze się dziwi ,ż e ludzie nie nadstawiają drugiego policzka Tak jak ty się dziwisz, że media opisują jak kler krzywdzi dzieci zamiast nadstawiać drugiego policzka. > A tak nawiasem staropolskie przysłowie mówi "jak Kuba (!) Bogu tak Bóg Kubie" . > Mówiąc szczerze , najbardziej dziwi mnie to ,ze do takiego incycdentu doszło t > ak późno. Kuba od dawna prowokował "Boga" (to przenośnia - wyjaśniam na wszelki > wypadek) . Czyli remik popiera atak na Wojewódzkiego. Wystarczyłoby gdybyś tak to napisał: słusznie że go zaatakowano. > Tak to jest Panie Kubusiu, gdzy się lekceważy przysłowia (element tradycji prze > cież). Nie ucz księdza dzieci robić. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 14:44 remik.bz napisał: > Jako wywołany do tablicy oswiadczam. Nie mam lekceważącego stosunku do naruszen > ia czyjejś nietykalności cielesnej czy osobistej. O wymiarze kary za taki czyn > ( o ile podlega karze) decyduje sąd nie ja. Ależ masz i widać to w każdym poście, który wyprodukowałeś na ten temat. To, co powie sąd w tej sprawie, jest nieistotne w stosunku do tego, o co mi chodzi. Kilka dni wstecz oburzałeś się, że ktoś śmie lżyć chorego na białaczkę posła PiS, kiedy ten prosi ludzi o pomoc. Twierdziłeś wtedy, słusznie zresztą, że w takiej sytuacji różnice w poglądach nie powinny mieć znaczenia, że liczy się tylko to, że jest chory, a chorego nie wolno kopać. Oburzałeś się, słusznie zresztą, że pewne komentarze jego oponentów są chamskie i nie na miejscu i - z tego, co pamiętam - nie przyjmowałeś do wiadomości argumentów autorów tych komentarzy, że zostali oni wcześniej wielokrotnie słownie znieważeni przez tegoż posła. Teraz piszesz, że nie dziwi cię atak na Wojewódzkiego, skoro sam sobie na to "zasłużył". Rozumiem też, że w przyszłości, kiedy nieuchronnie w podobny sposób zostanie zaatakowany publicysta "niezależny" ten argument, którego używasz w przypadku Wojewódzkiego, już nie będzie miał zastosowania. Mam natomiast lekceważacy stosunek > do człowieka , który ewidentnie i za kasiorę psuje polskie życie kulturalne , z > a nic ma ludzkie uczucia , drwi z kogo chce przy aplauzie gawiedzi Możesz mieć o nim takie zdanie i możesz w związku z tym nim pogardzać. Ale nie za bardzo masz prawo go fizycznie zaatakować, lub taki atak bezczelnie popierać. > a jest kreow > any na herosa a w przypadku chamskiego wybryku (polania moczem) uważany jest za > męczennika. Nie jest kreowany na herosa i nie jest uważany za męczennika. Nie masz nic na poparcie tego, co piszesz. > I jeszcze się dziwi ,ż e ludzie nie nadstawiają drugiego policzka Gdzie się dziwi? > A tak nawiasem staropolskie przysłowie mówi "jak Kuba (!) Bogu tak Bóg Kubie" . > Mówiąc szczerze , najbardziej dziwi mnie to ,ze do takiego incycdentu doszło t > ak późno. Kuba od dawna prowokował "Boga" (to przenośnia - wyjaśniam na wszelki > wypadek) . Przypomnę ci ten twój argument, kiedy zostanie zaatakowany "niezależny" "samodzielnie" "myślący" "prawicowy" publicysta. Szczerze mówiąc, to twoje usprawiedliwianie przestępcy i zwalanie winy na ofiarę jest już na tym forum słynne. > Tak to jest Panie Kubusiu, gdzy się lekceważy przysłowia (element tradycji prze > cież). J.w. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: To chyba Zorro... 22.10.13, 14:17 ploniekocica napisała: > Jak rozumiem sprawą zasadniczą jest honorarium? To co robi Kubuś, to swojego rodzaju prostytucja. Tu honorarium ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Popierasz gwałty symboliczne 22.10.13, 12:27 awa.com napisała: > Ten brunatny niezidentyfikowany plyn to pewnie gnojówka. Karma wraca jak mowia > buddysci. Wojewódzki bezkarnie od lat rzuca gnojem w mediach w przestrzeni pub > licznej... (pamietacie psie kupy?) wiec znalazł sie jakis Zorro, który postanow > ił wyrównać rachunki. Gnojówka zreszta nie jest żrąca,. > > Stare przyslowie mowi: kto sieje wiatr ten zbiera burzę. Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: Popierasz gwałty symboliczne? 22.10.13, 12:29 romullos napisała: > awa.com napisała: > > > Ten brunatny niezidentyfikowany plyn to pewnie gnojówka. Karma wraca jak > mowia > > buddysci. Wojewódzki bezkarnie od lat rzuca gnojem w mediach w przestrzen > i pub > > licznej... (pamietacie psie kupy?) wiec znalazł sie jakis Zorro, który po > stanow > > ił wyrównać rachunki. Gnojówka zreszta nie jest żrąca,. > > > > Stare przyslowie mowi: kto sieje wiatr ten zbiera burzę. ? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Popierasz gwałty symboliczne 22.10.13, 13:25 Nie popieram... ale rozumiem intencje. To co spotkalo Wojewódzkiego to cos w rodzaju linczu jego wersja lekka. Istota linczu polega na tym, że ludzie widzą bezkarnośc... wiec postanawiają sami wymierzać sprawiedliwośc. No i oczywiście linczu też nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Popierasz gwałty symboliczne 22.10.13, 13:32 Czyli jak zupa była za słona to nie popierasz tego, że mąż dał żonie w pysk. Ale rozumiesz intencje. W końcu bezkarnie już od jakiegoś czasu źle gotowała. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Popierasz gwałty symboliczne 22.10.13, 13:57 ploniekocica napisała: > Czyli jak zupa była za słona to nie popierasz tego, że mąż dał żonie w pysk. Al > e rozumiesz intencje. W końcu bezkarnie już od jakiegoś czasu źle gotowała. Nie wmawiaj mi, ze nie rozumiesz róznicy. "bo zupa była za słona" a to co wygaduje Wojewódzki rózni odleglość kosmiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Popierasz gwałty symboliczne 22.10.13, 14:02 A co wygaduje Wojewódzki? Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Popierasz gwałty symboliczne 22.10.13, 14:04 Wojewódzki wygaduje, a ten pan go oblał. Nie widzisz różnicy? Nic nie usprawiedliwia przemocy, a pan oblewający jej użył. Naprawdę nie widzisz różnicy? Mnie szlag trafia z powodu słów rożnych polityków i dziennikarzy z Twojego kręgu kulturowego, czy to znaczy, że mogę ich oblewać dowolnymi substancjami jeśli tylko nie są one mordercze np. ową za słoną zupą, tak? Mam Twoje pozwolenie na chlupniecie pomidorówką w Jarosława Kaczyńskiego, bo bzdury wygaduje i mnie notorycznie obraża. I to na dodatek w głównym wydaniu wiadomości, a nie w stacyjce radiowej albo w późnowieczornym programie, których przecież możesz nie oglądać skoro Cię bulwersują? Ja nie wiem na bieżąco, co strasznego wygaduje Wojewódzki, bo go wiele lat temu przestałam słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Popierasz gwałty symboliczne 22.10.13, 14:46 A co wygaduje Wojewódzki? Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: Popierasz gwałty symboliczne 22.10.13, 14:34 sawa.com napisała: > Nie popieram... ale rozumiem intencje. To co spotkalo Wojewódzkiego to cos w ro > dzaju linczu jego wersja lekka. Istota linczu polega na tym, że ludzie widzą > bezkarnośc... wiec postanawiają sami wymierzać sprawiedliwośc. Naprawdę rozumiesz? Ja tego nie pojmuję za nic. Nie w porządku musi być z ludźmi, którzy decydują się dokonywać linczu na kabareciarzu? Bo program Figurskiego i Wojewódzkiego w radiu miał od początku ewidentnie satyryczno-kaberetowy charakter. Jego poziom to zupełnie inna kwestia. To były głupie żarty. I teraz , ktoś decyduje się karać linczować człowieka za głupie żarty. Przy czym słowo "gwałt" / "zgwałcić" nawet nie padło z ust Wojewódzkiego. Toż to przerażające. Dwa panowie W i F nie pozostali bezkarni. Nie wiem dlaczego "ludzie" tego nie widzą? Nie chcą widzieć? Stracili swój program. Jeden z nich został nawet bardzo surowo ukarany wyrzuceniem z pracy. Naprawdę rozumiesz tego człowieka, który napadł na Wojewódzkiego? Dzisiaj kwas, mało szkodliwa substancja, jutro może być tragedia. > No i oczywiście linczu też nie popieram. OK Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Popierasz gwałty symboliczne 22.10.13, 14:52 sawa.com napisała: > Nie popieram... ale rozumiem intencje. To co spotkalo Wojewódzkiego to cos w ro > dzaju linczu jego wersja lekka. Istota linczu polega na tym, że ludzie widzą > bezkarnośc... W jaki sposób chciałabyś karać Wojewódzkiego za słowa? I za które? Śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
piq a "będziesz rozumiała" również,... 22.10.13, 19:32 ...gdy ktoś "widząc bezkarność" nakopie do szmat tej gnidzie Macierewiczowi? Nienawidzę Michała Gminnego, bo to jeden z najjaskrawszych przykładów, jak buc na swoim bucostwie robi karierę finansową, ale znacznie bardziej nienawidzę kłamliwych i cynicznych sukinsynów pokroju tawariszcza Antona, którzy są jeszcze bardziej bezkarni niż buc Gminny i czynią znacznie więcej szkody. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Karma wraca jak mówią buddysci :):) 22.10.13, 12:30 Tak sobie wymedytowałaś sawuniu?:):) Pomedytuj jeszcze trochę to wyjdzie Ci, że gdyby to była prawda to JK, Macierewicz i 99% PiS aktywistów powinno chodzić utytłane w gó...e od rana do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce "Czy spoliczkowanie jest biciem? Przemocą?" 22.10.13, 14:47 Czy tylko wyrazem dezaprobaty? Mocna ekspresją? Autor: sawa.com ps. pamiętam "psie kupy" - Raczkowskiego... e4.pudelek.pl/p1768/f461563500258b474a96adb3 Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Ależ Ci teraz musi głupio być, Sawo "umiarkowana" 22.10.13, 17:09 ave.duce napisała: > [url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,28,146198658,,Czy_spoliczkowanie_jest_bicie > m_Przemoca_.html?s=0]Czy tylko wyrazem dezaprobaty? Mocna ekspresją? [/u > rl] > > Autor: sawa.com > Aż mi Cię żal Umiarkowany Gat Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ależ Ci teraz musi głupio być, Sawo "umiarkow 22.10.13, 18:12 Oj tam, oj tam - to tylko pierwszy z brzegu ad hoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Ależ Ci teraz musi głupio być, Sawo "umiarkow 22.10.13, 18:33 I myślisz, że jej głupio nie jest ? Że aż tak wyraźnie stosuje dwie miarki w zależności od politycznych sympatii ? Albo że sobie z tego nie zdaje sprawy ? Zresztą oba warianty nieciekawe - w pierwszym przypadku daje dowód relatywizmu moralnego, w drugim - hmmm.... jakby to nazwać, żeby nie było obraźliwie... Niezupełnej sprawności intelektualnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ależ Ci teraz musi głupio być, Sawo "umiarkow 23.10.13, 10:42 Dała w krzaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Ależ skąd ! Założyła kolejny całkowicie bezstronny 23.10.13, 10:45 wątek o bezstronności. Zdaje się że to przypadek beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ależ skąd ! Założyła kolejny całkowicie bezst 23.10.13, 10:48 forum.gazeta.pl/forum/w,28,147602335,147604834,To_co_proponujesz_Spalenie_Czerskiej_bo_przeciez.html Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 12:17 Kto oblał Wojewódzkiego nieznaną żrącą substancją ? Przestępca. Odpowiedz Link Zgłoś
bufetowa_za_5zloty Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 15:49 męczennika obesranego oblal odrzucony kochanek Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 15:52 Właśnie dzapallo przyznałeś się że to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
bufetowa_za_5zloty Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 15:57 Policja ujawniła zdjęcia, ale ofiara będzie musiała zmienić zeznania, bo napastnik nie jest zamaskowany Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 19:30 A oblał?A może gównem? Odpowiedz Link Zgłoś
neouser Czytacie, piszecie i nie grzmicie! Errata! 22.10.13, 16:05 Niechcący poprzestawiało mi się wszystko! Jest: "Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego". Powinno być: "Kto oblał kwasem twarz Kuby Wojewódzkiego". Wyszło na to, że ktoś oblał czyjąś twarz kwasem stanowiącym własność Kuby Wojewódzkiego. Śmieszne ale nieprawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czytacie, piszecie i nie grzmicie! Errata! 22.10.13, 16:11 Nie chwalący się ... zauważyłam, ale nie chciałam, żeby forumowi kaczyści&co. wzięli Cię w obronę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neouser Re: Czytacie, piszecie i nie grzmicie! Errata! 22.10.13, 16:15 Dzięki. :))) Czasem trzy razy się czyta i widzi się to co chciało się napisać, a podświadomie niedoróbki stylistyczne czy błędy się pomija. Pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czytacie, piszecie i nie grzmicie! Errata! 22.10.13, 16:24 Zauważyłam, że wiele błędów popełnianych jest w tytułach wątków (mnie samej się to zdarza...) - zwykle są to literówki ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Oblał substancją żrącą... 22.10.13, 20:28 - podobno śliną Niesioła z PO... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Oblał substancją żrącą... 22.10.13, 22:33 Czyli śliną katolika. Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 20:44 Niechże się wreszcie dowiem: kawasem czy fekaliami? Media nie mogą uzgodnić, czymże był ów brunatny siur. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Kto oblał twarz kwasem Kuby Wojewódzkiego? 22.10.13, 20:47 A oblał? Odpowiedz Link Zgłoś